The time must fly by now!

Hejhejhejhej!

En snabb uppdatering tänkte jag så ni får veta vad som är nytt i mitt liv! :)

Jag har...

... beställt allting till balen så är redo för röda mattan!
... börjat köra min moppe, aweseome!
... färgat bort mitt svarta under hår så allting är som det ska igen! ;)
... skaffat fram pengar så jag kan betala Jossan imorgon så ska vi få våra skolkläder! YEAH!

Dessutom så har jag kollat upp att medelpoängen till skolan i Östersund var 193 och jag har ju 250 så känner mig riktigt säker att jag kommer in så ska bara börja söka bostad så blir det snart att lämna min lilla hemstad! :)

Så kort tid kvar av skolan så det är sjukt vill verkligen att allting ska vara över nu, är helt slut! Men finns inget att göra åt saken kan bara bita ihop och hoppas att det sista veckorna går riktigt fort!

Tror inte det var så mycket mer, ska bara chilla framför tvn tills jag ska sova nu, sjukt skönt!

kram!Överraskning eller vad?!

Awesome dag!

Först for jag till gymmet och körde stenhårt kände mig riktigt nöjd efteråt sen hem duscha sminka mig och fara till Stina och mot Alla Tiders där vi fikade, tog en ost och skink -toasttallrik och en smoothie, asgott! Tog det bara allmänt lungt sen och gjorde inte mycket. Senare for jag och mor min och handlade och köpte nutella så ska jag göra plättar med nutella till frukost imorgon mums! Så köpte jag också två blekningar så ska det svarta underhåret bort nu. :)

Men det riktigt häftiga hände då jag vi for förbi mommo och moffa och fikade och sen så fråga moffa om jag ville ha en EU-moppe och ja, så hade han tydligen köpt en moppe åt mig som stod i garaget nästan helt ny! Hade bara gått 7 mil och var tre år gammal... Blev asglad men chockad för jag har ju inte direkt bett om en så var ju en riktigt trevlig överraskning! :) Fina moffa! ♥

Då har man något att köra medan epan är under reparation nu till sommaren, hehe...

Nu ska sminket bort och sen ska jag bara ta det lungt framför tvn tills jag ska sova...


En bild från i påsk då vi tolkade till sjön där vi skulle grilla.


Hare gott!
Min stuga - video

Från fredag till idag har jag varit ute i stugan och det har varit sååå sjukt skönt! Underbart god mat, basta och skoter och tolka efter skotern med skidor i säkert 60-80 blås! Så jävla kul och skön underbar helg med familjen och hundarna! Gjorde en video om hur det ser ut i stugan för det är inte som alla andra stugor som folk brukar ha...


Förlåt för att jag filmade snett men glömmer att hålla mobilen åt andra hållet! Så jaa, här ser ni ju att det är skog överallt! Har själv inte kollat på videon för känns lättare att bara ladda upp så ni vet om det är något asskummt där!

Imorgon är det tillbaka till min vardag och till gymmet, känns ju inte så kul men får bita ihop!

Nu ska jag kasta in två mackor i mikron och sen ligga framför tvn tills det är dags att sova, fin dag! Jag gillar utropstecken! JA!

Haha, hejrå!Nu sticker jag... Eller snart

Sitter just nu och kollar tv och väntar på att min snabba familj ska ta sig till bilen så ska vi fara ut i skogen till moffas stuga! Kommer nog vara nice den ligger mitt ute i skogen för har varit i Gällivare för länge och är alltid skönt med miljöombyte! Vet inte vad mer jag ska skriva, ska nog fördriva tiden med att spela Bubbel Shooter på datan nu...

GLAD PÅSK!


Aaaaw, sötaste!Det jag glömde säga igår...

Nu sitter jag hemma hos Oliver medan han gör konstiga ljud och spelar zelda! YEAH! Tänkte på grund av någon anledning att jag måste skriva att jag har ju gått skoterkursen och imorgon blire uppkörningen och allting och sen ska jag göra provet! Och så ska jag också imorgon till frissan och klippa mig och det blir säkert något awesome... Klipper mig nu istället för närmare balen för då om det blir dåligt hinner det växa sig vettigt tills dess! ;)

Hmm... Sen är det snart påsk och då ska jag fara fredag - måndag till Vårsjö, moffas stuga mitt ute i skogen, och bara tare lungt och inte tänka på alla framtida problem jag har... Nej, men nog fan kommer allting lösa sig till det vackraste!

Bruuuuuuum bruum bruuuuuuum, hejrå!