När jag ändå inte gör så mycket...



Laddade snabbt upp bilderna från midsommar! Nice. :) Fan va jag älskar nya blogg.se's bild uppladdning, blir mycket smidigare nu. :)

HEJRÅ!



Söt skrothög



Epan har blivit blingad! Medan det flesta är på Kirunafestivalen njuter jag av lugnet hemma (även fast jag velat vara där)... Ska nu ta fram ritblocket och låta kreativiteten flöda. Sen kanske smink men tror inte det, vi får se. :)

Ville bara visa min söta skrothög!

hejrå!



Framtiden?

Min framtid är så mycket jag vill göra...

Jag vill först och främst bli stor i smink, jag vill sminka det största av det största, innan det ska upp på scen, när det ska göra en musikvideo eller vad som helst! Bara jag kommer synas för blir alltid så lycklig att se då någon annan bär och gillar mitt smink och vill att hela världen ska uppleva det och inspieras och gilla det!

Men sen tänker jag jag vill också uppleva så mycket annat i mitt liv, jag vill äta på 10 000 kronors resturanger och vill kanske bo mitt ute i djungeln utan ström eller något bara naturen och lära mig uppskatta livet mer, vill bo med munkar i Kina och hitta ett inre lugn så jag kan hantera allting som kastas mot en i livet, jag vill gå på stränderna i varma länder och bara känna livet vara underbart.

Men samtidigt vill jag vara här i Sverige och ha mina vänner här, jobba, åka ut och med mina vänner på helgerna eller ligga och mysa med godis hemma i soffan och när jag tänker kommer jag på bara mer och mer saker jag vill göra, jag vill se och om jag skulle skriva en lista skulle jag komma på något nytt varje dag jag lever.

Och när jag tänker på allt jag vill göra känns det som jag inte kommer hinna! Som om livet är för kort att jag måste nu! Måste leva nu måste börja NU! Vill inte sluta som alla andra i den här staden, vill inte sluta så jag vill inte nöja mig med något eller låta framtiden välja hur det går. Jag vill bestämma mitt eget öde! Jag vill vara den som skapar min framtid och vill kunna dö när jag är hundra och känna att det inte finns något jag missat!

Tänk vad man kan göra, det finns inget som stoppar en! Pengar? Men skaffa pengar då! Man låter småsaker stoppa en att göra det man vill. Folk nöjer sig så lätt och vill bara skrika LEV! Vad vi vet så finns det bara ett liv och vi måste leva det fullt ut så varför inte?! Varför nöja sig med att jobba här i samma stad, få 3 barn och resa till Skara sommarland på sommaren? Det kanske är ett fint avslut på livet men det verkar som att alla bara väntar på något... Väntar på vad, livet tickar iväg nu och det är nu!

Skrik, hoppa, ropa och skit fullständigt i vad andra säger för du kommer inte se dem senare i ditt liv och du ska inte bry dig att skämmas!

Ingen mening att försöka sätta livet på paus för det passerar ändå. Man ska aldrig nöja sig! Man ska njuta.



Kanske ljög lite igår...

Första dagen på sommarjobbet klar och direkt efter for jag på en 40 minuters övningskörning, fyfan vad det är nice!

Sommarjobbet, var väl helt okej, var bättre än jag trodde det skulle vara och fick 3 BBF brudar på dagiset! Fan att det var tårar och skrik då det skulle fara hem och jag skulle stanna kvar! :) Söta dem var.

Tyckte det var så hemskt:
Jag: Men det där är ju en ängel bebis!
Barn: ... Det är en bebis som har dött.

Aaaaw, fina!

Föresten så kan jag halvt ta tillbaks det jag skrev igår om att jag inte vet när min epa blir lagad! För den är lagad, just nu vet jag bara inte om jag ska sälja den och köpa en ny eller hur det blir. Hur som helst så orkar jag inte köra just nu eftersom min stereo inte är insatt och är värdelöst att bara höra BRUUUM BRUUUUUUM BRUUUUUUUUUUM så ska vänta med det tills den blir insatt!

Var nog allt, ska bara ligga framför tvn och sen imorgon till jobbet igen. Bara 15 arbetsdagar kvar (räknar då inte lördag söndag)

HEJRÅ!



1a, b, c

3 frågor jag är less på att svara på som jag skriver här!

1a, Vilket gymnasium ska du gå?

- Ska flytta till Östersund och gå Hantverksgymnasiumet med Hår och smink inriktning!

b, Hur ska det gå med Oliver då du flyttar?
- DET SKA GÅ BRA! Vi kommer vara tillsammans och han kommer komma ner till mig och jag kommer komma upp hit igen!

c, Vart är din epa, är din epa lagad ännu?
- Nej, min epa är inte lagad och min far håller på att laga den vi får se när den blir färdig!


Har på mig min balklänning är inte naken!

hejråå!



Me again!

Ville bara skriva lite grann.. Imorgon börjar sommarjobbet och känner verkligen att jag inte vill jobba tre veckor till kändes nog tungt sista veckorna i skolan och nu ska jag inte ens tillbak till skolan ska tillbaks till dagis! Blir tungt men kommer vara värt, och inte så tungt arbete dessutom blir ju bara att leka med barn hela dagen! :)

Sen har jag fått nya skoor! Två par till och med..:

 
CONVERSE! Är ingen converse människa alls, men hittade inget annat som skulle funka till alla mina kläder och converse är ju inte fult är ju snyggt och börjar vänja mig så kanske är omvänd och börjar bli en converse människa i alla fall! :)

Sen:


Och dem här! Fick jag av Stina som hon använde då hon gick i 4'an, 5'an eller 6'an tror jag och dem passar ändå till mig,  tycker det är astuffa. ;D

Lite bilder från senaste tiden också:


Isch, fjortis bild innan balen! Hehehe...



 Min favorit efterrätt är fan cheescake och cupcake, fyfaan vad gott! Nu ska jag slå igen och kolla tv.

Hejrå!



Im singing in the rain!

Nu säger alla att dem tar sommarlov men jag gör inte det riktigt ännu! Först ska jag sommarjobba från måndag - 29'de på tallbacka förskola! Kul start men inget att göra åt saken kommer nog tycka det var bättre då pengarna rullar in!

Alla undrar säääkert hur grundalbalen var, det var myycket bättre än mina förväntingar, för alla var så pepp och glada och det flesta dansade och det slutade inte med att alla låg och drog i ett hörn och var tråkiga som jag trodde! Maten och efterätten var god och allting var frid och fröjd! Däckade så fort jag kom hem och imorse släpade jag iväg mig en sista gång till sjöparksskolan och tog farväl av min klass. Inge mer 9a, inget mer sjöpen. Ganska sorgligt ändå men nu ska man blicka framåt!

Käkat pizza med några och sen har jag fått träffa Oliver som jag inte sett på länge! (i alla fall känns det som en evighet, tror det bara var en vecka).

När jag kom hem var det asgod mat på G och mommo och moffa var här och hade köpt en vattenkokare till min blivande flytt, nice! Sen fick jag 500 spänn i presentkort av mamma på Åhlins, tror att det blir att införskaffa en ny klocka eftersom min senaste är trasig!


Snodde bilden av Elina Palmheds facebook! :) Jag och Stina vi kör! Var nog den blekaste på balen, har inte solat en enda gång! o.o


RAGGAR BILEN! VI KÖR! Vet att det ser ut som att jag har hållning som en krabba.

Nu blire mat och sen tårta, ska försöka njuta av allt det här nu för sen blir det allvar på gymnasiet...

P.s. Fick G i musik och franska MVG i bild, slöjd, svenska och geografi sen var resten VG så känner mig riktigt nöjd!



3 år sedan!

Oj, oj, oj. Imorgon gäller det! Imorgon är balen, är ganska så nervös... Har noppat mina ögonbryn, målat och filat mina lösnaglar, testat smink och hår så allting är klart. Bara invänta morgondagen!

Fan vad jag och Stina kommer att vara som dag som natt hon kommer vara blond blåögd och söt och jag kommer vara rödhårig och se ut som ett emo! Hahah, it will be awesome! Ska försöka hinna ladda upp bild imorgon innan massa bilder kommer hinna dyka upp på facebook! Vill vara först. :)


Avslutningen då jag gick ut 6'an, och efter sommaren började jag på sjöpen för första gången...

... Det är tre år sedan!
Helt sjukt hur längesen det är och hur mycket har jag inte förändrats både på insidan och utsidan och hur mycket har jag inte gått igenom? Helt otroligt och även fast det har varit en jätte fin tid känns det så skönt att det är över och att jag ska få flytta, börja ny skola, träffa nya människor och börja om på nytt. Tror det finns en större plan för mig och att den här staden har gjort sitt för mig, jag behöver vidga mina vyer och snart kommer jag få börja den resan! :)

Hejrå!



1-3 månader

Tänker inte orka uttrycka mig i hur det nya "trenderna" ser ut, folk får väl se ut som dem vill, men kan ju säga, börjar bli ganska galet om ni frågar mig! ;)

I alla fall är det Ellis dag idag, kommer nu fara till skolan sen när jag kommer hem äre top model klockan fyra sen project runway och sen 21 är det samma sak men all star! Så kommer bara ligga framför tvn och bara vara för tycker jag förtjänar det.

Igår på gymmet var jag gaanska grym, ökade min spring tid till det dubbla och sprang en halvtimme, kändes för ovanlighetensskull skönt att springa.

Sista skoldagen på sjöpen och borde kännas lessamt men känns befriande, måste få bryta mig loss från den här staden innan jag blir galen! Snart jävlar flyttar jag allt mellan 1-3 månder är det kvar, så oerhört fint det kommer bli!

Men ska gå nu! heeeeeeeejr¨å

P.s. Aningen nervös för balen!