2012 the year of death?

Vill undvika att tänka på 2012 för blir bara nervös då, hehe.

Sista dagen på 2011, det här året kommer vara det året som jag kommer minnas hela mitt liv, ett av det bästa åren i mitt liv helt klart! Orkar inte gå in på detaljer som jag gjort förut för känns bara värdelöst men absolut ett fint år, för det mesta i alla fall. :)

Jag ska välkomna det nya året med Matilda i min fina bil! :) Har fått 10000 gånger fått höra frågan varför jag inte kör så mycket mer... Jag älskar att köra, jag gör verkligen det men min lilla skrutt vill inte alltid starta och på morgorna då jag ska till skolan känner jag inte för att bråka med den och den har bara blivit mer igen snöad så har inte varit så sugen men idag ska den sparkas igång! :)

Matilda själv är inte så taggad över hela dagen, men vet ni det är jag! I alla fall nog mycket för att inte sjunka ner i deprision och veta att andra kommer ha mycket roligare, vi kommer nog ha kul i alla fall och dunka musik och ha det lika nice som under sommaren, hon ska få se! Hehe.

Bilder och allt sånt där får ni imorgon eftersom jag orkar inte göra sånt nu för jag har annat att göra! Hehe, ska ta med kameran och ta bilder och göra lite videoinlägg och hoppas på en riktigt trevlig kväll.


Fyfan vad jag saknar sommaren alltså!

hejdå och gott nytt år!Bara för att allting ska vara förstått...

Bara för att allt ska vara klart vill jag snabbt säga att jag inte vill att folk kopierar och tar bilder och texter från min blogg. Det har varit lite sådant och kände att jag skriver ut här att jag inte vill att det händer fler gånger. Vill gärna att det jag skriver, tar bilder på och kommer på stannar här för jag försöker ha den här bloggen så personlig som möjligt och vill inte att man ska kunna se allt härifrån dyka upp lite överallt. :) Tack!

I alla fall så har jag hunnit med det ena och det andra idag och känner mig bara trött nu. Efter 7 timmars sömn gick jag 9.30 till tandläkaren och sen gick jag tillbaks hem käkade och klockan 12 for jag till gymmet och körde stenhårt (haha) i 1½ timme... Man hoppas på träningsvärk imorgon! ;) Efter det gjorde jag ett snabbt ärende på stan och sen hem och diskade, duschade och städa upp i mitt rum, har också tagit bilder på mina julklappar som kommer upp på söndag tror jag. :) Sen kom min mor hem och vi for och hämtade thai mat till henne och Oscar och en pizza till mig (kanske inte det bästa efter att ha varit på gymmet men har ju slutat med godis och sånt utom på helgerna så tror nog att det går bra!) For förbi kicks och köpte för mitt presentkort och nu är jag här och ville bara ge er en snabb inblick i hur allting är just nu.

Oliver har ju stuckit till Luleå och kommer först hem nästa år (haha, kul), Stina är i Skellefteå och Matilda myser med Nicke så är en alone dag idag. Får se vad jag tar mig för imorgon, säkert ingenting för är så trött, men det kanske bara är just nu... Nu bara ordbajsar jag så det är inge kul!

vi hörs när vi hörs
lite snabbare

Blir inte mycket uppdatering när jag är hos mamma på veckorna men jag ska i alla fall ta bilder på allt jag fått och när jag är hos min far blir det nytt smink! :)

Är just nu med Oliver och väntar på att han ska vara klar med sitt hår så vi kan gå till coop och sedan vidare till han. Julen har varit en av det bättre och det fanns annan mat än "klassisk" och det var jätte gott så det kändes också bra för har kännt mig så less på all slags julmat, har inte förätit mig på godis och julmat i år vilket känns bra...

Imorgon ska jag dra på gymmet för jag har fått ett kort och ska börja gå tisdagar och torsdagar och så ska jag bara käka godis fredag-söndag, så får man hoppas att det funkar... Jooooo...

Ska dra nu updaterar bättre när jag är hos min far, alltså måndag! :)

kram hejdå!Dan före doppare dan!

Whoppa... Jul imorgon... Hejaa... Inte taggad alls för julen eller kanske lite eller jaa jag vet inte.

Mina grejer som aldrig kom har visst varit här ett tag för skickade ett mejl till shock och hörde vart det var och det visade sig att det kommit och de ska ha skickat brevet så jag vet att det går att hämta ut och jag litar faktiskt mer på posten än mina föräldrar så jag tror de missade det eller slarvade bort det. Whatever det ska hämtas ut idag! :)

Men lite om igår:


Oliver spelade gitarr... Vi frös ihjäl och sen käkade vi pizza på Manuella, nice! Video kommer nu...


HAHAHHAHA, va rolig still bild... Bara för den var så sjukligt ful tänker jag inte ändra den! 8D

Nu äter jag dåliga nudlar och kollar tv snart ska jag hoppa i duschen städa ihop saker och ting och sen drar jag till min mor för vi ska fira jul hos henne imorgon, eller jaa hos mommo men jag hoppas ni förstår. :)

Måste avrunda nu tar bilder på grejerna när jag hämtat ut dem och tar bilder imorgon på jul och kanske gör en video!

HeejdåFel och fel...?

Nu var jag här igen som i ett under!

Just i detta nu sitter jag hemma och väntar på att en Oliver vill vakna... Nu rörde han lite på sig men vaknade inte, han ska få sova till 12 i alla fall sen väcker jag han. Hehe... 8)

Avslutningen gick ju inte så bra för jag hann i sista sekunden komma dit för att hinna få mina betyg, hehe, bra att man försover sig just den dagen! Är nöjd med betygen bortsett från att jag tycker att jag förtjänar MVG i bild och engelska... (Fick bara VG där) Men det ska jag fan fixa till nästa år!Här ser ni också en halvdålig bild på tunneln jag beställde som redan kom igår! Det som är felet med det här är att stenarna skulle ju vara svarta och inte ljusrosa... Hmm... Orkar faktiskt inte skicka tillbaks den så ska ha den här tills jag får pengar och kan köpa en ny så sparar jag den här till reserv om jag någonsin tappar min igen! :)

Laddar upp en bild på människorna jag umgicks med igår...


Feint! Nu ska jag ta mig lite frukost och käka upp godiset jag och Oliver köpte igår. :)

WOHO JULLLOV!

haha hejdåWoop woop!

Nu taggar vi nya bloggtider ska ni veta!

Har ju äntligen efter tusentals år som i ett under hittat min kamera laddare så har haft den på laddningen och kommer börja blogga oftare. :) 

Grejen är ju den att min liv faktistkt inte är så sjukt intressant, på vardagarna är jag i skolan sen tar jag hand om skolarbete och umgås med Oliver eller någon fin människa och på helgerna far jag antingen ut och är med mina vänner och gör något galet eller sitter och lär mig spela Zelda och gitarr med Oliver, ehe... Så det är inte direkt värsta fantastiskt intressanta livet jag lever men jag ska försöka hålla er uppdaterade i alla fall och försöka göra nya sminkningar också för det är ju fortfarande människor som hänger kvar här på bloggen! Jag blir så glad! 8)


NU fick ni en bild på mitt hår! Det tog ju en jävla tid... För det som inte märkt har jag färgat mitt underhår svart vilket var ett bra tag sen nu. :) 

Eeh... Annan snabb fakta beställt nya kläder som är en dag sena och så har jag idag beställt en tunnel till mitt öra (8mm) för jag har slarvat bort min töjning och måste låna Matildas just nu, ousch.Sen crapy bild på ett smink jag lovade för ganska länge sen... Har också en video om det här men det orkar jag inte med just nu! 

Sen var det inte mycket mer, snart jullov och allting flyter på bra. Min bil blir inte körd lika mycket som den förra och jag går faktiskt oftast till skolan... Vi får se hur det slutar med den.

I alla fall är jag på gång nu igen efter ett jävligt bra tag så nu får ni hålla utkick efter uppdateringar för det kommer komma oftare nu.

Ville också säga att jag älskar Oliver & Matilda, vad fan hade jag gjort utan dem?

Bye!