hello




Mina skoor, nomnomnomnom!♥


Tacoos och kladdkakan var föresten skit god!

Nu ska jag och Stina till henne.

hejdå



youtube, när det är som bäst!

Sitter just nu och Hanna medan hon och Jossan springer runt och gör en säkert jätte god kladdkaka.. Mumms. Har också käkat tacos och haft det mysigt, fett fint har det varit. ;) Men tänkte inte blogga om det skulle ladda upp en jätte frän video.

Senare ska jag sova hos Stina, mysigt! :) Ska slänga upp lite bilder från idag och på mina skor senare då jag kommer hem. 

hejdå



it's the time to live

Nu sitter jag här med datan i famnen som det flesta andra dagar. Känns deprimerande, vill bara köra min stjärna nu men i helvete att det inte går! Dessutom är far inte hemma så kan inte ens övningsköra... Prick 14 dagar till provet och jag ska kunna köra tills dess? Känns kört...

For facts så har mina skor kommit idag! Ett par skor jag beställde för 3-4 veckor sedan. Lite uselt att det kommit först nu men nåja, jag har ju faktiskt... 3 par andra skor jag kan använda, hehe. Men jaa, ska ha dem till avslutningen! ;)

Väntar just nu på att Stina ska höra av sig så vi kan hitta på något. Har varit inne allt för länge, men tror om hon inte hört av sig till 20.30 skiter jag i det och tar en lång dusch istället. ;) 


På tal om en ego bild. Jag tycker att jag laddar upp för mycket ego bilder? Vad tycker ni ska jag dra ner på det eller fortsätta? Kommentera!

hejdå nu hörde stina av sig!



ville berätta lite...

Så uttråkad jag är. Uttråkad. Med 1 stor och 7 småa bokstäver. Uttråkad.

Sitter och vill att filmnedladdandet ska bli klart så jag kan ha något att göra. Dagen har inte varit den bästa asså, det fanns ju en plan att hyra film med min moster men min familj är både lat och snål så det kan man ju glömma!

Ville skriva lite grann här bara, för att få tiden att gå... Och kanske få er uttråkade tid att gå. ;)

Kom inte på något att skriva, fuck it. Kollar filmen nu!


It's the joy of beeing alive.

hejdå



mor min mor

Grattis mamma på morsdag! Du är bäst.♥



Ska fara till mommo och äta tårta nu! ;)

hejdå



it's today


A day to look back with joy. A day when you release the sorrow.
A day when life shine and you can once again smile.



+ inlägg

Förlåt för att det blir så mycket snack om traktorn, ska komma smink så fort jag blir frisk har redan en plan och ska fråga Julia om hon vill vara min försöks kanin!

Föresten erkänn jag är grym som kunde skriva så mycket om en ohändelserik dag? ;) Borde bli journalist!

hejdå



sjuk på en fredag? why not..

Härlig fredag asså! Vill ni höra?

Sjuk eftersom efter jag tvättat bilen igår var jag blöt om fötterna men för lat att byta till torrt så nu är det som de är, yr i skallen och snoret bara rinner som tur slipper jag ont i halsen och huvudvärk vilket jag tycker brukar vara det värsta. ;)

Har inte haft internet föränn ungefär 23.30 och har i min brist på saker att göra läst ut en hel bok på 218 sidor och sen kollat Karate kid två gånger! Och sen fått ett utbrott på mina underbara syskon och föräldrar, då drog man ut i stjärnan och lugnade sig, kändes bättre att sitta där för mig själv än att stänga in mig i rummet för då kan jag fortfarande höra det andra i huset.

Sen tjockat mig som man alltid gör då man är sjuk och inte har något att göra.

Tror jag kommer vara sjuk hela helgen, tjoho eller inte! Ska nog i alla fall hinna:
Beställa däck till epan.
Spackla om lite på "krigsskadan".
Övningsköra massor!

Sen har jag inte mycket mer planer hurrni. ;) 

hejdå



bilderna!

På sidan ser man en vit fläck som är en "krigsskada" från förra ägaren, men jag har slipat det och ska bara målas så är de som nytt! :)


Ren och fin efter att tog och tvätta den.


Registeringsskylt, bakspegel, ratten. ;)


Har dammsugit, dammtorkat och polerat här inne. Började klockan 14.00 och var klar med allting cirka 19.00, inklusive lite övningskörning. :)


Gulligt med små hjärtlampor längst framrutan, det följde med då jag köpte den. ;)


Det ska vara svartare. Pappa och jag har också köpt tyg så vi kan klä bilen, inte hela men bakom säterna för det ser så fult ut just nu. 

Så samanfattningsvis har min dag varit om epan sen klockan 14.00. ;) Har grundligt rengjort den och sen varit ute och kört, känns som att det börjar gå bättre, nog för att man nästan körde in i brevlådan. 

Ska nu ta och duscha sen sätta mig i stjärnan med lite musik och plugga till Am-provet, känns som en lyckad dag.

Detta inlägg hamnar under "nytt i rummet"
hejd¨å



stjärnan!

Ville bara göra en snabb uppdatering innan jag drar mig ut och städar igenom min stjärna. Det är ganska smutsigt där inne och ute. ;)

Kommer nog tillbringa hela min dag med traktorn och plugga till Am-provet. Vill ha det gjort nu! Bara två veckor och 5 dagar, men känns som evigheter... :( Det är inte lätt då det är svårt. ;)

Nej ska nog bege mig ut nu, härligt! 

hejdå



se på fan!

Hittade lite tid i mitt liv att skriva på min blogg. Känns som evigheter sen jag uppdaterade men var bara två dagar sedan. :o

Kan ju ta och berätta att igår var vi och hämtade min fina fina a-traktor/epa. Står nu så fint på gården och typ hela tiden då jag brukar vara hemma sitter jag bara i den och längtar tills jag får köra, knäpp ohja. Imorgon ska jag ta en dag och bara göra den fin, måste tvätta den och städa där inne och så vidare. Blir säkert och övningsköra den lite också. Har inga bilder just nu för är ju på moffas internet och orkar inte ladda över bilder hit.

I skolan hade vi BRA-dag och då ska alla pengarna gå till barnen i Bolivia. Jag sminkade 8 stycken barn, gick på modevisning och såg Julia uppträda, började grina sjukt mycket för hon var så bra... ;) Eftersom vi var på BRA-dagen så får vi ledigt nästa onsdag så nästa vecka ska man bara gå i skolan måndag-tisdag sen ledig till nästa tisdag! :D

Sen vet jag nog inget mer att berätta... Ska tvätta bort sminket och försöka ta mig i säng i tid idag, tagga matteprov på morgonen.

Random bild på moffas data. Måste hinna duscha nu!

hejdå



sånt här skitinlägg

Ny header om ni inte ser den tryck F5 blablablabla. Ointressant. Skriver kanske senare om jag kommer på något intressant att skriva. ;)

hejdå



fuck it

Inget Internet, ingen tv, ingen a-traktor, ingenting. Deprimerande att man har så lite att göra att man pluggar till Am-provet. Kommer kanske inte uppdatera så ofta eftersom vi inte har något Internet och jag just nu är på moffas data. Nu taggar man bara att skolan och allting ska ta slut och sommaren ska börja.

hejdå



locking away

Uppdaterade inte igår för internet är helt borta.

Idag träffar jag Erica igen! :) Vi ska kolla Pirates of carabean 3, fan vad nice... Finns inte alls mycket att säga just nu. Så slänger upp en bild som jag och Jullan fotade igår. 


Tjoho, mitt hår. 

Just det kom på att jag kan berätta att igår gjorde jag uppkörningen och det gick jätte bra, eller nej men spelar ingen roll klarade det och jag ska ju ändå inte köra moppe (man kör moppe på uppkörningen). ;)
Har också bokat prov den 13 juni och efter att ha talat med Jossan som talade med Jocke fick jag veta att man får ett papper direkt efter man gjort provet och då kan man köra. Så nu fanimej ska jag klara det!

Så den 13 juni och framåt får jag köra min fina epa! :D

hejdå



a-traktorer och duetter

Nu ska jag berätta om det här jag så länge hållit hemligt om...

För ett tag sen, ett ganska långt tag sen nu började jag kolla på epor och liknande jag fastnade för en blå volvo duett i Piteå. Pappa ringde om den och eftersom jag har sån "underbar" far så måste den vara laglig, så vi ringde och det skulle ordna det. På måndag sen tisdag och sen på måndag igen. Så väntar man till måndag så väntar det ännu på delar och då gav jag upp.

Då sa pappa att det fanns en lila volvo A-traktor i Gällivare. Så kollade på den och blev helt förälskad i den, idag var jag och pappa dit och den kommer bli min så fort säljaren ordnat så den bara kan köra 30km/h, hehe snabbt. ;)


No no no...


Hihihi, så fin. Ska ordna lite saker på den men det får ni veta längre fram, den är ju fortfarande inte hemma hos mig. :)

Lite annat jag kan berätta är att jag är klar med min svenska rapport och ska bara skriva ut och göra en framsida men det hör till måndag. Sen har jag inget som helst skolarbete nu under helgen vilket kommer vara så jävla underbart! Hihi, ska ta och hoppa i duschen och försöka lägga mig tidigt nu.

godnatt



här får ni se

Här kommer bilder på lösögonfransarna...





Det var 10 par i varje förpackning och fick båda för 100kr vilket var bra eftersom vanligen kostar ett par 70. Det sämre var att det är jätte svåra att applicera så inget jag tycker folk som är ovana med lösögonfransar ska köpa, det hade en väldigt tjock botten och var svår formade om ni förstår. ;)


Skorna 50 kronor, lite slitna på tårna men annars så sjukt jävla fina och perfekta till mig, tycks? :)




Väskan jag fick av min moster, så jävla fin! :)


Och jackan jag fick av min andra moster. ;)

Älskar allting jag har skaffat men just nu behöver jag pengar mer än något annat... Får försöka få allting gå ihop. 

Nu ska jag äta sen läsa lite till engelskan imorgon och sen ska jag välja kläder till Anns begravning som också är imorgon. Och ännu senare blir det en promenad och tala med Stina.

hejdå



Utkast: Maj 17, 2011

- Panik ångesten är över för stunden -

Håller på att plugga till fysikprovet nu. Väntar just på att Stina ska komma och hjälpa mig sen ska vi ta en promenad som vi gör typ varje dag. ;) - 19.00

Ville bara säga att jag har lite planer nu och hoppas på att allting kommer gå i lås... Känner mig verkligen på G med allting och vill bara att skolan ska ta slut. Taggar till att göra det sista proven och dra ihop allting och sen bara chilla... Men berättar mer då det närmar sig. Måste nu röja undan i rummet sen duscha och ta mig något att äta, visste att det skulle bli sent ikväll. 


Sunshine in the rain. 

hejdå



fan också!

Nu sitter jag med grymt stor ångest. Fy in i helvete. Enligt en gammal gubbe ska jorden gå under nu på lördag med en stor jävla jordbävning, och jag klarar inte sånt jag får panik även fast jag inte tror på bibeln (som den här gubben har tagit allting ifrån) så nu känner jag smått panik faktiskt. Fyfan...

Jag klarar inte sånt här med jordens undergång, can't do.

hejdå



for facts

Två nya kategorier "hår" och "nytt i rummet" ni kan nog gissa vad hår är och nytt i rummer är då jag handlat, typ kläder, smycken, möbler eller vad som helst egentligen. Ska senare lägga till alla gamla inlägg som hör till någon av dessa så allting blir rätt. ;)

Ville bara meddela er. Ska dra mig nu.

godnatt



nya planer

Jo, det var ju jag i förra inlägget. ;) *host* Stina och Julia *host*

Men vet ni? Glöm allt det jag sagt om alla dagar och det som äntligen skulle hända idag, not going to happend, at all. Nya planer blir det. Ska berätta allting då det är klart. Ger inga datum nu för orkar inte börja säga att det blir senare. Men snart tror jag det i alla fall blir!

Imorgon är det ingen skola men kommer ändå ha det jobbigt och tråkigt. Ska plugga till fysikprovet som jag missade i fredags eftersom jag for till Luleå, inte så roligt asså... Men ändå, får ju bestämma mina egna tider och så vidare så om man ska vara possitiv så. :)



Mitt liv är just nu ganska utspritt och måste komma ihåg väldigt mycket och hålla koll på allt samtidigt (ohja kontroll freak) men då sommarlovet börjar kommer allting vara iordning och jag kommer bara njuta av en underbar sommar.

You're voice reach me.

Mer jag kan berätta... Kommer säkert ta bilder på alla saker jag införskaffat imorgon så ska ni få se. ;) Ah, sen finns det inge mer för idag att berätta.

hejd¨å



hej det är ellinor

Hej!

Jag blir så arg när jag ska dammsuga mitt golv! Det är omöjligt! Jag måste böja mig när jag ska dammsuga under sängen och det är så frustrerande!
Den här är nog mycket bättre än min skrotiga dammsugare som jag har nu! I LIKE IT!



mina dagar

Nu har jag fått tag i en dator att blogga med, woho!

Jag kan berätta om vad som har hänt nu under dagarna.
I fredags då vi kom hit släpade jag med mig min bror och kusin till stan fast det var väldigt motvilligt, haha. ;)

Sen igår har vi varit på den här feta loppisen i Arkushallen köpte 20par lösögonfransar, ett par sprillans nya sjukt snygga skor. Sen har jag fått en ny jacka av min moster och en väska av min andra. ;) Så känner mig nöjd med allting jag får med mig hem. Tar säkert och laddar upp bilder senare.

Igår har jag också träffat Matilda, Hanna och Marigona på stan så jag var ute och tog bilder med dem till ungefär 22.00, det ska ni också få se så fort Matilda skickat dem till mig.

Sitter här i en nästan tom lägenhet, eller jo min bror och kusin är här men det spelar ju bara tvspel och sånt orkar jag inte med så ska nog ut och springa, fan vad härligt för har tjockat mig somfan ihelg.

hejdåå



lite snabbt bloggande

När jag har bloggat ska jag sminka mig och göra mig klar för senare kommer mommo och moffa och hämtar mig om min bror och vi ska till Luleå över hela helgen, fan vad skönt! Tror jag ska ta med min klänning, hmm... Undra om det är nog varmt för klänning? ;)

Snart är det ju sommarlov hörrni! Det är ju otroligt hur fort det här skolåret har passerat...

På tal om sommar så ska jag nästa vecka köra upp till AM kortet, är inte så nervös just nu men det kommer väl. Efter det ska jag boka provet och sen inom kanske 2 veckor får jag köra epa/ 45-moppe. Fan vad grymt det kommer vara. Väntar nu bara på att få en epa...



puss&kram



äntligen



Idag kommer det ta två jävla veckor innan jag ser Erica! För imorgon kommer jag inte till skolan eftersom jag ska till Luleå och sen ska hon till Paris! Lite sorgligt... Kommer sakna henne så mycket. Ha så kul nu.♥

Har gjort ett smink också! Shit asså... Gjorde 4 olika innan jag blev nöjd och är inte ens så jätte nöjd, väldigt simpel och tråkig men here you go.









Så, ska nu tvätta bort det här och sen ta en promenad med Stina. Bloggar imorgon innan jag drar till Luleå.

puss&kram



dagens låt



Här har ni dagens låt. Känns verkligen så...

Citat Julia: "Så har man sprungit tre kilometer idag!" Haha, true, har sprungit tre kilometer på 18.23 minuter. Känner mig nöjd fick VG och förra året var det på gränsen att jag fick G. ;)

Skulle till Luleå idag men blir att fara istället imorgon på morgonen. Men senare kommer smink och lite mer fakta om vad som kommer hända i framtiden! Nu ska jag skriva lite på svenskan och sen äta lite. 

När jag ser dig stannar världen, jag ken inte släppa dig från mina tankar.

Kram



Jullan bullan

TJENA!!!!! Det är jullan.

Haha va konstigt det såg ut.. Jojo men tänkte jag kundeblogga lite här för elli skulle blogga men hon visste inte vad hon skulle blogga om så då sa jag att jag kunde göra det eftersom jag ändå inte bloggar själv just nu... OCH HAR MASSA ATT SKRIVA OM!!!!!!!! JAG SKA KÖRA IMORGON!! scheisse. Alltså jaag?!?!?! KÖRA?!?!?! hahah fan vad jag dampar. HAHA. hahah vad vare där bra för? Jo men nu ska vi gå till morsan och göra lite fruksallad och kolla sverige-tyskland :D Sooo goodbyeeeeeeeee, see you and so ooon.. (haha sa det ganska... ja.. hm.. vet inte hur jag skabesrkiva det) men hejdå(L) (orkar inte göra ett hjärta)
förra hockey vm, hahahahha va ful jag va då. nuär jag ju snygg



massa text

Woho fick två kommentarer på mitt förra inlägg att jag skulle blogga oftare och var redan ganska på G med att göra det så kommer nog komma minst ett inlägg per dag. Beror på men kommer inte göra såna här skitinlägg som inte har något intressant alls. Typ "Jag har tråkigt så jag bloggar, hihi. :) Nu ska jag ta något att äta *bild* hejdå!" Det känns ju inte värt...

Men nu kan jag berätta det jag nu under en tid ska/skulle hända idag/igår har ännu inte hänt! Blir så sur asså. Det ska tydligen först bli av på måndag. Förut var jag skit taggad men nu har det trappats ner för känns som man bara kommer få höra att det bli senare. Och det är ju ändå inte säkert att det händer.

Varför jag inte berättar något om det är för det känns som att det skulle bli så jobbigt om det inte blir av. Egentligen hade jag först planen att inte berätta till nästan någon om det men har varit så glad över det så de flesta vet redan men dock tänker jag ändå inte skriva. ;)

Var nog allt jag ville för stunden. Skulle övningsköra idag men jobbade massa svenska sen kom Stina och vi har varit ute och haft kul så blir nog imorgon. :)

Massa text brukar undra om någon egentligen orkar läsa allt jag skriver? 

Ahja hejdå



bara för jag är söt

Tänkte jag skriva att jag nyss varit ute och övningskört med pappas gamla volvo! Så hade jag ingen bild på skrothögen... Men jag är grym enligt mig själv! Det enda jag inte kan är att veta när jag ska växla... Men det kommer längre fram. ;) Imorgon ska jag och daddy ut och köra... Hoppas man inte har ihjäl någon, var faktiskt nära att jag körde in i en husvagn. 


It's spring time! And soon summer.

Sen tänkte jag förmedla att nu har ju det börjat med uppkörningar så snart kommer jag få köra upp och sen kommer jag göra provet och i slutet av månaden kommer jag säkert ha både kort och epa. ;)

Nu ska jag dra en liten sån här fråga, fast jag inte brukar få så mycket svar... Men det jag undrar är om jag ska blogga oftare? Om bara liten random saker som det här? Eller bara om det är något jag verkligen tänkt igenom som jag ska berätta om? Ni får bestämma det är ni som ska läsa det.

Så kommentera och tyck till!

Ska försöka ta mig i säng nu. Har varit så sjuk trött idag så det är inte sant. :)

bye



nu blir det så

Skriver här så jag verkligen kommer göra det...

Nytt smink ska komma någon gång under veckan, mest troligt onsdag. ;)



Föresten så det som skulle hända idag får vänta till imorgon... Jävla skit!

hejd¨å



earcuff!

Först och främst bra gjort Tre kronor idag!

Sen kommer några bilder jag nyss fotade för min earcuff har kommit, väntar nu bara på mina skor. :)







Tycker det är skiit snyggt! Speciellt till min side cutt eller vad det är. I alla fall sjukt trött just nu så ska nog gå och sova snart.

godnatt.



uthämtat packet, som kommit från shock!


Hihihi, hämtade ut mitt paket som jag beställde från shock idag! Här är klänningen som jag ska ha till avslutningen (och övriga sommardagar, anser inte att man bara kan ha den på "festliga" tillfällen känns ju tråkigt)


Köpte också den här underbara kjolen. Jag har aldrig riktigt gillat det här med att ha tröjan/linnet innanför kjolen/byxorna men till den här var det riktigt fint!


Och underbar tröja.


Jätte gulligt armband jag fick av mami!

Har inte skrivit det på bloggen men har gett mig själv ett löfte. Att verkligen ta tag i mitt liv och göra det bra, ska verkligen nu lägga av med godis på vardagar! Anser att man inte ska behöva frossa hela tiden i goda saker, jag tycker det smakar godare då man väl gör det om det är sällan alltså.

Sen ska jag gå på gymmet minst en gång i veckan och så ska jag jobba hårdare i skolan. (I alla fall det som finns kvar av den)

Sen på måndag kanske händer en rolig sak jag skriver om då!

Tog igen det dagar jag nu inte bloggat. Ganska fint tycker jag. Undra om någon egentligen orkar läsa?

Ska nu vidare till coop med Hanna. Vet inte vad vi ska göra där men ska tydligen dit. 

hejdå vi hörs då vi hörs!

P.s väntar på två andra paket i ett är det ett par skor och den andra earcuff!



smärtorna

Dagen började på sämsta sätt. När jag kom ut till köket får jag veta att min granne Ann som varit borta ett tag har hittats död i skogen. Det tar hårt på en för jag älskade/älskar Ann, har levt med henne sen jag var 5 år och nu finns hon inte mer. 

Känns som att så fort jag kämpar mig uppåt ska något krascha ner och ta mig till botten. Jag känner mig ödelagd för jag förlorar bara mer och mer. Mitt livs vänds upp och ner och jag klarar inte en dag utan smärtor. 

Förvänta er inte uppdatering på ett tag.

hejd¨å