Mitt fina norra land

Woopwoop, finns nästan aldrig något att skriva här ju! Känns lite tråkigt för vill ju meddela om vad som händer, kan tro att det säkert finns NÅGON som är intresserad då jag flyttat och allt. o.o

Igår var jag och satte i p-staven i armen och Jahfet fick hålla mig handen. x3 Gjorde inte ont men var så jävla obehagligt och sen i efterhand då bedövningen släppte började det också göra ont men jag överlever, jag är ju trots allt från Norrland och då är man stenhård! Undra hur många skämt om min dialket, om Norrland och att jag inte borde frysa för jag är från Norrland man har fått höra, haha, men det gör inget är bara kul!
 
Gällivare!
 
Min fina lilla stad på hösten! Med Dundret ("berget") och allting. :3 När man ser sånt här blir jag förvånad hur mycket jag längtar hem.. Kommer sakna att se norrsken så sjukt mycket! Så underbart..

Sen på fredag så ska jag få ta FLYGET (blir bara två timmars resa då) hem till mitt kalla Norrland och träffa min Oliver, familj och underbara vänner... 3 veckor sedan jag senast var hemma och känns jätte hemskt att vara utan dem men jag har ju så fina människor här som tar hand om mig vilket lyfter på bördan lite. :3 

Och idag ska jag hämta min systemkamera och sen ska Becka klippa sig och sen ska vi träffa Jahfet och säkert resten av festen och då ska jag fota sönder allting. Kommer bli awesooome, känner mig dessutom ganska rik har   57 kronor så kanske lyxar till det! 83
 
Right here right now! Förstår att ni säkert börjar bli less på Mac bilder så ska ladda upp från systemkameran så snart som möjligt..
 
Föresten så kommer det nog inte komma ett nytt smink på ett bra tag.. Har massa idéer men har inte tid, och har dessutom som sagt inget internet där jag bor så kan bli tjorvigt men ska ordna det senast innan december men kommer säkert komma något innan!

hejrå!4 me

Livet leker och allting går bra och framåt, nytt är väl att min piercing fick lust att bli lite infekterad och nu vara den lite då och då men har börjat gurgla saltvatten efter varjemåltid och efter jag börjat med det har det blivit mycket bättre! Sen så har jag bokat tid att sätta in p-stav som blir nästa tisdag, damdamdaam, läskigt!

På sistone har jag umgåtts med massa folk och bara hoppat runt på stan varje dag. 8) Idag ska jag vara med Jahfet och Becka och kanske fler senare men blir säkert awesome!

Igår hade vi också öppet hus och då fixade jag Becka och Becka hår på Samme, Rattmuff, Alex och Gustav, mohahha, kewl. :3
 


Har fått scarfen av Dennis, hehee, och har förut haft den på min arm men igår fick jag korkskruv lockar i håret och då satte jag i den här i håret så jag inte såg så "tjejig" ut eller vad jag ska kalla det, kändes annars inte som mig. :3 Men haaar tyväärr ingen bild! Sorry. .__.

HEJRÅ!
Zombie geisha!

Hade projekt dag idag och skulle göra något halloween inspirertat, tog tag i Becka och bestämde att jag skulle göra henne till en zombie geisha, blev så sjukt jävla nöjd! Helt underbart... Började jobba med det 12.20 och höll på till 14.30 och var så kul att jag inte ens märkte hur lång tid det gick och hur hungirg jag var nu efteråt! Men tycker bilderna kan tala för sig själv, macdator kvalité men det är ju bra ändå!Så jävla roligt och underbart! Hade kunnat vara i på helgerna om man fick göra sånt här jämnt! :3 Men nu ska jag hem till mitt inneboende och tvätta kläder och sen ska jag handla bröd och lite sånt, jag är så vuxen! 8)

Erkänn grymt?! Vår lärare sa att det var bättre än det 3'orna gjorde så är ganska stolt. c:

Men inget mer just nu, inget intressant! Massa kärlek HEJRÅ!Nu händer det grejer

Nuuu, ska ni få höra massa fränt som just nu händer i mitt liv! Har ju hänt skit mycket sen jag skrev sist!

Har i alla fall fått den där jätte lilla lägenheten som jag tidigare skrev om och ska få flytta in i oktober eller november (ska fråga idag då jag ska gå och skriva på kontraktet) så det känns jätte bra! För mina Norrköpings vänner som läser min blogg TROR jag att den ligger i Haga!

Seeen så har jag ju piercat mig igår, hahah, var jätte hemskt, skrek som fan och hoppade omkring och när han gjorde det gjorde det aaaasont och hjälpte ju inte att Becka satt och garvade åt mig under tiden! Fyfan, och inatt svullnade det jätte mycket men det har gått ner under dagen men är jätte svårt att äta för då jag tuggar fastnar piercingen i tänderna och så rycker jag upp den och det är ju inte så behagligt! Så måste käka med ett finger i munnen, äcklig jag är.. x3 Men ska köpa lite varma koppen och så vidare så jag inte behöver tugga maten!
 
Grön diskokula! Och när det läkt bra, svart halvmåne!
 
Sen på fredag och lördag har jag träffat jätte mycket nya härliga människor i Norrköping och blir så glad av det! Fast längtar ju hem hemskt mycket ändå.. :/
 
Om för dem som kanske möjligen undrar så går skolan jätte bra och ligger i bra tempo med allting och så vidare.. Idag ska jag sen fara och handla rengöringsmedel till piercingen och munskölj för det, blekning (till utväxten som Johanna ska ta imorgon), ny röd hårinpackning och så lite flytande mat och sen ska jag också fylla på busskortet med 170 spänn. Och som jag tidigare skrev ska jag ju skriva på kontraktet till lägenheten och efter det ska jag bara ligga och känna lugnet! Har ännu inte tagit mig en enda lugn dag sen jag kommit till Norrköping!
 

Snygg svullen läpp!
 
HEJRÅ
 
 Sanningen ska komma fram NU!


Det här är INTE en oseriös bild! Du försöker se snygg ut! ALLA FÖRSTÅR DET! Du är inte galen för du laddar upp en sån här bild!


Det här ÄR en oseriös bild! Där ÄR jag ful och alla vet det!

FATTA! Ville bara påpeka detta...

Btw, så förlåt för jag inte har tid att ladda upp sminkvideos och bilder och så vidare är så stressigt just nu!
Vill ha en bostad..

Länge sen jag skrev på min BLÅG!

Just nu går skolan som den ska vänner och bbalblabablla inget alls intressant! Boende mässigt är jag inneboende hos en kvinna, hennes kompis och hennes 6-åriga dotter, trevligt värre! Men det fungerar jätte bra och dem är skit trevliga. :) Och igår var jag och kollade på en jätte fin liiiten lägenhet men nog stor för mig! Pappa ringer just nu om att vi ska ha den och jag hoppas verkligen att jag får den! Är less på att inte ha något EGET hem att bo i...

Där jag bor har man inte trådlöst internet så kan inte uppdatera eller så utom när jag är i skolan eller hos någon kompis, liite jobbigt men brukar ändå vara så slut efter dagarna att jag typ somnar direkt, är så mycket att ställa in sig på från att vara i Gällivare till då jag är här, allting är så annorlunda o.o men på ett bra sätt!

Har rast nu en timme till sen engelska och senare ska jag med Becka till ungdomsmottagningen och hon ska ta ut sin p-stav och jag ska fråga om jag kan få boka tid om att sätta i en egen! Less på p-piller..


Lille kissen söt! 

Hejrå!