Seg datan!

Nu är jag här och tänker sprida min glädje över världen! Nej, faktiskt inte är slut efter 3 timmars skolarbete...

Har tänkt blogga ett bra tag men vårt bredband är helt slutkört efter den här månaden så tar och laddar upp bilder och sånt på torsdag för då kommer det inte gå lika jävla segt!

I alla fall en bra nyhet så har jag fått veta att jag kommit in preliminärt till Kalix, Furuhedskolan! YEAH!

Sen har jag försökt börja köra bilen men bromsarna är ju helt trasiga så går inte alls att stanna så det gick inte alls för stunden men det går ju att fixas!

Nu ska jag sova! hejrå
For ever alone... Or?

Nu sitter jag här ensam en fredag. Fml. LIXOM!

Nej, jag skoja! Eller jag är ju ensam men orkar inte deppa över det, men i alla fall sitter jag och jobbar matte så jag blir klart med det idag och slipper göra det på söndag. Senare ska jag i alla fall fara och basta och ha en riktigt mysig tjejkväll med Stina kommer nog vara riktigt trevligt och känns som om det kommer bli en bra fredag! :)

Imorgon kommer Sue Ellen, Linda och Rocky! Woop woop, har ju saknat Rocky så mycket! :3 Hahah och dem andra också, hehe, men då har jag i alla fall någon att socilisera med medan alla andra har åkt bort, för idag far Matilda till Kalix och imorgon far Stina till Hakkas och Oliver är ju ännu borta men då är det ju ingen fara! I alla fall ska jag nog göra klart matten nu så jag slipper fundera över det nå mer.

Det är något fel så kan inte ladda upp bilder, DAMN!

Det där lät ju jävligt party skulle jag säga men nu ska jag ha party med min mattebok!

hejr¨åUppdatering och en funderare

Party party! Bloggtorka! Hela min vardag känns så ointressant så kommer inte för mig att skriva, men jag kör väl på med en liten snabb uppdatering om allting och sen en funderare.

För er som undrar min Alla heartsday var inget att nämna! Träffade inte ens Oliver låg hemma och kollade film, plugga, tvätta óch diska

Oliver har dragit till Stockholm med Nicke och hans far för att kolla Rammstein (var tvungen att kolla google för stavning, ehe) och på lördag far Matilda till Kalix så är ju en liten ensam helg för in del, i alla fall som det ser ut nu, men vafan kan göra lite skolarbete och hoppas att livet skiter ut lite regnbågar ur in bak.

Idag var det stenhårt på gymmet och fick till och med sällskap av Jossan vilket var trevligt, efteråt var jag så slut så jag skakade i armrna men det är så det ska vara, när jag kom hem blev det korvstroganoff (favoritmat!) och kolla Orange county vilket var under mina förväntningar eftersom Jack Black är med och hans filmer brukar ju vara asbra men den fungerade, sen har jag fått hjälp i kemi av min bror som nog blev lite irriterad på mig men blev jätte glad att han orkade med mig! TACK! ♥Drar vi en linje där och så tänkte jag bara göra en kort snabb sak jag vill också ta upp..

Bög, gay osv.

Varför säger man så? Varför använder man det som ett dåligt ord för inte har jag någonsin hört någon säga "Jävla hetrosexuell du är!!!" Det har blivit något dåligt vilket jag inte förstår, nu för tiden är ju homosexuella, bisexuella, transvestiter och så vidare fullt accepterade i samhället så varför, varför, varför använder man det som något som vore dåligt? Jag tar inte illa upp då folk använder såna ord, och jag tror inte många andra heller
gör det men det är inte det som är grejen! Jag tycker bara det är onödigt att få det framstå som något dåligt.

En annan sak jag har märkt är att man nästan aldrig säger lebb, eller lesbisk eller liknande bara sådant som menar att det är två killar, vilket jag då börjar fundera om det kan vara att killar känner sig obekväm med vara medveten om det och vågar egentligen inte prata om det och använder då det som något dåligt ord bara för att omedvetet undertrycka att dem inte skulle vara homosexuell för jag tror att killar har svårare att bli accepterade då. (Förvirrande lång mening, hehe?)

Om jag ska fundera riktigt flummigt tror jag folk får svårare att acceptera alla olika sexualliteter och så vidare när ma använder det som en slags svordom. Jag ville bara ta upp att man borde tänka på det för det är ju egentligen helt kortkat, och jag tror alla håller med mig...?

Blev inte så kort och jag trallar bara på i egna funderingar men det är något att tänka på!

Ahja hejrå!Flower power!

Nytt smink, kan definitivt säga att det är ett av mina bästa! :)


Soom ni säkert ser är det ett blomster liknande mönster.


Jaaaa... Man ser ju att den nya kameran ger mycket bättre bilder! :)

AWESOME!


Random bilder jag fotade på väg och då vi var på Statoil, yeyeyey.

Som sagt har jag inte alls mycket mer att säga så jooo... Vi hörs hejdå! :)Everything is like everything

Nu har jag gjort två svenska nationella prov och har bara ett kvar som är muntligt men jag är inte alls nervös över hur det har gått. :)

Oliver har sovit här söndag-onsdag men igår fick jag sova själv men det gjorde ingenting tar det bara lungt just nu och kände att jag borde blogga lite grann!

Har inte blivit att gå på gymmet på hela veckan vilket känns riktigt värdelöst men på tisdag hade jag inget gymkort och var tvungen att vänta på att mamma skulle komma hem från sin resa så på onsdag köpte vi ett årskort (YEY!) men idag hade jag så jävla ont mellan revbenen och höften så jag klarar verkligen inte att fara, är rädd att det skulle bli värre i så fall så bättre att vila och sen köra stenhårt nästa vecka!

När min mor kom hem fick jag också några försenade födelsegdagspresenter!


Bara så alla vet har jag inte brytit mitt löfte att inte äta godis eller så på vardag det är Oliver som har ätit två rader! :)


NICE! Borde verkligen börja köra igen men är för lat att ta tag i saker och ting så lämnar det ännu ett tag åt framtiden. :)

Sen var jag förbi Ericsson idag för jag ville göra något fint för min kisse misse så köpte ett head-set till han.Nu ska jag bara kolla lite tv och käka blodapelsin och känna mig nöjd med livet, senare kanska jag hittar på något eller så tar jag bara det lungt här hemma, ahja det var inte mycket jag egentligen ville säga men nu har ni fått lite up date.

Hejråå!The big bang baby

Igår kollade jag "The Bing Bang Theory" som Oliver har nedladdat på sin dator. Sen käkade jag köttfärs och spagetti och chillade sönder, har hunnit kolla första säsongen och halva andra och  nu ska jag fortsätta med det och vänta på att Oliver kommer hem! Han ska sova med mig i alla fall till tisdag så det kan ta igen min ensamma lördag, yey! :)


Nananananana KÄRLEK!

Sen kan jag ju också meddela att jag har svenska nationella i veckan och så massa hem uppgifter vilket känns jobbigt men ahja bara att bita ihop och kämpa vidare! :) (på plus sidan får vi ledigt på onsdag om jag inte minns helt fel!)

hejråVille ta ett litet snack med världen!

Ehehehe...

Medan jag myser i Olivers tröja skulle jag ta upp en sak jag möjligen pratat om förut... Eller jag vet inet men känner  i alla fall att jag vill ta upp det igen! ... Om jag nu hade pratat om det, ehe.

I alla fall. Jag känner att jag kan säga det här med full säkerhet eftersom att jag känner att jag aldrig är en ytlig människa för om jag ser en person som ser ut som en "fjortis" så tänker jag inte utav instinkt att hon säkert är ytlig och korkad jag kan undra helt enkelt hur hon är som person, jag har varit ytlig förut och jag kan säga att jag inte gillar folks kläder (inte till personens ansikte då!) och så där men jag dömer aldrig någon som persons "inre". 

Hur som helst! Jag är så himla less på att man ser på tv, man hör folk säga saker och överallt är folk så fördomsfulla över utseenden. Nu kan jag ju inte skapa en perfekt värld genom att skriva det här men jag tycker att man ska få vara "fjortis", punkare eller en "modern typ" om man vill men man ska faktiskt inte behöva ta skit för det! Spelar ingen roll av vem eller hur man ser ut. Människor verkar ha sjukt svårt för det att inte kunna låta någon se ut hur dem vill utan att dra en "lustig" kommentar som jag bara tycker är löjlig. 

Man kanske inte gillar alla olika utseenden men jag tycker man kan acceptera hur folk ser ut och inte klaga och tro så mycket av det man bara ser.Själv tycker jag om alla olika stilar och tycker det alltid är jätte roligt då man ser någon som sticker ut! (säger inte att alla borde sticka ut och man får vara neutral om man vill men tycker det roligt med lite färgklickar på allt svart/vita)

That was all for right now! 

byeGive it a little somethin' somethin'

Har haft en jätte fin vecka!

Från tisdag-idag har Oliver och jag bott ensamma hemma hos min mor och det har varit sjukt trevligt! Vi har verkligen bara myst på hela tiden. Men idag stack han till Jokkmokk för det är ju marknad och allt och det kan han ju inte missa! ;) Hehe... Min bror kommer nog komma hem under helgen och min mor kommer hem på tisdag och tills dess kommer jag nog sitta framför Olivers dator eftersom min strejka och kolla tv och bara ta det lungt, kommer nog vara en skön och chill helg, nog för att jag kommer sakna Oliveriololo.
I'm so happy I'm so glad that I got you I like to thank you and thank you means MERCIIIII!!

bye!