1700talet

HAH, fan glömde ladda upp bilder på mitt smink jag gjorde igår. 

OBS! Om ni tycker hårfärgen ser konstig ut är det för jag pudrade håret eftersom dem under 1700-talet pudrade sina peruker.
 
NI ser lite av baksidan här
 
 
BIlderna blev inte högsta kvalité men det var väldigt stressigt hela tiden så kunde inte fokusera på att ta bra bilder.. Är nöjd med vad jag gjorde men andra var bättre än mig just då, framtiden ger nog nya chanser! :3
 
Btw, Bråvalla biljetter köpt och sen har jag köpt till mig och Oliver biljetter att se en utställning med grejer från den faktiska inspelningen av Harry Potter, woopido!
 
KRAM!
 
© Ellinor Wikman



Spontan mat och Bråvalla

Waaaow, efter skolan hängde jag med Becka till stan för hon skulle bara köpa mat och sedan med samma spårvagn som jag så vi mötte upp Oliver och drog till Spicy Hot.. SÅ jag och Oliver blev ju ganska sugen och vi kände oss ganska rika då vi båda fått våra pengar idag så köpte friterade räkor med ris och sås att ta hem och VAR SÅ GOTT!
 
NU ska jag köpa mina Bråvalla biljetter WOOPWOOP! Sexigt.
 
Bilder från Gällivare.
 
 
 
Idag ska jag spela med Oliver, måla och möjligtvis tvätta mina sminkborstar om jag känner orken, är riktigt trött så vi får se. HEHE.

KRAM!
 
© Ellinor Wikman



Trött och seg

Riktigt trött idag vi ska någon special dag som handlar om att man inte ska mobba osv... Seegt. Och som sagt sen bara hem och måla och inte göra någonting annat! 
 
 
 
KRAM!
 
© Ellinor Wikman



Tyvärr

Fick veta resultatet på tävlingen och gick inte vidare vilket suger rövballe och var en riktig besvikelse.. Men dem som gick vidare förstår jag varför och var inte förvånad så känner inte att det var orättvis bedömning. SÅ Grattis till er som gick vidare!
 
Laddar upp bilder i alla fall på det jag gjorde så får ni se. Var nöjd med vad jag gjorde och även fast det säkerligen fanns saker jag kunde förbättra så är jag glad över vad jag la fram INGEN idé att gråta över spilld mjölk! Tar nya tag och fortsätter, nästa gång är det kanske min tur!

Idag
 
Igår
 
Har inte hunnit måla idag heller! För efter skolan träffade jag Jahfet ett tag och senare kom Oliver och han och jag gick och kollade skor och sådant. Sen hem äta, duscha och mer har jag inte hunnit. Men imorgon har jag inget planerat så ska ta hela dagen att måla. :3
 
KRam på er alla!
 
© Ellinor Wikman



Dundret

 
 
 
 
 
KRAM!
 
© Ellinor Wikman



Deltävling

Har ännu inte börjat bli nervös för tävlingen vilket känns konstigt för att vara mig.. Men är redo, allting är förberett och tänker bara sticka till skolan snart. Ska träffa Jahfet efter skolan så lägger in ett tidsinställt inlägg så ni har något att läsa tills jag kommer hem!
 
 
 
 
 
KRAM!
 
© Ellinor Wikman



Tomater.. Bara som tomater

Hej små korvar!

Sitter och jobbar på min sista uppgift och har en extrem huvudvärk så vill bara bli klar med all skit... Och nu inser jag att med huvudvärk och arbete så hinner jag inte börja med min tavla idag, sämst! 

Åh, tidigare åt vi hamburgare och det var såå gott! Intressant fakta om mig, har inte gillat tomater i hela mitt liv men jag försöker lära mig äta det då det finns ÖVERALLT alltid måste man peta bort vilket är jobbigt så lär mig hellre äta det, HAH, kan äta körsbärstomater ganska bra men när dem är större och mosigare går det inte ner lika lätt, men sakta och säkert lär jag mig, hah...
 
 
När det står bacon kan man inte säga nej..
 
Imorgon är det smink SM deltävling och är förvånansvärt lugn, om den här huvudvärken är på grund av det eller inte vet jag ej men känner mig inte alls stressad eller så bara pirrar lite i magen av spänning men annars känner jag mig redo. Och om jag inte skulle vinna känner jag med handen på hjärtat att det jag lägger fram är mitt yttersta och jag kan inte göra mer än så!

Får inte visa bilder eller så föränn fredag så ni får se då.. Håhå, önska mig lycka till.. Eller olycka vad ni än känner för! ;)

Nu ska jag göra klart det här sen sova, godnatt kram!
 
© Ellinor Wikman



En kissekatt

Tjena!

Har varit med Oliver på jobbmässa idag och medan han sökte olika ställen spanade jag in själv några jobb jag har möjlighet att söka. Tyvärr kunde jag inte göra det på plats då jag inte har några CV'n att ge ut.

Efter det handlade vi till att käka hamburgare idag, så gott!! Sen ska jag försöka hinna måla, men vet faktiskt inte om jag har tid för måste göra klart min Amerikanska revolution inlämning och sen har jag en till sak jag vill göra klart idag jag inte ens börjat med.. Vi får allt se..
 
Men tills vidare mer bilder från Gällivare och nu är det på min systers kisse! :3
 
 
Min favorit bild av dem, men denna katt är jobbig att fotografera vill aldrig medverka!
 
 
 

KRAM!
 
© Ellinor Wikman



Hallådär!

Hejhej!

Min näsa känns verkligen bättre idag vilket förvånar mig, då jag gjorde i läppen var det värre dagen efter.. Men är ju ganska stor skillnad på läpp och septum.. Nu ska jag i alla fall knalla till skolan. Inga planer idag ska nog göra klart det sista läxorna jag har och sedan måla resten av dagen.
 
 
 
 
KRAM!
 
© Ellinor Wikman



En vecka i Gällivare - videoblogg

 
 
KRAM!
 
© Ellinor Wikman



Spontan septum

Hallåå.. Nu idag hände något jävligt spontant på lunchen. Bestämde mig för att göra septum. 
 
Vilket gjorde så jävla ont! Citerar Julia's blogg: "Har nog aldrig sett någon darra så mycket av smärta. Hon klämde typ skiten ur min hand och jag försökte vara de bästa mentala stödet jag kunde vara! Vilket inte ens hördes,.. HAHA Jag sa men jämna mellanrum " De kommer gå bra." " Ta de lugnt.""
 
Att hon talade till mig minns jag inte ens minns bara att jag skakade av smärta och att jag blev rädd att den skulle bli sne för jag skakade så mycket, HAH! En ganska händelserik tisdag ändå.. I samma veva slängde jag ut mina snake bite för även fast jag bara haft dem 1 år var jag less på dem. 
 
Var ganska oroad också för var min mor skulle säga även fast jag är 18 respekterar jag hennes åsikt mycket så efter ett nervöst samtal till henne var det bättre även fast hon absolut inte gillar den, hehe. ;)
 
 
 
Just nu gör den inte så jätte ont, känner av att den är där och om man rör näsan känns det som att den är halvt bruten, hah, men annars är det lugnt. I alla fall så är jag fett nöjd men om den någonsin läker igen så gör jag I HELVETE inte om det..
 
Piercingar och jag går inte ihop. Töjningar däremot hade jag kunna göra hur mycket som helst (vilket jag inte tänker göra, hehe), är verkligen en smärta jag är mer tålig mot men att klämma igenom saker i min hud, inte ett stort fan av processen men resultatet älskar jag!
 
Oj, mycket text, men ville få med allting. Sen kan jag inflika att jag köpte nya dukar på vägen hem så imorgon ska jag försöka hinna måla.. 

Laddar upp videon snart, kram!
 
© Ellinor Wikman
 



Måste äta!

Är hemma nu, måste diska och äta innan jag gör något annat för är fete hungrig! Men börjar ladda upp videon på yt nu och sen har jag en ganska stor händelse att berätta om senare. Tills vidare får ni några bilder från Gällivare. En av dem har hamnat i headern som tillsvidare bild.
 
 
 
 
KRAM!
 
© Ellinor Wikman



Tillbaka och skolan

Jag är tillbaka! Och ska till skolan nu, ni ska få bilder och videoblogg från veckan senare!
 
 
 

KRAM!
 
© Ellinor Wikman



Hejdå

Nu ska jag fara med spårvagnen om någon minut, som vanligt kommer jag mest troligt inte kunna uppdatera som vanligt eftersom mina föräldrars internet suger men ska försöka videoblogga och fotografera så mycket som möjligt.
 
I alla fall här är referensbilden och bild på min tavla till Oliver. Är en figur från Lol för er som inte vet det, själv har jag ingen aning vad den heter. Men som sagt så är inte ramen klar och så är det några små detaljer men överlag är den klar.
 
 
 
 
KRAMM!
 
© Ellinor Wikman



Dag tio: Förra året

Bild från förra året

Om ni vill läsa om förra året kolla då i arkivet i början av januari så har jag redan skrivit ett inlägg om det! Hehe, kände mig för lat för att skriva igen.
 
KRAMISAR!
 
© Ellinor Wikman



10 timmar...

Shit, nu efter 10 timmars målande (inte medräknat torknings tid) så är jag äntligen klar med tavlan, Oliver kunde ju inte valt en svårare bild att måla. Finns ännu lite detaljer jag hade kunnat fixa och så måste jag ordna ramen. Men det tar jag efter Gällivare.
 
Laddar upp bild imorgon innan jag far för kan inte fota nu när det är så dåligt ljus.
 
 
'
KRAM!
 
© Ellinor Wikman



Foggy window

Har suttit och målat ett tag nu men har tagit en paus medan det torkar. Väntar på att Oliver ska gå och handla så jag kan få lunch någon gång! MAH.

Har inte mycket annat att säga för tillfället för mycket annat händer inte.. Hoppas ni har det bra!

 
 
KRAM!
 
© Ellinor Wikman



Dag nio: Två favoritlåtar.

Woops, råkade sova 12 timmar inatt, var ju mindre bra.. SÅ idag ska jag försöka måla klart tavlan, packa för imorgon och tvätta mina sminkborstar. 

Och så tänkte jag slänga upp det senaste 10-dagars grejen eftersom det bara är 2 kvar och jag kommer inte kunna blogga imorgon då jag far... Så ja här kommer dag 9 (fast egentligen inte, haha). "Dag 10" kommer senare ikväll.
 
För tillfället är det här mina favorit låtar men ändras ganska mycket, hehe..
 
 
 
Föresten om någon av det här banden skulle komma till Bråvalla skulle jag skita på mig, särskilt om Ensiferum kom, GUD vad dem är bra.. Ja, men Slipknot också, hade varit awesome.

KRAM!
 
© Ellinor Wikman



Mitt hår och internetbank

Hejhej, tänkte skriva innan jag däckar på soffan för resten av kvällen. Känner mig så gammal nu då jag för första gången köpt mina tågbiljetter själv över internet, hade typ panik att jag skulle göra fel så frågade Oliver hela tiden medan han bara skrattade åt mig, mehe, blir ju nervös!

Ouff, har inte mycket mer att skriva faktiskt. Är riktigt trött, igår sov jag sammanlagt 15 timmar och känns som om jag skulle kunna sova så mycket igen, vilket inte är bra men orkar inte mer något längre, ska bli skönt att komma norrut och bara sova och njuta.
 
3 random bilder på mitt hår då det är uppsatt för det är väl alltid trevligt.
 
 
 
 
KRAM
 
© Ellinor Wikman



Bakgrunden

Hellu, har suttit och målat på min tredje tavla som är ett önsktemål av Oliver så målar tavlan till honom. Har just börjat med "karaktären" i bilden men då jag fotograferade så var bara bakgrunden klar men är väl kul att se det i alla fall!
 
Både jag och Oliver var så förvånad över hur bra bakgrunden blev att vi övervägde att skita i huvudkaraktären men jag ville sätta dit honom då Oliver ville ha en speltavla och då ska det bli det!

Bara bakgrunden spenderade jag 5 timmars ritande så är definitivt mitt största projekt hittils!
 
 
Var tyvärr tvungen att avbryta nu då jag hade så ont i kroppen att jag inte kunde fokusera.. Men ska försöka hinna göra klart den imorgon så den är klar innan jag far till Gällivare...
 
Ska göra nudlar nu och kolla mer Avatar.. Hoppas ni har det underbart!

KRAM!
 
© Ellinor WIkman



Dagen och alla hjärtans dag

HALLÅ

Ibland blir jag så glad på banken. Idag då jag gick till banken fick jag tala med en jätte trevlig tjej som var hjälpsam och ordnade allting riktigt snabbt. It was faboulus.  Annars så har jag ont i huvudet och känns som om hela min kropp bara håller på att ge upp.. Hmm... Inte lika fab.
 
Föresten så har jag inte nämnt det men på söndag så är det planerat att jag ska åka till Gällivare under sportlovet, vila upp mig, åka slalom och kanske se Jossan ligger planerat för den veckan, så ska ringa mamma snart så vi kan boka allting.

 
Skrev först en jätte lång rad om alla hjärtans dag men sket i det och kom fram till att överlag vill jag bara säga att jag bara vill begrava mig under snö (som inte existerar i Norrköping för tillfället) under alla hjärtans dag då dem som älskar/hatar eller vad som helst om alla hjärtans dag ska skriva det överallt och göra det till en sådan himla stor grej. Kan inte dem som gillar det bara fira det och dem som inte gillar det bara skita i att fira det så är vi alla nöjda? Nej? Okej...

Men i alla fall om ni firar alla hjärtans dag hoppas jag ni får en jätte bra dag och om inte hoppas jag ni har en bra fredag!
 
Nu ska jag ringa mamma, sedan måla och kolla Avatar The last aribender (LÄTT BÄST)

KRAM!
 
© Ellinor Wikman



Fräknar

Idag kände jag för att ha fräknar så körde på det. Har ont i huvudet just nu men har tagit mediciner och hoppas det kommer hjälpa. Efter skolan ska jag förbi banken och hämta ut mitt nya bankkort och sedan ska jag hem och fortsätta med min senaste tavla.
 
 
 
 
KRAM!
 
© Ellinor Wikman



Bloody mushroom

Inte bra dag idag heller. Gjorde yoga imorse och kunde inte ens avsluta det (och var inte ett hårt pass) för trodde jag skulle svimma för mitt huvud gjorde så ont. Så stannar hemma idag också... Men imorgon ska jag tvinga mig till skolan för har ett prov som jag inte har lust att missa.

Men Oliver ska köpa lite starkare mediciner åt mig på väg hem så vi får se om det hjälper...
 
Så kommer inte uppdatera idag men blir vanlig uppdatering imorgon. Tills vidare får ni bilder då jag avslutat min senaste tavla.
 
 
 
 
KRAM!
 
© Ellinor Wikman



Ännu ont i huvudet

Stannade hemma idag också för kände att jag inte skulle klara av skolan, dessutom var det lektioner jag kunde göra hemifrån så var lugnt... Men Oliver har köpt soppa och fetaost för att göra min dag enklare och nu ska jag ligga här och tycka synd om mig själv.. Orkar inte skriva idag mer så vi hörs imorgon
 
 
© Ellinor Wikman



Dag åtta: Åtta saker du inte klarar dig utan.

1. Min hårinpackning - Om jag inte använder den blir jag orangea hårig vilket inte är det jag satsar på så om jag inte har den skulle jag få panik
2. Vatten - Dricker jätte mycket vatten varje dag så, ah vatten
3. Hörlurar - Hatar att gå omkring själv utan musik, sämst
4. Youtube - Hjälper alltid mina dagar att gå förbi då jag är uttråkad
5. Mat - För mat är bäst
6. Vänner&Familj - Uppenbart svar
7. Telefon - Så man kan kontakta människor
8. Strumpor... - Fryser alltid om fötterna, hah
 

KRAM!
 
© Ellinor Wikman



Japp.. Så äre nu

Som jag skrev i rubriken i förra inlägget.. Huvudvärk. Klarade knappt av skolan vilket för mig börjar kännas allvarligt då jag tar skolan på högsta allvar och min utbildning är viktig för mig. Var yr och kunde knappt stå för gör så ont så har skrivit färdigt nästa punkt på 10 dagars listan så laddas den upp om någon timme, orkar inte skriva mer idag för är verkligen inte min dag idag.
 
 
KRAM
 
© Ellinor Wikman



Med huvudvärk mot skolan

 
 
 
 
KRAM!
 
© Ellinor Wikman



Mys trött

Är nästan klar med min andra tavla, men hinner inte göra det sista detaljerna idag så får bli imorgon efter skolan. Har varit en lugn dag där jag bara målat och små fixat här hemma, så skönt.
 
Nu dricker jag blåbärssoppa som är lätt bäst och kollar Family Guy. YÄH.
 
Sneak peak på tavlan och det färger jag använder.
 
 
 
KRAM!
 
© Ellinor Wikman



Dag sju: Fyra saker du tycker är tändande.

1. Tala med mig som en person - Med det menar jag att man inte måste överrösa en med komplimanger och helvete, när jag började tala med Oliver var det första som gjorde mig intresserad att han inte skrev typ "Hej fan va snygg du är vi borde hitta på något.. Som jag hade fått ett gäng gånger innan av olika människor
2. Tar hand om sitt yttre - Skulle ha svårt att falla för någon som ser sliten ut varje dag 
3. Vackra ögon - Är väl där man oftast tittar så ja..
4. Fina händer - Inga krokiga, läskiga, kråkhänder, springer åt andra hållet då
 
 
 
KRAM
 
© Ellinor Wikman



Fotografera, ÖoB, CAPS

När jag gick till ÖoB funderade jag på hur vissa fotografer som jag sett kan få allting att se bra ut och då insåg jag att en bra fotograf ska kunna få allting se bra ut och få det som ser bra ut se bättre ut.
 
Förut har jag alltid sökt något vackert att fotografera men tror jag ska försöka inrikta mig på att kunna skapa något vackert av något det flesta går förbi, ÄR NI MED PÅ VAD JAG TALAR OM?!
 
Satte också in en ny kategori bland mina kategorier som heter "Fotografera - Stadsliv" då jag kände att det inte kunde räknas till natur, OKAj, okaj. Ska fortsätta måla på min tavla nu...
 
 
 
 
Okej köpte den här skiten.. Visste ni att det säljer skullcandy på ÖoB för 44 spänn?! Fukkin crazy.. Hah, så var tvungen att köpa då mina var trasiga.. Man måste typ köpa nya hörlurar varje månad då dem JÄMNT går sönder.. 

I alla fall skriver senare, KRAM!
 
© Ellinor Wikman



Suddigt

Godmorgon!

Har hunnit slänga tvätten i tvättmaskinen (döh) och lagat ett par trasiga byxor. Nu ska jag vandra till ÖoB och sen ska jag spendera resten av dagen med att måla på min nästa tavla. :3 Blir fette nice!
 
 
 
Pussar och kramar!
 
© Ellinor Wikman



Dag sex: Fem saker du gillar att göra.

1. Sminka - Definitivt största intresset
2. Fotografera
3 Rita/Måla 
4. Äta - Är alltid gott och alltid bäst att äta
5. Umgås med människor - Då jag känner för det om jag inte känner för det är det asjobbigt
 
Random bild som jag inte visat förut
 
KRAM!

© Ellinor Wikman



Meth head - don't do drugs

Tänkte in mig i en situation då jag skulle sminka till en film och tänkte om jag kunde sminka någon som har varit beroende av meth ett längre tag. Vid beroende får man tvångsmässigt klösande/kliande på kroppen och därför har man ofta sår i ansiktet och på kroppen.
 
 
 
 
 
 
 
Så ja.. Don't do drugs!
 
KRAM!
 
© Ellinor Wikman



Just nu

Godmorgon!

Har hunnit göra yoga och håller just nu på med sminket och tror det här kommer bli en riktigt bra.. Vi får se, laddar upp då det är klart. Senare ska jag förbi ÖoB snart och efter det ska jag duscha, klippa håret, tvätta mina borstar och sådant skit och sen ska jag avsluta dagen med att söka jobb.
 
 
Har också börjat planera nästa tavla så kanske börjar med den lite smått idag också.

KRAM!
 
© Ellinor WIkman



Trött men nöjd och lycklig

Hallå små gurkor!

Har hunnit med allting jag skulle göra idag och lite till, hann också klämma in en power nap för är så himla trött hela tiden på sistone. Är äntligen helt förbered till Smink SM vet hur håret och sminket ska bli och nu är det bara att hoppas att allting kommer gå rätt till.
 
Har också rensat väggarna här där jag och Oliver ska börja hänga upp mina tavlor, förut har vi haft massa random små saker och lappar på väggarna men båda tyckte det såg lite slitet ut och jag vill gärna hänga upp mina tavlor vilket gör mig mer peppad att måla. :3
 
 
Såå jaa, även fast jag power nappat är jag jätte trött så ska nog äta något och sedan sova.
 
Har mycket att göra imorgon också ska hinna göra ett smink, göra en timmes yoga, duscha, toppa mitt hår, tvätta mina penslar och söka jobb. Sen om jag får tid över mitt i det där så ska jag också ut och fotografera, men är inte så troligt.
 
Hoppas ni har det underbart och känner er lika redo för livet som jag! Massor med kramar, godnatt!
 
© Ellinor Wikman



Min tavla

Nu tänkte jag visa min tavla efter sammanlagt 6 timmars arbete är klar. Har aldrig jobbat så länge på en bild men samtidigt har jag aldrig varit så nöjd, känner verkligen att jag älskar att arbeta med färg!

Ni kan se mitt linsskydd brevid så vet ni hur stor den är, var den näst största storleken det hade på dukar.
 
 
 

Pussar och kramar!

© Ellinor Wikman



Dag fem: Sex kvinnor du tycker är väldigt snygga.

Lucy Liu
 
Megan Massacre
 
Leda
 
Kat von D
 
Dita Von Teese
 
Lex

Kan nästan inga snygga kändisar då jag  inte är så brydd i kändisvärlden.. Oftast då jag tycker någon är snygg är det någon random på stan man aldrig såg igen, hah.. Men klämde fram ett gäng åt er!

I alla fall så skiter jag i frågestunden men ska svara på den enda frågan jag fick som är en fråga jag får ganska ofta (och brukar svara på i kommentarsfältet) men tänkte svara här så ni alla kan få veta.
 
Hej :)
IP: 81.224.35.250

Hur många unika bloggläsare har du per dag/månad ? :-)

Svar: Det kan variera väldigt mycket hur många per dag men räknade ut medelvärdet vilket låg på 51 besökare, vilket är jävligt mycket för mig, haha! Antar att många kommer tycka det är lite, men har ökat väldigt mycket på kort tid vilket gör mig glad, dessutom har folk börjat kommentera mer vilket aldrig hände förut och det gör mig ännu gladare. :3 Kram på er alla som besöker min blogg regelbundet!

KRAM!
 
© Ellinor Wikman



Kreativitens dag

Idag är det kreativitetens dag, ska jobba med ett fotoprojekt till skolan, måla klart min tavla och göra klart min face chart till deltävlingen til Smink SM och om jag hinner ska jag träna på håret jag ska göra till tävlingen.
 
Är så den här dagen ser ut är riktigt peppad att komma igång med allting men håller er uppdaterade under tiden medan allting händer. 
 
Aw, mina födelsedags blommor har börjat vissna men dem är ändå fina, men måste nog slänga dem snart, tyvärr.
 
 

KRAM
 
© Ellinor Wikman



Dag fyra: En bild på mig och min bästavän

Har varit fast i mitt målande, är så jävla roligt att vara igång igen och känna sig inspirerad att måla! Kommer inte bli klar idag men ska försöka imorgon.. Skäggis gick hem vid 19.00 (och har målat konstant sedan dess) efter vi ätit pizza och kollat Family Guy.
 
I alla fall, min bästa vän är Oliver, han står alltid vid min sida och orkar med mig. I ungefär 2,5 år. Absolut bäst.
 
Han är kamerablyg därför har jag inte många bilder på oss så den här får duga! 

KRAM PÅ ER!
 
© Ellinor Wikman 



Skägg och måla

Är med Skäggis och Oliver och målar medan dem sitter och dricker öl och lyssnar musik. Har gjort klart bakgrunden så ska låta den torka och när det är klart så ska jag forsätta sen får ni se resultatet imorgon för tror ljuset här inne inte kommer göra den rättvisa.
 
 
 
 
Man har ju tvungen att fota den här ölen, lätt bäst.. Men den smakar säkert rövhål
 
 
 
Senare ska vi kanske äta pizza fyfaen va gott! 
 
KRAM!
 
© Ellinor Wikman



Blää

 
 
 
 
KRAM!
 
© Ellinor Wikman



Dag tre: Åtta sätt att vinna ditt hjärta.

1. Humor - Kan du inte få mig skratta kan vi inte ens vara vänner
2. Inteligent - Tröga människor är fula människor, tål dem inte och igen, kan inte vara vän med någon trög
3. Ha intressen - Gillar människor som kan ägna sig åt sitt egna och samtidigt kan jag finna nya intressanta saker via deras intressen vilket alltid är ett +
4. Klara av min stress och panik - Mycket viktigt, säkerligen kommer annars han/hon dumpa mig om dem inte orkar med det
5. Inte vara klängig - Det värsta som finns, behöver mitt egna rum och min egna tid
6. Snygg - Helt enkelt, man blir nog lättare kär i en människa man finner attraktiv
7. Inte avundsjuk - Ska inte behöva förklara mig för saker som inte ens är logiska eller ens har hänt, fungerar inte så
8. Gillar Sagan om ringen - HAH, bara för att, är egentligen inget krav men kom inte på något att skriva på sista
 
 

SÅ JÄVLA TRÖTT, ska sova nuu.. Godnatt
 
© Ellinor Wikman



Oh yeah!

Varit hos banken och har hunnit komma hem, tvättat bort kladdet ur ansiktet och nu ska jag och Oliver äta och kolla Prison Break och sedan spela Heartstone (tror jag det heter). 

I alla fall så fick jag min födelsedagspresent av Oliver idag! :3

Var målarfärg och dukar, var perfekt, då jag har känt mig så oinspirerad att måla med blyerts så nu blir det att måla åt helvete! 
 
 
Kände mig som den här fimpen idag, som jag såg då jag väntade på Oliver som skulle komma till stan, äcklig, oönskad och ful.. Inte min dag idag har sovit nästan 9 timmar varje natt och är ändå alltid trött, huvudvärk och en fukin knöl i min armhåla.. VIlle avreagera mig lite men ah.. Då vet ni
 
Vi tränade också till Smink SM i skolan idag och fuckade ur för får panik för vill så jävla gärna vinna det, men har gjort en helomvändning sedan jag kom hem och kommit på en helt ny idé bara nervös att håret ska bli dåligt men.. Kan bara göra mitt bästa antar jag. Men kommer fan tjuta om jag inte vinner för kommer vara så besviken och arg på mig själv
 
 
 
KRAM!
 
© Ellinor Wikman



Håliga byxor och Volbeat

 
 
 
KRAM!
 
© Ellinor Wikman



Dag två: Nio saker om dig själv.

Träffade Jahfet och lite annat folk men var jävligt segt och var inte på mitt bästa humör så stack hem efter bara någon timme. Sen jag kom hem har jag spelat med Oliver (minns inte vad spelet hette) och nu ska jag sova, hoppas på en bättre dag imorgon.. Ska förbi banken då så vi kan inte ha för stora förhoppningar. ;)

1. Jag är 161,5 cm
2. Jag har storlek 36-37 på skor
3. Jag har varit rödhårig i 4 år och har inga funderingar på att färga bort det.
5. Jag har velat jobba med smink sedan jag var 13 år
6. Jag försöker lära mig äta tomater fast jag hatat det hela mitt liv för tomater är överallt och är så jobbigt att ta bort dem hela tiden 
7. Min favorit seire är Prison Break
8. Jag har använt lösögonfransar varje gång jag sminkat mig (i princip typ 90% av gångerna) sedan jag var 14 år
9. Jag älskar äggvita men hatar äggula
 
 
 
KRAM!
 
© Ellinor Wikman



Gårdagen i en videoe

 

KRAM!
 
© Ellinor Wikman



Trött som en röv...

Videon från igår kommer vid 18, för youtube vill inte samarbeta just nu.. Men skriver mer senare!

 
 
 
 
 
KRAM
 
© Ellinor Wikman 



20-tal video imorgon

Kom hem vid 19.00 och sen dess har jag varit tvungen att duscha, städa, äta och ordna för imorgon (ordnar alltid kläder, packa väska och sådant inför varje skoldag bara för jag är så seg på morgonen)..
 
I alla fall, börjar redigera videon först nu så tänkte jag lägger upp några bilder från dagen så får ni videon inatt eller imorgon eftermiddag beroende på hur jag känner mig, hah, sorry, men hinner fan inte!

För er som undrar gör vi 20-talssmink i skolan därför alla ser fab ut!
 
 
 
 
 
 
 
Om ni inte förstod det så kamera nappade Julia mig, som tur var för då har jag i alla fall lite bilder att lägga upp!
 
KRAM!
 
© Ellinor Wikman



Dag ett: Tio saker du vill göra innan du dör.

1. Kunna gå ner i split eller spagat - yogan hjälper
2. Se fler artister/skaffa fler Cd-skivor
3. Skaffa en mops och döpa den till Frodo - Sagan om ringen referens, hehe
4. Gå specialeffect smink kurs
5. Raka av allt mitt hår
6. Tatuera mig
7. Åka till en liten by någonstans i världen där dem äter spindlar och lära mig vad spindlar smakar - hah, random
8. Leva utomlands - inte resten av livet (om jag inte trivs asbra) men en längre tid
9. Vara i minst ett land i varje kontinent
10. Göra sminket till en världssäljande film - mitt absolut största livsmål
 
Bild i repris
 
KRAM!
 
© Ellinor Wikman



Sista Norge bilderna

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det var dem absolut sista bilderna från mitt jullov, HAH, tog sin beskära tid att få upp alltihop, hann ju bli februari!

KRAM!
 
© Ellinor Wikman



Purple lips

 
 
 
 
 
 
Chansar lite på att jag klarar av att ha håliga byxor, får se om jag överlever..
 
Videobloggar nu och ska försöka ha den uppladdad ikväll!

KRAM!
 
© Ellinor Wikman



Rånat Julia

Snodde den här listan från Julias blogg och tänkte köra den nu i några dagar, soo.. Yeah. Vi kör på det! Börjar imorgon!

Dag ett: Tio saker du vill göra innan du dör.
Dag två: Nio saker om dig själv.
Dag tre: Åtta sätt att vinna ditt hjärta.
Dag fyra: En bild på mig och min bästavän
Dag fem: Sex kvinnor du tycker är väldigt snygga.
Dag sex: Fem saker du gillar att göra.
Dag sju: Fyra saker du tycker är tändande.
Dag åtta: Åtta saker du inte klarar dig utan.
Dag nio: Två favoritlåtar.
Dag tio: Förra året
 
Ni får en gammal bild från i somras bara för jag kollade igenom gamla bilder och kände hur mycket jag saknar det, och så har jag inga andra bilder att lägga upp nu.
 
Då jag fortfarande hade svart i håret och fyllde i mina fräknar, det finns några få under sommaren men dem försvinner under foundationen, fyllde typ jämnt i dem på sommaren, ser så charmigt ut! Kanske gör det imorgon.. Vi får se. :3
 
KRAM!
 
© Ellinor Wikman



Inget och grönt

Asså min frågestund.. Don't work. Jag gillar också att den som frågade om frågestund ställer inte ens någon fråga! cx Har bar fått en hittils och om det inte ökar tills veckans slut så skiter jag i det. Klart kommer den personen som faktiskt frågade på svar, men bara så ni vet!
 
I alla fall, här är resten av bilderna från då jag var ute och fotograferade.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pussar och kramar, ska försöka komma ihåg att vlogga imorgon!
 
© Ellinor Wikman



Bråvalla och handlat

Hallååå!
 
Först och främst så vill jag säga att jag ÄNTLIGEN börjar känna mig lite exalterad för Bråvalla.. Banden som får mig känna mig lite mer taggad är Iron Maiden, DropKick Murphys och så är jag nyfiken på Anthrax och The Offspring som Oliver säger är skit bra, så får allt se! Ska köpa mina biljetter nästa månad och hoppas bara att dem inte hinner höja priset på dem.. Dem höjer ju priset när det närmar sig så.. Håll tummarna!

*tillagt senare, vet vilka Offspring är och vill se dem läätt, men folk som känner mig vet att jag är efterbliven med bandnamn och sådant så.. Shhhh*
 
SEN har jag varit på stan och inhandlat skit... Som en kvinna kan behöva.
 
Dryshampoo, blekning, hårinpackning och nya lösögonfransar. Done.
 
 
Inge smink på stan för jag dont give a f... Tror att människor har fått för sig att jag är jätte rädd att gå utan smink då jag har väldigt mycket smink då jag väl har det men, kan gå med hur mycket och hur lite smink som helst och vara lika brydd vilket som..
 
 
Bajs, hejdå, ska fortsätta jobbsökandet.. So much fun..
 
© Ellinor Wikman



Värme och ingen lunch

Godmorgon!!

Idag har jag hunnit med yoga, börjat med jobbsökandet, diskat och nyss åt jag lunch.
 
Blev ingen lunch på stan med Oliver för han hade tagit fel på dag då kan skulle på en kurssak, I dunno... Och vi tänkte då jag är ledig idag så kunde vi äta lunch tillsammans på stan men som sagt så tog han fel på dagen så blev icket (förvirrad förklaring?)
 
 
 
MEN fyfan va varmt det är idag! Helt sjukt, och en sådan dag måstes man ta vara på så ska ta och göra lite småhandling på stan och kanske promenera hem istället för att ta spårvagnen, får se hur hurtig jag känner mig när jag väl är ute..

Så ska iväg nu, hoppas ni också har bra väder vart ni än är!

KRAM!
 
© Ellinor WIkman



Klar och sen

Äntligen klar med allting jag skulle hinna med idag, men lägenheten är ren, jag är ren och nu ska jag kolla Saw VI, äta mackor och dricka  te innan jag går och sover.
 
Tvättade bl.a. min sminkborstar idag, en av det tråkigaste sakerna man kan göra men det måste göras, om och om igen...
 
 
 

Tänkte berätta vad jag vet att jag kommer göra under veckan:
Måndag - Lunch med Oliver på stan och lite småhandling
Tisdag - Julia bleker mitt hår, möjligtvis videoblogg
Onsdag - Träffa Jahfet
 
Sedan är mitt CV klart så ska börja skicka runt det och försöka hitta jobb och gå och byta bank under veckan... Tror det var allt jag vet för tillfället!

Uppdaterar er mer imorgon, godnatt, kram!
 
© Ellinor Wikman



The Crow

Först det nog alla märker, jag har ny design! (och om ni inte ser det uppdatera sidan) Har inte bytt design på typ 3 år så var på tiden. Är inte jag som gjort designen fick den gratis och om ni vill veta vem som gjort den finns det under "Design By" och om ni klickar där kommer ni till hennes blogg!

Julia tyckte designen var tråkig (alltid underbart ärlig, haha) men gillar den då jag i princip aldrig byter design är det skönt att den inte är så flashig. Ska byta header till någon egen bild inom kort men fungerar tills vidare! Funderar också om jag ska ladda upp bilderna i mindre format eller ska jag låta dem vara så stora, vad tycker ni?
 
Fick en förfrågan att göra sminket från filmen The Crow och det är klart jag ville göra det! Älskar att få förfrågningar det inspierar mig så mycket så fråga på. Själv har jag inte sett filmen men ska definitivt göra det snart då jag till och med gjort sminket. :3
 
 
 
 
 
KRAM!
 
© Ellinor Wikman



Notes

Godmorgon!

Har varit lat att blogga men har gjort smink så ska ta bilder så får ni det senare. Annars idag ska jag städa lite, göra yoga och sådant. 
 
 
Några bilder från igår!
 
KRAM!
 
© Ellinor WIkman



Foto blå

 
 
 
 
 
 
 
Inget att skriva mer just nu, så vi hörs imorgon!

KRAM!
 
© Ellinor Wikman



Ägg och mango

Äter lunch och kollar Saw IV har alltid haft för mig att jag inte tyckte om dem filmerna men började kolla dem för ett tag sen och finner dem riktigt bra, väldigt slafsiga om man kan säga så, men eftersom jag vill jobba med special effekt smink ser jag det som en möjlighet att förstå hur dem har sminkat olika saker osv... Men gillar fan historien i filmerna!
 

KRAM!
 
© Ellinor Wikman



Bara så ni vet

Godmorgon! 

Ska ut och fotografera och köpa tandkräm nu, ska göra lite annorlunda inställningar då jag fotograferar så ni får se senare!

Plain window

KRAM!
 
© Ellinor Wikman