Snabbt som vinden...

Rykten sprider sig satans fort då det behövs...

Jag tror inte så många har undgått att höra att jag krockade med min stjärna idag, det hände vid korsningen mot Statoil och det var mitt eget fel, jag kollade inte då jag skulle köra ut på huvudleden och hann inte se den andra som brassade rakt in i mig så vänstra sidan av stjärnan är ju lite krajad. Jag själv slog i huvudet och har ganska mycket huvudvärk just nu och lite skevt i nacken men tänker bara på att min fina bil ska bli lagad igen. Känns jävligt onödigt att det skulle gå så här men inte finns det mycket som kan göras åt saken just nu. Om mitt huvud inte är bättre imorgon så far jag till en läkare! 5 minuter efter jag krockat fick jag säkert 5 samtal och massor av sms, rykten sprider sig fort i en liten stad...

Är just nu hos Oliver men han ska säkert snart ut och jag tror jag ska fara och kolla film hos min mor och sen ska jag mest troligt sova här. :)


Och sen klippte han av sig håret... Hahah, nej vad snygg pojke!

hejdåUttryckslöst.

Sitter hos mommo och väntar på att maten ska bli klar, vill att den ska vara klar nu så jag kan hoppa in i min idiotiska bil och fara till Oliver! Anledningen till att den är idiotisk är för tidigare idag for jag med Stina och tanka och då när man skulle köra iväg var ju strömmen slut, blir ju förbannad, men pappa har ju slängt startkablar i mitt flak så ringde Jossan och hon kom och startade oss. :) Att den där bilen alltid ska ha något jävla problem... (Kallar den bil fast jag är mycket medveten om att det är en A-traktor)

Har hunnit med ganska mycket idag, bland annat varit på Apoteket, köpt ny pumla och tankat, det låter inte mycket men det har varit väldigt invecklat. ;) Skulle också hämta ut mitt körkort som kommit på posten men det var ju stängt såklart! 

Sen har jag fått massa roliga idéer till nya sminkningar, men när det kommer upp får man se, känns som jag knappt har tid att titta mig själv i spegeln nu för tiden... Kanske gör det imorgon om jag hinner. Imorgon ska jag också (äntligen) byta bakljuset på bilen eftersom det har varit trasigt nu ett bra tag, sen ska jag fråga pappa om man kan fixa ljuset inne i bilen som lyser på mätarna för det är jätte jobbigt att köra i mörker för då måste jag hålla i en liten lampa så jag ser hur fort jag kör...  Jobbigt läge... Nu blev det massa prat om min traktor igen men det blir alltid så för den tar upp så mycket tid av mitt liv!

Matilda gummsan krya på dig nu, jag älskar dig!♥

hejdåUnderwear!

Här sitter jag igen och öser på med Bullet for my valentine i mina hörlurar medan jag hoppas att Oliver vill vakna snart för jag börjar ju bli uttråkad.

Helgen har varit jävligt fin, inga läxor och bara haft roligt med det bästa människorna och gjort hål i mina byxor igår med Oliver, blev jätte fint. ;) Sedan kan jag ju säga att nu börjar det närma sig till då jag ska klippa mig, börjar bli sjukt taggad! 

Favorit i repris:


Har ingen bild från igår men så här gick jag sminkad igår, eller ungefär det var lite mer komplicerat den här gången men hela helheten. Var Oliver som tyckte jag skulle gå ut så och jag tyckte det var jävligt roande att se hur folk tittade. :)

Ska ta och ladda ner en film och få se när Oliver ville öppna ögonen.

Vi hörs när vi hörs hejdå!Nu innan man ska sova...

Ska lite spontant berätta om min helg i lördags blev det inte att Oliver sov här men jag och han + Nicke for till Stina och sov där för hennes far var ju ändå inte hemma så det var ju bara trevligt. :) Vi hade jätte trevligt där men däckade ganska "tidigt" för blev astrött... Sen på morgonen väckte jag Oliver och vi käkade frukost sen efter ett tag kom Matilda och vid 17.00 for alla ut utom Stina som hade massa skolarbete att ta itu med. *Duktig*

Så vi drog runt på stan och det har varit en någorlunda chill dag bortsett från vissa delar men det har varit fint... Jag sa nyss hejdå till Oliver i telefonen för jag kände mig så osocial och trött så borde faktiskt ta och sova mina 5 timmar nu innan man kör med skolan igen. :)

Känner lust att göra ett smink men tro inte att det kommer något snart... Känner att jag har jävligt fullt upp med saker och ting. Fast egentligen inte men jag inbillar mig det... Hehe.

P.s såg Jossans fina vita epa idag! Sattan den var fin! :) Passade verkligen henne, men jag tycker ju såklart min lilla skrothög är finare, kanske inte bättre kvalitet men det är ju som mitt lilla barn! *Läskig...* 

Haha, godnatt!Upp och ner i 1.2 mil

Igår gick jag 1.2 mil... I upp och nerförsbackar... Fyfan vad jobbigt det var! O_o Men fick ju ett MVG då så känner mig förjävligt nöjd! Efter det for jag hem och duscha och fixade mig sen for jag, Stina och Matilda och käkade pizza, var asgott och sen träffade man jätte trevligt folk hela kvällen och var en perfekt fredagskväll som avslutades med att jag och Oliver sov hos min far. :) Idag kommer nog bli samma sak och får se om det blir att sova med Oliver igen!

Vaknade av massa arga sms och samtal från Matilda som när jag tillslut svara sa att jag fick 100 spänn till bensin pengar om jag skjutsade henne upp till Malmberget, klart jag gjorde det då, behöver alla bensin pengar jag kan få tag i. :)

Just nu är Matilda i duschen och jag roar mig med internet och känner att jag vill börja fara och sminka mig snart men hon är ju så snabb... Nu är hon tillbaks och sminkar sig för fulla muggar, men vi kommer nog inte fara på ett bra tag för hon ska ju sen välja kläder och hinna ta och fota en ny bild till facebook... Vill dra nu! Är astaggad på en fin dag! :)

Ny header btw! F5 om man inte ser den...


Några få att älska, tusentals att hata.♥

hejdåMin stjärna börjar falla

Just nu jobbar jag och Matilda stenhårt med svenskan, men jag börjar bli uttråkad eftersom jag är klar och bara
ska renskriva vilket ska få bli någon annan dag. :)

Sen har vi bakat sockerkaka och nu måste jag röja i mitt rum och sen ska vi nog dra ut och göra något vettigt av våra liv... Faaast blir ju inte med stjärnan... Nu är batteriet slut eller så är det trasigt... Jag blir så glad då alltid någonting ska tjorva! Fyfan asså den där epan tar livet av mig... På tal om saker som är fel på den så är ena bakljuset trasigt och ljuset så man ser mätarna har också slocknat så måste sitta och hålla i en liten lampa för att se hur fort jag kör... :/ Men jag älskar henne ändå! HEHE.

Men nu måste jag röja upp i rummet så ska vi gå och kolla om man kan dra igång bilen i alla fall... Får ju se, håll tummarna! :)

byeKänslor!

Nu är jag här igen! :) Har funderat på att blogga ett tag nu men är hos min mor i veckan och vi har ännu inte fått internet dit så tar det nu medan jag är hos Hildred med Oliver och henne! :)

Kan ju berätta att det var jätte trevligt i Luleå i lördags, for dit och så träffade vi Skrället, Maria* och Bob, ytterst konstiga men ytterst roliga människor! Hahaha, fick veta av en snubbe som ställde sig mitt på torget att Jesus kommit tillbaka, haha, han var ju lite läskig... Sen drog vi bara runt och Oliver köpte gitarrsträngar och jag blev grymt sugen att köpa en ukelele.... Något att tänka på, fast inte just nu min ekonomi är väldigt dålig. ;)

I måndags fick jag mammas kort och skulle tanka bilen full tank... Så klart då man startar bilen så är batteriet slut! YEY... Så tjorvade på sen skulle min granne hjälpa oss (mig och Hildred) men det gick ju åt helvete och ingen kunde komma men sen efter ett tag kom min far och drog igång oss, men sen när vi var i stan så fick jag ju kärringstopp och bilen vägrade starta så stod just vid en korsning och väntade på min far men innan han kom, kom Bergman och Duvmo och började dra oss efter deras bil sen kom pappa och efter ett tag Nicke och Oliver också måste sett speciellt ut... Men sen tankade vi och pappa drog igång mig och sen hade jag batteri och full tank igen! :)

Den 26 september 16.15 ska jag till frissan men avslöjar inte mer, kommer bli awesome bara så ni vet! :) (Skrev mest som minneslapp till mig själv, hehe)


Jag tycker bilden är fin! :D

hejdåHiiiildred

Nu har Hildred lämnat mig över helgen för att dra till Överkalix och umgås med Sarah och lite random Överkalix bor. :'( Ledsen jag blir...

Men jag har ju förstås också planer! Idag ska jag sova hos Oliver och imorgon på morgonen drar vi till Luleå över dagen kommer nog bli awesome! :) Och idag har väl glidigt på som vanligt och skolan flyter väl på någorlunda bra... 

På tal om annat så brann det på gamla tågstationen idag! Ouff, läskigt, fast i den stunden det brann var jag bara förbannad på grund av en raaaaaad anledningar men nu när jag tänker på det är det ju ganska läskigt. ;)


Min fina, fina flicka som jag kommer sakna såå mycket!

BYE!Hurpa durpa!

Vilken äcklig dator jag har! Redigerade en jätte fin bild på Hildred så går den inte att ladda upp... Man blir ju så lycklig! 

Men dagarna flyter väl på som vanligt och jag lever ju ännu och imorgon är det ju fredag och allt! :) Har massa hemliga planer men vill inte skriva något för hatar då man skriver så blir det ändå inte av så fuck that shit! Men kan säga att jag är astaggad och kommer bli jätte glad om det går! :))))


Gammal bild bara för att Matilda sa att den var så fiin och tycker det var så tomt utan bild. :)

Finns inget jag direkt kan skriva som skulle kunna vara olagligt att skriva på denna blogg just nu. ;) 

Men vi hörs när vi hörs hejdå!