I'm in the car instead of the bar!

When you're left alone you fall back in old tracks...


Jag älskar min fina rena bil! Vill begravas i den där bilen!♥

Har fått expert hjälp av Matilda, Angelica och Oliver att tvätta bilen så den är jätte fin och ren nu! Imorgon ska jag ut och springa för måste komma igång med tränandet igen och sen ska jag umgås med Oliver, blir nog fett fint! :)

Skulle ju sova 22.00 men så blev det inte, men det kom saker ivägen. ;)

Börjar bli jävligt segt med det här bloggandet.

Nu ska jag sova på allvar så jag inte kommer försent imorgon också! Godnatt! :)Det som inte hunnit bli sagt...

På sistone har det flytit på som vanligt och känner inget större intresse att berätta något av det som hänt. :) 

Eller kan ju berätta att jag färgade Olivers hår svart igår och han blev sattana snygg! :D

Nu chillar bara jag och Matilda och snart kommer Jesper förbi och ska snacka och sen ska jag fråga han om han kan skjutsa oss till Malmberget och Oliver. :)

Hade planen att tvätta bilen idag (som jag ännu inte gjort!) men blev inte eftersom pappa mest troligt ska sätta in den nya startmotorn så då slipper man putta igång bilen! :) På tal om epor så ska min far beställa varvtagsregulator idag så gasspärren kommer också snart vara borta!

Sen på slöjden håller jag på att sy massa fina saker som jag kommer inreda min stjärna med, funderar på att sätta upp svart lurvigttyg i taket... Får jag fundera över. :)

Annars har jag ju inte gjort smink på evigheter och kommer nog inte bli så ofta nu när jag måste sköta skolan och stjärnan och hinna umgås med mina vänner men kan slänga upp lite tips som jag tycker alla borde veta om!Ett tips för ALLA som använder ögonskugga dagligen är att hitta en bra primer, jag använder Lumene som är en jätte bra primer som håller ögonskuggan fräsch hela dagen. För dem som inte vet det applicerar man primer på hela ögonlocket innan man sätter på ögonskuggan, då fäster de bättre, färgerna blir starkare och det håller sig hela dagen! :) Det är ett måste om man använder ögonskugga annars ser det bara slitet och äckligt ut efter någon timme. 

hejdådåEn sista vers innan skolan börjar...

Nu är sista sommarlovsdagen kommen och imorgon kliver man upp för att ta sig till skolan.

Känner inte den stora ångest alla verkar ha... Jag känner väl att det är lika att  ta det nu och att jag har gjort det mesta jag har kunnat av mitt sommarlov, hade massa saker inplanerat som jag inte hann med men det tyder ju bara på att jag har gjort massa.

Första biten av sommaren var det jag och Stina och det var förjävligt roligt men efterhand när hon reste bort och bara jag och Matilda var (och alla andra var också bortresta) hemma så hade vi bara varandra så vi började umgås och hittade verkligen varandra och nu saknar jag henne bara efter en dag.

Min lilla Hildred! ;**


Men alla jag har träffat och talat med har gjort den här sommaren den bästa i mitt liv och jag tror jag aldrig varit så glad som jag varit under det här månaderna. Så tack!

Nu är det bara att ta tag i hela skolan och kämpa som satan för att få bra betyg! Hoppas ni också har haft ett bra sommarlov och skaffar bra utbildning nu. :)

pussgodnattInternskämt is tha sheeeeet!

Inte haft orken att blogga men just nu är jag under tvång så jag slänger väl upp något halvintressant.

Sen jag senast skrev så har jag bara umgåtts med Matilda, Oliver och Nicke (och idag var Jossan med på ett höger) har varit skit roligt, som i söndags käkade vi tacos och det var så satans gott och i lördags (?) så kom hela gänget och sov och kaosa hos mig, var jätte mysigt! Har också ordnat Matilda rödhårig så vi är bad ass redheadsen i den lila skogsjeepen! Sedan idag (tisdag) ska Matilda och Oliver komma och hjälpa mig tvätta stjärnan men tror inte Nicke kommer eftersom han jobbar och är lat efteråt. :)

Kanske Luleå med Matilda och träffa Sarah på onsdag bara man tigger till sig 100 kronor och tillåtelse!


<--- Min fina bakgrundsbild som Matilda gjort!

Jo, juste! Stod på Md's och talade med Alex i tisdags och hans polare hade en jätte tuff keps som jag fick låna och efter ett tag skulle de dra och jag ville inte det så sa att om de drog skulle jag behålla kepan fast dem stack i alla fall så den är invigd som min bilkepa! 

Var inte något annat jag känner behov av att ta upp, ska försöka ta bilder imorgon under biltvätten men förvänta er inte för mycket! :) Smink får jag se när det dyker upp, känner just nu att jag har så mycket annat för mig...

hejdåAbsolut inte min dag...

Känner mig så less just nu. Har verkligen inte varit min dag idag och tror det inte kommer vara bättre imorgon heller!

Först av allt är min kära, kära stjärna helt förstörd! Eller inte förstörd men startmotorn är helt lost och det är ju omöjligt att få igång henne... Eller ja... Inte omöjligt men man måste ju typ putta ingång henne... Blir så förbannad! Så måste köpa en helt ny startmotor vilket kan kosta 2000 kronor och sen en ny varvtagsregulator kostar ju 500 så blir 2500 spänn för er som inte kan matte och sånt gör mig ju inte jätte glad...

Sak nummer två som gjorde min dag så underbar var att mitt jävla öga har runnit non stop hela dagen så allt smink har försvunnit på det ögat! (Som tur var de på sidan jag hade lugg så kunde dölja det lite grann) Men var förjävligt irriterande!

Sen kan ju snabbt dra att människor är sega tröga och fattar inte vinken... Hoja, inte min dag! Det värsta är att jag tror inte jag kommer kunna köra så mycket eftersom den startar så jävla dåligt! ÅH, SÅ LEDSEN JAG BLIR! :(


Fuck this shit!

hejdåWhen the car wont start...


Tog videon från Elli.N's blogg!

Hoja, min bil är så jävla jobbig, startmoton är helt körd så kan ta upp till en kvart innan den startar... Tycker det hjälper att skrika på henne... ;) Har fortfarande gasspärr och vill fixa det och startmotorn så snart som möjligt... Min far måste beställa en ny varvtagsregulator... Intressant! 

Nu ska jag och Matilda köra hem till mig så jag kan duscha. :)

pusssssssssssLuleå kalaset!

Luleå kalaset var sjukt roligt! Om man ska dra det enda negativa som just nu känns som det enda man gör på såna här bloggar... Är att jag har haft sjukt ont i mina lår alla dagar och det var värst sista dagen visste knappt om jag skulle klara att linka till "kalaset" men efter ett tag så gick det lättare att gå och sen när allting tog fart glömde jag helt bort det, hehe. :) Alla underbara människor jag träffat och lärt känna och som har hjälpt mig under festivalen ska ha ett stort tack! Och ett extra tack till Linda och Sue Ellen som lät mig och Stina sova hos dem!

Men om vi lever nutid så sitter jag just nu och känner hur mina ben värker, undrar hur länge det kommer ta innan de är normala igen... Men dagen spenderades på en buss med Stina och sedan med Matilda, Oliver och Nicke och vi drog mest runt och gjorde ingenting, kändes lika för jag känner mig så slut efter alltihop. 

Imorgon spenderar jag dagen med Erica och jag hoppas mest på en lugn kväll hemma, för ovanlighetensskull känner jag ingen större lust att dra ut och röja... Får ju allt ta och se imorgon. :)

Vill snabbt säga att Stina och Matilda har varit mina största stjärnor under helgen och ni förstår inte vad eran närvaro gör mig glad! Jag älskar er flickor!

Inga bilder eftersom kameran mest låg i väskan...

hejdå!Matiiilda är aggresiv

Hann göra allting innan jag drog till Luleå utom att städa mitt rum...

Sitter hos Matilda i Luleå med henne och Stina och vi ska snart kolla "Halv åtta hos mig" gjorde ungefär samma sak igår och chillade framför tv'n hela dagen och laddar inför helgen. Men har faktiskt gjort någon nytta imorse och varit och badat och solat med 4 brudar. :)

Men Matilda är fan aggresiv så måste ge henne datan...

hejdåSkyndaskynda

Så jävla trött så jävla trött så jävla trött! Sovit 6 timmar inatt och känns som jag kommer somna på tangentbordet när som helst. Har nu också jävligt mycket att hinna med innan tåget 13.15 till Luleå och jag har inte ens packat och så måste jag springa några ärenden och herregud fattar inte hur jag ska hinna men är väl då bäst att sätta igång istället för att sitta och blogga? ;)

Ni ska ha en så bra dag så får vi se om jag slår upp en till uppdatering under dagen! :)

byeStars!


Bild från Julias blogg: juliaandersen.blogg.se

Ouff, där hade jag lika långt hår på båda sidorna... Saknar det lite men är ändå glad att jag klippte av det! :)


Men ska snart ut och köra med fina Julia! Och sen imorgon ska jag och Stina till Luleå och ska nog fara hem på söndag eller måndag (för de som hann läsa lördag hade jag skrivit fel eftersom jag var så stressad). Men, men ville bara meddela er för tyckte det såg så tomt ut utan uppdatering. ;)

Stina hälsar: Sitter och pratar med Stina i telefon nu och hon hälsar. HAHAHA

bybyeDUDE?!Har kommit hem från stugan idag och snurrat med Jullan... Blivit mobbad för min körning somfan, blir ju ledsen. :( Annars grymt rolig dag som alltid när man är ute med stjärnan (bilen, hehe)! Skulle ladda upp en video men youtube är lost så får bli någon annan gång... Inga mer att säga som man kan skriva på en blogg, hehe.

bybye!