fixaaaaaaaad och klar

Hej. :D
Nu har jag fixat mig klart ätit lunch och frulle ska nog kolla tv tills tåget går men innan de går måste jag fara och köpa ögondroppar för min pollenallergi hmpf jobbigt. :o Ahja, uppdaterar när jag kommer hem om dem inte har data där så...

vi ses när vi sesheeeeeeeeeejdå igen.

Hej. :)
Blekt Jossans hår tycker själv de blev riktigt snyggt. :') Imorgon ska jag och Tilda till Koler, yey, mysigt ni kommer få maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaassa bilder från då sommarlovet börja och framåt. :D BILDBOMD FOR SURE! Måste nu på toaletten sen ska jag göra middag. :)

hejdåklick klick klick.....

Heej. :)
Vaknade av att Jossan smälde mig med en kudde tills jag gick upp vilket var väldigt otrevligt. :( Käkade en stor frukost med henne och syster och kollade på Nickeloden. Eh, vet inte vad som händer nu ska kanske slinga Jossan's hår. :')

ha det!under ytan lalalalala (får alla rubriker från radion?)

Ey. :D
Färgade håret mycket nöjd, ohja. :') Fick ha Jossan som smink docka använde grönt, ljusljus(ljus)grönt & lilarosa blev riktigt fint sen gjorde jag leopardfläcker mycke mycke nöjd. :d Nu ska Jossan sova här fast inte i tält för vi måste vara barnvakter på morgonen till lilla syster. ;) Har gått omkring med Jossan's glasögon grymt fina fattar varför hon inte använder dem. :o :( Men ska kolla "De regnar köttbullar" nu. :Dha det!kyss mig nu (radio reklam)

HEJ... :D
Snart ska jag och Jossefine äta korvstråganoff och spagätti sen färga mitt hår rött för dem som inte kan gissa. :D Ska kanske tälta sen ikväll oooooooooooooooooooooja.

hejdåsnaaaaaaaaaaaaaaaaart

HEJ! :D
SNART KOMMER JOSSAN, hihihii. Yey. :))) Jag måste börja sminka mig nu så vi ses väl.

hejdåär världen så knäpp...?

Så knäpp att man ibland snackar skit om sin bästa vän... Jag skulle aldrig kunna tänka mig göra något sånt.
Så knäpp att man ibland köper saker bara för andra säger att de är snyggt och sen trivs man inte med att ha på sig dem... De skulle jag aldrig kunna tänka mig själv göra.
Så knäpp att man ibland förlåter en svikare hur stort svek de än var... Alla förtjänar en andra chans men inte 20.
Så knäpp att man ibland bara vill umgås med vissa för deras 'höga status'... Jag kan inte tänka mig göra de, bara för dem har många vänner kanske dem inte är någon som liknar mig och jag vill umgås med.
Så knäpp att man ibland låter andra styra sitt utséende, sin humor... Sitt liv tills man själv inte vet vem man är... Jag skulle ångra mig så hemskt när jag hitta ut därifrån.

Frågor som kan hålla mig vaken på nätterna, varför gör man så och vet att de är fel?

oooops....

Hej. :D
Var inte med Elli. :( Åkte till stugan helt vipppps för kusinerna var där men vi har haft grymt kul iaf. Särsilt igår då bada vi i sanningslandet och drog ut bryggan så den låg långt ute i vattnet där låg jag och Louise och guppa och hade de hur skönt som helst i kanske 1½ timme för då kom alla dem andra mini människorna och stora människorna och då blev de liv i luckan, klarade 30min till i vattnet sen gick jag upp och torkade i solen. Men mysigt var de att vara med släkten. :') IMORGON SKA JAG VARA MED JOSSAN SAKNASAKNAKSAKNASAKNASKAJNAKANSK! :D:D:D Über über kul ska vi ha. :))


FJOOOOOOOOOOORTIS JAG VAR!
Men ville ta någon gammal bild i love you. :)

hejdåhttp://publishme.se/808490/entries/article/new/

Hej. :)
Vettefan hur jag fick till en sån rubrik råkade typ dra någon sak eller vafan, aja. Ska springa till coop och köpa tamponger. Senare vara med Elli uppdatering senare. :)

hejdåbaaaaaaadat i regnet

HEJ. :D
Har nu badat i regnet med Hanna och Stina vilket var skiiiiiiet kul! Var ju typ varmt i vattnet osv, iaf efter ett tag. ;) Innan vi bada kollade vi film och käkade massa godisar. :') Filmen var väl så där men iaf. Är hemma nu och ska väl bara sitta här tills damerna ska hem. :D

ha det!redan klar

HEJ. :D
Är redan klar nu + lite armhävningar och sit-ups och nagellack. :) Stolt* Väntar nu på Hanna som är seg men sen får man se vad vi gör ni ska ha de så bra flickor och pojkar.

hejdå- även om jag inte har känsel har jag känslor

HEJ. :D
Mitt eget påhittade skit i rubrik har ännu inte kommit på vad de betyder hm, knäppt. :o Jaja, ska senare vara med Hanna och innan de måste jag...

♣ Städa rummet.
♣ Sminka/Hår fix.
♣ Luncha.

YEY! ;D Nu ska jag väl ta och börja, börjar nog med att städa rummet för de känns viktigast. ((((((;

ha det!badabadabadabada

EY! :D
Erica och Julia kom och hämta mig men var inte klar men vi kom ut typ 20.30? 21.00? Ingen aning men gunga på stan sen åkte vi till sandviken och bada vilket var riktigt skönt. :D Erica bada inte men jag och Julia och vi simma och allt sånt där. :') Kul var de iaf fast de inte blev så länge sen skjutsa Erica mig hem på cykeln har kollat en film och nu ska jag bara sova. :) Borde städa men är för trött så ni ska ha de så bra ooooosv. Bilder får ni först den 28 för då får jag ny överföringssladd.

ha dettröööööööötT! :(

Hej. :)
Orkar inte blogga för satans seg men var en kul dag om ni vill veta mer läs på Julias blogg: - juliaandersen.blogg.se tror jag de är. JULIA om de inte är de kommentera de rätta namnet. :)

ha dejulia don't feel like dansing

Hej. :D
Skulle bowla ju men de va stängt så for tillbaks till gve och träffa Jesper jag köpte en glass och de hände inte mycke alls. Efter ett tag gick vi och käka på md's och sen skulle Julia hämta något till Erica eller nå inte vettja men sen for Erica hem Jespser skulle byta byxor och jag och Julia satt och snacka/garva med Angelica och Elin. Sen såg vi en buss vi sprang till och nu är vi hos mig för jag skulle käka. :) Sen blir de väl staden igen och vad man gör där vet man aaaaaaaldrig. ;) Jaja, inte mer att säga nu. :D

hejdåfelåt igeeeeen

Hejsan. :D
Glömde/hann inte blogga igår men hade mys med Lollo och hade massa skojs. :)) Iaf ska jag idag vara med Julia, Erica och Lina och vi (utom Lina) ska bowla sen stan och jag ska köpa glass. :D Ska också hinna träffa Jesper som har kommit till storstan *bra gjort*. ;) NUUUUUU ska jag och pappa hämta ut pengar till bowlingen sen drar jag ni kan smsa om ni vill ses. :)


Kom hem mitt hjärta! ♥

ha deeeeeeey

HEJ. :)
Fixad och klar väntar på att Lollo ska bli klar sen blir de att åka buss tjohooo. :') Seeeeeeeeeeeees.

hejdpuppe med tuppen

HEj. :)
Snaaaaart kommer Lollo så ska vi fixa sig och sen ska ut på stan "JA" kul är ju saknat hoppas på att träffa mucke roliga människor idag då. :D Hade ju taggat att de skulle vara varmt idag för Lollo sa att de va 29+ igår ett tag men vafan så regnar de, mina planer *spolar ljud*... Voivoi inte kul lixx, men har ääändå ascoola byxor från resan jag ska ha så fett nice. Ska käka och klä på mig nu innan min dam kommer. :Dadjöhej gveeveveveveve

HEJ! :D
Äntligen hemma köpt massa fina saker och gjort massa kul och tänkte skriva men vet ni? :D Vi skiter i de, nu tar vi nuet ok? :) Ska packa upp och sen sova SKÖÖÖNT att sova i egen säng min säng världens bästa säng. (((: Aaaaw min syster visade nyss sina egengjorde örhängen. :') Imorgon ska man vara med Lollo kommer vara ybersnygg med nya lösögonfransar knästrumpot och voivoi ni ska bara va grymma grejer jag skaffat. (; Ni kan ju alltid hoppas ni träffar mig. ;) Har redan träffat folk på tågstation träffa jag Matilda va ju kul och se folk man kände igen. :D
Ska packa upp nu ha de!

hejdå