Ute på praoen

Nu är jag på bloggen!

Sitter på min prao med min faster i Sunderbysjukhus på hudvårdsmottagningen och tar det chill. Ska bo med henne och mina kusiner i Sävast i en vecka så jag och min kusin Louise kommer nog hitta på massa fränt under dagarna. :) Känns skönt att komma hit var så länge sen jag träffade alla men saknar ju ändå Oliver och mina vänner men alltid fint med miljöombyte... Det var ett ovanligt kort inlägg för att vara jag men fanns inte mycket mer jag ville förmedla.

Men ska kila nu hejdå!En ny!

Jag klarade att trycka på den lilla saken där det står "Nytt inlägg" YEY! Men vad fan jag har ju så sjukt mycket jag ska hinna göra och orkar knappt gå in på facebook nu för tiden, allt med internet har tappat sitt intresse... Ändå har jag kvar några läsare varje dag vilket alltid är roligt! :)

Skolan flyter väl på och blalblablablabl men den stora saken jag snabbt ville säga var att jag köpt nya epa/a-traktor/traktor/bil/stjärna! Den är jätte fin men lite mer svår styrd och annorlunda från min förra men jag får bara vänja mig vid det!


Visst är han fin?! :) Bilden är fotad av Robin Eriksson.

Men i alla fall så har jag typ spelat in videos och tagit fula bilder på min mobil och sen laddat över dem men inte har jag haft tiden att få upp dem här och laddat upp dem på yt...

I alla fall ska jag och Matilda om en halvtimme fara och spela in till den här dokumentären jag och Julia var med i i sommras! Efter det ska jag till Oliver och visa min fina bil och sen ta det lungt hela jävla dagen.

Vi hörs väl nu om en månad eller så. ;)

hejdåAtt det ska vara svårt att blogga...

Bloggandet går ju åt helvete har försökt några gånger och har gjort videoinlägg och så här men hinner verkligen inte, känner att jag har mer att göra i mitt liv än att sitta framför en dator... Men just nu gör jag det fast det är min mors så kan inte ladda upp några videosar eller bilder, that sucks...

Ligger hemma hos mor och han ont i örat efter att ha dubblat min töjning från 4mm till 8mm på lite mer än 24h så det känns ganska mycket i mitt öra, men töjningen är assnygg och känner mig nöjd. Köpte den när jag var i Luleå med Oliver. Det blev så när jag hade sovit hos han från lördag till söndag så kom vi på att Matilda och Nicke skulle dit så fixade lite och hängde med dem på tåget och sov hemma hos Sofie och Skrället (fast Skrället var ju inte hemma) träffade som alltid massa trevliga människor som alltid då jag och Oliver drar ut på resor! Men har då hunnit köpa en töjning och beställt en jacka för ett tag sedan. 

Stannade i Luleå från söndag kväll till tisdag kväll och det var verkligen behövligt för klarade inte av att stanna längre i Gällivare. :)

Nu har jag börjat söka efter en ny epa och snart kommer jag nog inte behöva gå överallt mera! :)

Men min film verkar aldrig bli klar så ska sova ett tag nu men då har ni fått höra lite nytt! :)

hejdå