Beautylish

Måste bara snabbt skriva att jag blivit meddlem i en underbar sida "Beautylish.com" och där kan man ladda upp bilder och videor på smink, hår och naglar sen kan man se, kommentera och gilla varandras bilder och man kan diskutera det olika sakerna!

Är sjukt roligt och blir så inspirerad av att se allting, har laddat upp bilder på det jag gjort och har fått jätte bra respons på så kort tid. :)

Är folk från alla delar av världen som delar min passion och är så roligt att se!

Har också beställt hem nytt smink för 600 kr och är kommer bli jätte kul att få det för har länge planerat att köpa det! :)

Pepp, pepp, pepp.

15 far jag ner till Norrköping, inte länge kvar nu alltså. Ska bo hos Linda och Sue Ellen tills jag får en egenlägenhet!



Nytt, nytt, nytt!

Här kommer bilder på mina nya awesome grejer!


Tröja, nomnomnom, underbar tröja som funkar till typ alla mina kläder! Man kan inte få nog med såna här tröjor! :)) (och så ser man en bit av mina nya brallor)


Inpulsköp som jag gjorde när jag var på stan med Oliver och Sofi, fast det var inpuls så är jag jävligt nöjd!


Åh mina fina hörlurar jag fick av Kisse! I love them. :3


Sätter runt armen med mobilen i så jag slipper hålla i den då jag lyssnar musik på gymmet.


Mah new phone! Stolt över att betalade typ hela själv. :))


Väska, väska, var mycket behövligt för min gamla är helt trasig!


BYXORNA! Nomnomnom, älskar dem stenhårt assnyggisch!

Gymmat sönder idag och slängt i en tvätt, måste nu handtvätta min korsett och de svart/vita byxorna (så det inte blir missfärgade) och sen ska jag fortsätta läsa min nyligt påbörjade bok, tror den hette Smuts. Den verkar asbra!

Veckan ser väl ut så här:

Tisdag: träffa Stina och ha det trevligt!
Onsdag - Fredag ska jag vara i Finland, skönt att komma bort från Gällivare och göra något annat.
Sen Fredag - Söndag ska jag umgås med Oliver och så ska han få hjälpa mig göra hål i ett par av mina jeans! Slängde bort mina gamla jeans för hålen hade blivit så fula så måste göra nya för man måste alltid ha ett par håliga jeans. :))

Var allt jag ville förmedla just nu! Ska duscha nu och sen ta itu med den där tvätten. :)

Hejrå!



Lite sent smink!

Gjorde ett smink för ett bra tag sen för jag fick en förfrågan av Julia att göra det här sminket!!
 
 
 
Tog ett tag innan jag gjorde det och blev inte exakt likadant men här får ni resultatet. :)) Min svarta och vita ögonskugga är inte så bra som jag hade önskat därför blev det inte lika bra...
 


Jätte kuuuuuuul då ni frågar om jag kan göra ett visst smink för ibland hittar jag själv ingen inspiration. 8)

Var allt för nu! HEJRÅ



Arbete

Ska bara snabbt dra en sak som jag tycker är så konsigt att höra...
Så ofta säger folk att de vill bli tandläkare eller advokater eller liknande och jag frågar ju "Varför?" för jag har aldrig märkt att det verkar ha ett större intresse för det och har många, många gånger fått svaret "För man tjänar bra".. Jaha... Nu tänker jag ta till med det gamla ordspråket "Man kan inte köpa lycka" och jag tror också det att om man jobbar med något som man inte ens finner intresse i först och främst kommer man ju inte komma långt i det yrket för man lägger inte ner lika mycket på det som om man vore intresserad.

Dessutom hur glad kommer man känna sig att leva om man vet att 5 dagar i veckan (oftast) måste man gå och göra något man inte ens brinner för bara för att tjäna mer pengar. Tror man i längden tjänar mycket mer på att hitta något som man trivs med för då kan man i alla fall tänka att man kanske inte tjänar så jävla mycket men man tar ju sig fram i livet och känner inte att man behöver genomlida det!



I alla fall så har jag umgåtts med Oliver sen i onsdags och har varit fett COOLT! Orkar inte berätta mer ingående i allting som har hänt mer än att han har skaffat ny fet dator och mina saker har kommit! Allting var assnyggt och passa bra (utom en tröja som jag ska skicka tillbaks och få i större storlek) fotar allting då jag är hemma så får ni se, byxorna är lätt mina nya favoriter! Tror Oliver har fått höra 20 gånger hur mycket jag älskar dem och hur bra dem sitter över mitt aaaas!


Fein bild i repris men tycker det blir roligare med en bild!

Föresten så är Luleåkalaset spikat! Drar dit med Ellen och hennes kille André, blir säkert askul. :)

Det var allt för nu! hejråå!



Ninlgph!

Nu börjar jag bli jävligt nervös över flytten och samtidigt att jag vill att det ska vara nu vill jag stanna tiden och hoppas att sommaren varar förevigt för är så nervös!

Idag har jag träffat Jossan för vi tyckte att vi borde hinna prata och ses innan jag flyttar bort härifrån! Köpte först ny rouge för jag är duktig och tappa bort min och så köpte jag ett knallrött läppstift - for those days you feel pretty! Efter det käkade vi sönder på Alla tiders och jag åt en toasttallrik till middag bara för att jag kände mig nog rik för att göra det! När det var klart tog vi hennes epajanne och for och snacka med Linus utanför mds i någon timma och var kul att hinna se honom också innan jag sticker härifrån. :)

Ni vet då jag snackade om att boka en tid till en sak som ni skulle få veta om tidigare? Har i alla fall fått tillåtelse att pierca mig så ska göra en snakebite piercing (google it!) men fick ju veta att det inte gör piercingar i Gällivare längre men ska få fara till Luleå någon gång i framtiden och göra det. :) Kommer nog bli assnyggt!

Längtar just nu ihjäl mig att mina grejer ska komma och att mobilen ska plinga att jag kan hämta ut det ena efter det andra, kommer bli asnice. :3


Gamla minnen är allt jag tar med mig då jag länmnar den här staden och börjar resan mot stjärnorna!

P.s. Fattar någon rubriken? ;)

HEJRÅ!



I min rikedom kom fattigdom!

För ett tag sen kom mina sommarjobbs pengar ungefär 4800 och nu har jag bara 1800 kvar för jag har shoppat sönder internet! Har köpt ett par byxor jag velat ha sjukt länge, två tröjor, ny mobil, mobilhållare (runt armen till gymmet, köpte den för jag fått asnice hörlurar av Oliver!) och sen en överraskning till Oliver som han ska få snart för vi har ju snart varit tillsammans ett år, helt jävla sjukt att det gått så lång tid! Kan inte fatta det... Men i alla fall hoppas jag han blir asglad. :3
 
Sen så är det ju som sagt bestämt att jag ska flytta till Norrköping och om jag inte har skrivit det ska jag gå Plusgymnasiet (en friskola) och elevhemmen är för den kommunala skolan så får se om jag kommer in där och om inte (som ni kanske blev lite förvirrade av i förra inlägget) ska jag möjligen flytta ihop med 3 (?) brudar som jag aldrig träffat i en lägenhet. Lite jävla läskigt men tror säkert dem är trevliga och att det kommer gå bra! (om det nu blir så)

Börjar 21 augusti 10.00 -14.00! Fyfan, vrider sig i magen vid tanken är så jävla nervös!! Inte för att det inte kommer gå bra i skolan eller att flytten kommer gå bra utan att alla kommer hata mig. :( Säkert kommer det tänka att jag är en ful apa. :( Haha, nej hoppas det blir bra!



Det var allt jag ville säga för just nu. Ska dra mig till gymmet för även fast det är sommarlov slappnar jag inte av, håler stenhårt på mitt gymmande!

P.s. Har satt in en ny karta med Norrköping och Gällivare längre ner för såg att man inte kunde läsa där det stod Norrköping!



Okända brudar

Svar till mina möjliga medboenden:

Jofan, såg er på facebook, blir säkert asnice! C U THERE! Lite läskig tanke att bo med nå random brudar men tror säkert att det kommer bli skit bra, om det nu blir så! :)



Norrköping!

Om ni inte sett på min facebook så ska jag flytta ner till Norrköping, fick in brevet om att jag både kommit in i Norrköping och i Östersund och bara efter en natts eftertanke skickade jag in med ikryssat JA till Norrköping. Känns jävligt bra att ta mig härifrån och skolan verkar sjukt bra, så kommer nog sluta skit bra. :)

Aningen läskigt att flytta så jävla långt utan att känna en jävel eller något, men jag tror att det kommer gå bra och tror på mig själv att jag kommer klara det! 

Norrköping är en bit under Stockholm!

Jaa, ni ser ju hur långt ner deet ligger! Jävlar... Men ska dra nu, ville bara meddela. 

HEJRÅ!



Besök hos läkaren!

Nu flyger höns!
 
Har varit och tagit bort ett födelsemärke på sidan av magen, var ganska läskigt för han som gjorde det skakade väldigt mycket medan han skärde upp mig, haha, nej men det gick bra men kan inte fara på gymmet idag för får inte duscha och orkar inte gå runt och lukta svett så känns ju lite tråkigt att jag inte får provköra mina nya sportbhar! ;)

Senare ska jag fara till Oliver och titta på hans nya Zelda och se honom hoppa upp och ner av glädje, sötfan. :)

Laddar upp en bild på en teckning som jag faktiskt är stolt över och nöjd med (men det var ju inte bra att jag sa det för i Sverige kan man inte gilla och vara stolt över sånt man själv gör ;))


Yeey, kan mer än sminka i alla fall! :)

Nu ska jag laga lite lunch och hämta upp tvätten...

Hejrå!



Freak doll face.



Tyckte jag såg lite ut som en galen docka! Eller något liknande.. :)

För ovanlighetensskull ska jag berätta vad jag har  gjort:
Först gjorde jag grunden och satte foundation och puder och målade ögonbrynen svarta, sen kände jag efter vart mina kindben gick och fyllde i svart, målade sen långa "ögonfransar" med svart eyeliner och formade ögat på vänster sida (på bilden som ni kanske förstår) gjorde jag dem neråt och på andra sidan uppåt så det fick ett intressantare intryck. På med lösögonfransar så det blev mer 3D och inte så platt intryck! Sen tog jag och blandade en mellanbrun och svart ögonskugga för att smalna av min näsa så den fick intrycket av att vara riktigt konstgjord, sen satte jag primer och hudfärgad ögonskugga på läpparne och prickarna var med svart eyeliner! :)

Var ett av det snabbare sminken men med ett väldigt dramatiskt resultat ändå.

Tidigare idag har jag köpt två nya sportbhar, skaffat kortläsare och öronhängen och snart ska vi till mommo och grilla i finvädret, så en ganska lugn och fin dag! :)

Var nog allt för idag, hoppas ni gillar det och testar göra något liknande själv någon gång, för det här var inte så svårt alls. :)

HEJRÅ!



Min kisse han kan!