Den skämmiga utställningen

WOSH

ÄR tillbaka, fattig som en råtta men glad ändå, okej lite ledsen för min fattigdom och lite dåligt samvete för mamma betalade stor del av det jag köpte men FORTFARANDE är jag glad. Hah.

Innan utställningen delade vi på en pizza sen åt vi Froyo och chillade på stan tills vi skulle dit.
 
Utställningen var frän, man fick som en liten lyssnar sak så kunde man gå runt och lyssna på hur dem gjort olika saker och var jävligt tufft att se allting. Dock så var det några saker som bara var awkward och hemskt (inte med uställningen, med personalen)
 
Först när vi kom in så skulle vi "delas in i elevhem" och sitta på en pall och sorteras med sorteringshatten vilket bara var skämmigt och gjorde det inte. Kändes mer som en sak för barn, haha!
 
När vi gick därifrån kom en snubbe med lyckta och sa "Följ med här" helt mystiskt och kunde bara tänka "Åhnej kommer det vara så här hela tiden" för dem levde sig verkligen in i rollen på ett sådant där jobbigt sätt. Men efter det fick man gå runt själv.
 
Den sista skämmiga händelsen var då vi var i presentshopen och kollade på trollstavar var en av försäljarna var vääldigt intensiv att visa oss alla olika och låta så sjukt lycklig och på. Kändes väldigt jobbigt för jag hatar att tala med försäljare och vill kolla själv.
 
Även fast rädslan för henne var otrolig köpte jag till mig Dumbledores stav och till min bror (i sen födelsedagspresent) Snapes bara för han ALLTID måste tjata om att Snape är bäst då vi kollar filmerna, haha. Dock så betalade min mamma ungefär 80% av staverna (?) men det halverade ändå min kvarvarande pengasumma så nu blire ännu en gång en snålmånad. Uschusch...
 
 
Dumbledores stav, alltså min
 
 
Snapes stav, till min bror
 
 
 
Har för tillfället löst att jag kan spara gifar på min data men kan fortfarande inte fixa på Beautylish. Uääh, längtar tills jag har jobbat och kan köpa ny dator, då kommer den här vara enbart för skolarbete!
 
© Ellinor Wikman



Harry Potter

WIHOO, idag äre Harry Potter utställningen, kommer bli awesome. Och innan vi går dit (jag och Oliver) ska vi käka pizza, ooh yes. Sett igenom alla filmer och jag är reeedooo. Det enda dåliga med den här dagen är vädret regnar lite smått då och då så slänger med mig min mössa om det blir för äckligt ute.
 
Också får man inte fotografera där inne så blir tvungen att lämna kameran men berättar om allting sedan när jag kommer hem!
 
 
 
 
Av någon anledning kan jag inte ladda upp bilder på beautylish, spara bilder från min gifyo sida eller något, vet inte om det är internet eller bara min dator som är jobbig.. MAH
 
© Ellinor Wikman



Handlat!

For in till stan ensam och kom just hem och hade handlat på mig lite grejer! Har inte råd att förbruka mycket mer av mina pengar för måste spara till Bråvalla som är om 27 dagar woopwoop!
 
Äntligen har jag tagit tag i saker och ting och köpt mig en "cleansing milk" som tar bort smink, inge mer tvåltvättningar här inte!
 
 
 
 
Nu mot ÖoB för att köpa toapapper, schampoo, lotion och massa sådant roligt!
 
© Ellinor Wikman



Spicy Hot

Heej, vad har ni gjort idag?

Jag har kört stenhårt 1 timmes yoga, duschat, ansiktsscrub och ansiktsmask. Sen promenerade jag och Oliver för att kolla vart Harry Potter visningen kommer vara och käkade vi på Spicy Hot, SÅ JÄVLA GOTT. Orkade inte dock äta upp allt, för man fick så sjukt mycket, men det är bara bra.
 
Jag tog friterade nudlar, med jordnötter, räckor och kyckling. Man fick också med någon liten sås som jag inte visste vad det var. Oliver tog friterad kyckling med ris och sötsursås.
 
Efter det knallade vi hem och nu ska vi kolla näst sista Harry Potter filmen, ohyes!
 
Mobilbild. (ska försöka börja fotografera mer med min telefon då jag inte har med kameran, för det fungerar ju med)
 
© Ellinor Wikman



Varför du inte ska köpa den här! - videoblogg

 
Inget spännande dag, ska ut på promenad snart och sedan diska och sådant roligt.

KRAM
 
© Ellinor Wikman



Huvudvärk

Okej, tänker säga det här en gång, tänker inte dra upp argument, tänker bara få det ur världen. Jag är emot SD och deras politik, jag vill inte ha något att göra med människor som håller med om SD's åsikter och helt ärligt om du läser min blogg och är för SD vill jag knappt att du gör det heller.
 
Är så mycket med SD och politik just nu att mitt huvud kommer explodera och jag önskar det fanns en anti-politik knapp på datorn så jag slapp se allting, för ja, ibland vill jag bara blunda för verkligheten. Är ingen sådan människa som orkar och stå upp och slåss och argumentera för något sådant här, överlåter det till dem som kan mer om politik.
 
Och det är allt jag kommer säga om saken. Nu tänker jag inte diskutera (om någon kommenterar) eller skriva mer om det, för känner mig så skamsen på att så många stödjer dem och less på allting som har med det att göra.
 
 
© Ellinor Wikman



Kvälls rapport

HALLÅ
 
Fick scrub och ansiktsmask idag, skippade hårinpackningen för jag vill vårda mitt hår som jag gör nu. Allting var gjort av sådant man har hemma så tror jag ska göra en videoblogg på söndag då jag använder det igen för mitt ansikte var RÖV LENT och underbart så definitivt tummen upp!
 
Sen efter skolan satt jag och spelade HeartStone kanske 3 timmar i sträck, var så frustrerad att jag bara förlorade så dog nästan. Julia räddade mig och frågade om jag ville ses då hon var ute på promenad, så jag bara fuck yes! Så vi gjorde sådant som vi gör och sen kom jag hem igen.
 
Ätit gorbys och dricker citronvatten. GUD VAD JAG ÄLSKAR CITRONVATTEN. Insåg jag idag. Vill bara bada i det, kommer aldrig mer kunna dricka vanligt kranvatten. Så gott...
 
 
 
© Ellinor Wikman



Morgon rapport

Ska ha någon jävla spadag i skolan idag så blev bara ögonbryn, concealer och puder. Förhoppningsvis slipper jag få kladd i mitt ansikte för det har jag inte lust med! Sen så blev det tjorv med Julias romans, från igår så tror inte vi kommer träffa dem idag, haha!
 
 
Inget mer att rapportera om just nu, så vi hörs när vi hörs.
 
© Ellinor Wikman



White-N-Green

Hallådär!
 
Har redan varit ute och promenerat 2 gånger och gjort yoga. Just ätit nudlar så jag är i nudelkoma och ska spela Heartstone. Ska möjligtvis spela in en video idag, får se, men ska komma  upp under veckan!
 
Idag ska jag bara chilla och rengöra mina sminkborstar. Dock har jag fått veta att jag ska umgås med Julia imorgon och 2(?) andra snubbar som hon träffade helt random idag, haha, kan bli intressant...
 
 
 
 
 
 
 
KRAM
 
© Ellinor Wikman



Beauty is in the eye of the beholder

Herregud vad det här tog tid! Att täcka ögonbrynen var det värsta men samanlagt la jag säkert 2-3 timmar på det här.. Nu ska jag äta, duscha och hinna promenera innan dagen tar slut!

 
 
 
 
 
 
KRAM
 
© Ellinor Wikman



Varm lavendel

Asbra morgon! Är inte dödsvarmt här inne, är jätte nära att komma upp i rank 16 i Heartstone och klara en yoga övning jag aldrig klarat förut, musklerna växer, haha!

Också börjat kolla igenom alla Harry Potter filmer bara för att fräscha upp minnet för då jag och Oliver ska på muséet och kolla på sakerna från filmerna på lördag!
 
 
 
 
 
 
 
Smink kommer senare, oh yes.

KRAM
 
© Ellinor Wikman



Kalla taggar

Ute och promenerat och fotograferat, riktigt skönt.. Efter jag kommit hem har jag ätit och nu börjar äntligen tempraturen här inne gå ner så ska nog avsluta min kväll med HeartStone och läsa.
 
 
 
 
 
 
 
Mina två favoriter var definivt dem med nyckelpigan. Blev så exalterad då jag hittade det. Haha.. Kommer 2-3 till delar på mer bilder jag tog idag, under det närmaste dagarna.
 
KRAM
 
© Ellinor Wikman



29.1 grader inne

Godmorgon!

Typ... Haha, varmt som ett helvete även fast det är moln och lite regn. Men ska ändå försöka ta mig ut och promenera idag, Julia inspirerade mig igår (typ) att börja gå ut gå mer.. Så ska försöka göra det varje dag. Beroende på om det regnar eller inte får jag se om jag fotograferar då.
 
 
Åhå, spelat HeartStone hela morgonen och har äntligen kommit till rank 17, wooho, och köpt 3 nya decks idag. Oh yeah... Om någon spelar och undrade! Haha..
 
I alla fall ska diska nu, äta lunch och sen ut på promenad!

KRAM
 
© Ellinor Wikman



Lever av Julias bilder

Hej, piss sen uppdatering men har inte orkat föränn nu.. Och förlåt i förväg för jag snott Julias bild från hennes blogg igen, måste fan börja ta med min egen kamera igen eller skaffa en mindre som jag alltid kan ha med. Vi får se. Okej, lovar att börja ta med min kamera oftare.. DET HÄR ÄR JU INTE OKEJ.
 
I ALLA FALL. Blev Froyo med Jullan idag, gott som fan vare och väldigt nyöppnat här i Norrköping. Efter det testade hon mango för första gången, she didn't approve, HAHA. Avslutade dagen på hennes balkong (som blivit standard för oss).
 
 
Sedan jag kom hem har jag bara ätit och gjort skoluppgift, sista skoluppgiften för i år och segar ut med det som faaan, känns så segt och jobbigt, meh. Nu är jag trött som en idiot och ska sova..
 
Ska nog ut och fotografera och promenera imorgon..

KRAM
 
© Ellinor Wikman 



M'äeh shorts

Okej, har på mig shorts.. Vi får se hur det här går. HAH.
 
 
 
 
 
KRAM
 
© Ellinor Wikman



Coldgreen

Åh, älskar att duscha och ha allting städat, känns som att man är ren och fräsch överallt. Love it.
 
Imorgon ska jag ha shorts för första gången i skolan sedan jag gick i 6'an tror jag.. För vissa av er är det säkert whatever men känner mig lite eh, eftersom jag är så jääävligt mycket mer kroppsmedveten i shorts.
 
Jaja, ska sova nu, ville bara gör en liten uppdatering först.
 
 
 
KRAM
 
© Ellinor Wikman



Update: Whats goin' on?

Hallå!

Inte skrivit på hela dagen ju... Hade bara sminkprov hela dagen i skolan. Först blev jag sminkad och sen sminkade jag, så när jag for till skolan hade jag bara ögonbryn och solbrillor för kändes bara onödigt att spackla på då man skulle bli tvungen att tvätta bort.
 
Provet gick bra, fanns saker jag behövde jobba på men överlag är jag nöjd. Vet dock ännu inte mitt betyg.
 

 
SMÄLLVARMT UTE. Man nästan avlider. Att leva i en liten lägenhet med bara 2 fönster en liten fläkt och där solen gärna vill lysa in gör att man nästan smälter bort här inne, haha... Så sprang ut på promenad för ett tag sen, fotograferade i princip inget, bara för jag njöt av vädret!

Var tidigare +27 grader i skuggan. Säger bara växthuseffekten. Vi kommer alla dö. HAH, skoja. Lite.
 
 
Laddar upp dem 2 andra bilderna jag tog senare, så det finns något att se fram emot, haha!
 
Okej nu ska jag köra 1 timmes yoga sen äta, inte alls taggad. Men pressar igenom för BEACHEN 2014, hah, nej.. Blir inget sådant här..
 
HEJRÅ!
 
© Ellinor Wikman



Dagens random händelser

HALLÅ små bloggläsare.
 
Idag har varit lite random, garvat som fan i alla fall... Vi hade två timmars rast i skolan så Becka ville gå till Mc och köpe smoothie, såå vi knallade dit och på vägen mötte vi (vad jag tror var) Beckas största beundrare. Han var fett smooth och gav henne komplimanger stup i kvarten, haha, fyfan vad jag och Julia garvade för Becka såg så förskräckt ut (särskilt då hon redan har snubbe).
 
I alla fall så hakade han och hans polare på oss och följde med till McDonalds, fick veta att dem bott på massa olika platser i världen och nu är dem här Sverige. Ursprungligen kom dem från Gambia och kunde då inte så mycket svenska, men det lilla dem kunde var riktigt bra, nästan ingen brytning alls förvånansvärt!

Sen bjöd dem oss alla på smoothie (även fast jag och Julia sa flera gånger att vi inte ville ha något, haha). Men efter ett tag var vi dock tvungen att dra tillbaka till skolan så sa hejdå och nu ser vi nog dem aldrig igen. Hah.
 
JAAG är sämst på att ta bilder så kommer förevigt sno Julias bilder
 
Jag tror dock att min och Julias smoothie var förbannad, först landade en insekt i min som jag bara tog ut och fortsatte dricka, because Im hardcore! Och sen pissade en fågel på utsidan av Julias, HAH, klockrent...
 
Nu ska jag göra mat och sen spela.

KRAM
 
© Ellinor Wikman



Hot as a motherfucker

Idag blir det bara linne eftersom ska tydligen bli +25 senare på dagen. Shiet asså..
 
 
 
KRAM
 
© Ellinor Wikman



Trött och överredigerad

Hallå! Varit hemma ett tag nu och jag är såå jääävla trött att jag inte orkar storhandla idag och skjuter upp det till imorgon istället.. Får hoppas jag faktiskt tar tag i det då, för då vi inte storhandlar brukar vi inte kunna ha lika bra koll på veckans pengar och då är vi för fattiga i slutet av veckan. Bläää..
 
Slutade skolan efter typ 30 min av att ha varit där, då jag är typ klar med allting. Så då hängde jag med till Julia och chillade på hennes balkong, strosade runt på stan innan vi avlustade allting på Max där Julia käkade paj.. 
 


Tänkte faktiskt skriva om något jag tycker är lite smålustigt. När folk överredigerar sina bilder till MAX och sen skriver typ att dem känner sig fula eller något och så kommenterar folk att dem inte gör det, hmm.. Ganska svårt att veta då man knappt ser någonting, haha..
 
Gammal bild som jag redigerade bara för det här tillfället
 
KRAM
 
© Ellinor Wikman



Fuktigt och äckligt.

Fuktigt och äckligt, beskriver vädret bra. Är molnigt men varmt så allting känns kladdigt och jobbigt, blää.. Också sjukt trött idag, sov inte alls bra inatt. UÄH, vilken jobbig dag.
 
Sen har jag blivit så less och lat att jag aldrig orkar ta upp min systemkamera längre. Så mer gifar till folket.
 
 
HAH, insåg nu att jag inte laddade upp det här innan jag gick till skolan, låtsas som att det kom upp imorse..
 
KRAM
 
© Ellinor Wikman



Happy Birthday!

Idag är det min brors födelsedag och han blir 20 år! Känns jätte konstigt av någon anlending, haha.. Önskar jag var hemma så jag kunde äta upp all hans tårta men så kul ska vi inte ha.
 
 
Sen så har jag nu suttit i några timmar och bara spelat HeartStone, tror jag måste ta tag i att tvätta mina borstar och städa lite.. Känns som om det är ett evighetsstänande häriomkring, hah, tur att Oliver hjälper mig då

KRAM
 
© Ellinor Wikman



Hatkärlek

Wosh, inte hunnit skriva föränn nu (skojar inte). Ändå har dagen inte varit super speciell mötte upp Julia som skulle lämna tillbaka mina hörlurar som hon lånat och sen satt jag och kollade medan hon käkade glass på McDonalds innan vi gick skilda vägar.
 
Efter det har jag gjort smink, duschat, städat och lagat mat och nu vill jag bara spela HeartStone resten av kvällen.
 
Så, sminket, lät mina tankar bara släppa och gick all in, har lite hatkärlek till det.. Haha.
 
 
 
 
 
 
 
KRAM
 
© Ellinor Wikman



Gårdagen

Igår for jag hem till Julia och vi satt på hennes balkong och käkade pizza och drack tills solen gick ner. Sen tog vi lång promenad och till McDonalds och köpte dricka och glass, kom hem först 23 för ovanlighetens skull, fett nice dag.. Haha, 
 
 
Bilder från Julias blogg
 
KRAM
 
© Ellinor Wikman



Solbrillor

Hallå!

Fick veta att jag fick A på smink provet, wohoo! Förväntade mig högst C så kan ju inte vara annat än nöjd. Mehe.
 
Idag har jag inte orkat sminka mer än puder, concealer och ögonbryn, smäller sen på solbrillor då det är strålande sol, ska till Julia snart och hare chill.
 
 
KRAM!
 
© Ellinor Wikman



Döm inte en bok efter omslaget… Eller?

Ända sen vi var små tror jag alla har lärt sig att man inte ska döma någon efter utseendet. Men ändå gör vi alla det, till en viss grad. Det känns som om alla har en gräns om vad dem tycker är fel och för mycket, jag också men egentligen är det så korkat.
 
Vissa drar sin gräns vid plastikoperationer, känner att man ska vara nöjd med den kropp man har.
Vissa säger att tatueringar förstör ens utséende och inte göras.
Vissa säger att töjningar är äckliga (många drar sin gräns vid töjningar som är på andra ställen än öronen, näsan, munnen osv)
 
Vid dem här fallen finns det många som kan se bortom om en nära vän gör en tatuering eller om dem kanske korrigerar sin näsa, dem kommer ge ogillande blickar, kasta onödiga kommentarer och okända människor kommer känna behovet att berätta hur lite dem gillar det. Vilket är något som gör att mitt skinn kryper redan då. För som man redan många gånger hört "min kropp mina beslut" eller din kropp, vilket som.
 
Och sen finns det riktigt extrema fallen som "kattmannen" och "zombieboy" (google it) då det inte går för dem att dölja det på något sätt när dem går ut och dem kommer alltid bli utsatta för människors kommentarer. Så varför är det som att vi människor känner att så fort det kommer till dem här extrema fallen även fast du är en ganska tolerant och accepternade människa kan man säga vad man vill?

Helt plötsligt upphör alla regler om vett och etikett och man kan kalla dem missfoster om det så faller än in. Även fast det är uppbyggda precis som alla andra och har känslor precis som alla andra?

Ja, man måste vara ganska hårdhudad om man tar det steget att ha ett sådan extremt utséende men man måste ändå inte pressas till gränsen med olika kommentarer. 
 
Så varför ska den regeln man lärt sig ända sedan barnsben som varit så hårt inmatad i våra hjärnor inte räknas alltid? Varför är det ändå accepterat att hata och tro att man är över dem människorna, bättre och då har rättigheten att säga vad man vill, bara för att dem valde en annan väg i sitt utséende. 
 
Det förbluffar mig att människor ser sig så bra och ser sig som att dem accepterar alla och älska alla, men i "alla" räknas tydligen inte vissa in. Vissa människor, har valt att gå så långt från sitt "orginal" utséende att det tydligen inte längre kan räknas som människor. 
 
Om jag frågar så här, om din allra närmaste vän, skulle byta utséende och se ut som "kattmannen" eller "zombieboy" skulle du acceptera dem eller ta avstånd från dem? 
 
Jag tänker inte be er ändra ert tanke sätt eller acceptera alla, ville bara få fram och kanske få en person att förstå att det är människor också och inte kan ta hur mycket skit som helst...
 
Nu dunkar mitt hjärta för jag blir så förbannad. Haha.. Jag personligen dömer bara folk som jag tror dömer mig (logic?) när jag ser gamla tanter som tittar argt på mig eller ungdomar som er mer "normala" ut så tänker jag alltid att om dem ska döma mig dömer jag dem, haha. Försöker jobba med det och försöker släppa såna tankar. Men gör så mest av reflex att beskydda mig själv, så jag ska klara av olika kommentarer, även fast jag inte är lika extrem som "zombieboy".

© Ellinor Wikman



Inte min dag

Har inte alls varit min dag idag. Då jag kom hem mådde jag illa och var tvungen att sova och när jag sover på dagen får jag ont i huvudet efteråt så nu har jag huvudvärk.
 
Har köpt chips, dipp och dricka och nu ska jag och Oliver ha filmkväll. YES
 
Har alltid älskat såna här videosar ända sen jag var liten kan kolla på dem i flera timmar, är något sjukt tillfredställande med att se dem.
 
 
 
KRAM
 
© Ellinor Wikman



Cliché bilder

Det mest chliché man kan fota känns som rosor (efter egopictures) känns som om allting redan gjorts alla vinklar och allting. Men tog i alla fall tillfället i akt och fotograferade blommorna igår då vi fotade Julia.
 
Inte för mina andra naturbilder är direkt kreativa men just rosor känns så himla utjatat får känslan av att alla som någonsin rört en kamera har fotograferat rosor, men här får ni ändå lite mer av den varan ändå, HAH!
 
 
 
 
Provet idag gick riktigt bra tror jag!
 
Sen efter hade vi smink lektion och gjorde Marilyn Monroe smink på Becka, idag var första gången då jag satte ögonsminket perfekt! Kändes så jävla bra.. Eyeliner skulle jag säga är det svåraste med smink. Många säger att perfekta läppar är svårast men jag säger fan eyeliner.
 
KRAM
 
© Ellinor Wikman



Johnny Cash - She used to love me a lot

Är för lat för att ta fram systemkameran så gjorde bara en gif. Prov nu på morgonen. HM.
 
 
KRAM
 
© Ellinor Wikman



Om du använder vita kläder...

Om ni gillar att använda vita kläder rekomenderar jag inte att ha min hårfärg. Färgar av sig så fort det regnar, och då är det bra att jag har mest mörka kläder.
 
Min scarfgrej efter spöregnet idag, hmhmhm.
 
 
Pluggat som en idiot nu till teoretiska smink provet imorgon, får se hur det gåååår.
 
KRAM
 
© Ellinor Wikman



I wanna lay you down on a bed of roses

WEHO, har något att skriva om, vilken magisk dag.

Har en fotouppgift i skolan då man skulle i grupp fota med blommor/frukter och modell. Så stod ovanför Julia i (spö)regnet medan hon låg på marken och försökte få en bra bild. Medan Becka fick springa och rätta till allting medan Julia garvade och förstörde det vi hade lagt ut!
 
Haha, folk stirrade något men det är lungt!
 
Foto: Jag
Redigerat: Julia Paulsson (dollmurderer.blogg.se)
 
Bilden blev mycket häftigare än jag tänkte mig, riktigt kall och död, som om hon är lämnad i mörkret av sin älskade (dramatiskt!) HAH, men är mer nöjd än jag tänkte jag skulle bli, får se hur redovisningen går, intressant att se vad alla andra gjort.
 
Kändes så sorgligt då jag och Becka satt på en trappa i spöregnet med rosorna och väntade på att Julia skulle komma, undrar vad folk tänkte då vi bara satt där och såg emo ut, hahahah.
 
Nu ska jag fortsätta som alla tidigare dagar och spela Heartstone och kolla DH.

KRAM
 
© Ellinor Wikman



Flätor och bloggtorka

 
 
Har ingen aning om vad jag ska skriva om.. Haha.. 

KRAM
 
© Ellinor Wikman



Jobbsamtal

Uäh, var tvungen att ringa jobbsamtal nyss, så jobbigt, blir alltid så nervös och stressad då jag ska ringa sådant, dock är det ju viktig sak att lära sig.. Men! Har jobb i sommar i Gällivare. Är inte 100% säkert att jag får jobbet men är typ 90% säkerhet, ska åka dit och vara med i typ en vecka bara för att kolla av att jag klarar det. Sen blir det att jobba samanlagt en månad...
 
Kanske inte drömmen att spendera sitt sista sommarlov så, men hinner med Bråvalla och vara med på Julias 18 årsdag vilket är det viktigaste, sen ska jag fylla ut övrig ledighet med picnik, bada och njuta av sommaren!
 
 

KRAM
 
© Ellinor Wikman



Bio-oil update

Såååå, måste bara skriva om bio-oil'en jag köpte för ett tag sen då jag använt den ett tag nu. 

Tatuering: Min tatuering var inte 100% slät kanske 85% men efter jag börjat använda oljan (som ska motverka ärrvävnad) så har den definitivt gått upp till 90%. Jag kan inte tala om färgerna håller sig eller är klarare eftersom den bara är 1 månad gammal men kanske gör en update om ett år eller så.
 
Ansikte: Använder den i ansiktet 2 gånger i veckan (ja, använder en olja fast jag har blandad hy) för att det skulle hjälpa mot missfärgningar i mitt ansikte (största anledningen till att jag använder foundation) och mot mina acneärr. Mot missfärgningarna har det definivt hjälpt, gör också ansiktet riktigt mjukt. Vet inte ännu om acneärren, får komma tillbak med det.
 
Men verkligen en produkt jag kan rekomendera!
 
 
KRAM
 
© Ellinor Wikman



Cry a rainbow then smile again 2.0

Uppdatering på sminket jag gjorde då jag inte kom in på första stylist skolan jag sökte till för den la ner. Var så jävla nere och trodde allting hade rasat samman tills jag började söka nya skolor (och hamnade här) och då gjorde jag det här sminket till inspiration.
 
Första
 
Uppdateringen
 
 
 
P.s. har inte mat runt munnen är torr och flagnig
 
Hosch, varit och storhandlat just och är helt slut i armarna, nu blire heartstone tills vi ska äta.
 
KRAM
 
© Ellinor Wikman



Kreativ inatt

Blev mer kreativ inatt, tror det här är min favorit hittils. 
 
 
 
 
 
KRAM
 
© Ellinor Wikman



Måste vara glasklar

Okej... Tydligen måste jag vara glasklar häromkring. Fick en kommentar på mitt föregående inlägg
 
 
(dfdfd ([email protected]Om: Lunch
IP: 85.11.40.6
Du vet väl att frukt innehåller stora mängder socker?)
 
....
 
Först och främst jaaa, det är väl klart jag vet. Men då jag säger socker menar jag choklad, chips, ostbågar och sådant. Om man försöker vara hälsosamare tror jag inte många säger att man ska undvika frukt för det innehåller socker. Trodde det var något som alla redan förstod då jag skrev inlägget, men icket.
 
Sen om vi snackar socker och socker så är det ju sen en stor skillnad på sockret i frukt och sockret i choklad, jag tror att sockret i choklad (for example) är det som man blir beroende av då många blir beroende av socker, om det vore så enkelt som att byta ut choklad mot ett äpple och få samma tillfredställelse tror jag många hade bytt för länge sedan. 
 
Men vafan vet jag, tydligen verkar jag ju så trög att jag måste bli lärd i 18 års ålder att frukt innehåller socker.. Okej nu låter jag grinig men kändes som en så onödig kommentaaar, mähähäh. Jag är så rolig som tar upp sådant här.
 
Här får ni se om ni undrar vad frukt (äpple) innehåller).
 
 
Nu ska jag äta, kram
 
© Ellinor Wikman



Lunch

Mitt socker behov är så konstigt då jag verkligen bestämmer mig att sluta med sockret kan jag lägga av utan att ha något sug efter det. För 2 veckor sedan tröck jag i mig en påse ostbågar och en halv daimtårta och dagen efter la jag av helt och nu är det bara smoothisar, utan socker då (och det jag testade igår).
 
När jag är helt inne på att vara hälsosam brukar det som avbryter det hela är att jag åker till Gällivare för då brukar jag inte orka bry mig mer och bara njuta av allting. Dock så brukar jag låta mig själv vara ohälsosam en gång i veckan, wooosh!
 
Dagens lunch
 
 
Idag har jag gjort 1 timmes power yoga, var en ny dvd som Becka hade hemma som aldrig blev använd så fick den. Och var verkligen power yoga kändes verkligen intesivt... Kanske inte som ett stenhårt pass på gymmet men jag nöjer mig med det jag gör för kan ändå få träningsvärk av det.
 
KRAM
 
© Ellinor WIkman



Testar amerikanskt godis

Testade lite nytt godis och sådant idag tror det är amerikanskt inte säker men här är min tanke om allting 1-5 skala!
 
Jag säger bara riktigt söta! Jordnötssmaken är riktigt intensiv så om ni inte gillar det inget att rekomendera, haha. Man blir less ganska fort av sötman så kanske bra att äta då man inte vill trycka i sig jätte mycket godis. Men om jag bara dömer efter smak ger jag den 3,5/5
 
Påminner lite om torrkött men "smuligare" (för er som inte vet vad det är, förlåt kan inte beskriva det bättre hah!) smaken är ganska saltig och kryddig, helt okej, inget jag tror jag kommer köpa igen. 2/5 (men åt upp allting ändå)
 
Den här har också väldigt intensiv jordnötsmör smak och stora nötbitar. Också väldigt söt och något man blir less på fort. Negativt är att nötterna trillar ut hela tiden och är irriterande som fan, haha! Annars 4/5
 
 
 
Ingen fantastisk smak men gott ändå, smakar som beskrivet och är lite svagare som iste brukar vara i smaken. Kanske inte köper den igen just för att den var ganska dyr och köper hellre pulver iste och blandar med vatten men smakmässigt, 4,5/5
 
Nu ska jag njuta av min ohälsosamma lata fredag för imorgon tar jag och stryper socker intaget igen tills nästa fredag.. 
 
KRAM
 
© Ellinor Wikman



Nytt objektiv

YES! Mitt nya objektiv, är inget spännande direkt likadant som tidigare, fast helt och fräscht.. Inte något macro eller fish eye, sådant har jag inte tid för! Haha. Har just testat lite godis och sådant från USA (tror jag) så ska skriva sen vad jag tyckte om allting, hehe.
 
 
KRAM
 
© Ellinor Wikman



Värdelös

Hela veckan har varit värdelös uppdatering för jag är bara trött och gör ingenting. Idag ska jag nog testa lite nytt godis eftersom jag varit så duktig och hållt mig undan från godis och sådant i veckan, så kanske skriver om vad jag tyckte om det!

 
 
 
KRAM
 
© Ellinor WIkman



Skola

Ingenting spännande händer, är bara trött hela tiden, määh..
 
 
KRAM
 
© Ellinor WIkman



Trött

 
 
Så jävla trött, vill sova igenom hela året.. Får alltid perioder då jag kan sova typ 12 timmar varje natt och är trött jämnt och nu är vi i den perioden. Fyfan.. Så inte mycket kommer hända under veckan.
 
KRAM
 
© Ellinor WIkman



Svar till nt's falska anklagelser

Okej tänkte bara skriva om det som skrevs på nt (http://www.nt.se/nyheter/?articleid=9778080) om min skola.. Inget som skrivs är sant.. Det är en bitter gammal lärare som skrivit till tidningen och ni kan ju läsa i kommentarerna och se att många elever kommenterat och sagt att detta inte stämmer.

Jag gillar min skola så mycket som man kan gilla en skola (är ju fortfarande skolan) och är den bästa skola jag gått på hittils, så att smutskasta skolan då man inte jobbar där längre är så lågt. 
 
Orkar inte gå djupare in på allting men vad mer behöver man veta än att skolans elever trivs?
 
 
Tycker mest synd om våran rektor som måste ta den stora smällen och behöver gå och förklara för alla elever och lärare hur allting ligger till så man ska förstå, han har ju redan nog mycket att göra och att ordna falska rykten känns ju bara som onödigt pålägg.. Hmpf.
 
KRAM
 
© Ellinor Wikman



Lösögonfransar

Vilket projekt det skulle vara att sätta på lösögonfransar idag, fick skrota mina nya för det var helt oanvändbara och hittade ett par gamla som får fungera tillsvidare.
 
 
 
 
KRAM
 
© Ellinor Wikman



Smoothie

Alltid då jag ska lite extra pengar ska jag gå och köpa något... Som jag VERKLIGEN behöver. Julia sa att hon hade köpt en mixer på rusta och var ju tvungen att springa och köpa en jag med, nog för att dem inte hade någon i min prisklass så blev en stavmixer och nu blire smoothie hela veckan!
 
 
KRAM
 
© Ellinor Wikman



Knä smink, inte helt lyckat första försök

Helt yr av frustration och nya försök.. Ett skrapat knä har jag aldrig testat mig på förut och då man inte äger något annat än papper och lim för att skapa sår med är det inte det lättaste men tycker jag fick det helt okej..
 
Gifen och bilderna ser ganska olika ut då min datorskamera och min systemkamera har ganska stor kvalité skillnad.. Mep
 
 
 
 
 
Sen hade jag jätte svårt att få bra bilder så förlåt att det inte var så många.. Wäh, definitivt något jag måste träna på.. Alltså sminket. HAH. 

Nu ska jag och storhandla för veckan och möjligtvis köpa en mixer, kände mig sugen på smoothie och hade ju varit ganska nice att ha!

KRAM
 
© Ellinor Wikman



Mer konst igår

 
 
 
Kände mig mer kreativ på kvällen igår så här är en till från igår.
 
KRAM
 
© Ellinor WIkman



Inspirations kick och kamera knas

Hejhallå!

Tänkte uppdatera tidigare och göra ett smink och allting men upptäckte att mitt objektiv gått sönder, ååh, hemska tider... Den går att fotografera med men vill inte riskera att vad som än gått sönder ska bli värre och kanske förstöra kamera huset - orkar inte förklara vad som är trasigt. Men har talat med mamma och vi ska lösa det snart.
 
Innan jag upptäckte objektivet fick jag en inspirationskick och gjorde en ny bild, blyerts den här gången då jag inte har några dukar på lager.
 
 
 
 
 
Är riktigt nöjd med den här bilden. På tal om att rita och måla så är jag osäker på vad jag vill satsa på inom ritande/målandet har ju varit inne på realistiskt tidigare men tror inte det är min bana.. Och vet inte riktigt vad jag vill göra.
 
Orkar inte göra smink idag, helt ärligt känner jag mig frustrerad och oinspirerad sen jag upptäckte kameran så ska fortsätta som igår och spela Heartstone och kolla DH. Men imorgon får ni ett nytt smink!
 
KRAM
 
© Ellinor Wikman



Morgon promenad och kroppsmedveten

Var tvungen att gå och handla direkt på morgonen och köpa toapapper, wääh, fotograferade lite på vägen också. Hade på mig shorts och var verkligen konstigt, kände mig väldigt kroppsmedveten men ska försöka vänja mig...
 
Uppdaterade typ inte igår och kommer nog inte bli så mycket idag för ligger och dör framför Heartstone och vill bara sova, spela och äta bort helgen, haha men smink kommer imorgon!
 
 
 
 
 
KRAM
 
© Ellinor Wikman



Det finns inget förevigt.

Satt och funderade och bestämde mig för att skriva ett inlägg om "förevigt". På sistone har jag förlorat många vänner (gråter inga tårar över det så ta mig inte fel) men det var människor jag faktiskt trodde jag alltid skulle ha kontakt med, men icket. Och det är inte alltid mitt eller någon annans fel och ibland glider man bara ifrån varandra.
 
Har missbrukat ordet förevigt för många gånger och att sätta sig själv i tron på att någon alltid kommer vara vid ens sida känns som om man lurar sig själv, ja ibland har man underbar tur och håller ihop hela livet (vänskap och förhållande) men hur ofta är det?
 
Nu tänker säkert många av er "Men tror du inte att du och Oliver kommer vara tillsammans hela livet?" Helt ärligt har jag ingen aning, just nu vill jag spendera idag och imorgon med honom men jag kan inte förutspå framtiden och jag har blivit övergiven för många gånger för att handfallet tro på att det kommer hålla föralltid.
 
 
Just av den anledningen att jag splittrats från många olika förhållanden på grund av många olika anledningar. Släpper jag in få människor på livet, som jag kallar mina vänner... Jag vill ha förtroende att personen jag släpper in på mitt liv inte försvinner på en gång för har hänt för många gånger och även fast det inte är det värsta som finns så tär det alltid lite på en. Sen kan man ju inte undvika att undra om det är jag det är fel på. Hmm.
 
MEN som sagt gråter inga tårar, ville bara förmedla lite tankar om ämnet.

KRAM
 
© Ellinor Wikman



Mot skolan!

Det här lösögonfransarna jag köpte var väldigt omständiga att sätta på, bandet var ashårt, får se om jag köper nya på vägen hem eller om jag får försöka få det att funka! 
 
 
KRAM
 
© Ellinor Wikman



Avslutande tatueringsprat

Okej sista bilden där jag pratar om min tatuering, den är nu helt läkt och är väldigt nöjd med den fortfarande, haha, bara så ni vet!
 
 
Men omhändertagandet om tatueringen tar aldrig slut, som (jag hoppas) alla som skaffar sig tatueringar vet så är det väldigt viktigt med solskydd på tatueringen då den får direkt solljus för att inte tatueringen ska blekas och hålla sig snygg längre.
 
Sen har jag också hört att Bio-oil ska hjälpa med att behålla fräscheten och styrkan i färgerna till tatueringen och jag har inget emot att göra allt som kan hjälpa att den ser bra ut så länge som möjligt, så köpte det idag också.
 
 
 
Använder bara 2-3 droppar för hela tatueringen så kommer ju räcka riktigt länge.. Smörjer in den 2 gånger i veckan med det. Om ni undrar något fråga bara men nu är jag less om att skriva om samma tatuering om och om igen och vill bara börja med nästa!
 
KRAM!
 
© Ellinor Wikman



Handlat

Köpte en röd hårinpackning så jag kan byta mellan min lila och min röda för just nu är mitt hår för lila för vad jag vill, vill ha det mer lila rött. Tog också en mörkare röd än jag haft tidigare för vill ju ha mörkare hår.
 
 
Den här smäller jag på ikväll och spelar mer Heartstone
 
Köpte shorts för första gången sedan jag gick i typ 6'an, känns ganska ovant och får se hur det går men ville ha ett par! Och nej, är inte buttshorts, har kollat det noga.
 
Nu ska jag och Oliver göra tacos och kolla film, så uppdaterar senare,
 
KRAM!
 
© Ellinor WIkman



Blablabla

Köpte nya tunnlar igår, vita för ovanlighetens skull
 
Hallå, har hunnit vara in till stan och handlat och kommer snart upp bilder på allt. Hade kul igår tills slutet då allting bara blev jobbigt men är ändå glad.
 
Ska städa upp här hemma idag och spela Heartstone hela dagen, fick över det till min dator och är smått beroende, första spelet jag finner intresse i, gamergirl_96, HAHA, skoja!
 
Också kommer sista bilder på min tatuering idag och hur jag kommer fortsätta vårda den senare..
 
KRAM!
 
© Ellinor Wikman