Red hair and no make up

Snabb uppdatering innan jag och Oliver ska forstätta kolla filmen som jag inte minns namnet på! Min tid här i Norrland är jätte skön även fast det inte är mycket spännande som händer. Har käkat pizza fredag, lördag och söndag men idag blev det avbrutet och åt nudlar och mackor istället! Bättre..? 
 
Error, no make up.
 
Error, no make up.

Error, no make up.

Har bara spenderat tid med Oliver lördag, söndag och idag! Eller ja, igår hjälpte jag mamma som ska flytta ut men annars... Ska bara umgås med Oliver och njuta av att ha honom hos mig tills torsdag då jag ska träffa Stina och på kvällen ska jag äta tacos och sova i mammas nya ställe. Sen på fredag bär det av hemåt igen, då soffa och allting ska vara på plats, äntligen!
 
 
 
 
Kylan är ganska påtaglig.
 
 
Fin han är!

Tyvärr så har min kamera lite batteri och har glömt min laddare i lägenheten, men får se om jag kan ta några fler bra innan allt batteri tar slut.

Ha ett underbart höstlov, hejrå!



Snön faller ute...

 
Hemma i mitt snöiga Norrland! Sen jag kom hit har jag legat framför tvn med ostbågar och läsk och kollat tecknade filmer med min bror sen kom pappa med pizza och har bara njutit av att vara hemma och ta det lungt. Är så mycket att göra och hinna med i Norrköping och känns skönt med miljöombyte och vara hemma ettt tag.

Imorgon ska jag äntligen få se min Oliver som jag saknat så sjukt mycket att ingen kan förstå! 

Min snöiga bakgård här hemma hos pappa.
 
Det snöade faktiskt i Norrköping igår och kändes riktigt roligt, nog för att jag kan leva utan snön där nere ett liiitet tag till!
Pappa ska ner under höstlovet och då kommer jag få mina möbler till lägenheten, kommer bli jätte fint att äntligen kunna leva ordentligt där! :3
 
Var ungefär allting för tillfället, kommer sakna Norrköping men är fint att vara hemma, HEJDÅ!



Halva lägenheten upp och ner

Igår var jag som sagt med Jahfet efter skolan och vi bara tog det lungt och käkade hos mig tills... 4 små nissar (Sakarias, Dennis, Grek och Felix) kom och rev hela lägenheten! I stora drag, ropade dem åt tanter, kokade nudlar... Väldigt våldsamt, sjöng... Väldigt högt,  band fast först mig med mina lakan i armar och ben och sedan Jahfet. Sen for vi ut och Jahfet for hem och då drog vi bara runt i staden och träffade lite andra nissar!

Snart är det jul!
 
 
 

 
 
 
 
 
 
Men ganska jobbigt att städa då jag kom hem.. Hehe. Idag ska jag träffa Samuel så jag hinner se honom innan jag far.
 
Ska fara på fredag, kommer missa lite av sista lektionen i skolan för att hinna men det får bli så! När jag kommer fram ska jag bara hem till mamma och se hennes nya ställe och sova där under fredagen och på lördagen ska jag äntligen få se min Oliver! :3 Attsingen att jag saknar honom mycket!
 
HEJRÅ!



Kisse&Apa


Vi är så bra så vi kan läsa fast det blir baklänges!
 
Jag saknar dig mer än du någonsin kan ana och älskar dig mest av allt annat på denna jord. Du är den finaste människan jag har fått tillfället att träffa och jag kommer alltid vara din. Jag älskar dig Oliver. Mer än ett år har gått och det känns fortfarande som om jag är ny kär i dig!
 
Kärlek till all kärlek!



Som sagt...

Som sagt så är mitt internet dödssegt hemma så gör en dagen-efter bloggning så får ni veta idag vad som hände igår!
 
Först var jag i skolan sen åkte jag runt på stan. Sen for jag, Jahfet, Samuel och Troy mot mig. (Troys bror bor ovanför mig och han hittade inte dit då han skulle städa!)
 
Lagade mat till hela gänget... Det gick inte så bra för det var för trångt i stekpannan! :c
 
Dobbel hot-daowg!
 
 
 
Sen gick vi upp en våning och skulle hjälpa Troy... Sen gick allting överstyr!

 
 
... Jaaa... Medan det nakna pojkarna städade kollade jag Family guy och Simpsons på tv, åh, jag vill ha en tv! 
Idag ska jag umgås med Jahfet *suprise* och plugga renässansen som jag ska ha på redovisning imorgon, yey! Var allt för nu!

HEJRÅ!



Anime och ritat

Umgåtts med Jahfet och varit lite halv döda efter igår, han har kollat anime serier medan jag har ritat och bara tagit det allmänt lugnt! Riktigt skönt. Ont i nacken idag, inte så kul men jag lider igenom det.
 
Är riktigt nöjd med bilden bortsett från bakhuvudet.. 
 
 
Har internet som man kopplar in i datan och har en viss tid att använda det under varje månad och nu har jag använt upp all tid och det tar aaslänge att ladda fram någon sida så kanske inte bloggar lika mycket!

Men det som händer i framtiden är väl mest att jag ska till Gällivare på fredag... Annars får ni har det så bra så ser vi när jag bloggar nästa gång.
 
Hejrå!



Regnbågs dag

Har haft en riktigt underbar regnbågsdag och allting har känts bra, till och med då jag vaknade på morgonen var det skönt! 
 
 
I stora drag har jag umgåtts med massor av underbara människor, ovanligt mycket människor var ute och lekte och kändes som om hela världen log mot mig! Käkade på Subway som nyss öppnat här i stan och var asgott sen gick vi och kollade på några lokala band, askul men min nacke har tagit lite stryk då jag inte är van att svinga med huvudet så där mycket, hehe..
 
En regnbåge för min regnbågs dag!
 
Tyvärr så glömde jag min kamera hemma vilket känns askasst, men ni får några random bilder istället!
 
Ha det underbart!



3 bilder 3 ämnen

Har valt Samuels nya frisyr idag och sedan färgat hans hår och sedan kom Becka och färgade hennes hår med den lila överblivna färgen från Samuel! Och så har subway öppnat här så var förbi där men hade inte pengar men ska käka där imorgon, nomnonmonommnomn. :3
 
Mina händer är nu lila och fina, hehe!
 
Har fått två idéer till saker och ting!
Första är att jag ska göra en ny sminkning varje dag i en vecka, tror jag ska ta på jullovet då jag har mer tid för sånt!
Andra är att jag ska (då jag får tid igen) så ska jag tvätta mitt hår 5 gånger utan hårinpackningen som gör mitt hår rött (torka och fota det efter varje gång) och se skillnaderna, spännande!!
 
 
Sen en annan sak  är att jag stör mig på är det här uttrycket "Broes before hoes" eller att vänner alltid går först. Det ska inte vara så att man ska behöva välja mellan någon av dem och det kan lika gärna vara så att vännerna är en idioter så varför då välja dem före och vise värsa. Vännerna OCH pojkvännen/flickvännen måste acceptera båda delar av allting och om borde aldrig behöva hamna i en situation då man ska välja.
 

HEJRÅ!



Red lips&eyes och en skylt!

 
 
 
 
Olika färger på alla bilder men hade dåligt ljus då jag fotograferade. Lite mer användbart smink har jag gjort idag! Sånt som man kan använda då man ska ut på fest eller så. c; 

Om ni kollade noga så har jag lagt till fräknar då jag sminkat! :3
 
Har.. En vägarbete skylt i min lägenhet... Justeee...
 
Umgåtts med Jahfet, Johanna, Becka, Sakarias och Felix idag, men inte alla samtidigt, woop!

FIck A på min novell i svenska, kanske laddar upp den här, var jävligt nöjd! Livet leker barnen jag smeker..
 
Hejrå!



Freaky hot dog

Imorse hade jag sönder min svarta ögonskugga så.. Fick köpa en ny idag sved i plånboken men har också handlat all mat och sånt som jag behöver så är inte orolig! Har dessutom 30 kr över. c8
 
Fick äntligen E i inbakad fläta! Känns skönt att kunna släppa det ur mina tankar nu..

Efter att handlat och sånt så for jag och Jahfet till mig och har bokat tvätt tid, lämnat lite saker i förrådet och slängt kartonger. Bra gjort till mig, sen kollade vi Rango och käkade varmkorv och sen var han tvungen att fara. Ska bara blogga klart sen tvätta bort kladdet, borsta tänderna och allt sånt där och sen läsa lite Harry potter! Nice. :3
 
Okej så där läskig såg jag inte ut då jag käkade.. Men nästan!

Ha det bra, sköt om er, hejrå!



Ono questioneo!

Jag har en fråga! Som jag inte är säker om någon kommer svara på.. Men det är värt ett försök!

Undrar vad som är mest intressant att läsa? Om jag har mycket bilder och lite text, lite bilder mycket text eller mittemellan av allting? Vore bra att veta!

Jag saknar dig som attsingen Oliver, nästa vecka kommer jag och då stannar jag en hel vecka!
 
Hejrå!



Wall

 
 
MINA VÄGGAR!
 
Umgåtts med Jahfet, Amanda och Emmis idag hos mig och varit allmånt lat och fet.. Nu ska jag och Jahfet äta mer choklad i våran ensamhet och gråta över våra liv som drunknar i misär.
 
Hejrå



En mini fotografering


Sminkar Jahfet.
 
Felix och Dennis.
 

Jahfet klar som J-dog.
 
 

Sminkade Amanda som Jokern, men har ingen super bra bild på det.
Våran fina trio.
 
Åker på spånkan.. Med dem normaaaala.. 
 
Kände mig rik så for på Bk och käkade asgod mat.
 
Jahfet kunde ju inte dricka så ordentligt men det gick ju någorlunda.
 
Mina läppar hade börjat försvinna. :c
 
 
 
Har införskaffat 10 afficher som har farit upp på mina väggar! Kommer bli asnice då det är klart, kanske fotar en bild på hur det ser ut just nu imorgon. (bilden är inte från min lägenhet det är anslagstavlan vi tog dem ifrån)
 
 
 
Var liten mini fotografering och astrevlig dag, som oftast! Imorgon blir det nog bara att dra sig hemma, skulle kanske umgås med några men då får dem komma hit för känner för mjukis och vara utan smink imorgon!
 
Håller på att ladda ner Eclipse mest för att jag vill veta vad som är så bra med den och sen för att jag inte kom på någon annan film att se.
 
Ska nu äntligen tvätta bort sminket så avslutar här.

HEJRÅ!



Till Halloween

 
Vad min morgon har bestått av hitills, är riktigt nöjd med det här sminket, perfekt till Halloween tycker jag. Ska börja göra lite mer "vardagliga sminkningar" men ska inte sluta helt med mina extrema sminkningar för det är ju dem som är roligast men behöver ju kunna och behöver ju öva på båda delarna! :3
 
 


Väntar på att Jahfet ska tassa hit och sen får man se vad dagen tar mig, ska nog träffa Amanda också, men hur som helst ska jag se ut så här hela dagen så om jag far ut på stan blir det nog ganska roligt. c8
 
I alla fall så ska jag IGEN ändra min sminkvideo kategori till Sminkvideos/Vardagliavideos för ska försöka börja videoblogga igen, kollade på några gamla videos och kände att jag vill ha flera för var så kul att kolla på dem! Så det kommer också inom kort. 

Hejrå!



Randomness

 
Skit intressant enligt min mening!

Umgåtts med random folk på stan och sen hängde Jahfet med hit och har njutit av att ha internet hemma, ska bli bättre på att blogga, mer smink, mer videos, mer, mer, mer!


F-f-f-f-f-reaky girl!

All my love to my readers, good day!



Paket från pappa

 
Lekte med Becka och Jahfet igår och hämtade ut paketet pappa hade skickat med kastrull, lite pengar, geisha och plåster och annat! Asnice.. Sen när Becka hade farit hem gjorde jag och Jahfet köttfärsås, bacon och korv i bröd! En vegetarians mardröm men var asgott. :3
 
HEjrå små bananer!



Lite höst bilder med Samuel

Min onsdag med Samuel:
 
 
Fotade lite bilder medan vi åkte spårvagns misson fram och tillbaka..

Och så handlade Samuel på Tempo.
 
 
Det var min Onsdag i stora drag och bilder, feinfein dag! 
 
Hejrå!



Dollface


MIN BÄSTA VÄN! Eller.. Ja, köpte den igår så nu slipper jag få fler F i fläta och allt möjligt på grund av att jag inte kan träna hemma, hehehe, smekte den hela natten. :3
 
Annars igår:

Planen var: Lukta på fläcken på väggen.
Svaret blev: Den luktade inget.
 
 
Dollface. 83
 
 
Idag ska jag bjuda Samuel på nudel middag i min lägenhet och kommer vara ytterst romantiskt! 

Också är jag för tillfället väldigt möbelfattig i min lägenhet och har inte fått något svar då jag skickade ett sms om soffan men jag klarar mig alltid, har ju min madrass alltid!

Over'n'out



Låter ödet ta över från nu

Tuff, tuff, tuff, tuff tååg..

Hejhej! Har just gjort klart allt i matten och väntar på att alla andra ska bli klara så har en paus så lyssnar på Volbeat och filosoferar om vad jag ska göra under dagen. Och ena sidan har jag jätte lust att hitta på något askul och fränt och andra sidan har jag bara lust att ligga och dra mig med massa godis framför en film.. Svåra beslut men låter nog ödet välja åt mig! Känns för jobbigt annars. :3

Har föresten flyttat in i min lägenhet, fick en madrass av henne som jag var inneboende hos! Så har bott där sedan tisdags och går jätte bra hittills, finns inte mycket att göra där och har lampa bara i köket och toan så är lite jobbigt då det blir mörkt ute, men det fungerar tillfälligt för mig! Ska få dit soffan nästa vecka tror jag men internet och tv kommer först i slutet av månaden då pappa ska köra ner med saker! By the way så ska jag ner till Gällivare den 26'de (om jag inte sagt det), awesooooome. Svårt att vara utan Oliver..♥ Men nu när jag fått lägenhet kommer han ju säkert äntligen ner han har ju inte kunnat det innan! c:



Man känner sig så vuxen då man måste tänka på att boka tvätt tid, handla mat, laga byxor och så vidare, hehe, både plus och minus men trivs bättre så här än hemma, känns som om jag inte hade klarat en till dag i Gällivare! Lilla uuschiga underbara stad. x3

Men nuuu håller jag på att svälta ihjäl så kan inte tänka på något mer att skriva, ta hand om er, skriver då jag har något annat intressant att säga och om jag inte skriver fortsätter mitt liv mest troligt som vanligt och umgås med massa bäbis apor och har det nice! 

LOVE TO U!



By the way..

Har bytt piercing!



& mitt Norrköping!

Här kommer lite bilder som jag fotat här i Norrköping och bilder på min nya lägenheeet! Kan flytta in först när jag får dit soffan eller en madrass men känns bra att jag har den och har nycklar och allting. :) Äntligen mitt!
 
Becka: NOMNOMNOM POMMES!
 
I like pommes too.. :3
 
Mat, mat, mat!

MIn ring som Jahfet har snott!

Sexeh faze...

 
 
Ek är vacker som en... Ek.


 
Måndag, lägenheten!

Vardagsrum, mycket vackert inrett..
 
 
Mitt mini kök! :3
 
Fick borden av de som bodde där innan. Awesome.
 
Packar uuupp och ser smart ut!

Min gröna toalett. 83
 

Första måltiden med Jahfet i lägenheten, nudlar!

Nomnomnom. :3
 
... Nice..
 
Längtar som fan tills jag kan flytta in! :c

Ahja hejrå!



Mitt Gällivare

Har varit i mitt fina Norrländska Gällivare i helgen och träffade Stina, Jossan och Oliver, underbart att se dem men tyvärr kunde jag inte njuta av helgen ordentligt för fick veta att jag skulle få lägenheten nu på måndag (igår) och blev så mycket jag var tvungen att hinna med och blev sjukt stressad så känns lite kasst men den 26'de far jag upp igen och stannar en hel vecka!

Snö och grått.. Lite skillnad från Norrköping. Men kändes riktigt mysigt att vara hemma igen, man känner verkligen att man alltid kommer vara Norrlänning i hjärtat! (fast kommer ändå inte flytta tillbaka till Gällivare ;))

Jag och Jossan!
 
Åka epa som äkta Gällivarebo!

Vacker och kladdig hos Oliver. c8
 
Oooh, sexxxxiiii! 8)
 
Duktig kisse spelar gitarr.
 
GALNA PÅ COOP!
 
Ändå ganska fint ibland i Gällivare..

Jahfets ring följde med mig till Norrland! :3
 
Fick awesome armband av mommo. 8)
 
Var min helg i Gällivare, underbart! Saknar redan alla där hemma, men snart.. Eller jaa, ganska snart. :/
HEJRÅ!