VALBORG

Skinnjacka på skiten då det är ganska kasst väder
 
 
 
 
Uppdaterar nog först imorgon, får se vad som händer under dagen.
 
KRAM
 
© Ellinor Wikman



Dreglar som fan

Hallådär!

Inget intressant på sistone, har kännt mig så jävla trött så ligger bara och dreglar framför DH och spelat lite Heart Stone (då Oliver lånar sin dator, finns inget minne så jag kan ha den på min egen dator).
 
Bild innan plusawards
 
Imorgon får jag mina studiepengar och då ska jag handla massa fränt OOOCH så är det ju Valborg så, kanske blir lite sådant roligt också, hehe. Vi ser ju imorgon.
 
Inget mer för nu, vi hörs imorgon, bai!
 
© Ellinor Wikman



DIY

 
 
 
Körde lite DIY på Olivers gamla JackDaniels tröja igår då han aldrig använder den och jag har fått ett stort behov att använda oversize tröjor, så skönt!

KRAM
 
© Ellinor Wikman



Jag genom åren

Lägger alltid upp bilder på mig själv genom åren varje år så tänkte jag gör det nu med.
 
2009, 13 år
 
2010, 14 år
 
2011, 15 år
 
2012, 16 år
 
2013, 17 år
 
2014, 18 år
 
KRAM
 
© Ellinor Wikman



Solbrillor i kvälls solen

Var ut på promenad med Oliver i kvälls solen, vädret är helt sjukt och känns otroligt att det varit strålande sol varje dag senaste veckan.
 
 
 
KRAM
 
© Ellinor Wikman



Dödliga synder lathet/sloth

Hittade inget som stod om det på svenska så google översätt om ni inte kan engelska så bra:
 
Sloth (Latin, Socordia) can entail different vices. While sloth is sometimes defined as physical laziness, spiritual laziness is emphasized. Failing to develop spiritually is key to becoming guilty of sloth.
 
 
 
 
 
Så gjorde så här för lathet, tänkte bara att man inte orkar bry sig i sitt utséende och bara ser ut hur som helst. Känns jävligt skönt att vara klar med det här Seven sins serien och nästa vecka ska jag låta min kreativitet flyta!
 
KRAM
 
© Ellinor Wikman



Vad har jag gjort idag?!

Här vare tomt, orkade inte blogga innan jag och Julia for på Yohio, var på det och var ganska trevligt. Bortsett från att min pollen allergi var helt brutal, sved och rann som helvete så var tvungen att köpa solbrillor (använder aldrig det) för mina ögon blev så ömtåliga att allt ljus kände för starkt.
 
Allt smink rann också bort så var helt omsminkad runt ögonen i slutet, haha.
 
Efter det stack vi till en kulle och hade kul, hehe, detaljer kan utelämnas men var verkligen en dag jag kommer minnas föralltid. Sen gick vi till Max och mötte upp Oliver och käkade glass och kom just hem och ska kolla film nu.
 
 
 
Imorgon kommer sista sminket i Seven sins serien, helt ärligt är jag glad att kunna göra något annat efter det och låta min kreativitet go wild.
 
Btw, har aldrig haft så lite vänner i mitt liv som jag har nu, men har inte varit så här glad på länge, donno why, but i love it!

KRAM
 
© Ellinor WIkman



Tatueringsmässan då

Hemma från mässan! Okej, har varit hemma ett tag men åt och kollade då Oliver spelade och funderade på att skriva först imorgon men skriver idag så jag slipper tänka på det imorgon.
 
Var jääätte roligt på mässan och såg massa snygga tatueringar (och människor, hah) och tror jag vet vart jag ska göra min nästa tatuering som blir andra vaden.. Också har jag lite halvt tänkt mig att jag nästa år ska tatuera armen (inte min sleeve utan en mindre tatuering på underarmen) på mässan, så jag kan se någon av mina tatueringar i alla fall, då jag närmsta tiden bara kommer ha ben tatueringar.
 
Och som vanligt hatar jag att fotografera då jag umgås med folk så tog inte upp kameran en enda gång.
 
Fun, fun, love tattoos. 

Dogge Dogelito var där med två andra (för mig okända) rappare och uppträdde två gånger. Var verkligen skämmigt och oproffsigt tyckte jag, ljudet var waaay för högt, kunde skrika och ändå inte höras (det är ju inte direkt en konsert man kom till). Sen hade dem bara 2 låtar dem sjöng om typ 10 gånger och de enda som verkade uppskatta det hela var några (vad jag antar) glatt alkoholpåverkade typer, haha.
 
P.s. Om ni vill se en liten video från dagen kolla Julias blogg, dollmurderer.blogg.se
 
Men trött och glad går jag och sover, imorgon blir det Yohio med Julia, HAH, kul vi hare, godnatt!
 
© Ellinor Wikman



On the go

 
 
 
Tatueringsmässan med Julia idag, skriver efter det då jag kommit hem.
 
KRAM
 
© Ellinor Wikman



Snart är sommaren här

 
 
 
 
 
 
KRAM
 
© Ellinor Wikman



Inga priser

Vann inte något pris på Plusawards vilket suuugeer!! Men är mest besviken på mig själv och ska (försöka) se det här som motivering att jobba hårdare under nästa år. Dessutom hon som vann (Kim) går i min klass och jag vet att hon är riktigt duktig så var inte jätte förvånad, haha.
 
Också så kan jag ju inte se det som ett stort nederlag då jag ska satsa hårt på min karriär och vet redan nu att jag kommer få många bakslag och om jag skulle inbilla mig annat skulle det aldrig gå. Så ser framåt nu istället!
 
 
 
 
Fick bara 3 halvtaskiga bilder under kvällen men var just ute och fotograferade lite och åt glass med Oliver för att trösta mig själv så dem kommer upp på ett tag!

KRAM!
 
© Ellinor Wikman



Plusawards

Mot PlusAwards! Vi får se hur det går men hursom kommer jag vara glad över att ha klänning och äntligen kunna visa upp min tatuering, hehe.
 
 
 
 
 
 
KRAM!
 
© Ellinor Wikman



Klagomål och veckans planer

Kunde inte gå ut för min migrän var så jävla dålig... Blev bättre nu efter att ha ätit men känner fortfarande av det i bakhuvudet så ska försöka lägga mig tidigare. Blir så irriterad på mig själv då jag alltid ska få det då jag faktiskt ska göra något så blir man helt handikappad och kan knappt röra sig...
 
Måste ringa läkarna igen och få en tid att komma dit, då jag förra gången bara fick telefon tid men då sa dem att de inte kunde ge ut mediciner bara via telefonen VARFÖR FICK JAG BARA TELEFON TID DÅ? Åh, blir så less..
 
Sen måste jag också få en tid att röntga mitt huvud igen för hade ju en cysta förra gången jag kollade och måste bara checka av att den inte blivit sämre vilket kan leda till tumör, blää, för läkare!
 
 
 
I alla fall så är det imorgon PlusAwards så då ska jag se om jag vinner årets Makeup elev tror jag det var.. Inga för höga förväntningar men nog kommer jag bli besviken om jag inte vinner! Men hursom kommer jag vara fett fancy med klänning och allting, ska försöka lägga upp bilder innan eller efter.

På fredag blir det också tatueringsmässan, ska spana efter någon som verkar vara bra på det jag ska göra nästa gång och på lördag ska jag med Julia som ska se Yohio igen. Så ovanligt mycket den här veckan, mehe.
 
KRAM!
 
© Ellinor Wikman



Tatuerings uppdatering

Senast jag pratade om min tatueringsläkning var i en av mina videobloggar men om ni inte sett/orkar se videosarna kan jag ta en snabb run through vad som hänt.
 
Efter jag gjorde den (2 veckor sedan) tog det ungefär en vecka innan den började flagna, vilket var läskigt, då det var väldigt mycket och färgen såg fläckig och konstig ut då översta lagret av färgen flagna bort också. Smörjde in den ungefär 3 gånger om dagen då och försökte ha lössittande byxor jämnt. Efter ungefär 3 dagar av det var allting borta.
 
Just nu flagnar det absolut översta hudlagret, vädligt tunt och så långt jag kan se är det ingen färg som följer med. Det är också först nu den börjat klia för mig men är inte så farligt och kan hålla fingrarna i styr! Smörjer bara in morgon och kväll och använder vad jag vill för byxor men försöker ändå inte använda mina absolut tajtaste.
 
 
Är bara några ställen man fortfarande kan känna små upphöjda platser i huden där det inte riktigt flagnat klart  men då jag drar handen över (till exempel) bladen känns det precis som min egna hud. 
 
Tror den kommer vara fullständigt läkt innan slutet av veckan men ska ändå forsätta smörja in och inte duscha varmt/för länge och bada tills månadens slut så jag är säker på att den har fått nog med tid.
 
 
Men känner mig mer och mer nöjd för varje gång jag ser den (nog för att det är ganska omständigt att göra) och är glad att jag kan känna att den har gjorts bra, alltså att den är helt slät.
 
Gör en sista uppdatering om det här i slutet av månaden!
 
Sen snabb uppdatering om idag, Julia frågade om vi skulle käka pizza idag igen och för hon var sugen på det (och jag är alltid sugen på det) men känner att jag håller på att få migrän och värmen gör det inte bättre så ska begrava mig i DH och hoppas det går över så jag kan gå ut och fotografera senare.
 
KRAM!
 
© Ellinor Wikman



RUN!

Nu blir jag försenad till skolan så måste springa, skriver senare! 

• Edit, Julia påminde mig om att vi faktiskt börjar om en timme, hehe, tur att jag inte hann dra!
 
 
 
KRAM!
 
© Ellinor Wikman



Romantisk pizza picnik

Oj blev ganska sen uppdatering idag. Heh, sorry.. 
 
Efter skolan blev det romantisk pizza picnik med Julia och efter det smoothie från McDonalds, man måste ju njuta då vädret är sjukt underbart, så varmt att jag kunde gå i bara linne några gånger under dagen, dock så for solskydd på direkt!
 
Snodde bilden från Julias facebook då jag hade lämnat kameran hemma.
 
Sååå.. Tänkte bara meddela att jag mest troligt kommer dra ner på bloggandet, kommer vara uppdatering (mest troligt) varje dag men kanske inte lika mycket, men känner mig så less på att blogga om massa skit som inte ens är intressant, bara bajsa ut inlägg utan ens att ha något viktigt att säga.. Så kommer bara skriva då jag känner lusten inne.
 
Kommer inte uppdatera om att jag inte orkar uppdatera också, typ om jag blir sjuk eller så någon dag kommer jag bara skita i bloggen för vill inte känna ett tvång att uppdatera då jag inte ens får betalt före, HAH, och det kommer jag nog aldrig få så inget jag tänker sträva efter...
 
DOCK kommer jag fortsätta göra smink varje söndag så det förändras inte!
 

 
Imorgon (om vädret är lika vackert som idag) ska jag ut och fotografera då våren/sommaren typ är här och kände mig inspirerad för det! Kommer också en tatuerings uppdatering imorgon, så inlägg imorgon blir det fortfarande!

KRAM!
 
© Ellinor Wikman



Back baby

Im back!

Bättre uppdatering efter skolan.. 
 
 
 
BYE!
 
© Ellinor Wikman



Utmaningen, dag 31 sista dagen - videoblogg

 
SISTA DAGEN YES!! Kanske inte så jätte spännande avslut men jag orkar fan inte filma mer just nu, hah, är sååå less!
 
KRAM!
 
© Ellinor Wikman



Utmaningen, dag 29 (fast egentligen 30 - videoblogg

 
Siffrorna på dagarna börjar blanda ihop sig nu.. Sista videon imorgon, woopwoop!
 
KRAM
 
© Ellinor Wikman



Utmaningen, dag 29 - videoblogg

 
Okej, ska fara till Koler (ett stuga vi ska sälja) och städa och ha oss, finns inget internet där och kom på i sista sekunden att jag måste ladda upp så här får ni världens kortaste video i världs historien. Uppdaterar bättre imorgon då vi kommer hem.

Och Julia neeej, jag laddar inte upp i förväg som du kanske märker?! HAH.
 
KRAM!
 
© Ellinor Wikman



Utmaningen, dag 28 - videoblogg

 
Verkar gå bra att föra över.. Nu är det bara spännande då vi ska åka bort imorgon kommer tillbaka på torsdag och sen far vi iväg igen på fredag och på båda platserna finns det absolut inget internet så måste kasta upp videosar på morgonen.. 
 
Allting är bra här hoppas ni har det bra!
 
KRAM
 
© Ellinor Wikman



Utmaningen, dag 27 - videoblogg

 
KRAM!
 
© Ellinor Wikman



Utmaningen, dag 26 - videoblogg

 
KRAM
 
© Ellinor Wikman



Mac är världens sämsta dator...

JAG HATAR MAC. MMM... Har suttit och försökt lösa det här problemet med lite minne och ska vara ett sådant projekt alltid då det gäller Mac datorer, wäwäwä. Så fort jag går ut skolan och har råd ska jag bara kasta datorn ut ur fönstret och skaffa en ny!

Men eftersom jag är ett geni har jag skapat lite mer minne men i alla fall och hoppas det hjälper...
 

Jag minns inte om jag sagt det men jag ska åka till Gällivare imorgon och jag brukar ju vanligen säga att jag inte kommer uppdatera men måste ju fortsätta få upp videosar så inte Julia vinner. Är faktiskt nervös över hur det kommer gå...
 
MEN kanske inte kommer upp på bloggen så ni får kolla in på min youtube kanal WikmanMakeup för att se om det kommer någon video eller inte, Ja Julia man får göra så! Bara en video når nätet räknas det!
 
Okej ska ordna dagens video nu, äta mat och packa... KRAM
 
© Ellinor Wikman



Dödliga synder Avundsjuka/Envy

Hittade inget som stod om det på svenska så google översätt om ni inte kan engelska så bra:
 
Like greed and lust, Envy (Latin, invidia) is characterized by an insatiable desire. Envy is similar to jealousy in that they both feel discontent towards someone's traits, status, abilities, or rewards. The difference is the envious also desire the entity and covet it.
 
 
 
 
- Tyvärr inget helansikte, kände mig så sjukt missnöjd med ögonsminket att jag bara sket i det.
 
Man brukar ju säga att då folk snackar skit så är det avundsjuka så ville anspela på den idén, sen hur mycket jag håller med om det är en annan sak men... Jag tror ni förstår poängen då. Använde ju också det klassiskt gröna som man alltid kopplar till avundsjuka.
 
KRAM
 
© Ellinor Wikman



Livs funderingar

Hatar att jag inte kan bada och ta jätte, jätte varma duschar, är typ det bästa som finns och nu kan jag inte.. Livet suger, HAH, nej jag skoja! Sitter och dricker sprite och kollar South Park med Oliver. 
 
Sitter också och filosoferar på mitt liv. Ibland blir jag så stressad av att jag inte är på ett visst sätt och känns som om jag är enda i världen på det här sättet (är inte så trög att jag verkligen tror det). Blir oftast inte avundsjuk på andras utséende utan deras sätt att se på världen, vänskaper och tankesätt... Men vet att jag bara måste acceptera hur jag är.. Hmm...
 
 
Har också fått telefon tid på måndag om min migrän, hoppas dem kommer hjälpa mig.

KRAM!
 
© Ellinor Wikman



Utmaningen, dag 25 - videoblogg

 
KRAM
 
© Ellinor Wikman



Tatuerings uppdatering

Tänkte klämma in en uppdatering hur min tatuering mår för dem som är intresserade.. Huden har börjat flagna aaningen särskilt kring konturerna men har ännu inte kommit till den kliande fasen som jag inte ser fram emot.
 
 
Håller den återfuktad (använder Tattoo-Creme) under dagen och så har svullnaden förbättras. Så inte så enorma skillnader..
 
 
KRAM
 
© Ellinor Wikman



Utmaningen, dag 24 - videoblogg

 
KRAM
 
© Ellinor Wikman



One of them

Usch, hatar att jag måste knalla runt i mjukisbyxor är det värsta jag vet. Skrev till och med ett inlägg om det för ett tag sedan hur lite jag gillar då folk går runt med det utomhus.

Men måste ju göra det så att det inte ska skava mot tatueringen. Vill bara ha en skylt där det står "Jag måste ha mjukisbyxor, nytatuerad", känner mig så trashig annars...
 
Har byxbenet uppkavlat då jag är inne för minimalt kontakt och så det blir enklare då jag ska smörja in.
 
KRAM
 
© Ellinor Wikman



Te och tycker synd om sig själv

Blev ingen skola idag då jag knappt kan stödja mig på mitt ben, så sitter och dricker underbart mint te och tycker synd om mig själv. Överväger att dra igång ett Harry Potter maraton men vet inte riktigt.. Vi får allt se! 

 
 
KRAM!
 
© Ellinor Wikman



Utmaningen, dag 23 - videoblogg

 
KRAM
 
© Ellinor Wikman



Min tatuerings upplevelse

Okejrå, först av allt. Har gjort en kategori som heter "Tatueringar&piercingar" inte för att "Gud jag har gjort en tatuering fyfan va tuff jag är" utan mer att jag själv vet att jag tycker det är jätte jobbigt då jag inte kan hitta såna inlägg och bilder då jag finner det intressant, så. Så vare med det.
 
Kommer uppdatera lite då och då (i videobloggar och inlägg) under läkningstiden för tror det kan vara en intressant sak att se och veta när man ger sig in på det.
 
Här ser ni mer hur stor den är i jämnförelse. (och den vita fläcken på övre bladen och lite på mitten av rosen är gel)
 
SÅ, jag tatuerade mig igår...

Gjorde det ont? - Ja, klart som fan det gjorde, men var väldigt hanterbart till mesta dels, valde benet just för jag vet att det är ett mindre känsligt ställe och ville inte börja med typ fötterna då det är väldigt ömtålig plats. Men mitten av tatueringen var ungefär 4 av 10 i smärta, sidorna på benet var 5 av 10 och närmare knäväcket var det 7 av 10, där gjorde det riktigt ont och jag kunde inte slappna av ordentligt.
 
Hur kändes det? - Som alla säger är det en väldigt unik känsla och tror många upplever den olika, men för mig kändes det som en epilator (som drar upp håret från roten) fast den var glödande, så en brännande känsla, som det flesta säger.
 
Hur lång tid tog det? - Det tog ungefär 2,5 timme, vi tog en 2 minuters paus men det var för att Jenny (min tatuerare var tvungen att tala med en kund)
 
Vart gjorde du det? - House of Pain i Norrköping hos Jenny, hon var jätte snäll och fick mig verkligen känna mig bekväm så var en riktigt bra första upplevelse.
 
Varför valde du det motivet/vad har det för betydelse? - Okej, jag tänker säga det här en gång för alla för mig måste inte tatueringar ha en mening, den här tatueringar har ingen mening. Jag tycker rosor är vackra/jag gillar den här stilen på tatueringen  och jag har alltid gillat blåa rosor mer än röda.
 
Känns som en klassisk grej som jag aldrig kommer tröttna på. Och om ni har en annan åsikt om det, kan ni diskutera med era kompisar och fnittra men jag bryr mig inte ett dugg att höra det.
 
Här kan ni se att det är aningen rött och svullet just nu
 
Idag for plasten av som jag haft tidigare, känns ömt och svullet för tillfället men har smörjt in den med en gel från House of pain som är speciellt gjord för läkande tatueringar. 

Också efter att jag tog bort plasten har den svullnat mer så har ganska svårt att stödja mig på benet och haltar fram för det mesta.
 
Och (även fast jag inte får ofta hatkommentarer) om ni inte gillar motivet/tatueringar eller om ni tänker predika om hur fult det kommer vara då jag blir gammal, snälla, SNÄLLA, gör det inte för det är ändå försent, den sitter fast och kommer inte komma loss inom en snar framtid.
 
Jag är i alla fall jätte nöjd jag älskar den och skulle inte vilja ha den på något annat sätt!
 
KRAM!!!
 
© Ellinor Wikman



Min första tatuerings idé

Hejhej!

Tänkte egentligen inte gå till skolan idag men gick för Julias skull då hon annars skulle vara själv! 
 
Bara för jag vet att ni som såg videon igår (och för er som inte såg den så sa jag att jag skulle tatuera mig!) undrar säkert ganska mycket vad jag gjorde som min första tatuering. Så här får ni en bild som jag snodde från "House of Pain"s facebook sida som Jenny (min tatuerare) fotograferade precis då vi var klara.

Kommer gå in på tid, smärta, varför och allt sådant senare idag, så håll utkik för det!
 
Dock kan jag ju säga, ja, jag är sjukt jävla nöjd!
 
Inte bästa bildkvalitén men, men. Och om ni inte förstod det så sitter den på baksidan av min vad.
 
 
 
 
KRAM!
 
© Ellinor Wikman



Utmaningen, dag 22 - videoblogg

 
Videoblogg på morgonen, kolla videon för att förstå varför..
 
KRAM
 
© Ellinor Wikman



Utmaningen, dag 21 - videoblogg

 
KRAM!
 
© Ellinor Wikman



Hårfjong

Känner verkligen på sistone hur lat och inspirerad jag varit på att blogga på sistone. Ska ju till Gällivare på söndag (troligtvis) så blir ju en paus och hämta inspiration då.
 
Nu ska jag ge mig ut i regnet och storhandla, tillsvidare får ni en gif!

 
Vill bara att sommaren ska komma så jag kan känna inspiration att fotografera igen! Bläää.. Allting är grått och trist..
 
KRAM!
 
© Ellinor Wikman



Going to school

 
 
Usch, har sovit riktigt dåligt inatt och har lite dov huvudvärk. Ingenting brutalt men distraherande. Sen tror jag mamma har bokat tid hos läkaren när jag åker upp till Gällivare så hoppas jag på att få migrän tabletter...
 
KRAM
 
© Ellinor Wikman



Going to school

 
 
Usch, har sovit riktigt dåligt inatt och har lite dov huvudvärk. Ingenting brutalt men distraherande. Sen tror jag mamma har bokat tid hos läkaren när jag åker upp till Gällivare så hoppas jag på att få migrän tabletter...
 
KRAM
 
© Ellinor Wikman



Utmaningen, dag 20 (fast skrev 21) - videoblogg

 
Hann med allting plus en långpromenad. Men vi tar storhandlandet imorgon då jag inte orkade innan det stängde på grund av illamåendet. Har just plöjt igenom massa jobb ansökningar och nu är jag klar för kvällen.

Skriver imorgon, godnatt
 
© Ellinor Wikman



Dödliga synder stolthet/pride

Hittade inget som stod om det på svenska så google översätt om ni inte kan engelska så bra:
 
In almost every list, pride (Latin, superbia), or hubris (Greek), is considered the original and most serious of the seven deadly sins, and the source of the others. It is identified as believing that one is essentially better than others, failing to acknowledge the accomplishments of others, and excessive admiration of the personal self (especially holding self out of proper position toward God).
 
 
 
 
 
 
 
 
Okej, känner mig inte alls inspirerad och tror jag är på väg att få migrän igen. Måste seriöst ringa läkare och be om receptbelagd medecin för receptfritt fungerar inte och börjar bli värre...
 
Men hade lite tanke med sminket, tänkte mig att stolta människor sträcker på nacken, håller huvudet högt och ser ner på resten av världen Ooooch man håller huvudet så högt att huden spricker upp. Orkade inte lägga ner alls mycket jobb på det här och är som sagt ganska oinspirerad och illamående så ni får ta att det inte är super bra..
 
KRAM
 
© Ellinor Wikman



Camel vs Girl

Godmorgon!
 
Har ätit fruksot och ska nu börja med nytt smink. Ska hinna göra en timmes yoga, storhandla och tvätta mina sminkborstar också idag..
 
Här får ni en av mina favorit videosar!
 
HAHA
 
KRAM!
 
© Ellinor Wikman



Utmaningen, dag 20 - videoblogg

 
Smink kommer imorgon, hade inte tid idag då jag städat hela dagen
 
KRAM
 
© Ellinor Wikman



Ny Telefon

Storstädningen är i fullgång och har inte hunnit uppdatera (jag ljuger, har varken börjat städa eller orkat blogga men ska börja nu!)
 
Min telefon har kommit, men när jag fick sms om att den var här stod det att det var en påminelse även fast jag inte fått något sms innan det, EHE.
 
 
Kommer nog inte orka uppdatera på länge för ska bara städa hela dagen men då vet ni vart jag försvinner, en film kommer i alla fall senare...

KRAM!
 
© Ellinor Wikman



Utmaningen, dag 19 - elliwikman.blogg.se

 
Gjorde scones!
 
KRAM!
 
© Ellinor Wikman



CocaCola vanilla

Enda colan jag gillar, dricker annars inte cola men den här är mmmm...
 
Ska redigera videon då jag gjorde scones nu. Har just ätit på dem, gott som fan men känner mig jätte svullen nu, hah. Sen jag fick mitt migrän anfall i måndags har jag inte heller gjort någon yoga då min huvudvärk blir värre vid ansträgningar och då jag inte gör yoga brukar jag skita i vad jag trycker i mig så känner mig lite ur gängorna. 

Vet inte om jag hinner börja med yogan imorgon igen för ska köra storstädning och tvätt här hemma så vi får la se. 

KRAM!
 
© Ellinor Wikman



NU BLIRE PERSONLIGT Haha

Hmm.. Fick en kommentar på min Beautylish på mitt meth smink där någon kommenterade "Who cares?" gick in och kollade på personens sida och hon hade inte några egna bilder bortsett från profilbild och bara gjort en sak på hela beautylish, kommenterat min bild.
 
Kan inte undvika att undra om någon gjorde den bara för att kunna kommentera på min bild utan att ip adress.. Och även om det inte är så känns det som personen verkar inte ha mycket för sig då det bara lägger en sådan kommentar och inte gör något annat, känns lite personligt då.. Ahja, skitsamma.
 
 
 
Ska gå och handla godis nu med Oliver.
 
KRAM!
 
© Ellinor Wikman



Bra morgon

GODMORGON!

Sov 12-13 timmar inatt.. Woops, men skönt vare. Då jag vaknade såg jag att jag fått jätte mycket "likes" och kommentarer på min beautylish vilket gjorde min morgon! Var tvungen att dubbelkolla att det faktiskt var likes och inte views, men det vare.
 
Sen frukost, mer te, druckit te varje morgon och kväll sen jag köpte det, var så gott!

 
 
KRAM!
 
© Ellinor Wikman



Utmaningen, dag 18 - videoblogg

 
KRAM!
 
© Ellinor Wikman



Cranky

Har varit craanky, sen jag kom hem, var trött så gick och la mig även fast jag vet att om jag går och sover på dagen så kommer jag få ont i huvudet och bli grinigare, vilket jag blev...
 
Men satte mig framför Beautylish som jag inte varit inne på över ett år och började ladda upp nya bilder, ska försöka bli mer aktiv där för man ser så mycket inspirerande smink (http://www.beautylish.com/elliwikman - min beautylish om ni vill kolla)
 
Tänkte också uppdatera er om att jag använder ny hårinpackning nu, istället för nummer 600 så har jag 200.
 
 
Värre i verkligheten.

När jag använde 600 blev mina fingrar och naglar tilslut immun (antar jag) för färgen så färgade inte av på mig längre men nu när jag använder en ny färg blir naglar och händer färgade. Så om ni ska använda det, använd hanskar om det är ett problem med färgade fingrar för er!
 
Ska redigera dagens video nu så får ni den senare..
 
KRAM
 
© Ellinor Wikman



Going to school

Bilderna blev lite överexponerade
 
 
Undrar om den här skjortan fungerar till mitt hår.. Har ännu inte vant mig med att para färger till det.. Mehmehmeh, känns som om bara svart passar ihop med det. 
 
KRAM!
 
© Ellinor Wikman



Utmaningen, dag 16 - elliwikman.blogg.se

 
Fast egentligen dag 17...
 
KRAM!
 
© Ellinor Wikman



Vitiligo

Okej jag brukar inte bry mig om sånt här men var tvungen att dela med mig för kan inte sluta kolla på den här tjejen. Hon heter Chantelle Young och är model med vitiligo (en sjukdom som skapar pigment förlust i huden).
 
Fast så är det här från 9gag så kanske inte måste vara sant, DOCK, även om det inte är sant kände jag bara.. 
 
Den här tjejen är otroligt vacker och fler med vitiligo borde kunna vara modeller för dem ser ju amazeballs ut när man sätter det så här, med smink ljussättning och allting, ser bara otroligt ut. Och skulle säkert vara väldigt upplyftande som lever med sjukdomen och lider av det... 

Som sagt brukar inte direkt bry mig om såna här saker men tyckte hon såg så otrolig ut och att det var något så unikt istället för fet och smal tjatet.
 
Källa: http://9gag.com/gag/aXbdp82?fb_action_ids=476249555810385&fb_action_types=og.likes
 
KRAM!
 
© Ellinor Wikman



Golden train (spårvagn, ehe)

Absolut ingenting att skriva om, kommer en video senare där jag testar något jag aldrig ätit förut, annars ska jag diska nu!

 
KRAM!
 
© Ellinor Wikman



SPRINGER

 
 
KRAM
 
© Ellinor Wikman
 
 



Utmaningen, dag 16 (men skrev 15) - videoblogg

 
KRAM!
 
© Ellinor WIkman



Korsetten

Julia stylade mig idag till ett skolprojekt och fotograferade (hon har tagit bilderna men jag gjorde redigeringen).
 
 
 
Hade min korsett under fotoskiten så tänkte jag kunde ha den med min tröja över medan jag åker hem för var sista lektionen så kändes jobbigt att tjorva av den. Men blev inte en trevlig upplevelse...

Har inte haft den på över ett år så hade glömt hur påfrestande det kan vara efter ett tag, då det var varmt ute blir det först och främst skitvarmt. Så får man en sådan hållning av den och när jag håller bra hållning länge får jag bröstsmärtor för bröstmuskeln i bröstkorgen sträcks ut som då man strechar benen (fast det känns mycket mer) vilket är ytterst obehagligt och gör rent ut ont.. Min är inte tränad/utrstäckt då jag haft så dålig hållning genom livet därför får jag så och kanske inte du får så. Har åkt in på akuten tidigare på grund av det då jag inte visste vad det var.
 
Så svettas som en idiot nog svårt att andas när den spänner över hela min överkropp och sen får jag otroliga bröstsmärtor. Perfekt, sen var spårvagnen fullpackad så kändes som att det var Bråvalla all over. HAHA, men överlevde och så fort jag kom hem fick fläsket välla ut, sweet!
 
Haha, videon för idag kommer snart.

KRAM!
 
© Ellinor Wikman



Te

Hallå!

Har inte hört av Jahfet på varken telefon eller facebook så vet inte om jag kommer se honom idag, som det ser ut nu så äre icke.. Men tog med Julia på stan och köpte födelsedagspresent till Jossan (Jossan om du läser det här sorry att den blir försenad!) för hon fyller år imorgon och hinner inte få iväg den på posten föränn imorgon, såå...

Sen så skämde jag bort mig själv och köpte en tekanna och te, vilket var typ godaste teet ever. Var så GOTT. Var mint och först när jag drack så smakade det bara citron men sen kom eftersmaken som en smäll i ansiktet MINT och var så gott.. Mmm..
 
 
 
 
 
 
 
Föresten, hörde nu Oliver prata om det i telefon - tänker inte spoila något - MEN JAG HATADE SLUTET I HOW I MET YOUR MOTHER. Så värdelöst. Hatade det. Blä.
 
Såå.. Ja, ska gå nu, kanske dricka mer te. Göra mat. Slakta en get. 

KRAM!
 
© Ellinor Wikman



Ute i tid

 
 
 
 
Skulle träffa Jahfet idag men har inte hört av honom och man vet ju aldrig med han så vi får se! Men har redan börjat med dagens video, ehe, första gången det inte blir sista minuten...
 
Skriver senare, kram!
 
© Ellinor Wikman



Utmaningen, dag 15 - videoblogg

 
KRAM!
 
© Ellinor Wikman



Buttbad!

Hallå i min blogg! Jag är buttbad på att uppdatera i know.. Alla bloggares synd och skam!
 
Skoldagen bestått av 2 stora aprilskämt, men ingen som drev med mig.. Men jag och Julia skämtade med Becka och sen drev Elli med Julia (och när jag fick veta om det så blev jag lite whatta fukk?) om ni vill läsa om det får ni kolla Julias blogg dollmurderer.blogg.se
 
Själv har jag inte fått några skämt åt mitt håll ännu som tur är, är ganska lättlurad om det verkar troligt.. 
 
 
 
Handlade också innan jag for hem och ska vi snacka stora i-lands problem?! Det är fan när man köper hörlurar och dem är helt krokiga och konstiga, hata're...
 
Också beställt ny telefon och hoppas den kommer i veckan annars kommer den på måndag nästa vecka!
 
Har fått jätte mycket komplimanger för mitt hår idag så känns ju bra, så jag inte ser buttugly ut! Haha.

Färgen är så konstig på dagen utomhus då ljuset är kallare är det mer åt det lila hållet men sen när kvällen kommer och ljuset blir varmare blir det rödare och rödare och sen när solen gått ner helt ser det ut som svart med röda skiftningar, tror jag ska filma imorgon hur det ser ut i alla olika ljus för ser lite fränt ut..
 
KRAM!
 
© Ellinor Wikman



New och migrän

Undrar om jag har en 18 årskris då jag byter hårfärg och ändrar piercingar, HAHA!
 
 
 
Här ser ni hur håret ser ut i dagsljus, väldigt mörkt, hoppas att lite av mörkheten sköljer ut så att det inte ser svart ut då det är riktigt mörkt, men till mesta dels är jag nöjd och mest ovan.
 
Migränen sitter ännu i och är orolig att jag ska börja må illa på spårvagnen, får se om jag klarar igenom hela skoldagen..
 
KRAM!
 
© Ellinor Wikman