Från igår med Julia!

Träffade Julia igår och handlade massa fränt på stan sen blev det McDonalds snacka och skratta åt folk som gick förbi. Lätt roligast!

Nylon strumpbyxor.
 
Nya sexiga byxor! 
 
Mörkare puder än min hudfärg men kommer använda den till contouring.
 
Till mina naglar för det skivar sig så jag kan spara dem långa.
 
Olja till nagelbanden.
 
Det jag inhandlar varje månad, blekning och min röda hårinpackning.
 
 
Fick ett paket från Naima som jag praoade hos med massa blandade saker som snoddar.. 
 
Svart färg till om jag vill göra om min dip dye.
 
Navelsmycke fast jag inte ens har hål i naveln. x3
 
Och lite andra små saker!

Nu har jag klippt mina toppar för att få bort det slitnaste och blekt och färgat utväxten, ansiktsscrubbat och smörjt in mig så känner mig fräsch och fin idag. Ska nog gå ut på promenad och laga god mat och kolla en film med Oliver ikväll eftersom..
 
Imorgon åker jag till Gällivare i en vecka och lämnar Oliver här, så ska bara njuta av lugnet hemma och att inte behöva tvätta, diska, laga mat osv!
 
Ha en bra påsk och ett bra lov!
 Vår fotografering!

Gick ut och promenerade med Oliver då det var underbara +15 grader idag. Längtar verkligen till sommaren så ska jag ta bilder då också. :3
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag har fotat och redigerat alla bilder själv.
 
Mysigt!

Hejrå!Deep roots

 
En bild jag ritade i helgen som jag döpte till "Deep roots"
 
Anonym Om: 28 random fakta om mig - videoblogg
IP: 85.225.183.1
hur kom du på att du var bi? och berättade du bara det till dina vänner eller vad? :
 
Svar: Jag tror jag alltid visste det men det var som att bara "acceptera" det faktumet att det var så. Jag har alltid funnit mig lika attraherad till kvinnor som män och inte haft något emot tanken att vara intim med någon av samma kön. Man lär sig i olika takt att acceptera det och förstå hur man känner. :)
 
*Måste bara inflika att ens sexuella ställning handlar om att man vill ha sex med ett visst kön och har inget med förhållanden och kärlek att göra en heterosexuell människa kan bli kär i en person av samma kön men inte vara sexuellt attraherad och vise versa*

Jag berättade först för Oliver och sedan mina närmaste vänner och liknande. Jag orkar inte nu gå och berätta för alla människor jag lär känna men jag döljer inte det som jag gjorde innan jag "accepterade" det. 
 
Jag tror att jag har haft det lättare än många att acceptera min läggning eftersom min moster är gift med Sue Ellen och jag har levt med det nästan hela mitt liv och vet att min familj och människor omkring mig inte har något emot den saken. 

Hoppas det svarade på din fråga!

Var sann mot er själva och ha en underbar dag. :)28 random fakta om mig - videoblogg

 Dokumentären om Malmberget

Var med på TV!
 
Men missade mig själv.. Hehe.. Var i alla fall med i en dokumentär om Malmberget på SVT2, om ni vill se kan ni gå in på svt.se's hemsidan och klicka er runt och titta på mig, kör ju epa och är allmänt frän...
 
Mmmm.. Mun.... Glugg...
 
Mamma ringde och var arg på mig för jag att jag inte berättat men var svårt att berätta då jag själv hade glömt. Wooops!
 
Har fått prao och hon jag ska vara hos är så himla skön och gullig så känns riktigt bra! :)
 
Ville egentligen bara meddela om det här, hejrå!Where the shadows will fall

Nu orkade jag blogga! Huvudvärken är sådär just nu och kände mig lite kreativ.
Det som händer just nu är att jag klippt Olivers hår, och han blev jätte fin! 
 
Alltid lika charmiga!
 
 
Gjorde ett smink där skuggorna faller naturligt, är nöjd och var inte så komplicerat så gick fort och enkelt. :)
 
OCH så målade jag Olivers händer medan han spelade Nintendo, kontrollen blev ju ganska halvers men är nöjd med händerna.
 
Annars nytt så har jag fått ett par röda converse av Becka hon inte använder längre, tummen upp för det med!
 
Får se när jag nästa gång orkar uppdatera, kommer nog inte vara så snart men håller på att jobba på en videoblogg så håll ögonen öppna här eller följ min youtube kanal "WikmanMakeup"
 
loveFörklarar mig själv...

Hej min lilla oälskade blogg!
 
Älskar inte min blogg längre för min hvuduvärk styr hela mitt liv känns det just nu och orkar verkligen inte blogga.  Så tror jag inte kommer uppdatera om inte något riktigt stort händer/om jag mår ovanligt bra en dag och om inget av det händer blir det först då min huvudvärk är över eller om jag får bättre medeciner för det... Ahja, ska inte gå in på det så mycket mer.
 
 
Alla är vackra, även fast det inte är idealen är man vacker med töjda näsborrar och piercingar lika väl som något annat. Ingen ska bli utdömnd för hur man ser ut!
 
hejrå