Elli genom åren 2009 - nutid

Visste ni att jag varit lite av en fjortis i mina ungdomsdar? Heheh, här kommer lite äldre bilder..

2009 då var jag 13 underbara år! Så lustigt att det där är jag, även fast jag vet det kan jag inte fatta det.. Men hade fan velat ha den där hyn igen. o.o

-Emellan det här perioderna hade jag en väldigt kort gangster period som jag tyvärr inte har bilder på men hade baggy byxor och stora huvtröjor hela det där kalaset så har hoppat mellan stilar ganska stort-

Sen blev jag lite skumm och hade en stil som (enligt mig) påminner om människor som kollar anime men just då hade jag inte sett något sådant i mitt liv, hehe, det här var 2010 då jag var 14. Jag hade så mycket färger på mig som möjligt såg ut som en regnbåge hade spytt på mig, hade alltid på mig en rosett i håret då också!


It was all about color! Hade massa färg på sminket så det alltid matchade kläderna, haha, här var jag 15 år,  2011

Här kom mitt knallröda hår och allt underbart och det här var sommaren 2012, då jag klippte sidan av håret och var 16 år. Sminket blev mörkare och jag slutade med färger i mitt vardagssmink och slutade rita mina ögonbryn med kajalpenna och började använda brynfärg och borste, tack gode gud för det!

Och sen nu! Känner att jag har lite mer koll på mina kläder just nu och det viktigaste av allt, har fått pierca mig och töja öronen (8mm ska bli 10) så är ju fett nice! 

Är jätte bekväm med mig själv och mitt utseende och tror att det kommer ändras lite genom åren men kommer nog hålla inne en röd tråd på den stilen jag har just nu genom livet tror jag, hoppas jag i alla fall! :)

Kanske var lite kul och intressant att se, hoppas ni gillade det!

Va nöjd mer er själv och ha det bra!Promenad med Oliver och kameran

Var så bra väder att jag och Oliver gick och köpte glass, promenerade runt och fotograferade lite.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ser lite brunt ut på vissa bilder men gräset har börjat komma fram, man ser blommor och det har börjat knoppa på träden så känns verkligen som att sommaren är nära, underbart!

Vill också inflika att jag älskar att spela ukulele känner jag redan nu, otroligt kul så kommer nog fortsätta med det här. 
 
7 veckor till sommarlovet, snart där! 

Hejrå!Spelar ukulele - videoblogg

 Amerikanska pannkakor

Tog en promenad tidigare idag och vädret var sjukt underbart, gräset börjar bli grönt och har sett det första blommorna, sommar! Mahaha, skrattar åt alla som lever i Gällivare och ännu måste vänta ett tag. :3
 
Åt amerikanska pannkakor och äggröra till middag idag! 
 
 
 
 
Mmmmmm, så gott!
 
När jag var liten tyckte jag alltid att pannkakorna som mamma och pappa gjorde var för tunna och tänkte alltid att dem borde vara tjockare och sen insåg jag att det fanns recept för det och sen dess har jag gjort mina egna som är mycket godare. :)
 
puss&kramPlusawards 2013

Plusawards är ungefär en pris utdelning för det elever som under året stått ut mer än det andra. Var modevisning och lite annat och det var ganska kul. c:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hade på mig min klänning och var så grymt för äntligen börjar sommaren vara här och då ska mina kjolar och klänningar fram! Typ alla tjejer nu för tiden verkar hellre ha på sig shorts och sådant men tycker kjolar och klänningar äger så nu peppar vi fram sommaren!
 
Och jag vet att det ser konstigt ut med strumpor men hade skor på mig då! Och vet att jag har olika strumpor också. :3
 
En annan sak som gör att det känns som att sommaren är på ingång är att jag blivit kallad till intervju för sommarjobb så håll tummar och tår att jag kanske får jobbet! :)Nya skor

Blev en snabb sväng förbi stan med Julia och Becka och dem handlade lite strunt, Julia köpte ny piercing yey! Och så införskaffade jag nya skor!
 
 
 
Tyckte dem var ganska bad ass och svart passar ju till allt. c: Om jag hittar orken någonstans ska jag nog måla eller något liknande på den vita kanten och måla den svart eftersom jag tror det blir mycket snyggare så.. Var enda anledningen att jag var tveksam till att köpa dem men är nöjd med dem! :)
 
Annars mår jag sisådär som det har varit något brutalt mycket av på min blogg så ni kanske förstår som vanligt vet jag inte hur bra min uppdatering kommer vara.
 
Hoppas ni har det underbart massa kramar!Julia och jag kan alltid roa oss!

Jag och Julia kan alltid roa oss vilket väder det än är!
 
 
 
 
 
 
 
Wohoo, min huvudvärk är lika illa om ändå inte lite värre men försöker ta mig ut lite då och då just nu för att inte totalt bli socialt handikappad!
 
I alla fall har inte uppdaterat för jag varit hemma i Norrland där jag träffade min familj och åkte skidor och grillade med mamma och så har vi bastat och kollat massa film, har varit bara allmänt lungt och skönt. c:
 
Imorgon ska jag tillbaka till skolan efter att ha varit borta en månad så känns lite skummt, men blir nog nice, bara 10 veckor till sommarlovet så borde gå fort!
 
Ska försöka bli bättre på att uppdatera, ha det så bra kram!