Min nya header!

Ny header som ni kanske ser som Becka var söt nog att göra åt mig! Thank u Beckiis! Skitsnygg var den, så kommer nog ha den for ever and ever! :3

Snart far tåget hem mot mina älsklingar i norr så skulle bara snabbt skriva här att det var nytt och så där! :)

Var allt jag tänkte, hejrå!



ROWSA PARAPLY!!

Skolan går asbra och har haft första sminklektionen, lärarna (alla i skolan) verkar asbra och sminkläraren Simone med! Har fått 10 olika borstar men ska också köpa en till av henne (får 40% rabbatt från makeupstore om jag köper genom henne) så blir billigare såå! :)


Mina 10 nya borstar!!


ROWSA PARAPLYY!!

Igår hade jag askul med Becka, Johanna och Samme, fyfan va trevligt det var. 8)
Idag dissade jag Becka min snäcka för orkade inte sova hos henne, hehe, förlåt. :3

Det var allt! Ni får fula cambilder just nu då min systemkamera är kvar i Gällivare! Kommer fara hem på torsdag och kommer vara hemma på fredag YEY, va nice! 

Orkar inte fota allt annat jag smått köpt osv, tyckte det här var det intressantaste.. 

Var allt jag ville säga, saknar alla söta i Gällivare och Oliver också! KOMMER SNART MINA SMÅ BABIANER!



Youtube here I come!

Yes! Nu ska jag ta ett steg längre i min smink karriär ska börja göra sminkvideos YES! Känner att videoinlägg inte är min grej men ska börja göra videosar där jag visar hur jag gör mina sminkningar, kommer vara på engelska för kommer också ladda upp på beautylish och där är det flesta från engelsktalande länder så blir enklare så!

Om ni redan vill börja följa mig heter min kanal WikmanMakeup! Kommer nog ladda upp något snart känns skit kul, kommer ju använda min kamera på datan för känns som att det går lättare då sen får vi se hur det fortskrider!  Ville bara meddela om det. :)

Ändrade också mina "Videobloggar" kategori till "Smink video"!



Byyyye



90% smink

Föresten så är jag as pepp att göra ett smink men 90% av mina sminksaker är i Gällivare men ska hem till helgen så efter det lovar jag att något kommer, och tror det kommer bli FE-NO-ME-NA-LT!


Snygg och osminkad då vi pratat om smink!

byeeee
 



Mac book air! Hmmm..

Nu har skolan varit igång en vecka och börjar kunna få ihop allting och lära känna människor, det flesta här är så himla trevliga och härliga och öppna och pratglada så det inte blir awkward, love to you guys! Tycker lärarna verkar jätte bra, är riktigt nöjd med schemat (älskar måndagar är bara hantverk då alltså smink, hår osv!), maten är väl lite sisådär typ hälften av gångerna (hittills) har det varit gott och andra hälften inte! Men får ju se är ju bara första veckan. :)

Hmm.. Var kul igår hela skolan tävlade och skulle hitta typ några som var äldre än 65 år som pussades och då fick man 50 poäng osv och sen fick man en poäng för varje person som skrev på ens mage och så vidare! Var askul, jag Beckah, Johanna och Rebecka sprang runt som satan, vår klass vann inte men var ändå kul! Sen efter skolan hoppade jag runt på stan med Beckah och tre andra brudar från 2'an sen köpte jag busskort och efter det for jag hem och käka sen däcka jag. (:

Idag fick vi våra MAC BOOK AIR! sjukt tunna är dem, men ah, är ju gratis dator (bara man tar examen) så är ju ganska så nice. :)
 

Klaaaart man måste ha en Mac bild med ny datan! Uppsatthår by the way, har inte kapat av det... Ännu! ;)

Har fått en lägenhet i december men får se om jag får en tidigare men annars är jag hemlös till december! Bostad någon? :3 Hahaha..

Kommer hem till Gällivare nästa vecka mina små hallonsnoppar, så frukta ej är snart hemma igen! Hejrå för nu!



To my new lovley town

Tänkte bara snabbt säga att jag älskar Norrköping redan, det är en riktigt underbar stad! Just nu letar jag och Sue Ellen efter en lägenhet åt mig som ett psyk, så får hoppas vi hittar något innan hon drar till Norge! :)

Imorgon börjar skolan, kommer säkert gå bra! Men är inte så nervös just nu men kommer säkert, är helt slut...

HEJRÅ!

P.s. Vet inte varför det blev någon konstig länk o.o



50 minuter tills avfärd!

Om 50 minuter far jag till Norrköping, kommer vara framme klockan kring 14 imorgon och då ska jag bo hos Sue Ellen tills den 31 (efter det flyttar hon ut till Norge med Linda) och om jag inte fått lägenhet tills dess får det bli att bo på vandrarhem (redan kollat upp ett ställe!) Kändes som om jag var tvungen att skriva lite kort om allting innan jag far...

Kommer sakna alla mina vänner i Gällivare och hoppas jag kommer upp snart! Kärlek till aaaaaallihop!

Skolstarten är nu på tisdag och börjar bli ganska nervös men finns inte mycket jag kan göra nu, kommer bli asbra tror jag nog. :)

Allting är helt cp så kan inte ladda upp bild... Skriver när jag får chansen! 

BYE!



Pink inside


Jävligt nöjd med det här sminket, tycker det blev så jätte vackert!



Fick inspirationen från det här sminket:

Det är enkelheten i det hela som jag tycker gör det så vackert, riktigt nöjd!

Just nu ska jag börja laga mat med mamma sen sticker jag och sover hos Oliver, myys! Blir nog en jätte fin dag. Har sökt lägenheter som satan och ska ringa runt på måndag och hoppas jag får något, nästa vecka far jag ner... Önska mig lycka till!

Hejrå!



Lila&grön skylt

Idag vaknade jag med Oliver, kollade How I met your mother och käkade ostbågar gick till coop och sen for han hem kring 17.30 och då gjorde jag och Stina skylten jag länge velat hänga upp på hedenbron, var jätte kul att sitta ute i en tunnel och måla på ett stort lackan med händerna, awesome! Kände mig så konstnärlig. ;)



Skylten är som ett hejdå eftersom jag flyttar nästa vecka, står på den "HEJDÅ / Elli" satte upp den med massa kärlek till alla fina Gällivare bor jag träffat under mina 16 år här!

P.s. kan någon göra en ny enkel header åt mig? Mitt gamla redigeringsprogram la ner (det var online) så har ingenstans att redigera och orkar inte ladda ner typ photoshop för har ingen egen dator just nu!
Help pleaaase. :)


Kram!



Fredag - Nu

Ska väl berätta om min helg då:

fredagen kom jag med tåget till Luleå och orkade då inte dra på Lk så stannade hemma hos Ellen och spelade Skyrim med Oscar (bror), Ellen (kusin) och André (Ellens snubbe) och hade en allmänt trevlig kväll.

Lördag morgon fick jag fara med Oliver till sjukhuset och spendera 6 timmar där eftersom han hade varit duktig och brutit handen, efter det for jag och Ellen in på Lk området med några andra och hoppade runt ganska mycket med vilka människor jag umgicks med så orkar inte dra det men bra kväll var det! Bortsett från att jag imorse fått sy mina byxor som jag råkade ha sönder, hehe...

Sen söndag morgon for jag hem till Bob där Oliver också var. Spelade Mario (minns inte vilken, hååhåå) och beställde pizza och kollade Due Date. Skönt att ta det lungt efter lördagen! Planen var ju att ta tåget hem på söndag men alla tåg var fullbokade så fick sova hos Bob och tog det 1 timme sena tåget 6.25. När vi hoppade av tåget for vi till coop och hämtade ut min tröja som kommit (den jag skickade tillbaks!), köpte mat och godis och sen har vi bara tagit det lungt hos Oliver! :)

Just nu väntar jag på att Oliver ska komma så ska vi på stan och sen hem till honom och senare ikväll ska vi väl sova här, måste ju ta hand om honom då han brytit handen!


Var jävligt svårt att få bra bild men det är svartspets över det svarta tyget i alla fall! Så jävla niceee...

Sen får ni en skumm bild jag råkde fota och inte vet varför jag laddar upp den, gillade den bara (nej inte på grund av b00bs...)


Måste också snabbt säga att på den här sidan "Beautylish" jag tidigare skrivit om har jag fått 50 gillningar på mitt regnbågstårar smink! Blev jätte glad då jag såg det. :3

hejrå!



Nytt smink!

Mitt nya smink har kommit så här får ni lite bilder på allting så, yeye! Är ganska så nöjd!


En 88 pallette med massa ögonskuggor! Har också en 120 pallette men alla ögonskuggor börjar ta slut och va slitna så tänkte att jag köper en sån här också. :)


Vit primer som verkligen gör att färgerna blir starkare och att färgen framträder mer som den ska.


Här ser man skillnaderna till vänster längst ner är med den vita primern till höger har jag använt min hudfärgade primer och skillnaden är ju ganska stor och högst upp har jag ingen primer alls och då ser man ju vilken skillnad det gör att använda.

Geleyeliner! Google it.


Ja, ni ser ju vad det står!


Effekten, inte så bra bild men det blir skimmrande vitt!


Ögonskugga!



Ousch, en jag utan smink!

Den här hamnar i kategorin smink för tycker den passar bäst dit! :) Var allt jag ville.

Hejrå



Blått schak!



Riktigt nöjd med det här sminket och kul att åka buss till Malmberget med det och se hur alla reagerar! :) Inget mer att säga! Har städat hos Oliver och Nicke idag för det skulle flytta ut ur hennes mamma lägenhet och det hade stökat så jävla mycket, så känner mig ganska duktig. :)

Imorgon gymmet och sen ta det lungt sen fredag - söndag Luleå, men ska bara på Lk på lördag men blir nog bra! :)

Allt för idag hejrå!