GOD JUL!

God jul körsbärsblommor!

Hoppas ni har en underbar julafton och får och ger fina julklappar, att maten smakar bäst och att ni inte förfryser tårna om ni bor där det är kallt och om ni inte firar jul hoppas jag ni får en underbar dag ändå!
 
 
 
Det här är ett tidsinställt inlägg från då jag fortfarande var kvar i Norrköping. Tänkte att jag inte kommer ha tid (eller bra internet) att blogga då jag är där uppe men jag ville ändå hälsa er en god jul!

Pussar och kramar så ses vi snart!
 
© Ellinor WikmanVi syns!

Hej körsbärsblommor!

Tandläkaren blev bra, justerade bara bettskenan aningen så nu passar den perfekt. Imorgon far jag till Gällivare tidigt på morgonen. Som vanligt då jag far dit blir det mest troligt ingen bra uppdatering. Har gjort tidsinställda inlägg till julafton och nyårsafton så ni veet.
 
Om jag inte uppdaterar något under lovet hoppas jag ni har det underbart vart ni än är. vanlig uppdatering återkommer den 6 januari!
 
Har ont i huvudet och vill bara kolla Breaking bad så orkar inte ta kort så ni får en gammal bild på mig.

 
KRAM
 
© Ellinor WikmanSlipknot - Duality

Hallådär! Är lat att fotografera, blir så oinspirerad då jag tittar ut då det bara ser brunt och äckligt ut. Så slänger ut min senaste nötar låt. Spelar den flera, flera gånger om dagen, så sjukt bra.
 
 
Ska till tandläkaren 15.00 så får vi se hur det går, skriver efter det.

KRAM!
 
© Ellinor WikmanÅngest och tatueringar

Hallå där! Har varit lat och inte orkat ta några nya foton och slänger bara upp några gifar. Imorgon blir det tandläkaren. :3
 
 
 
Har haft ångest och huvudvärk om tatueringar, ska göra en ganska snart efter jag blir 18 och ska börja ett sparkonto då också... Börja spara för min sleeve.
 
Sen får vi se hur många år det tar innan jag har råd att göra den. Men fortfarande känns bra att börja min väg till min sleeve redan då jag blir 18 år och då jag får pengar till övers kommer jag ju lägga dem in på kontot.. Blir nog ett ganska stort start kapital då jag fyller år och kommer få pengar av många.
 
I alla fall har ont i huvudet nu, så ska ta det lungt, godnatt kram!
 
© Ellinor WikmanCandycane kiss

Gjorde något helt annorlunda till det här sminket. Jag tycker julen ska vara en mysig högtid.
 
Jag tror jag aldrig kommer supa på julafton, känns fel. Kanske att man dricker alkohol det säger jag inte emot men jag menar att man blir råpackad... Inte något jag tror jag kommer göra för som sagt, julen är en mysig högtid.

Därför ville jag göra ett mer oskyldigt smink. Hehe. :3
 
 
 
 
 
 
 
Skriver mer senare, kramisar!
 
© Ellinor WikmanFrukost

Har just ätit frukost och ska nu börja med julsminket!
 
 
 
 
 
Skriver senare, kram!
 
© Ellinor WikmanFlash back

Hallådär! Jag och Oliver köpte en gyrospizza som var såå god, var allt jag kunde drömma om. Har bara kollat på youtube och random filmer idag så har inga roliga bilder att visa.
 
Kollade bilder från min första tid i Norrköping och hittade bilder från då jag först började bli intresserad av att fotografera, och inte bara dokumentera smink och min vardag.
 
 
Kommer roligare inlägg imorgon, kram!
 
© Ellinor WikmanThe hobbit the desolation of smug - mina åsikter -

Okej tänkte skriva vad jag tyckte om den andra The Hobbit filmen (visa åsikter återspeglar också den första filmen). Bra och dåliga saker och sedan några jämnförelser med Sagan om ringen filmerna. 
 
Mycket text! Så om ni inte är intresserade av mina åsikter läs inte..
 
Eftersom jag inte läst boken (planerar att göra det då sista filmen kommit ut) kan jag inte påpeka konstiga saker som inte stämmer överrens med filmen osv. Men en sak som jag var besviken på var utseendet i filmen. Och då jämnför jag med Sagan om Ringen där jag alltid varit förälskad i det olika kamera vinklarna och hur färgerna ofta hade väldigt starka kontraster.
 
Filmen hade fina kontraster men i jämnförelse med Sagan om ringen var jag besviken som sagt dessutom då den här filmen skulle ha varit en av det dyraste filmerna som någonsin gjorts förväntade jag mig mer.
 
Bilder från google.
 
Mycket (för mycket) av sakerna var data gjorda vilket var väldigt tydligt vilket gav ett irriterande intryck. Till exempel när det smälte guldet över draken var det tydligt animerat.
 
Jag tror (?) alla orcher var animerande vilket jag finner onödigt. Jag  tycker att man kan göra "huvud orcherna" alltså dem som ofta hamnar i närbild osv med smink och proteser medan resten som mer är som uttfyllnad animerade vilket skulle gett ett mer naturligt intryck.
 
Bilder från google.
 
Sen vill jag också prata om Dvärgarnas utseende. Jag känner att dem var så olika varandra och det var lite irriterande. Vissa såg jätte "lustiga" ut, medan andra såg "normala" ut. Det känns som om det hade sett mer sammanhängande om dem hade mer liknande utseende. Jag förstår ju att alla inte skulle se likandana men att det borde vara vissa riktlinjer.
 
Jag kan ge exempel Alverna i filmerna har vissa riktlinjer. Ljusren hy, långt hår som antingen är rakt eller vågigt. Spetisga öron och små flåtor på olika ställen i håret. Allting dem gör ser mjukt och flytande ut.
 
Ett till exempel? Hobbitar är kortare än dvärgar. Har större fötter gentemot sin kropp. Oftast krullig eller lockigt hår och håriga fötter och händer. Det går aldrig med skor vart det än går. Och spetsiga öron.
 
Enkla riktlinjer som man kan jobba runt vilket det inte kändes som dvärgarna hade, ända likheten vissa hade var att det var korta och lite kraftigare, vilket som sagt gav ett förvirrat intryck.

Bilder från google.
 
Bortsett från detta (alltså mest utseende saker) älskade jag filmen! Den var spännande och jag älskade historian. Och kan inte vänta på nästa film. Även fast jag tog upp mycket saker jag tyckte var lite irriterande var det bara småsaker i mina ögon. Överlag var filmen asgrym och kan inte vänta på nästa och få se hur den slutar.

Jag älskade också det små sakerna som kopplades samman med Sagan om ringen (The hobbit sker innan Sagan om ringen) det är inget man måste förstå för att se filmen men det är en smålustig detalj.
 
MEN Sagan om Ringen är alltid nummer ett för mig!

KRAM skriver mer sen
 
© Ellinor WikmanFörsta natten med bettskena

Nu har Skrället tagit farväl och jag och Oliver är själv igen, men var ytterst trevligt att ha Skrället här i några dagar, hehe!
 
Och jag har sovit min första natt med bettskena, Är definitvt ovan... Gick upp inatt och tog ut den för några sekunder för det värkte i mina tänder (vet inte om det är för jag är ovan eller den är för liten, ska prata med tandläkaren då jag far tillbaka dit den 16 december) sen tänkte jag sätta in den igen men gjorde för ont så gick och sov, sen vakna jag igen på natten och gick och satte in den igen och sov igenom natten, när jag tog ut den värkte mina framtänder aningen men inget värre än så.
 
Om ni undrar hur en bettskena ser ut så är det så här, och om ni tycker jag är konstig och äcklig som fotar min bettskena i olika vinklar såå... Har ni träffat mig förut? Hehe.
 
 
 
 
Jag bara klickar fast den i mina bakre tänder och sedan det främre så sitter den på plats hela natten, om jag inte springer och tar ut den, haha.
 
Nu kollar jag youtube och väntar på att Oliver ska komma hem med glass. Sen ska jag rengöra mina sminkborstar. Imorgon kommer ett jul inspirerat smink på tal om smink också!

KRAMISAR SKRIVER SEN
 
© Ellinor WikmanSagan om ringen fakta

Hinner inte blogga, it's time for the Hobbit, Desolation of Smaug. Här får ni lite random fakta om Sagan om ringen filmerna istället.. Tyckte dem var lite roliga och passande att slänga in!
 
 
Jag skriver mer imorgon om hur filmen var osv, kram på er körsbärsblommor!
 
© Ellinor WikmanArwen

Hallå! Är lite lat och orkar inte dra fram kameran så gjorde bara några gifar innan jag drar till skolan. Missade naturkunskapen och lunchen men det är lungt!
 
 
 
 
Har på mig mitt Arwen halsband bara för jag ska på The Hobbit. Även fast jag vet att The Hobbit och Sagan om ringen är skilda film serier men fuck balls, jag vill!
 
Så hur gick det hos tandläkaren? Jaa, vet inte riktigt. Då vi först testade fick jag inte på mig betskenan så dem kanske skulle behöva skicka tillbaka den, fick ta av och på den flera gånger medan min läkare slipade till den. Men nu ska den sitta bra!

Har ny tid den 16 december så vi kan kolla att den sitter och det fungerar tills innan jag far till Gällivare. :3

Kram hejdå!
 
© Ellinor WikmanPink sky

Blev att äta tacos och nu ligger vi alla i soffan i matkoma. Imorgon har jag fullspäckat schema, med tandläkare på morgonen sedan skola. Efter det träffa Oliver och Skrället och gå på The Hobbit part 2 men har ordnat ett ganska intressant inlägg medan jag är på bion (särskilt om man är intresserad av Sagan om ringen).
 

KRAM!
 
© Ellinor WikmanSom vanligt en vanlig dag

Hemma! Inget speciellt har hänt idag. Men då jag kom hem hade vi finbesök och Skrället va här! Men typ så fort jag kom hit for Oliver och Skrället till stan men orkade inte hänga med för har ont i huvudet...
 
Sminkade Becka, både bas, ögon, läppar och rouge.
 
 
 
 
 
Sen ska jag förbereda mig för en historia redovisning imorgon... Får se hur det går då jag var den ända i min grupp som var klar (tror jag) men jaja, löser sig nog.
 
Ska kolla youtube nu och vänta tills dem där 2 kommer hem och se vad vi ska äta.
 
BTW! Förlorade den där sminktävlingen, är inte förvånad för det var så många grymma sminkningar, men samtidigt fick jag jätte mycket bra respons av andra som såg bliden... Sög ju att inte vinna men kommer fler tillfällen!

KRAM!
 
© Ellinor WikmanMunchkin kitten

Har alltid sådan stress att skriva på torsdagsmorgnar så istället för bilder får ni en video på söta små saker!
 
 
Jag har aldrig varit en katt-människa men dem här är så söta och har kortare ben än det flesta katter så det ser tjocka och underbara ut, vill bara krama dem och gömma dem under sängen med massa mopsar. Haha! Jag gillar fulare lite "missbildade" djur, vill bara ta hand om dem och säga "Det blir bra, vi kan vara fula tillsammans.".
 
Nu ska jag kila. KRaM!
 
© Ellinor WikmanTrött och slut

Hej söta grobianer.

Nu ska jag kolla första The Hobbit filmen och sen gå och sova, bara för att fräscha upp mitt minne innan jag går på bion på fredag! Mår bättre nu men mår alltid bättre på kvällen, värst är det efter skolan så vi får se imorgon hur det är... Ni får två gifar från igår och idag. :3
 
 

KRAMISAR!
 
© Ellinor WikmanMer snö fast den är borta

Ont i hela kroppen och skakningar men tror jag ändå ska försöka ta mig till skolan sista dagarna. Är ju bara 2 dagar till det borde jag överleva. 

Men ska äta mer apelsin och kolla youtube. Under tiden får ni mer snöbilder från då jag var ute och fotograferade.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kramisar!
 
© Ellinor WIkmanRedblack and stripes

 
 
 
Mår bättre idag men ännu sjuk. Vill bara lyssna musik och bli lämnad ifred hela dagen men måste väl vara social antar jag.. Hmm..
 
Kram!
 
© Ellinor WikmanApelsiner och snö

Känner mig bättre nu, har tryckt i mig apelsiner och fått i mig mat eftersom jag mådde så illa att jag inte kunde få i mig mat under lunchen (vilket är sjukt ovanligt för att vara mig). Så hoppas det går bättre att vara i skolan idag. Trodde jag skulle dö för jag mådde så illa... Men som sagt, förbättring!

Charmade hela världen då jag var ute och fotograferade ihelg.
 
 
 
Skriver mer imorgon, ska se sista Sagan om ringen filmen nu, kram!
 
© Ellinor Wikman7 skulls

Hallå tidsinställt inlägg här!

Ni får en bild på Ruvejdas dansgrupp då jag sminkade till deras dansuppvisning. Var sjukt intensivt, satt i 2,5-3(?) timmar i sträck och sminkade person efter person, i slutet skakade min arm så brutalt att jag fick ta stöd av min andra för att klara av att fortsätta.
 
Emma Roodla äger rättigheterna till fotografiet. Hon som tog och redigerade (?) det. 
http://babiidarling.blogg.se/
http://emmaroodla.se/
 
Emma Roodla äger rättigheterna till fotografiet. Hon som tog och redigerade (?) det.
http://babiidarling.blogg.se/
http://emmaroodla.se/
 
Men fan va tuffa dem såg ut! I stundens hetta kunde jag inte fokusera på reslutatet men nu när jag ser dem blev det ju skit snyggt. Är riktigt nöjd över hur bra det blev och ganska stolt över mig själv om jag får säga det!
 
Säkert var tjejerna asgrymma också, var för trött för att stanna och kolla på dem då jag hade bara fått 3 timmars sömn den natten.
 
Hoppas ni gillar det, skriver senare, kram!
 
© Ellinor WikmanMot skolan!

Är sjuk men måste ändå pallra mig till skolan... Ska förbi ungdomsmottagningen för nya p-piller och så skulle jag träffa Jahfet men han är också sjuk (fast värre än mig) så han klarar inte av att ses så blir bara att fara hem efter skolan ändå.
 
Får se om jag sjukskriver mig i veckan men måste gå till skolan imorgon och på fredag för måste bli klar med en grupp uppgift i historia och vill inte bli efter med en grupp uppgift för det är jobbigt.. Vi får se... Men ska köpa apelsiner idag för att försöka skynda på friskheten.
 
 
 

Gjorde ett tidsinställt inlägg igår för jag skulle träffa Jahfet och nu är jag för lat för att ändra det så ni får det ändå.. Hah, så ja!

KRAMISAR!
 
Alla bilder är fotograferade och redigerade av mig om inget annat sägs
detsamma gäller även alla texter som skrivs på bloggen 
Ta inte bilder/texter från bloggen utan lovFlytta hemifrån på budget?

Hallådär!

Jag antar att det flesta som läser min blogg är yngre och inte ännu flyttat hemifrån så tänkte ge några tips om hur man får pengarna att räcka till maten under varje månad, i alla fall hur jag får det fungera. 

I början då jag flyttade gjorde jag inte så här men jag har märkt att det fungerar bäst för mig på det här sättet, det får pengarna att räcka mest. 
 
 
♦ Först tänker man hur mycket pengar man vill lägga på mat varje månad beroende på vad man har råd med osv. Jag och Oliver lägger 2000 kr för mat varje månad alltså 1000 kr var.
 
♦ Sen delar man upp det i veckor, alltså 500kr i veckan för oss. Det kan verka onödigt vilket vi tyckte i början men sen märkte man att pengarna inte räckte genom hela månaden. Man kände att man hade råd att köpa vad som helst då man har 2000 kr till mat och plötsligt var det fler veckor än det var pengar kvar.
 
♦ Efter det planerar vi varje söndag vad vi ska äta varje dag genom veckan. Man räknar ut vad allting kommer kosta så man vet att pengarna räcker. Som sagt kan verka onödigt jobb men då vi inte gjort det har pengarna försvunnit för fort. Och sen fortsätter vi så månad efter månad.
 
♦ Och det största tipset jag kan ge är så fort du flyttar hemifrån (om du ligger på en budget) sätt inte upp en "Ingen reklam" -skylt på din dörr det första du gör. Det hjälper jätte mycket att läsa igenom vilken mat det är rea på och kan ge idéer vad man kan äta under veckan.
 
 
Hoppas det hjälpte, nu ska jag gå och handla mat, haha! KRAM!
 
Alla bilder är fotograferade och redigerade av mig om inget annat sägs
detsamma gäller även alla texter som skrivs på bloggen 
Ta inte bilder/texter från bloggen utan lovSnö och kyla

Har just kommit in. Har varit ute och promenerat sedan 12.00 först med Oliver och sen gick han hem då jag skulle fotografera. Men efter ett tag klarade mina fingrar inte mer kyla så knallade hem.
 
Nu ska jag dricka te och kolla resten av Sagan om ringen.
 
 
 
 
 
 
 
 
Mer bilder kommer senare, kram!
 
Alla bilder är fotograferade och redigerade av mig om inget annat sägs
detsamma gäller även alla texter som skrivs på bloggen 
Ta inte bilder/texter från bloggen utan lovGlass

Fått panik ont i huvudet. Så ska kolla Sagan om ringen och äta glass så skriver jag mer imorgon.

 
 
 
KRAM!
 
Alla bilder är fotograferade och redigerade av mig om inget annat sägs
detsamma gäller även alla texter som skrivs på bloggen 
Ta inte bilder/texter från bloggen utan lovVampyr

Är förvånad att jag aldrig gjort ett vampyr smink förut... Känns som något jag borde gjort. Haha, men nu har det blivit gjort!

 
 
 
 
 
 
 
 
Min egen tolkning hur jag anser en vampyr ska se ut.. Hade egentligen också velat ha tänder och proteser men man tagar vad man haver!
 
Finns så många olika sorter nu för tiden att det är sjukt. Men är inte inte inteee alls för Twillight filmerna och deras vampyrer. Jag har faktiskt sett alla filmer för att jag inte vill säga att jag hatar en film jag inte ens sett men har ett gäng anledningar till varför jag inte gillar dem filmerna men tänker inte gå in på det nu.. Ville bara påpeka det då vi är inne på vampyrer.
Hoppas ni har det underbart så skriver jag mer senare! KRAM!
 
Alla bilder är fotograferade och redigerade av mig om inget annat sägs
detsamma gäller även alla texter som skrivs på bloggen 
Ta inte bilder/texter från bloggen utan lovNu kör vi… Igen

Godmorgon körsbärsblommor!

Även fast jag gjorde ett smink igår så gör jag en söndagssminkning som vanligt idag med. Har just ätit frukost och ska sätta igång nu, skriver er senare. :3
 
Random bild jag tog på Julias armband i skolan
 
KRAM!
 
Alla bilder är fotograferade och redigerade av mig om inget annat sägs
detsamma gäller även alla texter som skrivs på bloggen 
Ta inte bilder/texter från bloggen utan lovIm on the highway to hell

 
Sätter alltid på den här låten då jag känner att jag får onda ögat av någon som säkert att tycker jag ser ut som satan spydde upp mig, haha! Bryr mig inte alls då folk tycker si och så (nog för jag inte får det så ofta) men då det händer skrattar jag bara. c:
 
Nu ska jag och Oliver spela Walking Dead, skriver kanske senare!

KRAM!
 
 
Alla bilder är fotograferade och redigerade av mig om inget annat sägs
detsamma gäller även alla texter som skrivs på bloggen 
Ta inte bilder/texter från bloggen utan lovFrozen to death

Har ansökt till tävlingen nu. Hoppas jag vinner men är nog många som söker in dit... Men här får ni se sminket. Tanken är att jag ska se ut som jag frysit ihjäl utomhus och tror jag lyckades ganska bra!
 
Ansökte med den här bilden och man var tvungen att skriva MadeULook för hand någonstans på bilden!
 
 
 
 
 
Önska mig lycka till! KRAM!
 
Alla bilder är fotograferade och redigerade av mig om inget annat sägs
detsamma gäller även alla texter som skrivs på bloggen 
Ta inte bilder/texter från bloggen utan lovFörsta snö fotgoraferingen

Godmorgon körsbärsblommor!

Har varit ute och handlat frukost och tog med kameran då så ni får några bilder på allting nu när snön fallit! Har just ätit och ska börja med ett smink nu. 

Ska vara med i en sminktävling som MadeYewLook (youtube) har startat och temat är snö och is. Ska göra en förnyad version av min frusna sminkning så visar jag den till er när det är klart. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kramisar skriver sen!
 
Alla bilder är fotograferade och redigerade av mig om inget annat sägs
detsamma gäller även alla texter som skrivs på bloggen 
Ta inte bilder/texter från bloggen utan lovTMI arga mens människor

Okej nuuu kommer detta TMI (to much information ämne) vet inte riktigt om vissa tycker det är TMI men jag säger det för säkerhetsskull. Och det jag ska prata om är människor som blir så aggresiva då det har mens... 
 
Jag vet inte om några av er kommer bli förbannad på mig nu men jag får aldrig mensvärk (men har pratat med människor som får mensvärk och det håller med mig om följande saker).
 
 
För det första, jag har inget problem om folk klagar på att dem har ont men jag brukar undra om man verkligen har så förbannat ont skulle jag nog rekommendera att stanna hemma istället för att gå till skolan, men som sagt bryr mig inte om folk klagar på smärtan så länge det inte går utöver mig.
 
Sen till det huvudsakliga jag vill säga... Om man är en sådan människa som blir aggresiv av att ha mens skulle jag rekomendera att dem stannar hemma för det känns inte som en legit anledning att skrika på andra människor bara för att man har ont. Det gör inte personen som skriker gladare eller den som får höra skriken gladare.
 
Sen vill jag inflikna att jag fortfarande har ont i huvudet från och till och har det ungefär varannan dag nu för tiden istället för varje men har det fortfarande även fast jag inte nämner det. Men även fast jag har så ont att jag kan dö ibland så skriker jag inte på andra för det är ju inte deras fel att jag har ont och det kommer inte hjälpa att jag skriker på dem, kommer ju ändå ha lika ont.
 
 
Nu får ni bli förbannade på mig om ni vill "att jag inte förstår" eller något sådant men det här är min åsikt och det kan ni inte ändra på..
 
SEN till trevligare saker har jag spelat mario i 3,5 timmar hittade 6 stjärnor men Oliver var tvungen att hjälpa mig med två av dem efter det klarade jag inte mer, haha... Nu har jag ätit tomtegröt och mackor till middag. 
 
Fun fact, jag har sedan jag var liten och fram till nu alltid ätit tomtegröt kall och utan mjölk (äter ingen gröt med mjölk).
 
KRAMISARRR!
 
Alla bilder är fotograferade och redigerade av mig om inget annat sägs
detsamma gäller även alla texter som skrivs på bloggen 
Ta inte bilder/texter från bloggen utan lovHårolja

Snöar fortfarande så har varit en kall skoldag men ändå tvingade jag mig själv att knalla till ÖoB för att köpa hårolja, mitt hår krävde det! Har aldrig använt den här sorten förut så vi får se hur det fungerar. Annars blev det popcorn och godis för det är ju fredag.
 
Alltid då jag sätter i hårolja sätter jag håret upp i en boll med topparna framåt på huvudet (om ni förstår) så det bara kan suga in oljorna ifred, hehe, och skönt att få allt hår ur ansiktet!
 
 
 
 
Mitt TMI inlägg kommer senare!

KRAM!
 
Alla bilder är fotograferade och redigerade av mig om inget annat sägs
detsamma gäller även alla texter som skrivs på bloggen 
Ta inte bilder/texter från bloggen utan lovSnön

Nu har snön äntligen(!) anlänt till Norrköping... Helt sjuk vad sent det skulle komma, trodde det inte skulle finnas någon snö här då jag åker upp till Gällivare. Men nu är den här!

Har ju också snöat i Stockholm så nu är det bara att vänta 2 dagar eller så och så får vi höra om snökaoset i Stockholm och alla tåg kommer bli inställda.. Så lustigt att dem verkar varje år glömma att det faktiskt kommer snö och så blir det kaos då det kommer, hah.
 
 
(jag har inte använt plattång för att forma mitt hår det var fortfarande lite fuktigt då jag gick och sov och då kan det vilja böja sig lite i topparna!)
 
 
 
Hej och hå vi syns efter skolan, kommer ta upp ett lite TMI topic!
 
Alla bilder är fotograferade och redigerade av mig om inget annat sägs
detsamma gäller även alla texter som skrivs på bloggen 
Ta inte bilder/texter från bloggen utan lovBabbel på natten

Hej coola tjejer och killar! ... Jaa..
 
Jag har just duschat och insåg att jag fan måste gå och sova nu så var tvungen att torka mitt hår med hårtorken, oh no! Känns som om mitt hår är assträvt nu men överdriver säkert.. Men känns inte så bra... Men är bättre än att jag blåser håret för om jag sover med blött hår får jag virvlar i hela hårbotten och det kan inte ens plattången rädda!
 
Hmm och min hårolja tog slut nu så måste köpa ny imorgon, meeh..
 
 
 
På tal om random saker är ju komplimanger från okända människor det bästa som finns, eftersom folk man känner är det som jaja. Men om en okänd människa tar sig tiden för att säga hur mycket det gillar ens hår eller vad fan som helst så måste dem ju verkligen tycka det annars hade man inte orkat, vissa människor är ju bara underbara!
 
I alla fall skriver mer imorgon, ni är bäst! KRAM!
 
Alla bilder är fotograferade och redigerade av mig om inget annat sägs
detsamma gäller även alla texter som skrivs på bloggen 
Ta inte bilder/texter från bloggen utan lovWhat's up?

Mer bilder från dagen.. Är trött och har inte hunnit spela mario, har varit skolplugg och sådant och sov lite för var så jävla trött. Men ska försöka spela en sväng innan jag somnar i alla fall. Men i alla fall, mer bilder!

Julia charmar hela världen med sitt smile!
 
 
 
 
 
 
 
 
Man måste passa på att ta en miljon egobilder då man har så bra ljussättning!

KRAMISAR, skriver kanskeee senare, får se!
 
Alla bilder är fotograferade och redigerade av mig om inget annat sägs
detsamma gäller även alla texter som skrivs på bloggen 
Ta inte bilder/texter från bloggen utan lovEllinor och Ellinor

Sminkade Ellinor (haha inte mig själv) i skolan idag och här får ni se resultatet!
 
 
 
 
Tog 55 bilder i skolan idag så ni får mer bilder från skoldagen senare, nu ska jag spela mer Mario och tvätta mina borstar.
 
KRAM!
 
Alla bilder är fotograferade och redigerade av mig om inget annat sägs
detsamma gäller även alla texter som skrivs på bloggen 
Ta inte bilder/texter från bloggen utan lovStress

Har alltid så stressigt på torsdags morgonar så ni får en gif jag gjorde igår så skriver jag mer då jag kommer hem!

 
KRAM!
Alla bilder är fotograferade och redigerade av mig om inget annat sägs
detsamma gäller även alla texter som skrivs på bloggen 
Ta inte bilder/texter från bloggen utan lovLite mer personligt - videoblogg

 
Sitter inte och grinar eller så i den här videon om ni förväntar er det så kommer ni bli besvikna men är lite mer personlig än jag vanligen brukar vara och väldigt cheesy! HEHE.
 
KRAMISAR!
 
Alla bilder är fotograferade och redigerade av mig om inget annat sägs
detsamma gäller även alla texter som skrivs på bloggen 
Ta inte bilder/texter från bloggen utan lovMörker och måne

Sedan jag kom hem har jag bara spelat Mario för igår så var jag fast på en bana som var så irriterande att jag bara slog av spelet och sov. Men nu klarade jag den och har bara två världar kvar (Mario galaxy 2) och måste skynda mig för det är Olivers syrras spel och han ska lämna tillbaka det då vi åker upp och vill hinna spela ut det tills dess.. HEHE.
 
Ska kolla youtube nu och under tiden får ni lite kvälls bilder.
 
 
 
 
 
Nu ska jag göra te och snart mat, måste bara vänta tills Oliver diskat.
 
Puss&kramisar skriver mer sen!
 
Alla bilder är fotograferade och redigerade av mig om inget annat sägs
detsamma gäller även alla texter som skrivs på bloggen 
Ta inte bilder/texter från bloggen utan lovRegn

 
 
Kör på riktigt mörka ögon idag då jag ska kasta mig ut i regnet, määh... Men tar med mig lite te på vägen så överlever nog.

SKriver då jag kommer hem igen, kram!
 
Alla bilder är fotograferade och redigerade av mig om inget annat sägs
detsamma gäller även alla texter som skrivs på bloggen 
Ta inte bilder/texter från bloggen utan lovOzzy Osbourne

Nu ska jag avsluta dagen med ett inlägg där jag framför mina gratulationer till Ozzy Osbourne, 65 jävla år! Helt sjukt att han blivit så gammal med tanke på hur han har levt.. Alkohol, droger osv. Men vi hoppas på många fler år!

Ozzy Osbourne jag helst skulle vilja träffa/se i hela världen! Vill verkligen se han innan han blir för gammal..
 
 
Så grattis på födesledagen Mr Osbourne!

Och nu ska jag fortsätta spela mario så hörs vi imorgon. KRAM!
 
Alla bilder är fotograferade och redigerade av mig om inget annat sägs
detsamma gäller även alla texter som skrivs på bloggen 
Ta inte bilder/texter från bloggen utan lov
 Mario och mat

Mäh, dagen kommer upptas av Mario och mat, hehe. Så ska efter jag skrivit påbörja maten och efteråt ska jag spela Mario tills jag somnar. Kommer upp en videoblogg upp idag eller imorgon, får se när jag orkar redigera.
 
 
 
 
 
 
 
Lekte lite med längre slutar tid och julgranen, hehe, uttråkad! Vill upp till norr och fotografera!
 
KRAMISAR
 
Alla bilder är fotograferade och redigerade av mig om inget annat sägs
detsamma gäller även alla texter som skrivs på bloggen 
Ta inte bilder/texter från bloggen utan lovPå g!

 
 
 
MAssor med kramar!
 
Alla bilder är fotograferade och redigerade av mig om inget annat sägs
detsamma gäller även alla texter som skrivs på bloggen 
Ta inte bilder/texter från bloggen utan lovKlappat och klart

Nu tar jag och packar ihop för dagen! Eller något.. Är helt jävla slut.
 
Har sprungit på stan, pyntat, paketerat och pluggat på kameran hela dagen. Har knappt tagit mig tid att äta så nu ska jag dricka te och kolla youtube och lyssna medans Oliver spelar gitarr.
 
 
 
Men är skönt att tänka att alla julklappar och allting är klart. Nu är det bara att genomliiida sista veckorna av skolan och sedan ofamna julen ohja!
 
Btw om ni undrar vart jag läser på om kameran är det på http://www.fotosidan.se 
 
KRAMISAR BÄBISAR!
 
Alla bilder är fotograferade och redigerade av mig om inget annat sägs
detsamma gäller även alla texter som skrivs på bloggen 
Ta inte bilder/texter från bloggen utan lovJulpynt

Julpyntat och slagit in julklapper i evigheter nu, har också försökt få bra bilder men har inte gått så jätte bra men fick några... 
 
Har satt upp en minigran på bordet i vår lilla lägenhet och sedan lite glitter överallt
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
KRAM1
 
Alla bilder är fotograferade och redigerade av mig om inget annat sägs
detsamma gäller även alla texter som skrivs på bloggen 
Ta inte bilder/texter från bloggen utan lovJUL!

Hallå!

Har varit och handlat julpynt och julklappar med Oliver nu. Visar er snart då jag slagit in allting osv, tills dess får ni två snabba gifar.
 
 
 
KRaM!
 
Alla bilder är fotograferade och redigerade av mig om inget annat sägs
detsamma gäller även alla texter som skrivs på bloggen 
Ta inte bilder/texter från bloggen utan lovFlash back

Har inte mycket mer att skriva just nu. Imorgon ska jag med Oliver och handla julklappar, julpynt och möjligtvis något litet till mig, längtar som fan! För har inte julpyntat min lägenhet förra året och älskar julen så kommer bli jätte mysigt och fint. :3
 
Så skriver mer imorgon!
 
Bild från förra december i en galleria med Becka.
 
KRamisar!
 
Alla bilder är fotograferade och redigerade av mig om inget annat sägs
detsamma gäller även alla texter som skrivs på bloggen 
Ta inte bilder/texter från bloggen utan lovPop art

Hejhej, har suttit och sminkat sedan jag senast skrev, tog ganska så jävla lång tid asså.. Haha. Men är nöjd med resultatet. I mellan medan jag sminkar springer jag upp och ner till tvätten, inte kul!
 
Nu är jag dödshungrig så ska göra köttbullsmackor och te, fyfan va gott!

 
 
 
 
 
 
Kramisarrr!
Alla bilder är fotograferade och redigerade av mig om inget annat sägs
detsamma gäller även alla texter som skrivs på bloggen 
Ta inte bilder/texter från bloggen utan lovFörsta luckan

Godmorgon!

Första advent, första december yey! Har just ätit frukost och nu ska jag börja med sminket och dricka te så skriver senare. :)
 
 
 
KRAM!
 
Alla bilder är fotograferade och redigerade av mig om inget annat sägs
detsamma gäller även alla texter som skrivs på bloggen 
Ta inte bilder/texter från bloggen utan lov