4.0?!

Nu när jag skriver det här kan det bli så att många tänker "Hon vill bara ha uppmärksamhet, nananannaa" men så är det inte skriver här för orkar inte förklara för varenda janne som  kommer fråga, blir mycket lättare om man bara läser här och sen får det vara det!

I alla fall så är det så att min skola jag skulle gå i Kalix fick för få ansökningar så de kommer inte bli något Kalix för mig och det känns ju sjukt jävla tråkigt för jag har varit inställd på den här skolan i snart två år och att veta att det kommer inte hända är ju ett stort bakslag.

Men jag har i alla fall talat med min mor och jag ska göra ett omval till Gävle och sen en annan skola också det kommer vara väldigt långt söder ut men för mig finns ingen annan utbildning än den här och om jag mot all förmodan inte skulle komma in någonstans så ska jag ta ett sabbatsår och söka in nästa år. Men det får man ju se om det kommer bli så.

Gjorde också ett smink som var lite för det här tillfället och det jag "vill säga" med det här sminket är väl att man ska gråta men sen se det positiva för det är ju det enda jag kan göra i det här läget...Känner att jag förbättrar mig varje gång jag gör ett nytt smink och jag älskar verkligen att arbeta med det och blir alltid lika lycklig då jag får höra om hur duktig jag är! :) Det här är mitt fjärde regnbågssmink och det är såå roligt att göra regnbågar, älskar färg! Wopp!

Lite snabbt om det övriga så...
har min klänning kommit, sitter perfekt är perfekt meen ska nog låta det vara ett tag till och inte ladda upp en bild ännu! Har också sökt lämpen så snart börjar jag också övningsköra, min bil är hos moffa och får mycket kritik och det har tydligen läkt in gaser i förarhytten men snart går den att köra igen ska ni se! :)

Det var allt ska käka lite dumle nu, hejrå!
Marknad!

Jag känner mig så lättad just nu! (ännu en gång..) Men har inga uppgifter jag ska ta hem och inga prov inom den närmaste tiden så det känns ju jävligt bra!

Just nu väntar jag på att Oliver ska komma så ska vi fara och fika på Alla Tiders och kolla lite på marknaden och säkert köpa remmar och en munk, nomnomnomn! Asbra väder fast det blåser som satan men jag tror det kommer bli en bra dag, är på så sjukt bra humör och, jaa, allting känns bara bra! :)

Vill också säga att jag älskar mina vänner, min familj och Oliver så mycket fan va underbart att ni finns för mig!

Pusspusspuss gulligulligull alla är söta!

HEJRÅ!Sneaky Elli!

Woop woop! Nu var jag sneaky och beställde min klänning idag, heheh, men bara för att jag är vild och galen ska ni inte få se den föränn den kommit och blivit testad! Ville bara säga det för... Jag... Är... Sötsomenannanas!

På tal om annanas tror jag att jag är allergisk för får sår runt munnen och blåsor på tungan då jag käkar det.

Nu blire ett äpple och tv medan mitt hår torkar, måste klippa mig snart det är ju en risbuske! Marknad ihelg WOP!

Åh nu är jag klar, I know I'm SO much fun when I'm bored!hejrå!Ett litet lyckorus!

Nuu, känns det som att allting börjar falla på plats! Allting i skolan har gått bra fast jag varit nervös för nationella i biologi och fysik provet är gjort så behöver inte göra det imorgon och alla matte prov (bortsett från nationella) är klart!

Nu kommer allting bara flyta vackert på ooooooch har hittat min balklänning! Den är så sjukt jävla otroligt underbart snygg det är den perfekta! Ska ladda upp en bild så fort jag har beställt den (slutet av månaden då mamma fått lön), yeyeye, kommer vara assnygg! :)

Känner mig så lättad över att allting gått så bra och jag snart kommer få flytta och att, ja, jag vet inte känns som att nu börjar jag verkligen slappna av och leva mitt liv! Har nästan aldrig kunnat slappna av har alltid tänkt på nästa prov och nästa sak men inte nu, helt underbart!

Ååh, var tvungen att avreagera mig lite! Vill skicka massa lycka och kärlek till alla som läser hoppas livet känns lika bra för alla andra!

Ska nu gå och möta min Oliver, awesome! Vi hörs när vi hörs, hejrå!


Bild i repris, ååh sommar... Som man längtar!Cockies!

HEJ!

Nu är sista dagen av lovet och spenderar den "förvånande" med Oliver! Har hunnit med massa ointressant under lovet som jag inte orkar ta upp om jag inte redan skrivit det. :) Eller jaa, kan ju skriva om idag, har legat och kollat American Dad hela morgonen med Oliver sen blekte vi hans hår men nu är det typ brun/svart/orange så vi ska bleka det igen någon gång så det blir jämn färg sen ska min pojke också bli rödhårig! :3 Älskar alla hårfärger som man inte föds med. Sen gick vi förbi coop och köpte kakor och nu sitter vi hos honom och jag kollar medan han överlyckligt spelar GTA. Nice, nice, nice.

Sen har jag fått jätte ont i min bröstkorg så kan inte andas djupt, skratta för mycket, ligga på sidan, röra mig för fort och massa annat för det gör så sjukt ont i hjärtat då. Minns inte vad mamma sa att det var men det var någon spänning eller så och hon sa att jag inte kan träna så länge jag har det och borde försöka strecha det, känns sjukt jobbigt och känner mig så handikappad, men får bara hoppas det snart går över!


Ett tag sen bilden fotades!

Känner mig inte så pepp för skolan, har matte prov på tisdag och onsdag (tisdag lektionen är för kort) sen också svenska prov på tisdag och nationella biologi provet på onsdag, ganska så nervös men det går säkert bra! 

hejrååNär jag gick i 6'an var jag snygg...

Nu är jag less på oändligt sökande... Har googlat 123456789 gånger "punk, gothic, lolita m.m" olika klänningar men det verkar vara helt omöjligt att hitta något snyggt! Död. Sen gav jag hm.se en chans men... Nej, skulle aldrig funka, haha! Hittade faktiskt en klänning men den fanns bara i S och M och är inte säker på om S skulle passa men ska rådslå med min mor så får vi se. :) ... (den var inte från hm!)

Just nuu... Sitter jag och väntar på Oliver som missade bussen men jag förlåter honom! Var tidigare idag och käkade pizza och körde på att vi skulle säga ett nummer och det nummer det blev var vi tvugna att välja, funkade inge bra men bestämde oss tillslut och den var asgod och osmakad förut så man kan kalla det som att vi klarade uppdraget.


Så här snygg och sexig och röd hårig var jag då jag gick i 6'an! Åh, vill bara se ut så igen!! Hehe...

hejrå!Rainbow 3.0

Ännu ett nytt smink!


Inte lika extremt som de som jag gjort på sistone men är jävligt nöjd ändå.

I alla fall idag, så har jag varit på gymmet och det var sjukt jobbigt för kändes hela som att jag skulle svimma och det svartnade framför mina ögon så skippade den sista delen av min styrketräning för kändes för jobbigt. Nu väntar jag på att palten ska bli klar och jag ska käka sen ska Stina komma förbi och det kommer nog bara vara chill. :)

Vill ni veta hur duktig jag är?
Gjorde mitt fysikprov före lovet fast jag kunde vänta en vecka till! Awesome, men om jag skulle göra det efter lovet skulle jag ha 4 prov samma vecka! Nu har jag istället bara 3 vilket känns bättre men fortfarande jobbigt. :3

YEYEYEY!


Fotade då jag slängde med håret och tyckte det såg så awesome ut att jag var tvungen att ladda upp! Hade ju gärna haft mitt hår så jämnt, bara jag inte var så lat. Ehe...

hejrå!
bara så alla vet

Det var ett läskigt inlägg. Av en läskig kille. Jag var rädd. O.o

HAHHA freeaky! Skriver mer imorgon ville bara säga varför jag tog bort han.

HejdåSuprice!

NU SÅ!

Ska snart fara till skolan men ville först snabbt slänga upp allting så jag har det gjort. :) Idag har jag för fakta både franska och fysik prov men sen efter det har jag inga läxor så efter skolan ska jag på gymmet sen hem och duscha och käka något gott och efter det kommer nog Oliver NICE! Känner på mig att det kommer bli en bra dag. :)

Här kommer i alla fall bilderna!


Lite saker jag införskaffat på sistone!


Nytt smink! Wooh, min mor vägrade nästan låta mig gå på coop så här, hehe.


hejrå!