Bytt hårfärg - Utmaningen, dag 14 - elliwikman.blogg.se

 
Bytt hårfärg för första gången på 3 år, varit rödhårig i 5 år så känns ganska konstigt då det i vissa ljus (eller mörker) ser svart ut, hoppas färgen ljusar upp sig lite annars är jag nöjd! Tror jag.. Haha, är så ovant!
 
Det fick inte plats i videon men hade panik tidigare för i vissa ljus såg mitt hår rödbrunt ut så var tvungen att häva i en lila hårinpackning som löste problemet..

KRAM!
 
© Ellinor WikmanFörlåt!!!

Förlåt i arslet för jag inte uppdaterat men for nästan direkt jag vakna till stan och mötte Julia, nu är jag hungrig och har lite panik i röven så uppdaterar snart. Orkar inte skriva nu vad jag har panik över (inte för att göra er nyfikna bara för det är en lång historia) men ska skynda mig..

Förlåt igen för värdelös uppdatering!

 
KRAM!
 
© Ellinor WikmanCheesy och deprimerande med gamla minnen

Julia mobbade mig för hon satt och läste gamla blogginläggg så begravde mig också i 3 gamla bilder som jag tänkte dela med mig av.
 
Ta inte sminket på för stort allvar, jag Jossan och Hanna kladdade ner oss massor med färg och sedan gick vi 5 km i skogen för att komma hem till Jossan, haha! Var en intressant kväll.
 
Ojoj, kolla här var jag korthårig (håret skulle egentligen vara svart men var utsköljt) och hade annorlunda stil. Tog djupa bilder med Stina, haha, hoja vad jag saknar det alltså!
 
Den här bilden fåt mig alltid att lee. Om jag minns det rätt så tog Jossan och jag på mig hennes pappas kläder och plumsade ut på isen av ren uttråkning, haha, men kul som fan vart det!
 
-varning being cheesy-

Så glad att jag har kvar Jossan i Gällivare, har varit vänner sedan jag gick i förskolan och hon har alltid varit en av min närmaste vänner. Hennes familj var som min andra familj och dem sa alltid att jag var deras extra dotter.. Trodde inte det skulle hålla mellan oss då jag flyttade men tack vara att hon är BÄST så har vi fortfarande kontakt! Får mig att tro att vissa vänskaper kan hålla föralltid.
 
Okej, nu blir jag för deprimerad och cheesy av att tänka på allt som varit, haha! Skriver mer imorgon..
 
KRAM!
 
© Ellinor WikmanUtmaning, dag 13 - videoblogg

 
Varit och storhandlat idag och gjort yoga sen har jag spelat Heartstone och ätit tacos så har inte haft tid att uppdatera tidigare!
 
Imorgon ska jag hänga med Julia då hon ska handla, ska nog också köpa lite grejer så filmar nog det med..
 
KRAM!
 
© Ellinor WikmanDödliga synder Girighet/Greed

Hittade inget som stod om det på svenska så google översätt om ni inte kan engelska så bra:
 
Greed (Latin, avaritia), also known as avarice, cupidity or covetousness, is, like lust and gluttony, a sin of excess. However, greed (as seen by the church) is applied to a very excessive or rapacious desire and pursuit of material possessions.
 
 
 
 
 
 
 
Min tanke här var att fokusera på ögonen, man ser allting man vill ha och ha tills man bokstavligen blöder ögonen ur sig. Kände mig inte super inspirerad att göra detta då det liknar mycket jag gjort tidigare men kände ändå att jag ville göra det så här, tyckte det passade temat.
 
KRAM!
 
© Ellinor WikmanLat bloggare

Godmorgon!

Ska snart ut och handla och promenera, tillsvidare får ni mer bilder från igår..
 
 
 
KRAM!
 
© Ellinor WikmanVårbilder

Vi gick och köpte glass och jag sprang och fotograferade lite medan Oliver klagade på att jag var seg, ehe. Känns skönt att ta sig ut och ta bilder igen, hoppas sommaren skyndar sig!

 
 
 
 
 
 
 
 
KRAM!
 
© Ellinor WikmanUtmaningen, dag 12 - videoblogg

 
Glömmer bort bloggen för spelar HeartStone, men ska ut på ett tag och fotografera.. 

KRAM!
 
© Ellinor WikmanHandla inte då du är hungrig

GODMORGON!

Jag säger bara en sak.. Gå inte och handla om du är ashungrig. Skulle bara köpa bröd och mjölk imorse till frukost men då hittade jag bananer och mozarella också. Vet inte vad jag tänkte med mozarellan, kände bara att det lät skitgott så tog det och åt det till min frukost också.
 
 
Vädret är helt underbart idag så ska försöka kila ut och kanske fotografera också, känns som det är för längesen!

KRAM!
 
© Ellinor WikmanUtmaningen, dag 11 - videoblogg

Förlåt för musikbrist men orkar inte tjorva om det inte ryms i mitt korkade data minne 
 
Spelar Heartstone, like a boss! HAHA, nej.. Uppdaterar mer imorgon..

KRAM!
 
© Ellinor WikmanSjärt dator

Jag hatar officielt min dator.. Grejen är den att jag har en film som jag inte kan ta bort som jag tror skulle göra mer uttrymme på min dator men är till ett bildprojekt jag inte redovisat ännu så kan inte ta bort den i helvete, så kan bara göra ungefär 5 min långa videosar..
 
Kanske vissa tycker det är bra men för mig är det frustrerande. På tisdag tror jag vi ska redovisa filmen och efter det borde jag kunna ta bort den, bra..
 
 
 
 
Skitsamma, trevligare saker, är officielt sommar/vår för jag börjat använda smycken igen! Använder inga smycken  bortsett från töjningar och mina piercingar (döh) under vintern men på sommaren älskar jag ha jätte mycket smycken..
 
Ska försöka skaffa ringar till alla mina fingrar, så snyggt! Men är lite svårt då jag har så små fingrar.. Har aldrig träffat någon som har mindre fingrar än mig.. Så är ju ett problem men löser sig nog!
 
Nu ska jag käka på Max.

KRAM!
 
© Ellinor WikmanDet är dags för fredagsmys!

FREDAG, känns skönt, idag ska jag och Oliver köpa godis och kolla film i äkta fredagsmys anda!

 
Vet inte om min foundation är för mörk eller om det bara blev så på bilden.. Hm
 

 
KRAM!
 
© Ellinor WikmanUtmaningen, dag 10 - videoblogg

 
Fuck everything. 

For update, jag och Oliver blev lata såå.. Vi ska sätta upp draperiet imorgon, ehe. Blir nog bra.
Och ny telefon på måndag för min fungerar inte, JA! Men deppar inte ihop.. Nya tag, och annan skit.. HAHA.
 
godnatt!
 
© Ellinor WikmanMina nya namn

Läste på "nevnarien.se" hur hon hade kommit på sitt bloggnamn och det visade sig att hon hade hittat en sida där man kunde se vad sitt alviska namn var. Kände ju direkt att jag måste hitta den förutnämnda sida!
 
Man kunde också se sitt Hobbit namn, ehe..
 
Mitt Hobbit namn
 
Mitt alviska namn
 
Bara för att påpeka det innan någon annan påpekar det.. Jag insåg nu i efterhand att man i vänstra hörnet kan se att jag var tvungen att googla hur man print screenar.. EHE.
 
KRAM!
 
© Ellinor WikmanHejå hå

Hej å hå, mot skolan vi gå.. Min mobil är helt trasig så.. Bara att köpa en ny, blä.
 
 
 
KRAM!
 
© Ellinor WikmanFifaen

 
Okej, blev inte då jag lagar draperiet, vi insåg att vi behövde annan skit också för att laga det som jag ska ordna imorgon..
 
OCKSÅ, som att det inte är nog så är min telefon möjligen trasig, fick vatten på den och nu ligger den och torkar tillsvidare.. Hoppas den fungerar imorgon annars är det bara att köpa ny, får jag låna Olivers gamla nu, men sen får jag ju pengar på måndag så är lungt.
 
Haha, man kan ju bara skratta.. Hoppas det går bättre för er!

KRAM!
 
© Ellinor WikmanHitta min träbit!

Hallå, hemma först nu! Och hungrig som en idiot så Oliver fick börja diska så jag kan sätta igång med maten snart.
 
Skoldagen var ganska händelselös som alltid, på hårlektionen lockade jag bara hår hela lektionen. Blev så irriterad för hade bara 2 lockar kvar att göra så slutade vi, hah, så fult.
 
Efter skolan var Julia med mig tills jag skulle träffa Jahfet. Så talade jag med han efter det. Sedan knallade vi till Byggmax för att hitta en träbit så jag kan fästa draperiet. Medan vi knallade dit stannade Jahfets polare i en bil och frågade om vi ville ha skjuts, klart som fan! Dock så kändes det onödigt då vi insåg att byggmax var 50 meter bort.
 
Så fick det jag behövde och nu är jag hemma!
 
Osedd bild
 
Videon idag tror jag ska bli då jag försöker fästa draperiet igen för det kommer nog bli intressant..
 
NU MAT!
 
© Ellinor WikmanHår?!

Uäh, vädret är så konstigt, nu snöar det och har sig.. Hoppas det slutar snart, vill ju ha vår/sommar!
 
 
 
 
 
Så glömde berätta igår men våran nagellärare har slutat jobba på skolan nu så istället för naglar kommer vi har hår resten av året med en ny lärare. Första lektionen med hår är idag så vi får se hur det går..
 
Efter skolan ska jag snabbt träffa Jahfet och efter det ska jag till Byggmax (tror jag det var) för att kunna laga väggen.. Snikar-elli ftw.
 
KRAM!
 
© Ellinor WikmanUtmaning, dag 8 - videoblogg

Det som jag äter i videon skulle vara våfflor, eftersom det var våffeldagen, men smakade fan inte som det. Var ju gott men skulle inte kalla det våfflor. o.o
 
Lite kortare video idag, men men..
 
Åh, måste dela med mig av min misär föresten. Vårt draperi som vi har framför sängen rasade idag för andra gången, så jävla jobbigt! Så måste hitta någon bygg affär imorgon och fixa saker så vi kan sätta upp den igen. Ibland suger det stenhårt att bo själv och behöva ordna såna här saker själv.
 
KRAM!
 
© Ellinor WikmanNovell

Kom hem för typ bara 10 min sedan så har inte hunnit skriva ännu!
 
Videon från när jag umgicks med Julia idag kommer senare.. Tillsvidare kan jag visa mitt bidrag jag just skickade in till "Lilla augstipriset", skickad en av mina noveller, mest bara för att, tror inte jag kommer vinna mer för vore en kul grej. MEn om jag vinner, vinner man 15.000 vilket inte är helt fel!

Skriver alltid det då jag laddar mina noveller, dem är våldsamma, grafiska och blodiga så om ni är känsliga LÄS INTE. Haha. Jag själv kan inte läsa blodiga noveller om det inte är jag som skrivit dem, vilket är lite lustigt men jag mår illa då jag gör det, hah.

När jag ser tillbaka på det minns jag det så mycket tydligare. Tydligare än jag såg på det då, nu förstår jag vad som hände och hur allting gick till. Vad han egentligen gjorde och vad jag gjorde mot honom.

Jag låg vaken natten till torsdag och klockan var 03.00. Klockan slog något som kändes som öronbedövande slag. Allt som fyllde mitt inre var tankarna på vad min far hade sagt och vad han hade gjort. Han hade varit full igen, hela hans mun hade luktat av sprit och hans ögon var dimmiga och röda, det var precis som det alltid brukade vara, nästan i alla fall. Det var något annorlunda med hans sätt att tala med mig, hans sätt att se på mig och hans sätt att röra vid mig. Han smekte mig över huvudet lätt, som om hans hand bara var ett vinddrag. Jag ryste vid hans beröring minns jag, jag minns så tydligt den äcklade känslan över att han ens rörde mig, att han ens tog på mig. Han sa att han alltid skulle älska mig, att jag alltid skulle vara hans lilla flicka. Han smekte mig längst ryggen och sedan upp på huvudet igen. Plötsligt ryckte han mitt ansikte bakåt då han hade fattat ett hårt tag om mitt hår och jag skrek till av den oväntade rörelsen och den ilande smärtan i hårbotten. Efter det gick allting så fort, även nu, nu när allting är över har jag svårt att tänka på det, hans pulserade rörelser som tvingade mig ner, hur mitt motstånd var lönlöst och hur ont allting gjorde, hur världen snurrade och hur smärtan sög som en kniv i mig. Varför, kunde jag bara tänka, varför nu varför idag, varför jag?

Medan jag låg och tänkte tillbaka slog klockan sina öronbedövande slag den hade blivit 03.30. Jag visste var han förvarade sina jaktgevär. Den frestande tanken var att bara göra slut på lidandet, ett skott i tinningen och blodet skulle spruta ut och det skulle vara över, den befriande känslan, att släppa allting och låta tiden rinna ut ur mina fingrar precis som blodet från hålet i huvudet. Högra skåpet ovanför den fula gamla porslin grisen som jag alltid sedan han först köpte den tyckte var så äcklig att se på. Det kliade i fingrarna vid tanken och jag vände mig om så mina armar skrapades mot det styva lakanet och det kändes värre än det hade gjort då, då kändes inte ens smärtan, hur djupt kniven än gick kunde jag inte få bort smärtan i mitt underliv som han hade orsakat bara några minuter tidigare, jag kände inget annat än hur det pulserade och värkte. Men nu kom den svidande vibrerande känslan fram och jag blundade hårt. Högra skåpet ovanför den äckliga grisen, bara ett skott så skulle både mina och hans problem vara ur världen.


Huvudet snurrade vilt och jag visste att mina lakan var fulla med blod vid det här laget, från vart visste jag inte och jag ville inte ta reda på det. När jag satte mig upp och såg ut över mitt mörklagda rum kunde jag inte förstå hur jag någonsin kunnat skratta, hur jag någonsin kunnat le här inne. Det kändes som ett mörkt fängelse. Ett fängelse utan galler. Jag kände den kalla känslan från golvet smälta genom mina strumpor. När jag tog sats och ställde mig upp kände jag hur allting började snurra igen och hur det rann blod nerför mitt högra ben. Jag tog några trevande steg mot dörren och kände det kalla handvredet i mina händer. Högra skåpet under den förbannade grisen, bara ett skott.


Trappan kändes som om den var en mil lång och smärtan ekade i min kropp för varje rörelse. Jag lämnade små oformliga spår av blod efter mig men det spelade ingen roll om det nymålade golvet blev förstört, snart skulle det ändå vara över och snart skulle jag äntligen få frid. Snart var jag framme vid det högra skåpet vid den där hemska grisen.


När jag hade ställt mig på golvet nedanför sista trappsteget kände jag paniken stiga i mig och undrade om han hade hört mig, om han skulle komma snubblande, om han skulle tvinga ner mig igen och in i mitt redan värkande inre. Det hade slutat blöda nu och mina spår tunnades ut. Jag tog några trevande steg till vardagsrummet där han hade somnat i soffan, hans mun var öppen och saliv rann ner för den vänstra mungipan, det äcklet, han låg där som om ingenting hade hänt, som om han var fullt nöjd med vad han gjort. Snart framme vid högra skåpet och grisen.

Kom fram till skåpet och började jag tveka lite, det kanske inte var någon bra ide, jag tänkte att jag kanske borde gå till polisen hitta hjälp men just då den tanken slog mig kom en ilande attack av smärta i hela mitt inre och jag vek mig dubbel, det var hans fel att jag hade ont, det äcklet. Då smärtan mojnat och jag kunde röra mig bättre öppnade jag äntligen det skåpet medan mina nakna ben smektes mot porslinsgrisens jämna, kalla yta och lämnade ljusa blodsträck kvar på den.

Jag tog fram hans minsta pistol och tittade efter, den var laddat. Jag tänkte tillbaka på då jag var yngre, han hade alltid visat mig hur jag skulle göra i nödsituationer om han inte skulle kunna beskydda mig. Ironin genomsyrade mig medan jag försökte stå rakt när jag bara ville falla ihop i krampanfall.


Jag siktade noga, mitt på tinningen så det skulle gå rätt in i hjärnan. Min hand skakade lätt men jag ville få slut på lidandet nu, jag ville inte mer, jag ville att det skulle vara över. Avtryckaren kändes nästan orubblig mellan mina kalla fingrar men den rörde sig sakta för att kasta iväg skottet som skulle lätta upp allting, alla smärtor skulle kanske äntligen försvinna. Det small. Jag föll omkull och allting blev svart.


Efter ett tag vaknade jag, såg porslinsbitarna på golvet då grisen fallit ner och krossats mot mitt skallben.

Insåg då att jag hade gjort det, han låg äntligen där död och naken, man kunde inte längre urskilja hans blod från mitt, där det pulserade ut från hans tinningar. Nu var det över nu skulle han inte kunna skada mig mer, aldrig mer skulle han kunna förstöra för mig, aldrig mer skulle jag behöva känna mig äcklad av hans närvaro. Jag sjönk ihop bredvid den äckliga, fula grisen under det högra skåpet och tog ett andetag. 

© Ellinor Wikman
Fab

 
 
Oj, bara för jag är snygg.
 
Leka och slå Julia efter skolan..

Ses senare, kram!
 
© Ellinor WikmanNominerad till...

Oh haj!

Glömde berätta något som gjorde mig riktigt glad idag! (bara för att förklara för dem so inte vet) På min skola så har vi vad dem kallar "Plusawards" där lärare nominerar elever för olika saker..
 
Gissa vem som blev nominerad till "Årets Make up elev"(?!) jo, jag! (Och två andra, varav en av dem andra är en tjej i min klass så, power till vår klass!)

Ganska exalterad, sen är ju frågan vem av oss 3 som tar hem det, blir spännande men känner mig nog glad för att bara ha fått nomineringen, ehe.. Nog för jag vill vinna!
 
Tog typ 20 tagningar innan jag blev nöjd med en gif..
 
Ses imorgon, då jag ska leka med Julia.

KRAM!
 
© Ellinor WikmanUtmaning, dag 7 - videoblogg

 
Orkade inte sätta in musik på det tysta delarna för blev massa tjorv med copyright osv.
 
KRAM!
 
© Ellinor WikmanInspirera mig!

Wääh, ska träffa Jahfet på ett tag. Väntar bara att han ska höra av sig...

Vet fan inte vad jag ska filma idag, INGA IDÉER, har ni någon idé kommentera, gör i princip vad som helst, ehe, nej ni förstår. Annars blir det något tråkigt då jag går ut eller så.
 
 
 
Var nyss och storhandlade med Oliver och nu ska vi äta, oh yeah.

Föresten, tidigare var jag inne på gamla facebook meddelanden, hade meddelanden från flera år tillbaka. Övervägde att begrava mig i meddelanden från vänner jag förlorat kontakten med men bestämde mig för att det är ingenting värt och kommer bara bli deprimerad av det, så tog bort allting.

Hoppas ni än så länge har en bra måndag så skriver jag senare!

Pussar och kramaar!Tavlan klar

Godmorgon!

Har hunnit göra yoga och duscha.. Min tavla blev klar igår så här får ni bilder på den. Väldigt annorlunda från vad jag tidigare gjort, men tror ändå det här är min favorit av dem jag gjort.
 
 
 
 
Ska kanske träffa Jahfet senare, får se om han har tid.

Skriver senare, kram!
 
© Ellinor WikmanUtmaning, dag 6 - videoblogg

 
Fyfan, den här videon var ett evighetsarbete. Så medan jag sminkade fick jag springa fram och tillbaka med kameran för den klarade bara 17 minuter per gång sen blev minnet fullt. Och sminket tog ju lite mer än en timme att göra så var ju ganska så frustrerande.
 
Sen när jag skulle föra över den började min dator tjorva (jävla mac datorer) så tog ännu 1-1,5 timme att få upp den på youtube. Men nu är det gjort! Wosh...
 
KRAM!
 
© Ellinor WikmanFullrulle

Hoff, var ute på en 40 minuters promenad, hade kunnat gå ett tag till för var så skönt ute, hade trasiga thigts, t-shirt och tjocktröja och frös inte, var jätte mysigt.
 
Fotografera dock inte så mycket för mitt kamera batteri tog slut och så är det fortfarande väldigt grått och trist ute.
 
 
 
 
Efter jag hade kommit in diskade jag, tvättade mina sminkborstar medan jag gjorde nudlar och nu har jag just ätit. Nu ska jag avsluta dagen med att vika tvätt och försöka hinna göra klart min tavla. Har inte hunnit jobba med den alls hittils.
 
Videon som kommer senare är ett klipp då jag visar från start till slut hur jag fick sminket i föregående inlägg.
 
KRAM
 
© Ellinor WikmanDödliga synder Vällust/Lust

Hittade inget som stod om det på svenska så google översätt om ni inte kan engelska så bra:
 
Lust or lechery (carnal "luxuria") is an intense desire. It is a general term for desire. Therefore lust could involve the intense desire of money, food, fame, power or sex.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tänkte ge en liten förklaring till min tankegång med sminket. Tänkte mig begäret att ha det perfekta utséendet känns som många strävar efter, så ritade upp linjer som plastikkirurger brukar rita upp, men jag tog det steget längre och gjorde linjerna till sår.
 
Vet dock inte om linjerna skulle betyda något för en riktig kirurg om dem ritar upp det så men körde lite fansti där.
 
Nu ska jag tvätta bort det här och gå ut på promenad!
 
KRAM!
 
© Ellinor WikmanSneak peak

GODMORGON!

Känner mig mer taggad och på G idag, har ätit frukost och sprungit ner med tvätten och nu ska jag köra en timmes yoga. Efter det ska jag göra ett smink och senare ska jag ut på promenad igen.
 
Hittade lite inspiration inne i min hjärna igår och började på en ny tavla. Väldigt utstickande från det jag tidigare gjort men tror det här kommer bli min favorit, ni får en sneak peak tillsvidare. Antingen kommer bilder på resultatet upp idag eller imorgon, beror på när jag får den klar.
 
 
Hoppas ni mår bra, så skriver jag senare! 
 
© Ellinor WikmanUtmaning, dag 5 - videoblogg

 
KRAM!
 
© Ellinor WikmanSuddiga bilder

Gick på promenad med Oliver och fick några konstiga bilder. Visste inte riktigt vad jag ville med dem, bara fotografera. Hm. Har också ingen aning vad jag ska filma idag, men kommer nog på något snart... OH INSPIRATIONEN VART ÄR DU?!

Vädret var jäätte skönt och nu är jag jäätte hungrig och måste äta något, woho.

 
 
 
 
Pussar och kramar!
 
© Ellinor WikmanNästa månad!

Godmorgon!

Har inte bloggat tidigare för har inget att skriva om, som sagt oinspirerad och inte på G. Inte att jag mår dåligt eller så, känner mig bara tillfreds att inte göra något för tillfället. 
 
Vill bara att den här månaden ska ta slut, så mycket mer roligt som ska hända nästa månad!
Ska tatuera mig.
Åka till Gällivare under påsklovet.
Ska kanske till Stockholm med Oliver.
Och så är det tatueringsmässan här!
(och så slipper jag vara fattig)
 
Hmhmhm.. Ska snart klippa Oliver och sen ut och gå, så vi hörs senare!

 
 
KRAM
 
© Ellinor WikmanUtmaning, dag 4 - videoblogg!

 
KRAM!
 
© Ellinor WikmanUSCH

OKAJ, jag har inte gjort ett piss under dagen, skola och sedan har jag kommit hem och polerat mina naglar.. Sen, inget mer. HAH. Youtube och lite sådant men känner mig helt laat och bläää. 
 
Tror jag ska gå ut på en lång promenad, kanske släpar med Oliver om han orkar annars går jag själv.. Så tror jag att jag ska köpa nötter för blev jätte sugen helt plötsligt och det är ju bättre än att äta godis, ehe.
 
 
Vill bara, jag vet inte.. Det är något jag vill men vad det är vet jag inte!

KRAM!
 
© Ellinor WikmanLets go!

 
Fredag, vi kör!
 
© Ellinor Wikman
 Utmaning, dag 3 - videoblogg!

HALLÅ, fick lite panik i arslet för youtube fuckade up för mig och ville inte ladda upp videon så tänkte I HELVETE OM JAG INTE FÅR UPP DEN! Men det gick..
 
 
Gillar att Julia skrev på sin blogg typ att hon vill lägga ner tid på sin videosar, hehe, mina har hittils varit random stunder i min vardag. Men imorgon ska jag göra något aningen intressantare.. MEN bara aningen.
 
Hoja, det här kommer verkligen bli en intressant månad..

Godnatt hejdå!
 
© Ellinor WikmanLat och inspirerad för kreativitet

Fyfan känner mig så lat och oinspirerad på sistone att fotografera eller göra något kreativt. Men har några små idéer för vad jag ska göra.. Men ingenting som formats helt i min skalle. Vädret hjälper ju inte heller, vill ha sommar så det är finare att fotografera... Men ska försöka göra något snart. HMHM, vi får la se.
 
Men är fan svårt att komma med nya kreativa bilder när man uppdaterar varje dag, så ni får ta smällen att det kanske inte är så spännande just nu på min blogg.
 
Från igår.
 
I skolan blev jag sminkad till 20-tal av Jennifer (filmade det, kommer senare) och sen hände inte mycket annat av värde. Ena av mina hörlurar har halvt lagt av så är jätte lågt ljud i den MÄH så måste jag köpa nya då jag får pengar..
 
Också var jag tvungen att för första gången på år logga in på mitt spotify konto då Johnny Cash's OHÖRDA låtar hade släppts där, dem hade tydligen blivit bortglömda i 30 år och är ute först nu, helt sick!
 
KRAM!!
 
© Ellinor WikmanInga bra bilder

Fick inga bra bilder för måste skynda mig, har redan missat första spårvagnen så måste springa nu!

 
 
KRAM!
 
© Ellinor WikmanTMI

Suttit och petat på min youtube kanal och gjort nya spellistor och skit, tog ett jävla tag att organisera allt, om ni vill följa mig på youtube så heter min kanal WikmanMakeup, tänkte först ha smink videos men sket sig och nu filmar jag bara random skit.
 

 
Okej TMI

Jag är på min kvinnliga vecka just nu och jag vet att många tjejer kommer hata mig för det här men jag får ingen mensvärk. Alls. Vilket är skönt som fan, för märker ju hur jävla ont många har av det, men ofta då folk säger typ "Killar förstår inte vad tjejer måste gå igenom varje månad" känner jag bara, hehe, justeeee.
 
Jag brukar till och med glömma bort att jag har det så kommer jag på det och bah åh shiet så får jag springa och göra sådant man måste göra, HAHA. Jaa.. Vissa saker älskar jag med min kropp!
 
 
Imorgon ska jag bli sminkad till 20-talsstil. Kommer vara fager som en dag, ska försöka få bilder eller filma..

Så vi ses imorgon, KRAM!
 
© Ellinor WikmanUtmaning, dag 2 - videoblogg


KRAM!
 
© Ellinor WikmanSkoldagen i ett nötskal

Var tvungen att låna Julias gif för det här är vi i skolan i ett nötskal, haha, går inte en enda dag i skolan då vi inte slår och mobbar varandra, haha!
 
Skolan var ganska händelselös. Snöade ett tag under dagen och alla bah NEEEJ men sen försvann snön direkt, var inte förvånad och nu är det bara grått och skitväder ute så låser in mig själv.

Sen jag kom hem har jag chillat med Oliver och spelat in dagens video, så den kommer senare!

SKRIVER SENARE KRAM!
 
© Ellinor WikmanPippi långstrump.

Har fräknar och flätor med rött hår så säger det innan någon annan säger det. Pippi långstrump.
 
 
 

 
KRAM!
 
© Ellinor WikmanUTMANING


KRAM!
 
© Ellinor WikmanDagen

Okaj, ska komma en video senare ikväll och i videon ska jag förklara lite roliga grejer, ehe. Men förbered er! För mitt absoluta Hey i dont care ansikte.
 
Idag så hade vi i skolan då man pratade om kriminalitet och människor som varit kriminella förut, tyckte det var lite intressant att höra om deras historier men sen skulle man prata och göra övningar och skit vilket jag bara tyckte var jobbigt.

Efteråt var jag med Julia i stan ett tag tills jag skulle tillbaka till skolan för utvecklingssamtal. Min lärare sa inget intressant, typ att jag inte verkar lida risk att inte bli godkänd och blablabla.. Så skitbra!

 
Okej sååå, tror jag ska vara med då Oliver spelar HeartStone eller kolla youtube innan jag ska sova, wiho.

GODNATT
 
© Ellinor WikmanPale people problem

Tänkte bara skriva om några saker som är fett jobbiga med att vara blek.
 
Bild i repris
 
1. Solskydd - Så fort jag går ut måste jag ha solskydd för att inte bränna mig och att behålla min blekhet, folk som solar borde också egentligen använda solskydd för att undvika det farliga strålningarna från solen men det flesta jag vet använder inte det.
 
2. Finnar - Är i alla fall så jag upplever det att på mörka människor eller bara lite solbrända människor syns inte finnarna lika mycket men då man är blek är det som en rödprick på vitt papper, syns mycket mer än en röd fläck på brunt papper
 
3. Foundation - Är nästan omöjligt att hitta en foundation som är rätt färg för mig och oftast om det är rätt färg kanske det är fel konstistens eller fel täckförmåga.. Den enda jag vet som är perfekt för mig är Lóreal True Match i Rose Ivory.. (har också märkt att riktigt mörka människor har svårigheter att hitta rätt färg, verkar bara göras till dem med medium mörkt)
 
4. Kommentarer - Kanske inte är ett direkt problem men blir lite utjatat att varje gång det kommer på tal så får jag frågan "Varför vill du det?" tar inte direkt illa upp men tycker det är en konstig och onödig fråga, skulle aldrig falla mig in att fråga någon som säger att dem vill bli brunare "Varför?". Men kanske bara är jag.
 
Håller ni med eller tycker ni jag är dum i huvudet? Skriv, skriv, skriv.
 
KRAM!
 
© Ellinor WikmanSpringer mot skolan!

 
 
KRAM
 
© Ellinor WikmanLet's be real

Tänkte vara lite öppen och ärlig med er för en stund. Jag är inte så öppen alls om personliga saker men har börjat känna mig säkrare i mig själv på sistone så tänkte öppna mig lite, kommer aldrig vara helt öppen om vad som jag upplever i mitt liv på min blogg men lite mer kanske.
 
 
Varje dag försöker jag känna mig bekvämare i mitt sociala liv. Det är något jag jobbat med hela mitt liv. Inte för jag har svårt att skaffa vänner eller svårt att prata med människor bara det att jag är överdrivet kräsen vem jag anser som mina vänner. Men samtidigt ser jag det som att jag inte tänker vara vän med någon som är helt korkad och bara snackar skit och har annorlunda humor än mig, vilket känns som många.
 
MEN då jag är så kräsen så har jag inte jätte många vänner, alla människor som jag räknar som mina vänner kan jag räkna på en av mina händer, så är ju inte ett ton.
 
Nästan alla människor jag känner (för jag känner så många, haha!) har jätte många vänner men har något dåligt att säga om den ena och den andra och jag vill inte vara en av dem som gör så, har jag ett problem med någon jag är vän med vill jag kunna säga det till dem eller så vill jag inte ha dem som vän.. Vill inte ha jätte många vänner bara för att om jag ändå knappt gillar hälften.
 
Jag är egentligen en introvert person, en som helst har få vänner och spenderar mycket tid själv.. Mitt problem (som jag jobbar med) är att jag har svårt att acceptera det. Har hela mitt liv velat vara en annan person och försökt inbilla mig själv att jag är den personen. Har svårt att acceptera att jag inte alltid vill springa runt utomhus hela tiden, att jag har svårt att ringa upp 50 olika människor varje dag och fråga om man ska hitta på något.
 
För jag säger ju alltid att jag vill vara den här personen som upplever massa och jag vill se massor innan jag dör och alla säger att nu är tiden att uppleva och se, i den här åldern jag är i, så känner den här pressen från omvärlden att prestera och hitta på saker då jag innerst inne vet att jag är lika nöjd hemma. 
 
Så just nu försöker jag pressa mig själv socialt och våga träffa andra människor, försöka att inte vara så kräsen och ta mig ut oftare samtidigt som jag vill kunna acceptera att jag är mer introvert och gillar min egentid mer än andra kanske gör.
 
 
Jag hoppas ni fann det intressant och fick lite mer perspektiv i hur jag är som person. Hoppas ni har en underbar dag!

KRAM!
 
© Ellinor WikmanMin lägenhet - videoblogg

 
Orkade inte lägga ner mer tid på filmandet ville bara ge er en enkel överblick om hur jag lever! 

KRAM!
 
© Ellinor WikmanUppdatering

Ska snart knalla till affären igen, tar någon timme eller så att gå fram och tillbaka men affären som ligger 5 minuter bort härifrån har aldrig färska saker så känns inte så nice att handla där. Så vi storhandlar en bit bort varje måndag och köper mjölk och sådant här i närheten.

Nu får fan vinterjackan åka på igen även fast jag sa att den inte skulle det, för det blåser som in i helvete idag, har till och med kommit snö inatt så, får vara.
 
 
 
 
Bilder från Gällivare 
 
KRAM!
 
© Ellinor WikmanGodmorgon!

Hejhej!

Är ensam hemma och gör ingenting, har filmat en video som borde komma upp ikväll. Planerar vad vi ska handla när vi far på storhandling senare och så ska jag börja söka jobb nu
 
Som vanligt har jag ingen skola idag eftersom jag ännu inte har någon praktik, känns som om jag inte kommer ha någon i hela 2'an.. Hmm..
 
 
Inget smink, så skönt för ansiktet
 
KRAM!
 
© Ellinor WikmanLäser folk min blogg för att må bättre?

Hejhej!

Dagen har inte varit så händelserik, bara myst på hemma gjort 1 timmes yoga, känner att jag kommer ha träningsvärk imorgon men samtidigt känner jag att jag börjar bli bättre!
 
Nu ska jag tvätta mina sminkborstar och efter det göra te och kolla tv, redan hunnit kolla 2 romantiska komedier så vi får se om det blir en till, EHE!
 
Gammal gif jag inte laddat upp förut, känner alltid behovet att ta i mitt hår då jag gör gifar märker jag..
 
Ibland brukar jag undra om ni tycker det jag skriver faktiskt är intressant, för oftast är mina dagar ganska händelselösa så ja, men tydligen så fortsätter ni läsa så något måste väl vara bra!

Undrar också om folk läser min blogg för att typ.. Inse att hur lite dem än gör i sina liv, gör fanimej jag mindre. HAHA, men känns som om alla gör saker hela tiden och vänner överallt och jag bah, meeep. Haha.

KRam på er som faktiskt orkar läsa om mitt "intressanta" liv!
 
© Ellinor WikmanDödliga synder Vrede/Wrath

Hittade inget som stod om det på svenska så google översätt om ni inte kan engelska så bra:
 
Wrath (Latin, ira), also known as "rage", may be described as inordinate and uncontrolled feelings of hatred and anger. Wrath, in its purest form, presents with self-destructiveness, violence, and hate that may provoke feudsthat can go on for centuries.
 
 
 
 
 
 
 
KRAM!
 
© Ellinor Wikman
 
 Snabb uppdatering

 
Okej jag tänkte sminka de sju dödssynderna, för 2 veckor sedan gjorde jag "Frossa" och nu kommer jag varje söndag fortsätta med nästa. Så nu ska jag börja med "Vrede". Skriver då det är klart!

KRAM!
 
© Ellinor WikmanSka vi snacka nudlar?

Ååh, nudlar. Var modig idag och åt en annan smak än biff, champinjoner. Och det var faktiskt goda, biff är definitivt nummer 1 i mitt hjärta. När jag flyttade till Norrköping så levde jag (utan överdrift) det första fyra månaderna på mackor till frukost sedan lunch i skolan och resten av dagen var det antingen biff nudlar eller cheeseburgare på McDonalds. OCH ÄR ÄNDÅ inte less på dem, haha!
 
Äter säkert 7 dagar om månaden biffnudlar.. Kommer aldrig tröttna. 
 
 
Vill ni höra en till historia om nudlar? När jag träffade Oliver hade jag inte ätit nudlar på ungefär 3-4 år men sen gjorde Oliver nudlar och jag testade OCH DET VAR SÅ GOTT. Han kokar dem mycket längre än vad som står på förpackningen så konstistensen blir helt annorlunda.
 
Och nu älskar jag nudlar, men har insett att det finns typ 50 olika sätt att göra snabb nudlar och ja, Julia måste nämna dig. HAH, Julia äter ketchup med sina nudlar vilket är definitivt ett av det mest unika sätten jag har hört om!
 
 
 
Okej, nu är det nog med mat inlägg för ett år, känns som om jag på sistone bara pratat om mat. Imorgon kommer nytt smink och sådan skit.

KRAM!
 
© Ellinor WikmanBlåsiga bilder

Wohooo, helvete vad det blåser ute! Helt brutalt. Vi gick till Ingelsta och gick fel några gånger i blåsten så tog någon timme innan allting var klart, köpte massa nudlar, svamp, mjölk och så köpte Oliver ett par nya skor. 

Även om det var blåsigt som ett rövhål (hehe) så tyckte jag det var skönt att komma ut och röra på sig. Nu är frågan om vi ska fara och köpa hamburgare eller göra nudlar, det är Oliver som beslutar då han ska betala för hamburgarna i så fall såå vi får se!

 
 
WHY IM SO BEAUTIFUL?! Oliver mobbade mig för jag alltid var tvungen att vara seriös på bilderna så visade min snyggare sida.
 
'
 
 
KRAM!
 
© Ellinor Wikman
 Tjock morgon

Godmorgon! Gjort chokladbollar och var så gott! Har ätit 3 stycken och känner mig redan full. HEHE, men om jag känner mig själv rätt kommer jag äta fler.
 
Den här veckan blev inte så hälsosam som man hade kunnat önska men grejen är den att jag inte bryr mig så super hårt. Om jag blir jätte sugen på godis tänker jag äta det osv. Oftast då jag äter godis är det av ren uttråkning (inte nu då utan då jag skiter i allt som kallas hälsa) så nu om jag blir sugen tänker jag äta det!

Sen tänker jag inte sluta äta pasta med tjocka såser och vitt bröd bara för att man blir fet av det. Kanske ändrar min åsikt om det om jag skulle gå upp i vikt jätte mycket men för tillfället bryr jag mig inte super mycket och vill bara njuta av allt gott i livet bara dra ner på mitt uttråknings ätande som är typ 80% av då jag äter godis och liknande.

 
 
Ska försöka få med mig Oliver ut en sväng i det bra vädret, Tydligen ska det snöa idag men som det ser ut kommer det inte hända idag..

KRAM!
 
© Ellinor WikmanHair flip

Sen jag senast skrev, har jag ätit och talat med Julia i lite mer än en timme i telefon. Lovar att om vi känner varandra när vi är 80 kommer vi vara såna där kärringar som sitter och klagar på allting hela dagarna, HAH, det kommer vara livet!

 
Nu ska jag kolla Black Butler oooh, yeah! En av mina favorit animes om ni inte sett den och gillar anime rekomenderar jag den starkt! Och om ni gillar anime skriv gärna några ni gillar, vill se såna jag inte sett förut också, heeh.

KRAM!
 
© Ellinor WikmanRädslan för att falla

Hallå!

Skolan gick snabb och händelsefri när jag slutade mötte jag upp Oliver och vi gick en långpromenad i fin vädret, asskönt. Han berättade om sina (enligt mig) galenskaper då han hoppat med snowboard, skateboard och cykel.. HOJA. Sånt klarar jag inte av. 

Grejen är den att jag är inte rädd för fart eller höjder men det är känslan då jag faller som får mig fucka ur. Kan inte åka fritfall på liseberg för då känns det som någon stryper mig för kan inte andas, hela min hals stockar igen. SÅ NEJ. Mina vanligaste mardrömmar är att jag faller ner från berg och skit, inte okej!
 
Kände mig lat och gillar inte att fotografera då folk är med så ni får 2 bilder från då jag var uppe i Gällivare.
 
 
 
Fick också svar idag från tatueraren (som ska göra min sleeve, ska fortfarande tatuera mig nästa månad) om mina frågor och kan ju säga att jag inte kommer få råd i år att börja med tatueringen, vill ha i princip alla pengar klara innan jag sätter igång för då jag kör vill jag få den klart så fort som möjligt (vill inte börja med den i år och få den klar först om 5 år för jag inte hade råd).
 
Tänker inte gå in på priset men kommer nog ta något år innan jag får råd beroende på jobb osv, men nästa månad ska jag starta ett sparkonto där jag sätter undan en liten summa varje månad och om jag får sommarjobb kommer största delen av pengarna hamna på sparkontot. SÅ söka jobb som en idiot osv nu.. (som om jag inte redan gör det, blä) Spännande.
 
Skriver senare! KRAM!
 
© Ellinor WikmanClassic

Klassiskt smink, basic kläder (svarta) och sen min rutiga jacka, i love this look.
 
 
 
Föresten berättade för Julia och Becka för ett tag sen det här, att födelsemärkena jag har under ögonen har jag i verkligheten, bara det att då jag sminkar mig så försvinner dem under foundationen men ibland sminkar jag tillbaka dem så ibland ser man dem och ibland inte!
 
 
 
KRAM!
 
© Ellinor WikmanSilvrig champagne

När vi var ute och gick bjöd Oliver  mig på glass. Dem hade en limited eiditon på en Magnum glass som såg riktigt intressant ut så var tvungen att testa den!

När jag hade ätit på den ett tag så kollade jag på innehållet och insåg att den innehöll champagne FANCY PANCY. Men var faktiskt gott, smakade ju inte direkt alkohol men hade en unik smak.
 
Och när vi kom hem körde jag 1 timmes yoga och sen mat. Nice, nice.
 
Bild från google.
 
Nu 3 random fakta om mig!

• Jag kan inte dricka mjölk i solen för det luktar och smakar jätte konstigt då. Jag kan ta ett glas med mjölk från solen till skuggan och dricka det men inte dricka just i solen.
• Jag känner mig jätte maskulin då jag är med någon som är kortare än mig därför önskar jag att jag var kortare och låga skor är min bästa vän.
• Om jag pratar jätte mycket med dig (så mycket att jag nästan inte håller käften) så är jag bekväm med dig för då skiter jag i om du finner mig irriterande, hah, försöker oftast hålla igen då jag är med okända människor för många skulle nog finna det jobbigt.

KRAM!
 
© Ellinor Wikman
 Bblablabla

Ingen händelserik dag, tror provet gick bra men har inte fått veta resultatet, fick inga bilder på sminket för hon jag sminkade fick reaktioner på sminket och hatar att ha läppsaker så det for bort snabbt. Men kanske laddar upp om jag får tag i bilderna vår lärare fotade!

Skriver mer då jag kommer hem men nu ska jag och Oliver på promenad i finvädret!


KRAM!
 
© Ellinor WikmanUtväxt

Prov i 20-talssmink idag, vet inte om jag ska göra provet idag eller nästa vecka så får se.. 
 
Bläää, utväxt.. Men inga pengar till att ordna det..
 
 
KRAM
 
© Ellinor Wikman5 sekunders panik..

Sååå jag mailat han som ska göra min sleeve, bara för att kolla hur lång väntetiden brukar vara osv, om jag får sommarjobb så ska jag starta på den i år (om han inte har jätte lång väntetid, han har ju fått priser för han är så bra..) men vi får ju se.
 
Bild från google.
 
Men helt plötsligt nu när tatuerandet börjar bli verkligt så fick jag panik (i ungefär 5 sekunder) att jag aldrig kommer få jobb för alla mina arbetsgivare kommer gå in på min blogg och se att jag har tatueringar och att jag kommer dö utan pengar. Och nu tänker säkert vissa av er "JA MEN SÅ KAN DET BLI BLÄBLÄBLÄ".
 
Ja, jag kanske inte kommer kunna få alla jobb jag vill men med det flesta jobb kan man ha långärmat och om jag inte kan ha långärmat och inte får ha tatueringar kan det jobbet ta sig i röven.. Kanske jag inte säger då jag är arbetslös, jag vet. Men tänker fanimej ha en och tänker inte lägga upp massa argument för varför jag verkligen vill ha en för okända människor som läser min blogg.
 
Dessutom har jag sett att det är mycket mer accepterat med kropps modifikationer i affärer, brukar alltid ta en tjej som jobbar på leksaksaffären här i Norrköping som exempel, hon har (ungefär) 20mm töjningar, sidecut, svart hår, sotade ögon och möjligtvis piercingar (minns inte) och har jobbat där så länge jag har bott här. SÅ om hon kan få jobb på en leksaks affär tror jag att jag kan överleva!
 
Bild från google.
 
Jaa.. Hoppas ni har det superbra pussar och kramar!
 
© Ellinor WikmanStiletto

Tänkte bara skitsnabbt lägga upp bilden på naglarna jag gjorde på Julia (ja, hon ville ha dem så länga, she's crazy). Så är überlånga stiletto naglar, hann dock inte lägga färg men hon sa att hon kunde göra det hemma, så var whatever.

Gjorde bara en hand sen gjorde Becka Julias andra hand, sweet.
 
Snodde bilden från Julias facebook.
 
KRAM!
 
© Ellinor WikmanHallådär, kolla Julia

HAJ!
 
Skolan var kort idag också på grund av schemabryt, hade bara naglar och historia. Nagellektionen gick bra till och med Julia nagelgalningen var imponerad, HAH.. Dem var ju inte perfekta men bättre än vanligen.. Sen på historian hade jag inget att göra för var klar med allting så dog i cafeterian tills vi slutade.
 
Efter skolan svängde jag snabbt in med Julia till stan för att ta tre porträtt bilder till ett bildprojekt vi har, fort klart swosch, inga fansy pansy inställningar vinklar eller något, tänkte jag kan lägga upp en av dem bara för att.. HEHE. Kan ni se hur hennes hår blev efter jag färga det förra veckan.
 
 
WII, idag ska vi äta chili con carne, så jävla gött!

KRAM!
 
© Ellinor WikmanWaow!

Mot skolan, efteråt fotografera Julia och sen får vi se, skippar nog elgiganten tillsvidare.. Meep.
 
 
 

Ser ut att bli asbra väder idag igen, fette nice.
 
KRAM!
 
© Ellinor WikmanBeautiful sky

Oj glömde skriva för var inne i målandet, nu ska jag bara göra mig klar för att sova och sedan ses vi imorgon! 

 
 
 
KRAM!
 
© Ellinor WikmanMånga bäckar små skapar en stor å?

Okej 2 assnice saker hände idag men 3 irriterande saker hände också. Inte jätte irriterande och hemska men bara frustrerande och onödiga särskilt då allting skedde med minuters mellanrum, tänkte bara att snart flyger en get in och slår sönder tv'n.
 
Bra.
1. Vi sluta typ 2-3 (inte riktigt säker) timmar innan ordinarie tid på grund av utvecklingssamtal och schemabryt, tummen upp för det!
2. Jäätte bra väder idag, hade bara skjorta, skinnjacka och mössa och ändå kändes det för varmt, också tummen upp för det!
 
Irriterande.
1. Köpte nytt minneskort till min kamera, men tydligen så har mekaniken (kan inte tekniskt) i kameran gått sönder så kortet klickar inte på plats utan far bara upp igen. Kan stänga luckan till kameran och kortet åker in och fotografera så, men känns inte som något som är bra för kameran. 
1a, Har verkligen inte lust att lämna in min kamera på lagning igen då jag fick tillbaka den för typ bara 4 månader sen
1b, Tänkte filma medan min tatuering läker varje dag för tror det skulle vara intressant att se processen och har inte sett någon sådan video hittils. Så vet inte om jag tänker gå med den till elgiganten imorgon eller om jag ska vänta för kan ju använda den just nu. 
2. Mina absolut sista pengar (bortsett från det som ska till mat) försvann idag för jag var tvungen att köpa sådan skit
3. Kommer hem och säger till Oliver "Nu ska jag göra extra god mat bara för det är så synd om mig" precis innan vi börjar äta inser vi att osten vi satte på hade börjat mögla SÅ IN I HELVETE fanns typ bara en jätte liten portion kvar vi dela på och sen tröck i oss mackor för ingen orkade göra mat.
 
Eftersom jag är Mrs Crankypants, får ni en bild jag snodde från Julias blogg från tidigare idag.
 
Okej, wosh, nu är jag lugn. Ska tvätta av mig sminket, ta på mig bekvämare kläder och fortsätta måla på min tavla och kolla youtube videos. Kanske börja med ett skolarbete vi har men får se. 
 
Imorgon ska jag fotografera Julias sexiga face till ett skolprojekt och så blir det kanske elgiganten, får fan suga på den karamellen. Om det är någon har upplevt samma problem med sin systemkamera, skriv gärna vad ni gjorde eller om ni tycker det är värt att ta in den. Om jag inte far in med den nu ska jag ju göra det efter jag har filmat videon med min tatuering, men var ju så tajmat nu när jag faktiskt ska ha den till något specifikt, hah!
 
Det blev ju ganska mycket text.. Men ska sätta igång med allting så skriver jag senare!
 
© Ellinor WIkmanBläää

Idag ska jag försöka hinna köpa minneskort.. Beroende också på hur dyrt det är men håll tummarna att det kan köpas idag!

Tillsvidare gifar.
 
 
 
KRAM!
 
© Ellinor WikmanMin första tatuerings idé

Blä, livet suger utan fungerande minneskort till kameran. Sitter och ger mig själv ångest då jag kollar då folk tatuerar sig för första gången... Det flesta videosarna är på mindre tatueringar (typ text tatueringar) och min är ganska medelstor (är inte hela armen direkt men den är ju inte diskret) med färger och allt.. Och dem verkar ju typ dö medan dem gör det!
 
HUR FAN SKA JAG KLARA MIG DÅ?! Hah, blir intressant...
 
 
 
 
Men måste fan klara av att tatuera mig, har så länge jag kan minnas velat ha tatueringar och minns inte ens en sekund jag tvekat och tänkt att det kanske är finare att inte ha några!
 
Mitt tidigaste minne då jag önksade mig en tatueringar var då jag var 8 år, hade just fått min ödla och var buddhist (var inte riktigt buddhist men var faschinerad av buddhismen då jag var yngre och försökte leva upp till det så gott som jag kunde, hah) och då frågade jag mamma vad hon tyckte, om jag borde tatuera in min ödla eller en buddha. Mamma sa bara att jag borde vänta tills jag blir 18 och kan ju lova att jag inte tänker tatuera in något av dem! 
 
Vet att jag ville ha tatueringar innan dess men inga specifika minnen. Men har i princip alltid velat ha det sedan jag förstod vad det var... Så måste klara det! Om jag så måste göra 20min sessioner så tänker jag kämpa igenom det och komma tillbaka.. 
 
Där fick ni veta lite mer om mig, orkar inte skriva mer idag på grund av fotobrist men ska ordna minneskort imorgon, så vi hörs imorgon! KRAM!
 
© Ellinor WikmanOsedda bilder

Hejhej!

Ska snart åka in till stan för att äta lunch med Oliver och när jag kommer hem ska jag filma en video. Har fortfarande inget minneskort till min kamera men Oliver skulle kolla om han hade något jag kunde få annars ska jag åka in till stan ikväll.
 
Osedda bilder från torsdags på smink lektionen.
 
 
 
 
 
KRAM
 
© Ellinor WikmanDörr

BLÄ ingen kamera så här får ni lite mer bilder från Gällivare. Klar med allting för dagen och ska kanske måla på ett tag annars kolla youtube och duscha. Hoppas ni har det bättre, med en fungerande kamera, HAH.
 
 
 
 
 
KRAM
 
© Ellinor WikmanFan också

Tvätten är äntligen klar och har en ny header uppe, blev inte precis som jag tänkt men är inte jätte noga med sådant.. Tyvärr så gick mitt minneskort till kameran sönder idag! Fan också, så ska kila och köpa nytt imorgon.
 
Eftersom jag inte kan dela med några nya bilder får ni bara en bild på headern, HAH, lat jag är.
 
Gillar verkligen hur effektfullt ljuset blev just då.. Väger upp det jag är missnöjd med!
 
Ska äta nu och sedan småstäda häromkring  sen blir det roligt med jobbsök och historieuppgift. Produktiv men inte så rolig söndag.. Meo.
 
Skriver mer senare, kram!
 
© Ellinor WikmanIce in the sunset

Godmorgon!

Sprang just ner med tvätten och nu kollar jag olika tatueringssaker på youtube, hehe. Ska snart börja med min nya header. Tills vidare några av mina favorit bilder från Gällivare.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
KRAM!
 
© Ellinor WikmanVåren är här

Nu är våren här då jag hade skinnjacka på idag. Var ganska kallt senare på kvällen men nu när skinnjackan har åkt på en gång så kommer inte vinterjackan fram föränn nästa vinter (bortsett från då jag far till Gällivare under påsklovet för där räcker nog inte skinnjacka).
 
Såg till och med det första blommorna för året idag...
 
 
 
 
Imorgon ska jag göra ny header, tvätta, möjligtvis fotografera, göra klart min historie uppgift och söka jobb. Såå vi syns imorgon! 

KRAM!
 
© Ellinor WikmanDagen i bilder

Hejhej, färgade Julias hår idag och sen gick vi på McDonalds och sedan gick vi en långpromenad runt Norrköping. Handlade också lite random små saker i stan.
 
 
 
 
 
 
 
 
KRAM!
 
© Ellinor WikmanJag idag

 
 
KRAM!
 
© Ellinor WikmanMentalt förberedande och iväg!

Klev upp vid 6 imorse men fanns ingen dimma ute så orkade inte gå och fotografera. Somnade om och vaknade för ett tag sedan, har duschat, sminkat mig. Medans jag sminkade mig har jag kollat videosar om tatueringar, just dem här två tyckte jag var jätte bra, mentalt förberedande så tänkte dela med mig av dem.
 
 
 
Ska fara och träffa Julia nu och sådant där, tar med kameran under dagen men gör som vanligt ett tidsinställt inlägg tillsvidare.

KRAM!
 
© Ellinor WikmanBorda hålla mig till det jag kan..

Mina kakor failade totalt, konsistensen blev jätte konstig och alla rann ihop i en jätte kaka, och inte en bra jätte kaka, eftersom... Konstistensen var helt efterbliven. Men fick ju lite fräna bilder, kanske borde hålla mig till fotograferandet.
 
Gjorde dock inte så mycket att dem failade, är fortfarande jätte mätt efter pizzan och gjorde det mer bara för jag hade så mycket energi och lust att göra något. Ibland är jag bara så.. Allting är kul och allting måste göras!
 
Energin har ännu inte tagit slut så tänker ta och tvätta mina borstar medan jag har orken.
 
 
 
 
 
SÅ tänkte ta och göra det nu och om Oliver slutar prata i Skype så ska vi spela annars ska jag sätta igång med min nästa tavla. Blir spännande som spenat! Om jag börjar på tavlan visar jag imorgon.
 
Kramisarrar!
 
© Ellinor WikmanGoes Ellis way!

Ojdå, kom hem och råkade ta en timmes powernap, alltid lika dåligt beslut då jag får huvudvärk av att sova mitt på dagen. Men dagen har ändå varit riktigt bra. Fick 500 kr extra av mamma idag så blir inte alls lika fattig den här månaden som jag trodde jag skulle vara.
 
Detta firar vi med pizza och möjligtvis kakbak, beroende på hur mätt jag blir efter pizzan!
 
Också hittade jag en ask med choklad väntande hemma som mamma hade köpt till mig och Oliver då hon var i Prag, ohja, goes Ellis way! 
 
 
 
 
 
Om ni tänker "Men Elli du skulle ju bli hälsosam" JA men jag behöver minst en dag i veckan då jag kan få vara fet, annars finns det ju ingen mening med livet!

Haha, imorgon ska jag träffa Julia och läste nyss på hennes blogg att det kanske blir hårfärgning, vilket jag hoppas för hon kommer se awesome ut i den färgen! HEHE. Mer om det imorgon..

KRam skriver senare!Friday hey

Wäh, fredag äntligen, nog för jag tycker att veckan gått sjukt fort! 
 
På tal om saker och ting är jag lite irriterad på mitt hår som vägrar bli så rött som jag vill att det ska vara. Det brukar bli så ibland i perioder att färgen inte alls fäster lika bra och det är mer ljusrött aktigt. Men det brukar lösa sig efter några tvättar.
 
Random fakta, mina undre ögonfransar är längre än min övre, därför är jag "beroende" av lösögonfransar!
 
 
BAJS, hejrå!
 
© Ellinor WikmanSom ett sagoland

Hej, okej, så imorse då jag gick till skolan vid halv8 så var det dimmigt och solen var alldeles varm och gul och när det sken genom dimman såg man alla strålar. Helt underbart. Klickade två bilder som jag älskade direkt.
 
När jag åker på spårvagnen mot skolan far jag förbi en kyrka med träd, strålar och dimma (vid matteusskolan för er i Norrköping). Var en halvsekund från att hoppa av skita i skolan och bara fotografera hela morgonen. Ångrar lite att jag inte gjorde det, hehe, men bara därför ska jag kliva upp riktigt tidigt till helgen för jag vill fånga som det såg ut där, som ett sagoland. Hoppas bara dimman kommer tillbaka!
 
 
 
Dramalama.
 
Idag så diskade jag istället för Oliver och han gjorde maten, var riktigt skönt med omväxling, kanske han får börja laga mat oftare, haha! Vi får se... Men nu ska jag bara kolla youtube och sen gå och sova. 

KRAM!
 
© Ellinor Wikman20-tal

Hejhej!
 
Kom hem för ett tag sedan och har fikat och handlat och snart ska jag hoppa i duschen.
 
Sminkade 20-tal på Julia idag, är inte SUPER nöjd, läpparna hade jag kunnat arbetat mer med men annars är jag väl nöjd. Om ni tycker kinderna, näsan osv är lite väl mörkt sminkade så är det för de ska fotograferas i svart/vitt utfrätande ljus för bedömningen och då behöver det vara mörkare för att ansiktsdragen ska stå ut.
 
Och det här är alltså hur dem sminkade under 20-talet (alltså läpparna ögonen och ögonbrynen)
 
 
Bara för vi bedöms i i svart/vitt.
 
 
 
OCH! Så fick jag min Bråvalla biljett idag WOHO, varit lite nervös att den skulle komma bort i posten och så skulle jag inte ha råd med nya men nu är den här och försvinner igenstans.
 
 
 
SENARE ska jag visa 2 bilder jag fotograferade innan skolan som jag ÄLSKAR. Så skriver på ett tag igen..

KRAM!
 
© Ellinor WikmanTrött

 
 
 
KRAM!
 
© Ellinor WikmanSläpp taget

 
Skrev nyss ett jätte långt inlägg om hur jag känner om hat. Men kände nej.. Vill inte skriva om det idag. 
 
Vill mer skriva om att man måste kunna släppa taget om det förflutna. Jag är inte helt 100% med det här heller, finns några människor i Gällivare som jag saknar och önskar med hela min själ att dem skulle vara mina vänner igen för dem är såna där 1 på miljonen personer. Men jag måste också tillslut inse att jag måste gå vidare och att sakna dem gör ingenting till.
 
Samma sak med att hata någon från ens förflutna, man kan inte låta hat och tankar om personen stanna kvar i sitt inre förevigt, det kommer göra mer skada på en själv än på någon annan. 
 
 
Jag anser själv att hat är ett alldeles för starkt ord för det flesta tillfällen och ett ytterst missbrukat ord. Jag hatar ingen i världen, för mig är hat då man skulle kunna se personen dö utan att bry sig. Då man blivit våldtagen, människor i ens närhet mördad och liknande, förstår jag varför man hatar. Kan dock inte förstå varför man hatar någon man bråkat med och nu är man inte vänner längre.
 
I alla fall kommer bort från ämnet. Det är viktigt att låta det förflutna vara just i det förflutna. Jag har hamnat i gräl och tvister med människor i mitt liv. Men från min sida så önskar jag dem ingen misär eller något i sina liv. Om jag skulle se dem skulle jag inte börja pumpa av ilska, bara hoppas att jag skulle kunna slinka förbi obermärkt så det inte blir awkward, HAHA.
 
Säger inte att jag är perfekt på något sätt och medlar all kärlek till alla eller något skit, ville mest bara dela med mig av mina tankar och funderingar, jag följer dem inte alltid till 100% själv, kan säkert inte många gör men jag försöker, för mitt eget bästa.
 
 
Det är alla fall mina kvällsfunderingar för tillfället, hoppas ni har det bäst så skriver jag imorgon!
 
© Ellinor WikmanSmörgås Gurka

Wii, har sprungit runt och handlat med Oliver innan jag for hem. Han köpte två stora choklader och en fanta sååå är ju ganska sugen på att smaka lite men ska försöka hålla mig i skinnet eftersom jag försöker vara hälsosamare, det onyttiga sparar jag till lördag.
 
Tryckt i mig några knäckemackor och nu måste jag diska.. För igår var jag smart och sa till Oliver om du gör det här tar jag disken imorgon, VILKET jag ångrar. Men ska kämpa igenom det och sedan göra köttfärsås. 
 
 
 
Hoppas ni har det bäst så skriver jag senare!
 
© Ellinor WikmanHEPP!

 
 
 
 
Ibland vill man bara att månaden ska ta slut, som nu, har nästan inga pengar och inga planer för månaden. Men nästa månad, WABAOM! Det är då allting händer. 
 
KRAM!¨
 
© Ellinor WikmanMEH

Vad dålig jag är på att blogga! Blää.. Har bara umgåtts med Oliver och ätit soppa idag för var för lat för att göra någon ordentligare mat. Har funderat på min tatuering (förlåt om det kommer bli tjatigt) känner mig så nervös. HEHE.
 
 
Hoppas ni har haft bättre och mer händelsefull dag än jag, så får vi se vad morgondagen erbjuder. 

Puss och kram
 
© Ellinor WikmanDörr

Min huvudvärk har inte riktigt gått över sen anfallet igår så drar mig tillbaka och orkar inte skriva mer för tillfället. Ska försöka skriva senare.
 
 
 

KRAM!
 
© Ellinor WikmanExalterad och rädd

Skrev inget mer igår eftersom fick fruktansvärt ont i huvudet helt plötsligt så klarade inte att skriva mer. Men kan meddela att jag nu har bokat en dag för min tatueringstid.. Exalterad och rädd men är ännu ett tag kvar. Hehhee.
 
 
 
 
KRAM!
 
© Ellinor WikmanIngenting

Har absolut ingenting att skriva om! Väntar på att Oliver ska gå och handla så vi kan göra mat, annars händer nästan ingenting. 
 
 
 
KRAM!
 
© Ellinor WikmanTavlor

Godmorgon!

Ingenting händer idag, har just mailat om tatueringstid. Nervös som en idiot, hoppas jag klarar av det. Haha... Tills vidare får ni bilder på var jag hängt mina tavlor.
 
 
 
KRAM!
 
© Ellinor WikmanBlack/White

Ligger bara och kollar Vänner, är för lat för att duscha idag så ska ta det imorgon istället, mehe. Hoppas ni har haft en underbar dag så skriver jag mer imorgon!

 
 
 
 
KRAM!
 
© Ellinor WikmanFilosferingar

På tal om frossa så har jag ätit kakor och sådant druckit te och kollar på Pretty Woman senare blir det hamburgare igen, mmm, så gott.
 
Men ska försöka bli hälsosammare igen snart, inte av någon större anledning än att jag gillar mer hur min kropp såg ut då, är inga större förändringar... Säkert bara jag som märker skillnaden men gillar det mer så ja. :3
 
 
Tänker på mina senaste drömmar, har handlat om att tatuera sig, snart smäller det. Kommer inte skriva innan jag ska dit eller något ni kommer få veta då det är gjort. Men troligtvis den här eller nästa månad. Nervös och exalterad känner jag mig.. Tror det kommer bli awesome.
 
Annars känner jag bara hur nöjd jag är, glad över allt jag har, allt jag kommer få uppleva, känner mig bara redo och exalterad för livet. Känns som det är evigheter jag kände mig så avstressad och lugn. Önskar känslan kunde hålla i evigheten.
 
Även fast jag inte har allt man kan önska sig, har inte 20 vänner som hela tiden vill träffa mig, har inte pengar att spendera hur jag vill och jag har inget jobb. Men jag har framtidsplaner och förhoppningar och det räcker för mig. 
 
Är ungefär vad jag sysslar med just nu, nu fick ni en inblick i min vardagliga tankebana, skriver innan jag går och sover.
 
KRAM!
 
© Ellinor WikmanGluttony/Frossa

För ett tag sedan frågade Julia om jag ville göra ett samarbete med henne och några andra för det sju synderna. Vet inte riktigt vad som blev av med det men tänkte att jag kunde göra min del i alla fall, alltså Frossa. 
 
När jag försökte hitta inspiration på google så var det flesta bilder färgglada med klubbor och färglatt godis, vilket var tvärtemot vad jag ville få fram. Synderna ska väl framstå hemska och motbjudande för det handlar ju om att hamna i helvetet, right?

I alla fall eftersom jag inte har proteser och kan ge mig själv en enorm dubbelhaka tänkte jag att ge mig en uppspräckt mun, tanken bakom det är att man tryckt så mycket mat i sin min så att käken spräckt. Hoppas ni gillar det!
 
 
 
 
 
 
För er som undrar,. Det är nutella!
 
Nu måste jag gå och köpta toapapper (och möjligen slå ihjäl hunden som har skällt i evigheter utanför) för vi är på våran sista rulle, hoppas ni har det bra! 

KRAM!
 
© Ellinor Wikman 4 tider

Godmorgon!

Har bara ätit frukost och kollat tv ända sedan jag vaknat. Ska nu börja med sminket för idag, har inte någon direkt idé men tror det kommer bli bra.. Tills vidare får ni se min tavla som blev klar igår. Oliver tycker det här är hans favorit av dem jag gjort.
 
 
 
 
KRAM!
 
© Ellinor WikmanGenom en lins

Hallå.
 
Var ute och åt med Oliver på ett ställe som någorlunda nyligen öppnat här i stan som heter Härlig Pasta. Var jäätte gott där! Men dyrt som röv (för min budget, hah!) så sved ändå i plånboken särskilt då jag redan hade lite pengar kvar på kortet för resten av månaden men var värt det. Efter det blev det bio och var jätte mysig dag. 

Orkade inte ta med kameran för ville bara umgås med Oliver och inte leva genom en lins som jag vanligen gör, HAH. Lite bilder från Gällivare för jag är lat.
 
Snö nästan upp till knäna!
 
 
 
KRAM OCh godnatt!
 
© Ellinor WikmanAmerican Hustle

MOT BION!

Vi skulle tydligen kolla American Hustle och äta ute, skriver sen när jag kommer hem igen. :3
 
 
 
 
 
KRAM!
 
© Ellinor WikmanSneak peak

GODMORGON!
 
Har bara hunnit vakna gå och handla och åt just frukost, mehe. Idag ska jag och Oliver på bio, minns inte exakt vad den hette just nu men skriver då jag kommer ihåg och så ska vi kanske äta ute, vi får see! :3 Men ska bli mysigt..
 
Tills vi ska fara tänkte jag fortsätta med min tavla. Ni får bilder på hur långt jag kommit men det kommer bli stora skillnader på det jag har nu och slutresultatet! ;)

 
 
Skriver innan vi far.
 
KRAM
 
© Ellinor WIkman