Börjat redigera mina videoklipp

 
Har testa redigera mina videoklipp! I hope you will enjoy it. :3
 
Det har också börjat snöa här! Börjar känna mig som hemma nu, tehe.
 
HEJRÅ!Inspirerad

Igår!

Umgicks med Frännfors efter skolan och sedan hem, äta och gjorde ett smink som jag såg på mässan som jag tyckte var riktigt nice så ville försöka själv.

 
 
 
 
hejhejrå!Mässan i Stockholm

ON THE BUS!
 
 
 
Goodie bags. :3
 
ALIEN!
 
Subway nomnomnom!
 
 
Gick ut i typ 15 minuter för att hitta en bankomat för den som var direkt utanför var trasig... Då man kommer tillbaka hittar man en inne i mässan! Irriterande. :c
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Älskar blå ljus. 83 
 

Handlat massa fräna grejer!
 
Seg att uppdatera men har ju inget internet och hinner inte i skolan, men här får ni bilderna sedan i fredags. Veckan är en vanlig vecka bortsett från fredag för då kommer kusin Ellen! Awesome! Och på lördag fyller Frännfors år, wiho nice helg!
 
hejrå!Videoblogg från igår

 
IGÅR!
 
Hejhej! Här kommer jag och ser snygg ut... Inget händer idag, ont i huvudet och vill lägga mig ner och dö för ett tag! Men lever och är i skolan i alla fall så vi får gå vidare från det.
 
HejrååStep by step smink

Wiho, mitt internet är slut hemma så är omöjligt att komma ut på internet över huvudtaget och precis som förra gången så får jag nytt internet i början av nästa månad alltså 1 december, tills dess kommer uppdateringen alltså vara lite upp och ner!


Stor städning i lägenheten igår (hade studiedag igår så var ledig hela dagen!) och gjorde ett "Step by step" smink, skulle göra det till en engelska läxa men tyckte jag lika gärna kunde ladda upp här med.
 
Mitt hår är blött då jag sminkar! Hade just duschat. :3
 
Börja med en primer för att ögonskuggan ska fästa bättre och jag använder en vit för att färgerna ska bli starkare. Applicera över hela ögonlocket ända upp till ögonbrynet.
 
(Syns inte så bra på bilden) ta en starkt gul ögonskugga...
 
Och applicera halva ögonlocket med gul ögonskugga, stanna på höjden där du känner ögats ben.
 
Ta en ljusgrön ögonskugga...
 
Och blanda ihop den med den gula så det blir en jämn övergång, men lämna en bit kvar i hörnet av ögat för den tredje och sista färgen.
 
Ta en mörkgrön ögonskugga...
 
Och applicera den så det blir en mjuk övergång till den ljusgröna.
 
Ta en svart ögonskugga...
 
Och känn efter vart ditt ögonben är och börja applicera därifrån och uppåt. Övergången mellan färgerna och den svarta ögonskuggan ska inte vara mjuk utan en skarp linje.
 
Den övre delen av det svarta ska suddas ut för en mjukare övergång mot ögonbrynet.
 
Ta en vit highlighter...
 
Och applicera den under ögonbrynet.
 
Ta samma svarta ögonskugga och applicera den nära det undre fransarna.
 
Gör en tunn svart linje av en flytande eyeliner så nära ögonfransarna som möjligt.
 
Fyll i vattenlinjen i ögat med en svart kajal penna.
 
Böj ögonfransarna om det behövs.
 
Sätt en stor mängd maskara på övre och...
 
Undre ögonfransar. Applicera lösögonfransar om ni vill! Men jag var lat. :3
 
Klart!

 
Orkade inte fotografera med min systemkamera för var svårt att hålla kameran samtidigt som jag  behövde mina båda händer till att sminka! ;3

Veckan ser ut som så här:
Idag: Handla mat sen hem och vara lat. :3
Imorgon: Plugga till samhällsprovet och vara mer lat!
Torsdag: Umgås med Becka snäcka!
Fredag: Stockholm hår och smink mässa med klassen!!
Lördag - Söndag: Obestämmt!
 
HEJRÅ!Drooling a rainbow

 
Drooling a rainbow.
 
Hann inte uppdatera igår för var så förbannat trött att jag somna direkt efter jag pratat med Oliver. Anyway så umgicks jag med Jahfet och vi var typ bara ute och gick medan vi pratade om livets långa fråga, sen då jag kom hem tittade jag igenom mina och Olivers första meddelanden på facebook, lite lustiga vi var. x3

Idag ska jag läsa ut sista Harry Potter boken och lördag-söndag ska jag och Jahfet ha Hp maraton bara för jag måste övertyga honom om att Harry Potter äger! 

Är allt för nu, ha det bra!En tom vecka


Efter att ha suttit inne sedan i måndags ensam i min lägenhet, funderat över livet med en huvudvärk som aldrig velat släppa taget om mina tinningar, allting har bara kännts ganska meningslöst men i alla fall så mår jag mycket bättre idag! Har dragit på mig mina gamla skinnbyxor och min mörkblåa skjorta som jag inte använt på evigheter och känner hur glädjen börjar sippra tillbaka i min kropp..

Ska träffa Jahfet idag som jag inte sett sedan lördag, awesome.
 
Livet är inte så illa om man bara orkar sätta lite perspektiv på det hela... Enligt min mening!

I alla fall så ska med klassen den 26'de på smink/hår mässa i Stockholm! Så himla nice det kommer bli, är grympt peppad! Annars inget nytt med tanke på att jag mest hållit mig inne.
 

Mår som sagt bra nu, behövde bara ta tid för mig själv och bestämma mig för vad jag vill ha ut av livet.. Ni förstår va?

Ha det fint hejrå!Levande begravd

 
Har begravt mig själv i ensamheten av min lägenhet. Känner inte alls för att blogga, träffa människor och/eller dra på smilgroparna i onödan. Ville bara säga så ni vet varför uppdateringen blir lite upp och ner fram över.

Ha det fintNovell "Högra skåpet brevid porslin grisen"


Dålig  upptering eftersom mitt liv inte har mycket intressanta inlägg just nu och har inte haft lust att fota så mycket heller. Pizza och mys med Becka idag och blev av med utväxten så det känns ju också skönt!
 
Slänger in en novell som jag skrev på svenskan som jag fick ett A på, stolt jag blir. Om det finns någon som finner det obehagligt med "blodiga" texter och så vidare rekomenderar jag att inte läsa den... Men då kommer ni säkert göra det just för den anledningen!

Enjoy!
 

Högra skåpet bredvid porslin grisen

 

När jag ser tillbaka på det minns jag det så mycket tydligare. Tydligare än jag såg på det då, nu förstår jag vad som hände och hur allting gick till. Vad han egentligen gjorde och vad jag gjorde mot honom.

 

Jag låg vaken natten till torsdag och klockan var 03.00. Klockan slog något som kändes som öronbedövande slag. Allt som fyllde mitt inre var tankarna på vad min far hade sagt och vad han hade gjort. Han hade varit full igen, hela hans mun hade luktat av sprit och hans ögon var dimmiga och röda, det var precis som det alltid brukade vara, nästan i alla fall. Det var något annorlunda med hans sätt att tala med mig, hans sätt att se på mig och hans sätt att röra vid mig. Han smekte mig över huvudet lätt, som om hans hand bara var ett vinddrag. Jag ryste vid hans beröring minns jag, jag minns så tydligt den äcklade känslan över att han ens rörde mig, att han ens tog på mig. Han sa att han alltid skulle älska mig, att jag alltid skulle vara hans lilla flicka. Han smekte mig längst ryggen och sedan upp på huvudet igen. Plötsligt ryckte han mitt ansikte bakåt då han hade fattat ett hårt tag om mitt nyligen lila färgade hår och jag skrek till av den oväntade rörelsen och den ilande smärtan i hela huvudet. Sen gick allting så fort, även nu, nu när allting är över har jag svårt att tänka på det, hans pulserade rörelser som tvingade mig ner, hur mitt motstånd var lönlöst och hur ont allting gjorde, hur världen snurrade och hur smärtan sög som en kniv i mig. Varför, kunde jag bara tänka, varför nu varför idag, varför jag?

 

Medan jag låg och tänkte slog klockan sina öronbedövande slag den hade blivit 03.30. Jag visste var han förvarade sina jaktgevär. Den frestande tanken var att bara göra slut på lidandet, ett skott i tinningen och blodet skulle spruta ut och det skulle vara över, den befriande känslan, att släppa allting och låta tiden rinna ut ur mina fingrar precis som blodet från hålet i huvudet. Högra skåpet ovanför den fula gamla porslin grisen som jag alltid tyckte var så äcklig att se på då jag var barn. Det kliade i fingrarna vid tanken och jag vände mig om så mina armar skrapades mot det styva lakanet och det kändes värre än det hade gjort då, då kändes inte ens smärtan, hur djupt kniven än gick kunde jag inte få bort smärtan i mitt underliv som han hade orsakat bara några minuter tidigare, jag kände inget annat än hur det pulserade och värkte. Men nu kom den svidande vibrerande känslan fram och jag blundade hårt. Högra skåpet ovanför den äckliga grisen, bara ett skott så skulle både mina och hans problem vara ur världen.

 

Huvudet snurrade vilt och jag visste att mina lakan var fulla med blod vid det här laget, från vart visste jag inte och jag ville inte ta reda på det. När jag satte mig upp och såg ut över mitt mörklagda rum kunde jag inte förstå hur jag någonsin kunnat skratta, hur jag någonsin kunnat le här inne. Det kändes som ett mörkt fängelse. Ett fängelse utan galler. Jag kände den kalla känslan från golvet smälta genom mina strumpor som jag ännu hade på mig. När jag tog sats och ställde mig upp kände jag hur allting började snurra igen och hur det rann blod nerför mitt högra ben. Jag tog några trevande steg mot dörren och kände det kalla handvredet i mina händer. Högra skåpet under den förbannade grisen, bara ett skott.

 

Trappan kändes som om den var en mil lång och smärtan ekade i min kropp för varje rörelse. Jag lämnade små oformliga spår av blod efter mig men det spelade ingen roll om det nymålade golvet blev förstört, snart skulle det ändå vara över och snart skulle jag äntligen få frid. Snart var jag framme vid det högra skåpet vid den där hemska grisen.

 

När jag hade ställt mig på golvet nedanför sista trappsteget kände jag paniken stiga i mig och undrade om han hade hört mig, om han skulle komma snubblande, om han skulle tvinga ner mig igen och in i mitt redan värkande inre. Det hade slutat blöda nu och mina spår tunnades ut. Jag tog några trevande steg till vardagsrummet där han hade somnat i soffan, hans mun var öppen och saliv rann ner för den vänstra mungipan, det äcklet, han låg där som om ingenting hade hänt, som om han var fullt nöjd med vad han gjort. Snart framme vid högra skåpet och grisen.

 

När jag kom fram till skåpet började jag tveka lite, det kanske inte var någon bra ide, jag tänkte att jag kanske borde gå till polisen hitta hjälp men just då den tanken slog mig kom en ilande attack av smärta i hela mitt inre och jag vek mig dubbel, det var hans fel att jag hade ont, det äcklet. Då smärtan mojnat och jag kunde röra mig bättre öppnade jag äntligen det högra skåpet medan mina nakna ben rörde vid porslinsgrisens jämna och kalla yta och lämnade ljusa blodsträck kvar på den.

 

Jag tog fram hans minsta pistol och tittade efter, den var laddat. Jag siktade noga, mitt på tinningen så det skulle gå rätt in i hjärnan. Min hand skakade lätt men jag ville få slut på lidandet nu, jag ville inte mer, jag ville att det skulle vara över. Avtryckaren kändes nästan orubblig mellan mina kalla fingrar men den rörde sig sakta för att kasta iväg skottet som skulle lätta upp allting, alla smärtor skulle kanske äntligen försvinna. Det small. Jag föll omkull och allting blev svart.

Efter ett tag vaknade jag och insåg att jag hade gjort det, han låg där död och naken dränkt i mitt eget blod på sitt underliv och hans egna rinnande ner från huvudet. Nu var det över nu skulle han inte kunna skada mig mer, aldrig mer skulle han kunna förstöra för mig, aldrig mer skulle jag behöva känna mig äcklad av hans närvaro. Jag sjönk ihop bredvid den äckliga, fula grisen under det högra skåpet och tog ett andetag. 
Art by my art

 
 
 
Det här är nog ett av det sminken jag har personlig koppling till och det som jag är mest nöjd med. Jag blev inspirerad av mina ritningar som jag brukar göra då jag mår dåligt eller så, kanske visar er någon bild någon gång om ni vill. (Vet att bildkvalitén hade kunnat vara bättre men, men!)

Men det är därifrån jag fick idén till det här sminket och jag kunde inte vara mer nöjd!

Min fredag har spenderats ensam hemma med att filosofera och bara göra lite allmäna saker man gör då man bor själv. Asnice.

Massa kärlek hoppas ni tyckte om det!Ellis egen dag

*Hos mommo i Gällivare*
 
Dagen har varit skola och sen bara direkt hem och badat samtidigt som jag kollat anime, läst ut näst sista Harry Potter boken, lagat köttbullar med spagetti och sås och nu ska jag titta på House och njuta av lugnet, en helt underbar dag enligt mig. Jätte skönt.

Får alltid höra att jag är lik min mor och hittade en bild på henne då hon var yngre... Kanske ser några få likheter? :)

Hoppas ni också haft en underbart mysig dag, hejrå!Det 4 elementen - läpp smink

Vatten.
 
Eld.
 
Jord.
 
Luft.
 
Hoppas ni gillade dem!

hejråNya tapeter

Dagens framfart har varit skola och prov sen for jag på stan med Becka x2 och Johanna och köpte ett par nya skor.
 

Misslyckat sko fotar försök.
 
26 hål.
 
 
Sen handlade jag bröd, mjölk, häftmassa, ost och köttfärs. Och senare kom Jahfet och hjälpte mig sätta upp alla saker jag tagit med från Gällivare från min Wardrobe of stuff.
 
Världens mest awesome "tapet".
 
 
 
Ha en underbar dag!Sliten söndag

Har inte gjort mycket alls idag. Legat framför tvn med Jahfet sen kom Jonas, Sakarias, Felix och Amanda och hälsade på. Var inte så social och mest seg då jag och Jahfet satt och talade till 4 på natten så var ganska slut.
 
 
 
 
Men har haft det trevligt och när alla utom Jahfet farit gjorde vi chokladpuddig och fortsatte vårt tv tittande.

Nu ska jag ringa och prata Oliver och sen ska jag plugga för provet imorgon. Livet är underbart.
 
Kärlek till världenMin lägenhet inredd

Vaknade idag, städade åt frukost, drack te och sen for jag och Jahfet och handla ny hårinpackning och liknande, hämtade Grek och Felix från stan också. For runt och så åkte vi till mig och efter ett tag kom Viktor och senare Amanda, Ek och Emmis. Och var bara här åt popcorn och hade det allmänt trevligt. 

Tyvärr glömde jag fota med kameran men här får ni bilderna på lägenheten!

 
 
 
 
 
 
Min toa är awesome, jag vet...
 


Älskar min lägenhet ska bara få upp mer saker på väggarna så är det perfekt! + jag har fått ett titthål i dörren, mikro, vattenkokare och brödrost! c:

Loove it! Ska sätta på mig mjukis kläder och fortsätta kolla tv nu,
 
hejrå!Mina sista dagar i Norrland

Mina sista dagar i Norrland i några bilder.
 
Gjorde cheescake och kom inte på att fota föränn efter för var så gott!
 
Stina! 
 

Tacos, nomnomnom
 
 

Mammas nya hem, mitt ute i no where!
 
Nytt bankkort och studentkort! YEAH!
 
 
Gällivare flygplats innan avfärd.

Och nu är jag hemma. Kom hem igår ungefär klockan 23 med Jahfet, träffade min far som var kvar i lägenheten och sen for han. Och jag och Jahfet kollade film, drack te och talade om allting som hänt under lovet. Min lägenhet ser asnice ut!! Älskar den med hela mitt hjärta. Ska ladda upp bilder senare idag på hur det ser ut efter jag har varit och handlat lite strunt! 

Jätte skönt att vara hemma och känns som att nu börjar jag äntligen komma iordning med allting, skit fint.

Massa kärlek till alla och hoppas ni får en underbar dag!