Betyg, sommarjobb, kläder och mer!

Sitter hemma och njuter av lugnet, ska öga mig igenom min so-redovisning som är det sista arbetet i skolan, fyfan vad skönt det kommer bli med sommarlov.

Våra betyg är satta och känner mig nöjd! Eftersom att jag har språkval får jag ta bort det sämsta och då kommer mitt slutbetyg vara 255 poäng, (hade skrivit 155 tidigare vilket var fel, hehe) känns riktigt bra  och som grädden på mosen klarade jag att springa 3 kilometer ute på idrotten idag utan att stanna en enda gång och jag hade ju joggingtakt så det var ju  inte som att jag gick! Stolt! :)

Igår beställde jag också nya skor, blev ett par svarta converse för det passar ju till allt och blir bra nu till sommaren! Jag kan ju köpa mer spejsade skor senare under sommaren men just nu vill jag bara ha något annat än mina vinterskor.

Nu under det sista skoldagarna då man inte har något att göra känns det nästan  jobbigare att vara i skolan då det inte finns något viktigt att ta itu med! Men bara att dra sig dit är ju så lite tid kvar, mina sista dagar på sjöpen, GANSKA DRAMATISKT!

Hmm... Var det något annat? Jo! Har fått sommarjobb, 11/6 -29/6 tallbacka förskola, känns väl inte så där askul att jobba med barn men vet att jag är bra med barn och att det kommer vara värt då pengarna rullar in!

Mer, mer, mer? Balen snart, börjar bli nervös men hoppas att det går bra och att jag ser assnygg ut! Haha, ska försöka ladda upp en bild på mig själv innan jag går röda matten för en sneak peak men får se om jag hinner. :)


Jag älskar dig så jävla mycket. Och har saknat dig.

hejrååShock.se inspirerar!

Chillade runt på shock och drömde bort mig i deras kläder och önskade mig mera pengar! Så gick jag igenom sminket och hittade den här underbara smink idén!Läpptatuering! Asså den räker ju bara några timmar men det är ju awesome för dem som vill se lite frän ut och inte kan sminka det själv! EXALTERAD! Men när jag såg den tänkte jag bara "Challange accepted!" Så gjorde ett awesome lila leopard smink och fick med det lila läpparna!Tadaaa! Är jävligt nöjd men var ganska lätt och inte så utmanande för mig så var inte lika kul som vanligt men det blev precis som jag ville och hade nog inte kunnat göra det bättre! :) Ska nu ut och ta en promenad i det fina vädret och visa upp mitt snygga smink, hehe!

P.s. Ihelg blir jag ensam i lägenheten hela helgen så kommer nog bara mysa med Oliver och ha det asfint! Ska också förbi coop och handla lösnaglar och lösögonfransar och sånt smått som jag ska behöva till balen och så ska jag städa hela lägenheten. Yeeey! Hahaha...

hejrå!Lägenhet?

Sjuk i två dagar nu men har inte gjort så mycket för jag är klar med allting i skolan... Imorgon måste jag faktiskt släpa mig till skolan för att göra ett matteprov, lämna in min engelska recsension och skriva ut till min so-redovisning. Så får fanimej släpa mig dit hur sjuk jag än är! På måndag sätts ju betygen så är lite nervös men tror nog allting går bra!

Annars så har jag fått tacka ja till en lägenhet i Östersund och det är 6 före mig i kön så om alla dem tackar nej får jag den så håll tummarna! Lägenheten är helt perfekt i storlek och allting och får ett badkar då! :3 Och hyran är en av det bästa som vi har sett så jaa, hoppas det går bra! :)

Annars så är ju skolan snart över och sommaren står bakom dörren, känns skönt och hoppas det blir en bra sommar fullt av flyttande!

hejrå!!Reklam!Älskar den här reklamen! Så jävla sööt! Förlåt att det blev fuckat i slutet men hittade ingen annan video. Ville bara visa den, så jävla söt och älskar låten! Hehe, nu blire pizza!

HejråDagens sminkTror jag är besatt av regnbågar! :3Hade det här sminket i skolan och var ganska kul för fick många frågor om det och vissa trodde det var läppstift vilket skulle vara ett ganska awesome läppstift! ;) Och för er som  nu undrar har jag använt primer på läpparna och sedan ögonskugga. :))

Märkte när jag var på Ica att folk vågar typ inte titta på en och sen tittar de på en smyg och som om jag skulle slå ner dem bara för att jag ser lite skumm ut. Hehehe, det är kul! 8) Köpte en pasta alfredo på Ica och käkade den och nu kommer mamma snart med en Rocky bara massa asgott! Nice! 

5 intressanta fakta om mig:
1.Har inte ätit på Gällivares thai resturang på tre år för jag en dag två gånger där och blev så äcklig att jag inte varit sugen sen dess.
2. Jag har inte solat på 3 år heller för det första gångerna jag sola mig brände jag mig så orkade inte gå igenom det igen.
3. Mamma har varit rödhårig så länge jag kan minnas kan kanske vara därför jag älskar mitt röda hår så mycket?
4. Jag har varit rödhårig i 3 år.
5. Jag får börja övningsköra nu!Dagens apa!


Aaaaw, apan!

Det är underbart nära tills skolan är över, tills sjöpen är över, tills Gällivare är över, snart flyttar jag och får börja mitt egna liv i en ny stad i mitt egna hem! Vill bara vara där nu.

Allt skolarbete är klart, klart klart klart. Behöver bara ha en svenska redovisning till måndag, nationella matte på tisdag och nationella franska i bakhuvudet men finns inte mycket jag kan göra åt de.

Igår kom en korsett jag har beställt som jag tror jag glömt skriva om, den satt perfekt, assnyggt! Och det bästa var att det fanns spännen (som knappt syns) på framsidan så behöver inte ha hjälp av någon att spänna åt trådarna där bak, spänner bara själv trådarna och knäpper där fram! :) Idag kom också mina ballerina skor till balen, mamma har inte hämntat ut dem ännu men känns bra att vara helt redo och nu är det bara att sommarlovet ska kommaa!

Hårt kämpat på gymmet idag och vill bara ligga still resten av dagen. Imorgon blire awesome dag då jag ska ha korsetten och sen käka kräftor och kanske göra en cheescake! Fyfan, va gott och fint det kommer vara!!

hejrå njut av apan!Ellis visdomsord för dagen:

5 anledningar till att hata mig och 5 anledningar till att älska mig:

Anledningar till att hata mig:

1. Jag har högljudd då jag är gladMan kan tycka att jag bara söker uppmärksamhet genom att överrösta alla
2. Jag kan vara väldigt närgången  då jag är glad - Man känner sig konstig och obekväm
3. Jag har lätt att visa mina känslor för alla människor - Man känner sig obekväm
4. Jag kan säga konstiga random saker - Man kan bli förvirrad och inte veta vad man ska svara
5. Jag kan uttrycker ofta min åsikt fast den kan vara mot vad andra tycker - Man kan tycka att jag försöker få alla tycka som jag

Anledningar till att älska mig:

1. Jag har högljudd då jag är glad - Man kan tycka att jag är en rolig människa
2. Jag kan vara väldigt närgången  då jag är glad - Man känner att jag vågar verkligen vara mig själv
3. Jag har lätt att visa mina känslor för alla människor - Man kan tycka att det känns bra att hjälpa mig om jag mår dåligt och vågar anförtro mig till han/hon
4. Jag kan säga konstiga random saker - Man kan tycka att jag är rolig och spontan
5. Jag kan uttrycker ofta min åsikt fast den kan vara mot vad andra tycker - Man kan tycka att jag är ärlig och vet att man kan lita på vad jag säger

Hahhaa, yeah! Mina visdoms ord: - Man ska vara sig själv för man uppfattas alltid dåligt av någon hur man än göra så då kan man ju lika gärna vara sig själv!

Jag är ju så vis man bara kan vara!


Hare nice hemma hos Oliver och lyssnar medan han och Emil berättar om alkisar i Gällivare, nice nice! Ska sova här och hare nice idag. Men ska slå ner nu! 

Bilden är ju från ett bra tag sen, eeeeehe.

hejrå!Smink 1+1+1!

Tre nya sminkningar! Har inget internet hemma för telia har tjorvat till det så har inte kunnat ladda upp tidigare men nu kommer tre på raken!


Numero ono! Eller hur det stavas... Hehehe.


Yeyeye numero tvåo! Jag är gammal! Hahah, vet inte hur nöjd jag är, är jävligt svårt smink att få att se ut att det är verkligt men därför måste man träna! 8)
Sista! Woho, känner inte mig så jävla superduper nöjd med något av dem, känner mig bara halvnöjd, vet inte varför men, men. :) Så nu fick ni lite uppdatering! Kommer nog dröja till nästa gång eftersom som sagt har vi inget internet.

Mina skor, väska och smycken till balen har kommit... Skorna var ju jääävligt annama höga så tog beslutet att skicka tillbaks dem och beställa ett par söta ballerinaskor, hehe, orkar inte gå på balen för att vara snygg när det kommer göra ont somfan så är lite kortare istället! Heahea. 

Föresten så ringen som jag beställde var förstor men ska ha den ändå tror jag... Det lustiga är ju att bruden som hade den på bilden hade den på lillfingret så känner ju att jag har ganska små fingrar! :3

hejrå!