Min leksak

Nu kommer jag fota jätte mycket ett tag medan min nya leksak ännu är ny! 8)

Kom nyss hem och har köpt nya skor för mina gamla gick sönder igår och man kunde inte dra upp dragkedjan men nu har jag nya och dem var väl inte lika snygga men det var varma och någorlunda snygga, hade ju velat ha dem högre men sak samma!


(Fodred syns inte då man har på sig dem)

Nu ska jag jobba stenhårt med so'n för har prov på onsdag och är ganska osäker på hur det kommer gå! Senare vid 19.30 far jag till min mor för att få 200 spänn och hämta lite kläder. Och senare ikväll kommer nog Oliver och sover här, nice! Kommer nog vara en allmänt lugn dag...Yes... BYE!16 ÅR!

Nu var jag 16 år och jag gjorde inte såå mycket ovanligt unika saker under dagen... Vaknade hemma hos Matilda efter en hemskt trevlig dag/natt hos henne med ny färgad utväxt! For hem hade "pizza picknik" (när man äter pizzan på golvet för man orkar inte städa) och käkade tårta och fick min present en systemkamera (foto och film användbar!) och 300 spänn. :)

Senare for jag hem till Oliver och vi passade hennes lilla syster och spelade "Just Dance" och käkade kladdkaka, haha, hon är så ytterst söt att hon blir jobbig ibland... Hehe. Kring 10 for jag och Oliver hem till mig och tog det allmänt chill bara, ingen märkvärdig dag egentligen men känns onödigt att överdriva då jag ändå bara fyller 16. :)

Idag vaknade jag med Oliver på min sida och vi färgade mitt underhår och hans utväxt sen duscha vi och käkade frukost. Vid sju for vi och köpte en Rocky från Manuella och den var ju sjukt god! Nyss var vi på Ica och köpte Red Bull och Marabou och nu tar vi det bara lungt och myser på!

Föresten så gick min tunnel sönder för ett tag sen för ringen man snurrar på på baksidan gick av på mitten men min nya kom idag så kommer bild på den!
Fiiin! Tycker såna här tunnlar definitivt är en av det snyggaste sorterna. :)

HEJRÅ!Nytt smink!

Jag gillar både persikor och bananer! Tolka hur du vill.

Hahaha, kul... Men i alla fall kan börja med att igår var jag och blev sminkad och fotad av några profesionella sminköser. Det blev inte så jätte bra smink som jag hade förväntat mig men jag förstår att det var stressade och det var så mycket folk där! Jag skulle inte heller klara av att göra något asbra varje gång om jag skulle göra så många människor, men det var intressant och vara där och se hur de arbetade, det är ju trots allt mitt framtida jobb. :)


Här såg man ju en bild på sminket och det var ju ganska framstressat som sagt...


Men bilderna blev ju ganska bra tycker jag, i alla fall dem som var svart/vita.

I alla fall så blev jag inspirerarad att göra något själv så när jag kom hem gjorde jag det mest komplicerade smink jag någonsin har gjort, shit, har aldrig stått och kollat på mig själv framför spegel och inte haft en aning vad jag skulle göra!


Finn ett fel eller? ;)


Woop, förra bilden var upp och nervänd och voivoi vad detta var svårt att åstakomma, var tvungen att använda en linjal så att alla avstånd skulle bli lika! Och i slutändan känner jag mig riktigt nöjd. :)

Sen efter det gick jag och Oliver och duschde och sen låg vi och bara pratade tills klockan 4 för då ville jag sova, just nu ligger han och sover men ska nog snart röra lite i han så han inte sover bort hela dagen. 


Jag blir så lycklig då du alltid säger att du är stolt över med mig när jag åstadkommit något nytt! :3

Det var en stor uppdatering med mycket bilder, men nu ska jag ta något att käka. 

hejrå!Och så vidare och så vidare...

AMAZING TVÅ INLÄGG PÅ EN DAG!

Jag ville i alla fall ta upp en sak jag har funderat på... Man brukar ofta få höra att det ena och det andra om att man har ful haka eller att man har för mycket fräknar och jaa ni fattar, va?

Det jag vill komma fram till att jag tycker det är sjukt fint när man har liknande saker! Man kanske har mycket utmärkande kindben, eller "rövhaka", man kan ha mycket fräknar eller födelsemärken och jag tycker det är så fint och intressant!

Det är sådana saker som gör ett ansikte intressant och minnesvärt och egentligen är väl det de flesta vill? Att bli ihågkomna? Jag ville bara snabbt ta upp att jag tycker det är något man ska vara stolt över och inte klaga på. Nog kan man inte gilla vissa saker men jag ville bara säga att det bara är fint då det är lite unika drag och inte alla har samma ansiktsformer och liknande. :)


Bilder från google.
En sak i taget!

Karro om Allting går säkert bra!:

Du slipper iaf oroa dig över att det kommer vara i teknik för det är inte med, jag hoppas däremot på att det är i kemi, haha! Tyvärr var det i kemi förra året så det lär ju inte vara samma... :(

Svar: Hopppas själv inte att det är kemi då kommer jag ju faila stenhårt! :) Men lycka till Karro!

Idag har jag varit på gymmet och det gick jätte bra! Körde hårdare än jag brukar och kände mig riktigt nöjd efteråt. :) Sen när jag strechade märkte jag att jag blivit mycket vigare och att det har gett resultat när det gäller det. Sen kom jag hem åt två blodapelsiner och sen åt vi hos mommo, asgott. Efter det for jag hem och har limmat handen som hade gått av under frakten från på Olivers "docka" han fick i födelsedagspresent.


Eller inte direkt en docka en sån där som nickar på huvudet, har ju glömt vad det heter... Men han fick i alla fall den som kommer från A Nightmare on Elm street eftersom han har ju alla filmerna och han är ju min lilla nörd så, jaa. ;) Sen idag har också boken "Walking dead compendium 1" kommit som han senare ska få, har inte hunnit hämta ut den men det var i alla fall det han fick i en sen födelsedagspresent. :)

Nu ska jag bara ligga framför tvn och sen sova, skulle ju egentligen slinga Matildas hår någongång under dagen men hon har inte hört av sig så får nog ta det någon annan dag eller så...

hejdÅ!
Allting går säkert bra!

Förlååt för att jag inte bloggat! Statistiken har sjunkit som en sten i vatten, but here I'am!

Skolan känns inte så bra just nu känner mig trött och har en hemsk huvudvärk dagarna i ända och orkar inte sitta och trycka i mig massa alvedon då det ändå inte hjälper någonstans...

Idag fick vi våra inloggnings uppgifter så vi kan söka till alla olika linjer och gymnasier. Jag har ju vetat i över ett år nu att jag ska söka till Furuhedskolan i kalix och gå hantverksprogrammet, sen i tvåan ska jag välja hår och smink inriktning! Känner mig jätte nervös över att jag inte ska komma in eller att jag inte kommer hinna få en bostad men det går säkert bra. :)

När jag kom hem var det en glad överraskning som väntade på mig! Olivers present hade äntligen kommit, han fyllde ju år den 7'de men, men bättre sent än aldrig! Sen väntar jag också på att en bok jag beställde åt han ska komma, kan skriva vad det är för var tvungen att fråga han vad den hette då jag skulle beställa den så han förstod men sak samma! Man kan inte vara bra på allt...

Annars så flyter väl livet på som vanligt och snart är Np men är inte så nervös, möjligen bara för no-ämnet vi ska ha i, vet ännu inte om det blir fysik, kemi, biologi eller teknik... Hoppas verkligen på biologi för fick MVG på alla proven i år så det är de jag kan bäst, men det går nog bra i alla fall de med!

Tänkte ladda upp en bild men ser ju så förbannad ut på alla bilder (min mors dator)

hejdå!Jul på bloggen!

Äntligen kommer bilderna från jul!


Fick av Olivers mor 200kr på kicks. Det var allt jag fick under julafton + 500 kronor! 

Ville bara snabbt ladda upp det så att jag har det bort gjort, Oliver skulle ju komma hem idag men blev inte så stannar hemma för känner mig ändå trött och har ont i huvudet...

hedjå !