2 gamla och lite babbel

Hallåådär!

Trött som attsingen så ni får 2 gamla gifar jag inte laddat upp förut och efter jag skrivit det här ska jag lägga mig framför Netflix och hitta någon halvbra komedi och äta cheez crunchez.
 
Om jag vaknar i bra tid och vädret inte suger rövhål (=dödsblåsigt) så ska jag försöka bege  mig ut och fotografera imorgon! Annars händer inte alls mycket nästa vecka ska jag nog tvinga Julia bleka mitt hår eftersom det inte blev i veckan. Så ska jag nog träffa Jahfet inom kort. Annars inte mycket annat.. Haha.

 
 
Föresten! Har nyss skrivit klart mitt CV, har mailat det till min mor så hon kan kolla om jag behöver göra några förändringar eller så och sedan blir det jobbsökande, hoppas minst på ett sommarjobb men bäst hade varit ett deltid eller helgjobb! - Om ni har några tips, så skriv gärna, tar vad som helst! ;)

Pussar och kramar!
 
© Ellinor WikmanRandom shit

Bara lite random stuff som jag inte haft tid att ladda upp tidigare. 

Idag var skoldagen ganska kort och snabb så gick bra. Efter skolan gick jag och köpte ett årsbusskort, SÅ SKÖNT! Så kan åka hur mycket jag vill ett år framåt och som sagt slipper köpa kort varje månad för 400 kr (ungefär) så kommer känna mig fetingrik i början. 
 
Ska nog gå och köpa något gott att trycka i mig under dagen och ligga framför tvn som en säck potatis.
 
 
Om jag inte sagt det tidigare så håller jag Becka och Julia att måla en vägg i våran kafeteria med Alice i Underlandet tema, en ond och en god sida. Har bara skissat dem senaste lektionerna men igår började jag jobba på mitt träd (som inte är klart!) som jag ville dela med mig av, kommer mer bilder medan vi gör framsteg. (Rosen har Julia gjort). 
 
 
Igår fick jag också hem ett kort - ni vet ett sådant som spelar musik då man öppnar det? - från min pappa, syster och bror som gratulerade mig på födelsedagen, inuti fanns också två kort som visar hur charmig jag var som barn. Hehehe...
 
 
 
Pussar och kramar!
 
© Ellinor WikmanÄntligen fredag!

Känns otroligt skönt att det är fredag! Men nu mot skolan!

 
 
 
KRAM!

© Ellinor WikmanFörsta med Samme!

Blev ingen hårblekning idag då Julia fallit illa sjuk! Istället träffade jag Samme som jag inte sett på evigheteeer (av någon anledning o.o) och han tog ut mig och bjöd på min första myndiga öl (blev typ bara 2 glas på hela kvällen) på en jätte mysig liten pub! Efter ett tag kom Oliver och vi garvade och talade om diverse saker. Tills vi blev hungriga och köpte mat, fyfan va gott det var, sved lite i plånboken men kändes ändå värt!

Senare kom Skäggis och några andra men några andra drog ganska snabbt! Talade vidare tills allting var slut och jag var tvungen att dra mig hemåt för att hinna förbereda mig för skolan. 
 
 
 
 
 
 
Pussar&kramar skriver imorgon!
 
© Ellinor WikmanThis or that

Det som är med fetochkursiv är det jag väljer.

Utseende:

blåa ögon - bruna ögon
blond - brunett
långt hår - kort hår
jeans - leggings
kurivg
 - slank
högklackat - platta skor
ful och lycklig
 - snygg och olycklig
brun hy - vit hy
kjol - shorts
raka av allt hår på huvudet - sluta raka resten av kroppen
string - hotpants
blind - stum

Personlighet:

ge - få (helt ärligt, haha! men gillar att ge också)
stökigt - städat
känd för skönhet - känd för intelligens
banta - träna
spara - slösa
planering - spontanitet
skånska - stockholmska 

Ätbart:

Lakrits - choklad
pizza - hamburgare
kaffe - te
mjölk - vatten
mc donalds - max
mat - godis
alkohol - läsk

Kärlek:

pengar - kärlek
kyssar - kramar
singel - förhållande
älskad - framgångsrik
bad boys - nice boys
utländska killar/tjejer - svenska killar/tjejer
inga barn - tio barn

Övrigt:

sommar - vinter
guld - silver
morgon - kväll
julafton - födelsedag
nyår - midsommar
mobil - dator
stad - landet
lägenhet - hus
bada - duscha
sola - bada
romantik - dirty
fota - bli fotad
skräckfilm - romantisk komedi
fester - hemmakvällar

 
Min mosters kisse!

KRAM!
 
© Ellinor WikmanMAH!

Hinner inte blogga alls, skriver senare!

BIld från julafton

KRAM
 
© Ellinor WikmanFRÅGESTUND!

Ställ frågor ni alltid undrat till mig, svarar på frågorna då jag känner att jag fått nog många om jag får för få lägger jag ner med det. Kommer svara på frågorna i en videoblogg. Okej? Okaj!

Kommer publicera frågorna då frågestunden är över bara för jag ska ha koll på vad jag inte svarat på.

Kom igen nuu!

 
 
På tal om annat så ska jag till skolan imorgon känner mig bättre så får dra mig dit, sen tror jag att Julia kanske skulle bleka mitt hår, får se hur det var!

KRAM!
 
© Ellinor WikmanMin födelsedag

Så, vad gjorde jag på min 18-årsdag? Kanske inte så spännande och fantastiskt som många förväntar sig att en 18-årsdag ska vara och utan alkoholen, haha (var du dels tisdag och dels hade jag inte direkt lust för alkhol).
 
Dagen började i skolan där Becka och Julia överraskade mig med en cupcake med ljus och presenter, haha, trodde fan dem inte skulle göra något sådant! Finns en video på då det hände på julias blogg dollmurderer.blogg.se, den är lite rolig tycker jag så ni borde kolla in den!

I skolan började jag må jätte dåligt, särskilt då jag var inne och blev varmare så vi var tvungna att gå ut flera gånger medan Julia lärde mig alla knep att lura kroppen att man inte mår illa och ska spy... Tvingade mig själv att äta och efter ett tag blev det bättre men mår ännu illa, därför är jag hemma idag.
 
 
 
Fick te av Julia och 150 kr av Becka! Woopido!
 
Jag och Oliver hade planerat att gå på bio och sedan äta ute som firande men eftersom jag mådde så illa sköt vi upp bion till någon annan dag i veckan och beställde hem indisk mat, och det var SÅ GOTT! Första gången jag beställt indisk mat, and i loved it! Efter maten blev det tårta ononomnom!
 
Olivers present är försenad så vi får hoppas den kommer i veckan, spännande!
 
 
 
 
 
 
Fick samtal och gratulationer från min familj och släkt, av mina föräldrar fick jag 3000 kr för att kunna köpa ett års busskort, HAHA, super lame 18-årsdags present. Men för mig är det så jävla värt att få det istället för någon onödig grej för jag sätter 400 kr varje månad på busskort så då kan jag spendera det på annat istället!
 
Sen har jag fått pengar av resten av släkten som kommer sättas på mina Bråvalla biljetter!

 
 
 
 
 
Mamma skickade också choklad och blommor till min dörr, så himla fin!

Största och bästa överraskningen på dagen var att jag hade fått ett paket på posten och hade inte en aning vem det var från, så var det från Jossan (min barndomsvän från Gällivare) och hennes föräldrar. När jag läste brevet det hade skrivit släppte jag några tårar för det är så underbara människor jag haft i mitt liv sedan jag var 6 år och är verkligen 1 på miljonen personer, när jag var liten sa jag alltid att dem var min andra familj och det är dem fortfarande, hoppas jag snart kan se dem igen!

 
 
Fick också någon peng i brevet som också går till Bråvalla!
 
Var min bästa födelsedag och precis så gillar jag att spendera mina födelsedagar, inget hoppande, skrikande och spyor, det kan vi spara till andra dagar men då jag fyller år vill jag komma ihåg det, men vem vet, nästa år jag kanske blir aspackad på min 19-årsdag? Vi får allt se!

Nu ska jag försöka göra något vettigt av min sjuka dag och börja skriva på mitt CV för har lovat mig själv att börja söka jobb nu när jag är 18! 

Massor med kramarr!

© Ellinor WikmanSjuk

Är sjuk! Värdelös andra dag på mitt myndiga liv, började redan känna av det igår... Men mer om det senare, har ingen ork att blogg just nu men ska berätta om allt som hände igår senare och vad som händer i framtiden.
 
 
 
Pussar och kramar!
 
© Ellinor WikmanHehe imorgon

Uppdaterar imorgon vad som händer under dagen och allting! Orkar inte nu, haha.

Julias fancy bild hon gjorde åt mig!
 
KRAM!
 
© Ellinor Wikman
 
 ITS MY BIRTHDAY!

Äntligen 18 år, wohoo! Fuckin' awesome!

 
 
Igår fick jag också veta att Elijah Wood (Frodo) också fyller år idag, vilket gör min födelsedag ännu bättre! OH YEAH!! 
 
HEJRÅ!
 
© Ellinor WikmanI love food.

Älskar mat, vill bara äta hela tiden, HAH! Har inte mer att skriva om nu, så vi hörs imorgon (PÅ MIN FÖDELSEDAG pewoghnvfkl)
 
 
 
Om ni kollar ser ni mig i skeden!
 
KRAM!
 
© Ellinor WikmanNorge

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
KRAM!
 
© Ellinor WIkmanBlack/White

Mmmm.. Finnar
 
 
Tänkte gå ut och fotografera idag men vädret är värdelöst så får bli någon annan dag. Är svårt att fotografera då det blir mörkt så fort så måste alltid göra det på helgen för hinner bli mörkt innan jag kommer hem från skolan!

Sista dagen som omyndig spenderar jag med tvätt och sen ska vi nog äta pannkakor med bacon och nutella till middag, MAHA! Skriver mer senare.

KRAM!
 
© Ellinor WikmanTeeth

 
 
 
 
 
 
 
KRAM!
 
© Ellinor WikmanOkey being pale

Vet att jag laddade upp den här bilden ganska nyligt men jag gillade den och vela använda den okeej? Har inte med saken att göra..
 
- Är naturligt så här ljus, kan se olika ut på olika bilder men den här bilden är fotograferad i dagsljus och tror det är ganska så nära verkligheten jag kan komma med en bild.

En sak jag ville ta upp är det här att ofta då jag säger till människor att jag är okej med min nästintill vita hy får jag oftast konstiga oförstående blickar som att dem för sitt liv inte kan förstå hur man kan gilla att vara blek.

Jag älskar min ljusa hy (dock inte mina finnar, haha!), tycker den ger underbar kontrast mot mitt mörka smink, kläder och hår. Och jag känner inte behovet av att sträva mot en solbränna, mer försöker jag undvika den, solskydd är min bästa vän!

Jag vill dock påpeka att jag inte har något emot folk som solar (eller för den delen är födda mörka i hyn), jag kan definitivt tycka det är fint med en fräsch solbränna men jag vill mest säga med det här inlägget att jag vill att fler ska inse att det inte är ett måste att sträva efter, man kan vara nöjd med sin hudton och det är så med det!
 
Tar inte åt mig då folk ger mig en konstig blick då jag berättar för dem men vill bara säga it's okey being pale.

Kram på er körsbärsblommor!
 
© Ellinor WikmanSamma frukost

 
 
Smink och sådant kommer senare!

KRAM!
 
© Ellinor WikmanMirror mirror on the wall

 
 
 
 
KRam!
 
© Ellinor WikmanÖverredigerade smink bildet

En sak jag inte gillar är då folk överredigerar sina smink bilder. Jag försöker alltid få bilderna hamna så nära verkligheten, annars kan inte personen som ser bilderna veta hur det verkligen ser ut. Klart jag redigerar dem men är bara att ge tillbaka lite färg som kameran sköljde bort.
 
Helt oredigerad bild
 
Hur jag hade redigerat den
 
Hur många redigerar (exempelvis, man kan ju göra stora redigeringar på olika sätt men ni förstår min poäng)
 
DOCK! Finns det undantag till då jag inte finner det irriterande vilket är då bilden inte handlar om sminket dem kanske bara tog en bild på sig själva och hade smink och ville redigera den mycket och det är ju skitbra.
 
Det andra undantaget är då man fotograferar ett smink till något speciellt, alltså bilden handlar inte bara om sminket det kanske är en skräckscenario eller fantasy och man vill göra färgerna dovare för att skapa en skrämmande atmosfär osv, då tycker jag också det är okej.

Men om det är som då jag lägger upp bilder bara för att visa, titta här vad för smink jag gjorde idag, tycker jag man ska visa hur det verkligen såg ut.
 
Kanske bara är jag som ser det så här, ni får gärna skriva om ni inte håller med mig!

KRAM på er tills vidare!
 
© Ellinor WikmanGrekisk och sylt

Grekisk yoghurt med hallonsylt är så gott! Blev min frukost + några mackor. Dagen kommer vara lugn och händelselös men skriver mer senare! :3
 
 
 
KRAM!
 
© Ellinor WikmanDagen och funderar

What'ssss up?

Kan berätta om vad jag gjorde idag, träffade Jahfet i stan och umgicks med olika människor som kom och gick hela tiden men var alltid någon mer än bara vi 2, var lite halvsegt men trevligt, alla dagar kan inte vara fantastiska!
 
 

Sen funderar jag på.. Jag är fan snart 18 år... HAHA, känns helt sjukt, alla ansvar jag måste börja ta, räkningar, banken, jobb och massa skit jag inte orkar ta upp men ändå. Är ju fördelar också men känns konstigt, att jag snart är helt självständig.. Lite skrämmande men på ett bra sätt!

Också idag var sista dagen jag gick i skolan som omyndig så nu kan inte mina föräldrar längre säga till något om min skolgång, även fast dem inte gör det. Känns som om dem fortfarande kommer kunna bestämma över mig, känns så konstigt att dem fan inte kommer det! Hahah..
 
Nu ska jag mysa med Oliver på Prison Break så vi hörs imorgon!
 
© Ellinor WikmanVinter i Gällivare

MEN GUD, glömde göra ett tidsinställt inlägg så slänger nu in massa bilder och skriver mer senare!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
KRAM!
© Ellinor WikmanDots and dots

 
 
 
Efter skolan ska jag träffa Jahfet så skriver ett tidsinställt inlägg så ni har något att läsa medan jag är borta!
 
P.s. Föresten du som skrev kommentaren i inlägget då jag snackade om frågestunden, jag ska svara på den men sparar den till frågestunden och har inte publicerat den ännu bara för jag ska hitta den enklare då jag väl ska svara på frågorna!

KRAM!
 
© Ellinor WikmanSista julen

Sitter och funderar på piercingar och tatueringar och vad framtiden kommer bära med i mitt utseende och sådana förändringar. För er som inte vet blir jag 18 om 5 dagar så är ju snart mina val kommer vara det enda som räknas! Så kommer tatuera mig inom kort, som jag alltid säger skriver jag inte ut det föränn det är gjort för jag vill inte säga massa och sen kanske jag ändrar mig vilket bara blir jobbigt så ni får se då det är gjort!
 
Såå, jaa är tillfället vad jag gör, nu får ni (JAG LOVAR) det sista "juliga" bilderna, men jag kan inte känna mig för dålig som laddar upp det nästan i februari då julpyntet här i Norrköping ännu är uppe!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kramisar, skriver mer imorgon!
 
© Ellinor WikmanA!

Idag är det en viktig dag för mig! Jag fick mitt första A i ett praktiskt smink prov, vilket får mig hoppa av glädje då jag jobbat så länge för det och äntligen kom dagen! Sanna som jag sminkade ville inte att jag skulle fotografera hela ansiktet men fick ögonen och läpparna vilket var de viktigaste elementen.
 
 
 

Sen för jag är så snygg får ni några bilder Jennifer tog då hon kamera nappade mig.
 
 
 
Jaaa, jag är snygg OKAJ?!
 
 
 

Sen sa Jennifer också att 9'orna som var på besök hade sagt till Simone att dem tyckte "den rödhåriga tjejen" var jätte duktig, vilket fick mig att le ännu mer! :3

KRAM PÅ ER!

© Ellinor WikmanGif torsdag

 
 
Smink prov idag, skriver hur det gick då jag kommer hem!

KRAM!
 
© Ellinor WikmanKonstiga funderingar

Jag som säkert många andra funderar på underliga saker under dagarna och ville dela med mig om några saker jag funderat på idag. För oftast gör man ju inte det, de bara passerar genom huvudet, ibland kanske man i förbifarten berättar för någon men oftast far det ut i vinden för att aldrig minnas, men idag ville jag dela med mig!

 
På början av dagen funderade jag på Dalai Lama och hur han är en så stor och graciös person... Sen insåg jag att han måste ju skita någon gång. Och säkert flera gånger. Vilket jag inte kan riktigt förstå för han är en sådan stor människa men han behöver göra det också, haha.. Ja, jag vet, jag har underbara tankegångar..
 
Sen tänkte jag på dem här pengarullarna affärer brukar ha om det tar slut mynt. Betalar dem mer för rullarna än själva pengarna är värda? Det måste dem väl göra eftersom det är ju förpackat så fint och sen att skickas dit. Undra hur mycket mer det kostar än själva pengarna är värd.
 
Min sista fundering jag tänkte dela med mig av är en som  brukar återkomma för mig, då man ser något skrot på marken. Då brukar jag tänka att någon har skapat den, tillverkat den och sedan har den säkert blivit såld i en affär och då gick någon dit och ville ha just den saken. Och nu är det bara skrot som alla obekymrat går förbi...
 
Saker och människor fascinerar mig, att tänka att dem lever ett eget liv och upplever saker som kan vara helt otroliga eller så  hemska att det kryper i kroppen och nu bara passerar dem mig utan någon annan tanke. Det är så sjukt! Haha.. Någon måste ju hålla med mig? :3
 
KRAM!
 
© Ellinor WikmanNatten i Norge

Hallå små körsbärsblommor!

Mår inte så bra idag heller men har hela tiden mina små löften i huvudet och försöker se bortom stressen och lugna mig. Men samtidigt tror jag det inte bara är psykiskt som gör mig så slut, har ont i huvudet och armhålan (knölen) så är också jobbigt, ska nog ringa läkarna snart igen och då be om en annan läkare!
 
 
 
 
 
 
Mina favorit bilder från Norge. Minns då vi kom fram på natten och husen låg som i en kulle uppåt, såg helt otroligt ut. Bilderna hade blivit bättre om jag hade ägt ett stativ men fick improvisera lite!

Kramisar!
 
© Ellinor WikmanPurple haze

 
 
 
 
 
KRAM!
 
© Ellinor WikmanBlällälälääl

Blää dålig bloggdag. Orkar inte skriva mer just har bara ont och är trött så ska fortsätta kolla Prison Break tills jag somnar så skriver jag mer imorgon, mina små körsbärsblommor!

 
Gifar från idag
 
KRAM!
 
© Ellinor WikmanMer och mindre

Trött och har ont, ska kolla Prison Break med Oliver så får ni resten av bilderna jag fotograferade igår. Skriver mer  senare!

Sen har jag fått en kommentar att jag borde ha frågestund och svara i en videoblogg! Så vi kör en frågestund på ett tag, får se när jag lägger upp det men då vet ni att det snart kommer.
 
 
 
 
 
 
 
 
KRAM!
 
© Ellinor WikmanBlack

 
 
 
 
KRAM!
 
© Ellinor WIkmanLöften och bilder

Gjort några löften som jag ska försöka ta åt mig alltid i livet. Inte bara "nyårslöften" utom livslöften. För jag är ganska ofta (för ofta) på en plats i mitt liv där jag inte vill vara men oftast är jag för uttröttad för att orka ta tag i saker och ting och ville dela med mig av dessa löften
 
1. Tänk mer på min egna lycka så jag kan hjälpa andra bli lyckliga. Ingen blir lycklig av att jag är olycklig och då kan jag inte hjälpa någon.
2. Börja ta mig ut mer träffa människor för att inte gömma mig i mitt egna skal (gillar fortfarande min hemma och egentid och kommer aldrig vara en översocial människa men är ändå viktigt för mig att ta mit ut)
3. Stressa mindre och inse att vissa saker kan jag inte kontrollera
4. Samtidigt ta itu med saker som jag måste göra och inte vara rädd för konsekvenserna, acceptera att vissa saker måste göras och att undvika bara försämrar situationen
 
Några bilder som jag fotograferade idag (ni får resten imorgon)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
KRAM!
 
© Ellinor WikmanFeelin glossy and blue

 
 
 
 
 
 
KRAM!
 
© Ellinor WikmanAllting

Idag har jag hunnit vakna, gjort smink och kollar just nu Prison Break med Oliver. Kastade en blick ut och insåg att jag måste ju ta mig ut och fotografera idag! Ska bara kolla klart det här avsnittet och hoppas på att vädret håller sig. 

Ni får se sminket senare också, tänkte göra något extremare idag men sen ångrade jag mig och gjorde något mer stilrent, eller vad vi ska kalla det, ni får se sen!

 
KRAM!
 
© Ellinor WikmanNorges landskap

När jag kom till Norge för att fira jul där blev jag slagen av hur vackert det var.. Har ännu svårt att fotografera landskap, är bättre på närbilder.. Men här är några av det bilder jag tog i Norge.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
KRAM
 
© Ellinor WikmanMyspysispys

Myser i min enorma huvtröja, har ätit pizza och duschat så nu är jag ren, lägenheten är ren och känner mig så mysig och trött.. :3 Men efter jag kollat FaceOff ska jag göra en timmes yoga för att sträcka ut alla leder.
 
 
 
KRAM!

© Ellinor WikmanDrag gif

Har storstädat ända fram tills nu därför hinner jag inte göra ett smink då det börjar bli mörkt men ska göra ett imorgon istället!

Nu har jag och Oliver beställt hem pizza och ska kolla Prison Break oh yeah, skön söndag.. Har som sagt bara städat så lägger upp gifar då jag var Drag Queen, skriver bättre senare!

 

KRAM!

© Ellinor WikmanTröttare än jesus

Har kommit hem för ett litet tag sedan! Träffade Jahfet och åt nudlar hos honom, filosoferade som vanligt.

Några timmar senare kom lite mer människor att filosofera med, blev kameranappad av Skäggis som har tagit en viss del av bilderna. Efter ett tag kom Rattmuff och piercade Jahfet i ögonbrynet (jag blundade och glömde ta bild på det). Då var jag trött och drog hem efteråt!
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu är jag trött som faan. Jahfet och Skäggis skulle först komma förbi här men sen blev dem feta och orkade inte, nästan lika bra då jag är aningen för trött för att umgås med människor mer. Ska nog ta något att äta och slå på Netflix.

Imorgon ska jag lägga upp ett nytt smink, storstäda och hinna göra 1 timmes yoga. Kommer bli en jobbig dag men sådant måste göras!

KRAM på er!
 
© Ellinor Wikman
 Kalla kvistar

Bilder från Gällivare.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
© Ellinor WikmanPiercingar

 
 
 
Ska ut och träffa Jahfet som kanske ska pierca sig snart! Tar med kameran och ska försöka fotografera. Har insett att jag inte gillar att fotografera då jag är med andra, vill göra det själv i fred för annars blir jag så stressad. c:

KRAM SKRIVER SeN!
 
© Ellinor WikmanJosssasan!

Orkar inte blogga mer idag är så förbannat jävla trött. Ni får bilder från då jag träffade Jossan i Gällivare- var så himla kul att se henne, saknar henne så mycket varje dag min tossing! Så skriver jag mer imorgon!

 
 
 
 
 
 
Också en bild på mitt mysiga blåmärke då jag dagen innan varit på Dundret, skulle åka upp i liften med min mor men så trillade jag och släpades upp en bit i liften för kom inte lös, haha, fyfan va vi garva. Ont gjorde det också! Sen trillade jag 3 gånger till i backen men var ändå kul som fan!
 
Puss och kram!
 
© Ellinor WikmanBye

 
 
 
Nu mot skolan, med mina rinniga ögon, kommer säkert vara utan smink då jag kommer hem bara för att det ska rinna hela tiden, irriterande..

KRAM!
 
© Ellinor WikmanNyårs afton

Ganska sen med bilderna från nyår men det gör väl inget? :3 Haha, här är dem i alla fall...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
KRAM!
 
© Ellinor Wikman3 små bildet

Meh, är väldigt dålig på att ta fram kameran då jag är med folk eftersom jag tycker om att fotografera själv i lugn och ro, människor runt mig gör mig bara stressad! Men fick några bilder från dagen.

Var inte jag som sminkade på provet utan Sanna såå, kan inte berätta vad för betyg jag fick, hah..
 
 
 
 
Innan jag gick hem for jag förbi ÖoB där jag köpte ny ansiktsvård eftersom min var slut - dag- och nattkräm + ögonkräm. Oliv känns som ett märke man kan lita på och så var det inte så farligt dyrt så, tummen upp för det!

Idag ska jag hinna göra en timmes yoga, duscha och göra klart historieuppgiften (har inte ens börjat på den, hehe). Kommer bilder från min nyårsafton också senare (förvänta er inte värsta alkohol festar bilderna, var nykter med min familj såå ja)
 
P.s. Lite kul att jag gjorde Drag Queen sminket och senare så var det Drag på Parodise Hotel (följer inte det men nästan omöjligt att inte höra om det!)
 
Puss och kram skriver senare!
 
© Ellinor WikmanGif torsdag

Hinner bara göra gifar på torsdagar, skriver då jag kommer hem.
 
 
 
KRAM!
 
© Ellinor WikmanJul i Norge Del. 4 (sista delen)

Blogg.se har tjorvat till det så går inte att kommentera för tillfället på min blogg, skrivit till dem och hoppas det löser sig snart!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HAHA, Julia har tjatat som faan att jag ska ladda upp alla bilder någon gång så här är dem! Imorgon är det prov i kvälls makeup, men ska försöka fotografera vad som händer, vet inte om det är jag eller Sanna som ska sminka men får se.

KRAM!
 
© Ellinor WikmanVarför jag var arg

Okej, tänker dra den korta historian om varför jag var förbannad idag.. For till läkaren idag (har inte nämnt något om detta tidigare i bloggen) för jag har en knöl i armhålan som gör ont och ibland kan jag inte sova på natten - har haft den en månad.
 
Kort sagt så var den här läkaren inkompetent och sa att jag skulle gå hem och vänta på att det går över (även fast det gått över en månad) han antog också att jag inte hade ont (frågade inte ens om det) och då jag sa att jag hade det så ignorerade han mig. Så kommer få mer sömnlösa nätter utan ens något smärtstillande (alvedon och sådant hjälper inte..) SÅ därför var jag förbannad idag, då jag aldrig kan ha en läkare som hjälper mig.
 
 
Hipster jag är som dricker te och äter muffins på Mc, hah
 
MEN efter skolan drog jag med Julia till stan för kände att det var så länge sen vi umgåtts att det fanimej var dags! Gick runt lite och landade som alltid på McDonalds och diskuterade alla livets frågor. Är i princip allt vi gör när vi umgås om vi inte har någon plan för vad som ska hända, men det är något jag finner viktigt i människor, jag vill kunna bara sitta och tala och man ska ändå ha kul och man ska inte känna behovet av att hitta på något!
 
Skriver senare, kram!
 
© Ellinor WikmanKlä dig som du känner dig

En sån här dag då man är förbannad ska man klä sig som om man ska spöa någon... Kanske skriver senare varför jag är arg, beror på. HAH, nu känns jag jobbig men skriver säkert varför!

 
 
 
 
KRAM!
 
© Ellinor WikmanI want to be the only redhead!

Mer nattsnack med mig då jag sitter och funderar. Det här är lite mer rolig fakta om mig..

Eftersom jag ytterst sällan träffar människor med lika rött hår som jag brukar jag alltid jämnföra mitt hår med andra rödhåriga människor för jag vill ha det rödaste håret (? hhahaha, i want to be uniqe) om dem har rödare hår känner jag bara NEEEJ! Och om jag har rödare hår är det typ HAHAH YEAH BITCH! 

Sååå jaa.. Asså är inget personligt mot dem är säkert underbara rödhåriga människor jag vill bara ha, rödast, om det ens är en logisk term, hah! :3
 
Gammal bild men, whatever
 
Puss och kram mina bananer, ska sova nu!
 
© Ellinor WikmanJul i Norge Del. 3

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kommer en till del av "Jul i Norge" bilderna, sedan är det klart! Haha, sa ju att jag hade mycket bilder.. Och sedan ska vi börja på nyårs bilderna.. Shit, kommer ladda upp bilder från jul och ny år till sommaren!
 
KRAM!
 
© Ellinor WikmanNetflix

Hallå! I skolan vart det film och sedan ta det lungt på bilden (hård skola jag går på).. Sedan väntade Becka med mig på Oliver i stan och när han kom gick vi och köpte en kabel så vi kunde koppla våran Bluray till internet så nu har vi NETFLIX! Älskar det redan..
 
Kommer typ kolla film tills jag sett alla filmer i hela världen, kommer sitta hemma och kolla film mer än jag redan gör.. Om det är möjligt, HAHA.
 
Bild från google
 
 
 
Eeeh gör mat just nu, lax i ugn med fetaost och pasta... Är lat bloggare idag så kommer ladda upp mer bilder från julafton men det är väl mysigt ändå! :3 Hehe..
 
FIck också idag en livs insikt. Jag är en stressad person.. Alltså även folk som känner mig inser inte hur stressad jag är, stressar över allting HELA TIDEN. Jag brukar drömma drömmar om hur jag stressar och ska ordna min stress. Och oftast är det saker jätte långt in i framtiden jag ändå inte kan göra något åt. Men idag fick jag en insikt som tog bort så mycket stress från mig (är fortfarande stressad) men känns så skönt att minska min konstanta ångest nivå aningen

Pussar och kramar, skriver senare!
 
© Ellinor WikmanClothes and Creeps

 
 
 

KRAMISAR!
 
© Ellinor WikmanHunter

Okej erkänner mig själv som värdelös bloggare. Tog inte upp kameran än enda gång men vi gjorde i princip inget, satt hemma hos honom och diskuterade livet och drack smoothies, sedan träffade vi Alej en sväng men efter det ville jag fara hem. Mepp, lovar att börja bli bättre på att fotografera men tills det får ni lite mer bilder från Gällivare!

 
 

Min systerskatt är världens mysigaste ever, kommer alltid och lägger sig i ens famn då man sitter i soffan, ville bara ta med honom i min väska! :3
 
KRAMMMM!
 
© Ellinor Wikman
 Vinter i Gällivare

 
 
 
 
 
 
 
 

KRAM!
 
© Ellinor WikmanHallå!

Hallå! Jag är sämst på att blogga men ska iväg till stan nu och träffa Jahfet, kameran hänger med på axeln och har förberett med ett tidsinställt inlägg medan jag är borta som förlåt, hehe.
 
 
 
Pussar och kramar!!
 
© Ellinor Wikman
 Blurry and Blue

Så skönt då man duschat, rakat sig och smörjt in sig ansiktsmaskat och allt sådan och sen har man ätit bra och tränat den dagen, känns som om man är ren ända i i själen! :3

Kollar just nu då Oliver spelar Batman och ska nog fortsätta med det tills jag ska sova, imorgon ska jag träffa Jahfet och som vanligt igen skola eftersom jag inte har praktik.. Hmpf..

 
Allting behöver inte ligga i fokus, älskar dem här bilderna så här!
 
Orginal bild utan blurr, gillar mer den med!
 
KRAM!
 
© Ellinor WikmanJul i Norge del. 2

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Uppdaterar bättre senare, kram!
 
© Ellinor WikmanFab as Drag

Gjorde ett Drag Queen smink. Laddade upp det på gifyo.se (där jag gör mina gifar) och fick ganska blandade reaktioner men det flesta gillade det verkligen inte och tyckte det var för mycket. Vilket är poängen med Drag, haha.. Men jag är nöjd fick fram det jag ville. :3
 
Om ni inte vet vad Drag Queen är tog jag fram betydelsen:

"Dragqueen, druga eller dragdrottning, är en man som ikläder sig typiska kvinnliga attribut, ofta i överdriven tappning och i underhållande syfte, dock ej att förväxlas med transvestit. Dragqueens brukar uppträda som showartist eller som partyminglare. Föreställningar där ensemblen uppträder drag kallas för dragshow."
Källa: http://sv.wikipedia.org/wiki/Drag_queen
 
 
 
 
 
Lite missnöjd med läpparna men orkade inte rätta till det då de började bli mörkt och var tvungen att hinna fotografera!
 
 
Uppenbarligen är jag inte en man, är en tjej som låtsas vara en man som låtsas vara en kvinna! Haha, vilket också förvirrade människor på mina gifar, dem trodde faktiskt att jag var en man! HAHA, helt underbart!

Men jag älskar Drag Queens, så jävla sköna och ville för en stund vara en del av den gemenskapen, även fast jag inte har en dingdong mellan benen! ;)
 
KRAMAR
 
© Ellinor WikmanMer och mindre

Godmorgon! Har hunnit vakna och inse att jag har träningsvärk efter yogan igår, meeh.. Sen så körde jag 20 minuter yoga, gick och handlade och nu har jag ätit frukost.
 
Har börjat slå in på min hälsosamma väg igen för trillade av efter ett tag. Kommer inte vara helt anti ohälsosamt, om jag är sugen på sådant kommer jag äta det, men grejen med mig är att jag ofta äter godis och sådant fast jag inte ens är sugen, vilket jag nu tänker börja undvika och så där, göra yoga och hålla igång lite mer. :3
 
Mer Gällivare bilder
 
 
 
Smink kommer senare!
 
KRAM!
 
© Ellinor WikmanMina julklappar

Innan jag visar vad jag fått vill jag påpeka att 80% av det jag fått är begagnade saker från mina släktingar (vilket inte gör mig något alls menar bara att jag inte får så här mycket nya saker)!
 
Också vill jag säga att jag är så tacksam och glad för allting jag har fått, kunde inte önska mig mer! Extra tack till Linda och Sue Ellen som donerade massa av deras gamla kläder och som vi bodde hos under julafton. :3
 
Post it lappar!
 
 
 
 
 
 
 
10 linnen och t-shirtar
 
 
2 byxor 1 par jeans
 
 
 
Tröja med stor krage, svårt att se ordentligt.
 
Korsett liknande på baksidan
 
Knä yllestrumpor, ååh får lust att köpa mer knästrumpor till sommaren
 
Måste också visa vad Oliver fick, blodigt duschdraperi, fett awesome! Är ju nytt så är helt veckigt men går ut efter några duschar.

Sen fick jag glas, en vas, värmefläkt, en gryta och 1000 kr men det är ju inget kul att fotografera. 
 
Bättre bilder på kläderna får ni under OOTD så håll ögonen öppna, kram!
 
© Ellinor WikmanYoga och nudlar

Woho, nu har vi en blueray spelar, awesome.
 
Åh, har nu gjort yoga i en timme och var så skönt men märker också hur ovig jag blivit sedan jag slutade eftersom jag gjorde min lättare dvd och den tyckte jag var tung, förut hade jag kört igenom den som ingenting, men tar mig snart dit igen!

Och nu ska jag äta nudlar... Med ät pinnar, har börjat använda det lite då och då för att jag vill lära mig använda såna för tycker det är fränt! Lär mig sakta men säkert, maten hamnar i alla fall i min mun! :3
 
 
 
 
KRAM!
 
© Ellinor WikmanSnö?!

Snön ligger på marken här i Norrköping men för hur länge? Hm, kommer säkert försvinna efter ett tag, har gett upp tron på att det kommer bli riktig vinter här, haha.
 
 
 
 
Snart ska jag och Oliver till Elgiganten och inhandla en dvdspelare, ska bli skönt för efter att Oliver sålde sitt Xbox har jag inte kunnat spela mina yoga dvder.. Har kört typ 15 minuters pass från minnet men vill börja med 1 timme igen, så längtar som fan!
 
Ska också ladda upp vad jag fick i julklapp i år också idag om ni är intresserade..

Pussar och kramar!
 
© Ellinor WikmanPengar och gymnasiets smink

Satt här och filosoferade och började tänka på min blivande smink karriär. Och tänkte på hur människor alltid talar om pengar, man ska tjäna så mycket pengar osv. Alltid då jag tänkt på framtiden av min smink karriär har pengar aldrig passerat min tanke (jag brukar skämta om att jag ska bli rik men aldrig på allvar). Har aldrig funderat på hur mycket jag hade kunnat tjäna om jag får jobba med EXAKT vad jag vill.

Och tänkte igenom det nu och insåg att jag bryr mig inte om pengar, eller alltså, mycket pengar är ju alltid nice men det är inte det jag strävar efter i mitt liv.
 
Jag hade kunnat jobba i en riktigt gammal sliten affär som gör att jag precis klarar hyran bara för att få sminka till det jag vill, vilket skulle vara till filmer/filmserier - gärna gore, fantasy eller sådant. Men om jag får det är jag nöjd, jag behöver inget annat.

- Nog så hade jag sparat så jag kunde resa runt jorden vilket också är ett mål (i alla fall vara till minst ett land i varje kontinent) men är ju något man mest troligt måste spara till ganska hårt hur som helst, är ju inget man bara drar ur röven.
 
Tänkte också lägga upp 2 bilder (och en historia) från tiden precis innan jag flyttade på smink jag gjorde då.
 
Hade det här till skolan, vilket var ganska kul, hehe.
 
Det här sminket med regnbågstårar gjorde jag då jag hade fått veta att jag inte skulle få komma in på det stylist gymnasiet jag först sökte till (för er som inte vet la den linjen ner på grund av för få ansökningar), vilket knäckte mig totalt, hade varit inställd på att gå där i 2 år och visste inte vart jag skulle ta vägen. Men uppenbarligen löste sig det! 
 
Citat från då jag skrev det inlägget: "Gjorde också ett smink som var lite för det här tillfället och det jag "vill säga" med det här sminket är väl att man ska gråta men sen se det positiva för det är ju det enda jag kan göra i det här läget..."
 
Om ni vill läsa det inlägget är det här http://elliwikman.blogg.se/category/smink-5.html

En av få gånger då mina sminknigar har en betydelse, men det var allt jag kände att jag kunde göra just då, bara jobba mer och bli bättre på egen hand, för ge upp skulle jag fan heller göra!
 
Mycket text men hoppas ni fann det intressant i mina kvälls funderingar, puss och kram, godnatt!
 
© Ellinor WikmanJulen i Norge

Var bästa julen på länge! Maten var underbar och hade världens bästa släktingar runt mig. Kunde inte ha varit bättre. Så glad och tacksam för allting, ni gjorde det perfekt! :3
 
Här kommer första delen av julbilderna, har ganska så många så ska dela upp det så det inte blir så jävla mycket på en gång!

Bilderna har inte högsta kvalité, skärpan, perfekt ljussättning osv. Men tycker det ger mer känsla i det här fallet!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Andra delen kommer imorgon! KRAM!
 
© Ellinor WikmanMin vägg.

Här är min vägg som jag målade i skolan! I loove it so much. Har hört att några frågat då dem går förbi (frågar sina kompisar folk vet ju inte att jag gjort den) vad den föreställer. Den föreställer absolut ingenting! Men det är de som gör hela grejen för mig. :3

Dock måste jag säga att Becka hjälpt till mig med måleriet, jag kom på iden och hon hjälpte till att få fram den, som min lilla assistent!
 
Den är ganska stor också. Skulle väl chansa på 2 meter hög (?) och 3 bred (?), på det högsta delarna fick man ta en pall, då man inte är så lång!
 
 
 
 
 
Vad tycker ni love or hate? Eller känner ni ingenting för den? Vill gärna veta! :3
 
KRAM!
 
© Ellinor WikmanFace and legs

 
 
 
 
 
KRAM!
 

© Ellinor WikmanBb

Hallådär, tänkte snabb vilja kasta upp bilder på Olivers födelsedags present. Han fick också en skiva som inte kommit och så bjöd jag han på mat. Bara för att nyligen såg och älskade Breaking Bad.
 
 
 
 
Är så jävla trött så ska sova nu, godnatt kram!
 
© Ellinor WikmanGlossy black

Idag hade jag svarta läppar och pratade med några om att jag använder kajal och det blir väldigt uttorkat på läpparna. Så fick idén att jag skulle göra jätte glossiga svarta läppar då jag kommer hem.
 
Anledningen till att jag inte använder det ute är för då kladdar saker fast i läpparna och hatar det, dessutom så håller det bättre.

Gillar matta läppar då jag är ute. :3
 
 
 
 
Ska senare visa vad jag gav Oliver i födelsedags present! :3

KRAM!
 
© Ellinor WikmanSorry

Bläää glömde blogga imorse - är lite ur gängorna - sen glömde jag kameran hemma så kunde inte fotografera.. Hmm.. Och hade fan behövt den idag! Blev klar med min väggmålning i skolan och jag älskar den! Får konstiga blickar av många som går förbi och ser den, vilket jag vill.. Jag vill att den ska ge intryck varesig det är bra eller dåligt.. Ni får se den imorgon!

Sen hade jag också velat fotografera min sminkning jag gjorde på Becka idag eftersom Simone (sminkläraren) sa att den var på gränsen till ett A! Enda anledningen att det inte var A var små detaljer som att fixa eyelinern osv.. Men men, här får ni lite mer snöbilder istället.
 
 
En av mina favoritbilder jag fotograferade! Har den som bakgrund. :3
 
 
 
 
 
MER spännande nyheter? Ohja, snart ska skolan ha deltävling till att gå vidare till Smink SM (? inte riktigt säker om det var just de) men om man vinner deltävlingen går man vidare till finalen i Göteborg, är 3 stycken vinnare som kommer gå vidare. Är ju ganska liten chans att jag vinner då det är alla 2'or och 3'or (som går stylist) som är med men ska försöka göra så jävla bra jag kan!
 
Okej, det var nog allting, måste äta något nu för jag svääälter! Skriver mer senare, kram!
 
© Ellinor WikmanGlass och nougat sås

Avslutar dagen med glass och läsa manga. Föresten så började ju många skolan i tisdags men jag börjar faktiskt imorgon bara för att säga.. Har inte skolkat! Haha, så imorgon första skoldagen 2014, vi ses då. :3
 
 
 
 
KRAM!
 
© Ellinor Wikman11 år!!

Igår fyllde Oliver år och gissa vem som fyller år idag?! Min söta lilla syster Tilda blir 11 år, woho, grattis till henne, är alltid lika kul att komma hem och mobba henne, hehe.
 
Ni får lite bilder då jag var ute och fotograferad med henne i Gällivare.
 
 
 
Älskar den här bilden, soo lovley!
 
 
 
 
KRAM BÄSTA SYSTER!
 
© Ellinor Wikman2010 mot 2014

Hallådär små körsbärsblommor. Har kollat igenom mina gamla inlägg och hittade jäätte gamla smink bilder och insåg hur mycket jag förbättrats. Ville göra en uppdatering från min gröna sminkning från 2010 (4 år sedan) och hur jag skulle göra det nu.
 
2010
 
 
 
 
 
 
Nu förtiden
 
Roligt att se att jag förbättrats. Men det förstås hade blivit ganska ledsen om jag inte förbättrats något under 4 år! Kommer komma mer "användbara" sminkningar nuförtiden men till mesta del kommer jag ju fortfarande göra mina special effect sminkningar!
 
KRAM!
 
© Ellinor WikmanThe two K's

Kebab och kladdkaka.
 
 
 
 
 
Skriver mer imorgon, kram!
 
© Ellinor Wikman
Frysna kvistar

Än en gång har Oliver svårt att välja, kolla film eller spela? Hmm.. Vi får allt se, tills dess får ni mer bilder från Gällivare resan.
 
 
 
 
 
 
Skriver mer senare, kram!
 
© Ellinor WikmanNya favorit tröjan

Hallå körsbärsblommor! 

Struttar omkring i min nya favorit tröja som jag fick av min kusin och moster i julklapp, oooh, i love it! Väntar på att Oliver ska bestämma sig för vad vi ska äta idag, han bestämmer då det är hans födelsedag idag och han har alltid svårt att bestämma sig för såna saker.. Haha.
 
 
 
Jag skriver efter vi har ätit (om vi någonsin kommer göra det, haha!)

Pussar och massor med kramar!
 
© Ellinor WikmanGodmorgon… Isch

Är ju inte direkt morgon men vaknade alldeles precis nyss! 

MEN idag är det en speciell dag, vet ni vilken dag det ääär? :3 DET ÄR OLIVER FÖDELSEDAG, 21 år gammal, haha.. Så ska fira honom idag, tyvärr har inte hans present hunnit tjorva fram, får se om den gör det under dagen eller om det blir imorgon.
 
Tills jag har fått några bilder från idag, får ni bilder på min syster katt som chillar i fönstet. Var föresten första gången jag träffa denna katt då jag var upp till Gällivare, men den är så mysig! Den låg i min famn i flera timmar tills den somnade och myste, aaw. :3 
 
Så satt jag där och snorade och hade ont i ögonen för någon har katt allergiiii.. Men kunde ju inte ta bort den då den var så söt!!
 
 
 
Kram på er gurkor!
 
© Ellinor WikmanMusik

Heej tänkte göra ett litet inlägg innan jag ger mig för natten. Maten blev lyckad och efteråt satt jag och spelade med Oliver tills nu. Ska kolla youtube och sedan läsa min manga jag fick i julklapp tills jag ska sova... 

MEN! Anledningen till det här inlägget är att jag tänkte lägga upp musik som jag inte lyssnat på typ ett år. Älskar att hitta gammal musik och inse hur jävla bra det är!
 
 
Kramisar, skriver imorgon!
 
© Ellinor WikmanTacopaj!

Håller på att göra tacopaj för första gången så är lite stressad, skriver mer efter maten!
 
 
 
Pusss och kram!
 
© Ellinor WikmanSvart/vit värld

Hallå, tänkte skriva lite snabbt innan jag går ner och börjar med tvätten. Idag har jag mest fotograferat för senare inlägg och så kollade jag Seven. Nu får ni lite landskaps bilder på Gällivare.
 
Tycker det är så vackert då snön ligger på, ser ut som att man lever i en svart/vit värld.
 
 
 
 
 
Skriver mer senare, kram!
 
© Ellinor WikmanVad har hänt?!

Jag är tillbaka! Även fast jag har varit hemma i några dagar så har jag inte orkat ta tag i bloggandet föränn nu, men nu är jag redo att köra igen!
 
Såå, vad händer och sker och allt sådant? 
 
Har varit uppe i Gällivare hos min familj i 3(?) veckor. Under den tiden har jag hunnit...
 
♦ Fotografera
♦ Varit på Dundret och åkt slalom
♦ Åkt till Norge över jul
♦ Träffat Jossan
♦ Haft matkoma under nyårs afton
♦ Övningskört så mycket möjligt
♦ Såg The Hobbit Desolation of Smaug andra gången på bio med min bror och syster
 
 
Jag har 250 bilder färdiga och redigerade från dessa 3 veckor så kommer definitivt dela upp allting och ge er lite bilder då och då från alla olika händelser. Kommer också bilder på vad jag fick i julklapp inom en snar framtid!
 
Hoppas ni har haft ett underbart jullov och gjorde massa fränt på nyår och om ni gjorde nyårs löften hoppas jag ni håller dem!
 
Skriver snart mer så ska ni få bilder från tiden! KRAM!
 
© Ellinor WikmanDåtid, nutid, framtid

Ett helt år har gått... Känns kul att blicka tillbaka lite på året och se förändringarna.
 
Har bott "ensam" (med Oliver i 1 år) i 1,5 år nu. Halva tiden av gymnasiet har gått, helt sjukt. Jag tänkte prata om förändringar och hur jag känner att jag har utvecklats från då till nu.
 
Jag förra julen, mer smink, kortare hår, en piercing och mindre töjningar men utöver det är skillnaden inte så stor om vi talar utseende. Längd, vikt, hårfärg och sådant är samma sak då som nu, Även min klädstil står stilla och oförändrad.
 
Jag nu förtiden.
 
Men jag tror att där den stora förändringen sitter är i mitt huvud. Andra runt omkring mig märker det säkert inte men jag märker att jag känner mig starkare på egna ben nu. Säkert tack vare att jag fått lära mig att ta hand om mig själv.
 
Jag klarar av mer och kan ta mer skit. Förut hade jag rätt lätt att bryta ihop men nu gör jag nästan aldrig det. Det är nog den största förändringen jag ser i mig själv, min egen styra. Och att jag har mer självkontroll och inte blir lika arg eller så längre. Jag kan låta människors tröghet rinna av mig utan att känna behovet att motbevisa dem för tröga människor kommer alltid vara tröga människor.
 
Bild från google
 
Men 2014 vad händer det här året då?
 
Ganska mycket faktiskt:
♦ Jag fyller 18 år (med det fördelar, akohol, beställa på internet, inte behöva föräldras tillstånd på olika saker osv)
♦ Ska börja söka jobb så jag kan bo kvar här då skolan slutar
♦ Tatuera mig (ska försöka samla ihop pengar så fort som möjligt men får se)
♦ Bråvalla Festival
♦ Skaffa körkort (förhoppnigsvis en bil)

Och säkert massor annat jag inte kommer på nu.

Skriv gärna hur er framtid, dåtid eller nutid ser ut! Något speciellt ni längtar efter? Älskar då ni kommenterar, KRAM!
 
© Ellinor Wikman