dansarnas dag

Det var ju dansens dag idag och jag fick äran att sminka ett av dans gänget. Det vill säga Jossan, Angelica, Elin, Sandra, Hanna och Alia. Det blev grymt häftiga fast det var mycket stressigt under tiden. Fast ändå älskar jag känslan då alla rusar omkring luften är tät och man försöker hinna sen bara händer allting och man hann precis på sekunden, så sjukt fantastiskt! Sminket i sig var inte komplicerat alls och egentligen skulle dem nog klarat av att ordna det själv. ;)


Från vänster:
Hanna, Sandra, Josefine, Alia, Elin, Angelica


Närbild på Jossans.

Tjejerna var i alla fall grymt duktiga och kunde inte känna mig stoltare! Längtar till nästa år då man får se dem igen och säkert ännu bättre då.

hejdå
smink pratHar ni någon gång hört någon säga "Ja, varför ska tjejer behöva sminka sig och fixa sig och så vidare? Kunde inte killarna göra det istället eller så?" Ah, men det har jag och jag har funderat över det sen dess... J

Men grejen är att nog kan man sluta sminka sig om man vill eller så kan killar börja? Man har ju en egen fri vilja och inte har i alla fall jag egentligen någonsin hört att en kille säga "Jag gillar bäst då tjejer har smink och är grymt fixade." Jag tror verkligen på det här att insidan är det som gör människan vacker. För jag har upplevt att bli kär i någon jag aldrig skulle kunna tänka mig och jag älskade den personen mer än jag älskat någon. Och den människan blev vacker då jag lärde känna den.

Jag sminkar mig ju för att jag gillar det och för det är en del av mig. Tycker man inte ska sminka sig för någon annans skull absolut bara för sin egen och för att själv känna sig finare för om man känner sig fin tror jag andra också tycker det, för då rör man sig med självförtroende.klipp klipp

Det var det håret. Eftersom jag älskar mina små bloggreaders så låter jag er se mig så vacker utan smink efter en timme på gymmet! *stolt* Men kapade jävligt mycket hår och fick ett till hål i örat idag, känner mig sjukt nöjd men lite ovanligt för stunden. ;)

hejdåbelieve... for a brighter yesterday

För 12 dagar sedan skrev jag att jag var lycklig och undrade då lyckan skulle ta slut. Kan säga att det var idag allting rasade. Tog ju inte så länge innan det hände. Jag känner mig tom och uttryckslös.

Jag älskar mina underbara vänner som finns där för mig och gör allting mycket lättare.

I'm smiling but inside i'm dying.

Kommer nog inte blogga på ett tag. Ska ut nu.

hejdåhelt underbart

Dagarna ute i stugan har varit underbara! För er som inte vet for vi dit på fredag och kom hem idag. Var sjukt skönt säkert 15-20 + grader suttit ute och njutit av solen hela dagarna med hela gänget. Inget att tänka på bara äta gott och njuta som tusan. Men sen kommer man hem och måste ta itu med sina problem.


Det gäller att ha normal mamma!


You don't have to be normal...


Kuselino Ellen.


Slagsmål...


Sen blir det allvar.


Verkligen 100% ;)


Sox ♥


Här tillbringade jag största tiden på en renhud.


Matar tjocka hundar med grädde så dem blir tjockare ger tummen upp!
Älskar bilden... Den kändes så härlig.

Väntan är en plåga. Men jag har redan börjat gå vidare. För jag vet att orden du kommer uttala kommer såra mig. 

hejdåsvarr

Anonym om josefine blom f15! - vad använder du för foundation? :)

Svar: - Jag använder Maybelline Pure-Liquid Mineral och så använder jag foundation borste och inte svamp.


Ska nu dra till stugan och kommer typ inte ha någon kontakt med resten av världen. Egentligen ganska skönt. Men måste hinna dammsuga packa gå ut med hunden och skicka jobbansökan nu innan alla blir arg på mig!

hejdåeyes of love

Tänkte att jag inte skulle blogga mer idag men har sån sjuk lust att göra det hela tiden. Fast jag har inte ett dugg vettiga ord att förmedla.

Ska nog städa rummet som jag tänkt göra skit länge. Sen ska jag ta med Rocky på en promenad till coop och köpa något gott... Sen dunsa ner framför tv'n och se någon halvbra film. Känns som en bra plan. :)

Har faktiskt varit ute och socialiserat med Stina och Jossan idag så tro inte det blev ännu en hemma dag.

Ehm... Om ni undrar så ska jag idag (skulle gjort det tidigare men har inte *host* haft tid) söka sommarjobb... Ska typ då vara ute i skogen och plantera träd? Inte jätte kul men man får grymt bra betalt så vi får hoppas jag får jobbet!

Annars så har jag fått mitt körkort att jag får köra 30-moppe! YEY. Snart bokar man AM-provet och snaart har jag min epa.

Oj, blev ju lite text i alla fall. Men ska ta itu med rummet nu.

hejd¨åyou know what...

Laddade nyss upp ett mycket deprimerande inlägg där jag sa att jag skulle stanna hemma men jag kom på att jag inte klarar det. Skickade nyss iväg ett sms till Stina i hopp om att hon inte kommer ha något särskilt för sig. 

Måste ändå ta mig till stan och köpa lite saker.

Nu kom Rocky (min mosters hund) in så måste ta ut han på en promenad.Life sucks i'm out!it's the wpogbjvpjorlkhr-day

Ändrade planer blir att dra på gymmet med Jullan och bli lite mer biff!

hejdåfucking dying

Sitter just nu och laddar ner "The girl next door" får se om den är bra... Fast det är sådant underbart väder känner jag mig inte sugen att gå ut. Vill bara sitta här och kommer säkert göra det hela lovet. Helt off känner jag mig.

Ska försöka göra något nytt smink, känns längesen... Men får se om jag har orken.

Tillfällig status: Döende.

hejdågrattis jullan!

Grattis underbaraste Julia!Du har förändrat min värld sen jag träffat dig. Du har gjort mig till något bättre för du är så fantastisk själv.

Då jag vet att du mår dåligt vrider det sig i magen på mig för jag vill se dig le och skratta så man inte kan göra annat än skratta med dig.

Det är något speciellt mellan dig och mig, något som ingen annan någonsin kan förstå. Vi har ett band som gör att en blick kan säga allt och vi vet redan vad den andra tänker.

Du är en så otrolig människa och det kan inte finnas många som är så speciella som dig, att just jag har fått lära känna dig känns otroligt.

Vill bara att du ska veta allt det här. I love you.


God gave me his most beutiful angel and I hope he never will take her back.

hejdåit's all over

Har gjort allt skolarbete jag skulle ta itu med underlovet så nu har jag ingen press att komma ihåg något och ska inte göra ett skit. Nu ska jag bara lägga mig och halvsova ett tag sen kommer jag nog kolla tv eller ladda ner en film, fan vad jag saknat att ha sådana dagar... Då jag inte gör ett skit! :)


På tal om annat så saknar jag älsklingen otroligt mycket! Fuck att han ska dra till byn igen.

hejdåsmå världar

Jobbar och jobbar är allt jag gör... För er nyfikna så klarade jag moppeprovet så får köra 30-moppe lagligt! Men ska i början av nästa månad tror jag ta AM-kortet så sen är det bara uppkörning och sen är epan min! :D

Känner mig grymt lycklig just nu... Fast skolan trycker på och jag känner stressen så mår jag bra och om ett tag kommer allting bara rulla på och vara underbart... Sen är ju oron när det kommer ta slut. Men nu ska vi vara glada för stunden, föresten så ska cykeln fram idag, så blir att cykla till skolan imorgon. ;)

Jaa... Jobb... När jag skrivit klart mitt lilla inlägg ska jag skriva klart svenskan för måste tydligen hinna få i alla fall ett utkast innan jag lämnar in och det ska ju in efter påsklovet så måste bli imorgon... Jojo, till det jag skulle blogga om.

Har någon av er någon gång tänkt tanken om det finns andra världar kanske på ett sandkorn eller en blomma?
Men sen tänker man ju att det är omöjligt och att man inte kan tänka sig det. Men jag kom fram till en sak då jag satt och gjorde en djup fundering... Det finns ju flera olika världar egentligen här på jorden. Till exempel då en blomma. Det finns ju massor av små levande saker som får det att gå runt så blomman kan växa, vilket är precis som ett samhälle. Nu kanske inte det finns små människor och så vidare men det måste väl inte finnas hus och människor för att det ska vara en värld? Det finns ju till exempel djurens värld.
Flummigt värre, men var en tanke jag velade förmedla med er...


Grymt härlig bild snodd från Ericas blogg! Love u guys.

hejdånu menar jag allvar

Ska sätta mig här på mitt golv och lyssna på 3OH!3 i några timmar och nu ska jag verkligen fokusera och försöka få in det här i min hjärna för det är ju viktigt! Vill klara det här provet för är då ett steg närmare min epa! Längtar något sjukt och det kommer vara så djävulskt grymt när allt är över... Har slösat ungefär 20 timmar att sitta på medborgarskolan har jag fått veta och jag vill inte att allt ska vara bortkastat nu ska jag ha en epa...


Random bild på epa från google** Tänk när jag har min egna...

Wiiih lite om mina framtidsplaner. Nu ska jag fokusera!

hejdåny header tryck F5

Made by Jullan! ♥hejdåepic inlägg...

Kanske inte epic men random. Ska ta upp lite saker jag vill lyfta fram sen ska jag slänga mig framför tv'n och ligga där tills måndag. ;)


Myser med älsklings mössa och saknar han något mycket... Fast hann träffa han idag innan han hoppade på bussen till stugan och det var bra, om ni inte förstod det. ;)


EHE, internskämtet till Jullan. Nice! 

Jag vet inte vad jag vill med det här inlägget... Jag vet allvarligt inte hade massa planer men det kändes inte värt så bara tramsar nu...


RANDOM EGO PICTURES.

Nej nu börjar jag spåra, kan inte hela tiden ladda upp ett ton ego bilder. Men har ju alltid så tråkigt och då fotar jag mig... För finns inget annat att fota.

Nej...hejdåhata och älska...

Måste prata om det här... Jag läste ett tag sen på min söta "kusin" Evelinas blogg att folk för sällan säger till varandra att man älskar den ena och så där. Och det håller jag definitivt med om, man kan ju bara bli glad av att höra att någon älskar en? Så love more...

Men det jag vill komma fram till är att jag tycker folk för ofta använder uttrycket att man hatar varandra eller så. Jag känner mig ganska ledsen när jag hör att någon säger att som exempel... "Men hon är helt störd... Jag hatar henne! Hon kan bara dö!" Nog har jag också sagt det någon gång men jag har tänkt på det och försöker undvika det. Hata är så starkt ord och jag kan säga att jag i alla fall inte hatar någon.

Ville bara säga det att jag tycker man ska faktiskt tänka på vad man säger även om man inte menar det så kanske det inte vore det roligaste om någon dog och det sista man sa var att man hatade den personen?

hejdåpressen

Klarar inte all den här pressen måste hålla koll på så mycket på samma gång. Stress stress stress blir helt hispig och kan ju inte sova ordentligt. 

Måste skriva en om en författare och det är inte ett litet arbete! Sen ska jag skriva en bokrescenssion från en bok som den författaren skrivit. Har moppeprov på tisdag och jag kan absolut ingenting! Måste skriva en paroraport... Jag känner att jag blir knäpp! Men finns inget att göra utom att bara kämpa vidare men vill bara skita i allt nu fyfan...

För nyfikna så praoar jag på Jeans Gruvan. 


.... Hahahah.

Senare tillägg:
Tänkte på vad jag skrivit och upptäckte att det inte var så hemskt mycket jag skulle göra. Vet själv att jag stressar upp mig själv grymt mycket. Men nu är jag lugn och ska ta itu med allting i tur och ordning, nu är det moppeprovet som gäller!

hejdåjosefine blom f15!

Idag blir min flicka äntligen 15 år. Firade henne redan igår men nu är det officielt. :D
Hoppas du får en mysig dag med släkten, säger ännu en miljonte gång grattis gumman!


I love you. ♥


Nyaste sminket. Enkelt brunt som jag ska använda nu till sommaren, tycker det känns lite för mörkt med svart och mina vänner höll med om det. ;)


Woho, uppsatt, bara för håret är så slitet. Vill klippa mig nu!


Jag har inte roligt säger jag bara... Det var allt jag ville säga, oj vad jag bloggat mycket de senaste dagarna men snart tror jag det kommer komma en bloggtorka. Jojo... Inget mer nu i alla fall.

hejdåtaggar finalen!

Vaknade imorse och kände hur taggad jag var att Skellefteå var i finalen mot Färjestad. Även fast jag är ganska säker på att Färjestad kommer vinna är jag sjukt glad över att dem kom så långt så testade tre nya smink... På läpparna. ;)Jag tyckte mest om den första och kommer nog använda den om jag och Julia far på en sista match för i år.

hejdålösögonfransar 2.0

Glömde nämna att man han återanvända lösögonfransar. Bara att ta bort det gamla limmet försiktigt med en pincett så är dem som nya. Och om det behövs kan man tvätta bort maskaran som möjligen hamnat på dem med vatten och vanlig handtvål. Men tvätta alltid så "fransarna" är åt rätt håll för om man böjer de åt olika håll kan det se konsigt ut då man sätter på dem igen. Sen torkar man med en vanlig handduk försiktigt, och så fransarna är åt rätt håll. ;)


Kärlek till mitt hår.

hejdåwhen life goes left go right...You're all I want. All I need.lösögonfransarna!

Köpte i tisdags dessa lösögonfransar från Lindex för 69 kronor. Om ni vill ha likadana sök efter sådana ögonfransar med nummer "110" med samma märke. ;)

Att applicera lösögonfransar är inte svårt och jag tror folk tjorvar till det för mycket. Först ska man klippa de så dem passar till ens egen ögon storlek.

(Ser man pilen?) Men ungefär där klipper jag, man ska klippa från den yttre delen för det trappas ju ner ju närmare ögat det kommer och om man klipper inifrån kommer det se oäkta och konstigt ut. *Förvirrande förklaring hoppas alla förstår*

Sen sminkar man sin ögonskugga och så vidare...
Man lägger på ett tunt lager lim på botten av ögonfransen.

Använd inte limmet man får med i förpackningen! Det är inte bra och det är inte fint om man är ute och sen låtsnar ena lösögonfransen. Även fast ni kanske bara har tänkt använda en gång är det alltid bra att ha.


Jag använder LashGrip som man kan köpa på Kicks. ;)


*Glad tjej*
Man kan böja ögonfransarna innan eller efter man satt på lösögonfransarna spelar ingen större roll, jag brukar variera mig. 


Sätt ögonfransarna så nära dina naturliga fransar som möjligt och de måste inte hamna perfekt så fort man sätter dem på plats.

Sätt på maskara under och över och det gör inget om det kommer på lösögonfransarna. 


Så ja. :)Klart. Har nu fanimej lagt ner hjärta och själ på det här så ni får vara nöjda! Om det är något ni undrar kommentera bara. Hoppas ni förstod allting.

hejdå