brandbils elli /jb

Nu är håret kirrat, tack Matilda! Den 27'de ska jag klippa bort det slitna så kommer det bara vara utväxten som gäller att färga från och med nu...


Två dagar innan...


Efter blekningen... Helt underbart! ;)


Jag är så vacker utan spackel lalalalalala... Men ser ni resultatet? Grymt nöjd, och det är så rött som på bilderna... Bara vänta på att få klippa det slitnar så blir allt jätte fint. :) Kanske lite ojämnt men det ordnar jag imorgon med pumlan/röda hårinpackningen!

Glömde idag också att göra men imorgon ska lösögonfransarna komma! 

hejdåehm...

Imorgon... Lovar det kommer upp imorgon!

2-0 ni är för grymma!

hejdåi'm sorry

Förlåt meeen... Glömde att köpa lösögonfransar! Var så jobbigt att komma ihåg att köpa födelsedagspresent till Jossan & Hanna, göra fyra sidor matte och grovstäda hela rummet blev för mycket för min hjärna så glömde totalt bort det... Men det kommer upp imorgon!hejdådet är det som gör skillnaden

What? Seriöst om jag inte har bloggat i sömnen så har min blogg blivit... BLOGGRAPAD! Dam dam dam daaaam... Men nu vet ni det, undra om någon insåg att jag inte brukar skriva så där då jag bloggar? I så fall good for you. Tänkte faktiskt slänga in ett inlägg idag så det huvudsakliga inlägget kommer här nedanför.The one that make you smile everytime.

The one that you miss everytime she dosen't come around.

It makes the two who make life so beautiful. 

Ville tillägna det här inlägget till mina två närmaste flickor! Kände bara idag då jag vaknade att det är dem som får mitt liv att gå runt...

Måste nämna att jag inte glömt mina andra vänner och att ni gör också stor skillnad i mitt liv och jag skulle inte klara mig utan er heller, men alla har ju vänner man är extra nära. ♥

puss på er alla, kolla uppdatering på måndag!hej mina älsklingar

Förlåt att jag inte har bloggat på ett tag.. Men jag gillar er fortfarande, oroa er inte. Jag har bara haft annat för mig! Och det känns inte värt att inte blogga när jag ändå inte har nåt att berätta ;D HEJDÅ PUSS OCH KRAM NU SKA JAG PUSSAS OCH KRAMAS LITE ♥


Visst är den fin? Jag har fotat den själv när jag var i öknen!♥ericas systers kompis

Har sminkat ↑


Resultatet, bilden hade sämst kvalité men det hade hunnit bli mörkt. ;)

Sminkade också Ericas syster...

Resultatet... För er som inte förstod är det eld och vatten! 

jojo hejdårandom små saker

Ska berätta lite smått random saker...

1. Nu börjar ju våren komma och då tänker ju alla "Ja, nu ser man att det är vår för snön smälter och fåglarna kommer tillbaka och solen är uppe längre lalalalala." Men jag har hittat ett annat vårtecken som jag tror ingen har tänkt på och jag vet att Jossan kommer tänka "Den sög!" Hihi, men att nu börjar killar (och kanske även tjejer) dra på sig sina kepsar igen. Kom och tänka på det för ett tag sen... Så där har man ännu ett tecken på att våren börjar komma.

2. Hanna Bästa Didic fyller år idag! F15! WOHO! (många utropstecken) men ville säga grattis min underbara flicka, tack för att du finns och är så bäst!♥


3. Lösögonfrans-saken tror jag ska komma upp på måndag då jag får mina pengar, för måste köpa nya eftersom dem jag har nu är jätte slitna och det blir inte fint att visa... ;)

4. Över halva min garderob är fylld med olika saker nu så kanske slänger upp en bild... Eller gör nog det då den är full. 

5. Kolla i NSD på "Dagens fråga." Så får ni se två snygga b-rudar! (Jag och Jullan)

6. Försöker komma på mer att skriva men gör inte det så avrundar här.

byehate or love? hmm

Jo, hejsan! För er som drar funderingen vad jag köpt så gick jag fram och tillbaks några varv och undrade vad jag skulle köpa... Det var mellan en knallröd toning eller en tröja. Seriöst var tvungen att fråga 3 personer innan jag bestämde mig, alla sa ju hårfärg så jag tog ju såklart tröjan! Hahaha, seriöst det var så! Men nog om det, det var inte det jag skulle blogga om.

Spelnördar; Jag tror det är något jag drar mig till. Asså så här "attraherar" mig. (Gud vad jag kunde fina ord!) Jo, men det är typ så har jag märkt. Fast själv hatar jag alla typer av spel utom möjligen kort, men jag orkar inte med något annat dels för att jag aldrig varit bra på sånt och dels för att jag inte förstår poängen. I guess att det är det där med att motsatser dras mot varandra, haha, seriöst, alla jag någonsin gillat har på något sätt varit nördar. NICE!Långt inlägg men lite om mitt intressanta liv, sen skulle jag säga att om ett tag ska jag lägga upp en (*) steg om hur man sätter på lösögonfransar för känner att jag får den frågan ALLT för ofta, det är något som människor oftast frågar mig 1. Har du lösögonfransar? Svar; Ja.. 2. Aha, hur sätter man egentligen på sig dem för det blir alltid dåligt då jag gör det? Svar; Men... Jaa.. 

Brukar typ aldrig ha orken att förklara ordentligt men det kommer snart så håll koll! 

pussss gurkalite hjälp?

Iiii... Onsdags... Igår! Var jag och väntade med Julia på hennes taxi, så under tiden skrev jag på min reflektion, jag skrev den på mobilen på bloggen (hänger ni med?) och så sparade jag den som utkast så jag kunde använda den då jag kom hem... Problemet är att jag inte får bort utkastet och inte tänker jag ladda upp hur jag tycker mitt arbete gått och så vidare? ;)

Så om någon underbar människa vet hur man ska göra för att få bort det så släng in en kommentar va! För det driver mig till vansinne...


Oförberedd bild. Citat av min moster: Det är inte fett! Det är bara mer kurvor.
Jo, ja jag är inte tjock men jag börjar gå upp! Så ja, ska försöka förhindra att bli fet. ;)

Annars tar jag en hemma dag efter allt pluggande och taggar marknaden imorgon! WOHO, ska dit med Erica, får se om jag köper något roligt eller om det bara blir att glida. Roligt kommer det då vara det är det alltid.

Kommentera nu om mitt problem!

puss&kramdet är inte lätt då det är svårt


Räddslan att förlora och saknaden dras åt hårdare efter varje tickande sekund på klockan.

Fuck oro... Alltid orolig, helt hispig... Det är jag det.

hejdåblogg tvång

Nu ska jag ännu ta upp något jag undrar över... Varför känner de flesta tvång över att blogga? Man skriver typ alltid "Jag ska börja blogga oftare!" "Ska uppdatera mera!" Och liknande. Om man känner tvång över att blogga tror jag att bloggandet inte blir kul och att det man skriver inte är intressant och då orkar typ inga läsa bloggen. :o
Asså jag bara skriver det jag tror men jag tycker man ska blogga när man ha lust och inte känna "fan måste ta och blogga". Och så vidare annars finns det ju inget roligt med en blogg? ;)

Jo, nog är det roligt att berätta mina funderingar till er! Ska käka fiskbullar nu.

puss& kram90 grader

Mitt humör det senaste dagarna har svängt upp och ner 90 grader. Ena stunden kan jag vilja bara lägga mig ner och sova bort allting, nästa är jag på G och taggad på allt och det kan vända på 10 minuter... Jag vet inte vad det är med mig. (- Nej jag har inte mens...) Men det blir väl bra igen, nu ska jag längta till skolan och se om jag orkar sova, haha, usch vad jobbigt med smink och allt!


Gammal underbar bild. ;);)

hejdådark sky

Ett tag sen gick jag ute med Julia och tyckte himlen var så fin i mörka blåa färger och det var där jag hittade min inspiration till mitt senaste smink. 

Många säger ofta att jag alltid använder samma smink jämnt och att jag borde ha något med färg när jag nu kan sminka så och så vidare... Men det är ju det att jag skulle inte trivas att gå ut med till exempel:

Sånt smink, asså det är ju ett val till var och en hur dem vill gå ut men jag tror inte jag skulle trivas med det. Det jag vill komma fram till är att det här senaste mörkblå sminket tror jag att jag skulle kunna använda ute någon gång. ;)

Tänkte göra ett till smink idag med olika färger men det blev mest kladdigt så orkade inte.

Ni får ha det så bra så kommer jag kanske snart med något nytt!

hejdåcloths no where to find

Börjar känna sommar panik.
Har typ inga fina kläder att ha till sommaren och det känns som min garderob krymper istället för att växa med kläder. Antingen är det de att jag aldrig har några rena eller så slänger jag bort så mycket för jag använder knappt hälften. Det är ett stort problem och skulle behöva 3000 kronor för att kunna inhandla allt jag vill ha... Egenltigen inte så mycket pengar men eftersom jag bara får 500 per månad så kommer jag nog inte kunna ha köpt allt föränn sommaren är slut. :o

Men har talat med min mor och hon säger att hon ska köpa kläder åt mig då jag behöver och det är bäst för henne att hon gör det nu då!

jojo, hejdåingen panik!Det är lungt jag lever men jag har inget vettigt att säga!

hejdåready set go

Nu har man lärt sig ladda ner, seriöst känner mig grymt stolt och nu blir det att kolla filmer säger jag bara! Hihi, ska nu kolla den där jäkla eclipse som jag ännu inte sett. Måste se om jag tycker lika illa om den som det två andra. ;)


Fråga inte fick bara lust att ladda upp en bild på Google!

hejdåone piece

Känner att jag verkar vara den enda som inte fattar grejen med one piece. Först så tycker jag man lika gärna kan ha mjukis och en t-shirt? Fattar inte grejen med att allting ska sitta ihop som en sparkdress man hade då man var liten... Jo, nog kan de vara skönt med bara ett plagg... Skulle kunna gå med på att det här var vettigt om man inte tänkte på priset! Asså seriöst folk betalar 1000 kronor och mer för att få en sån här... Jag kan verkligen inte se det vettiga med det här, men alla har väl sina olika åsikter och jag får väl leva med att världen ibland blir upp och ner i mina ögon. ;)


hejdåminns ni...?

Minns ni den där gången då mitt hår var precis som jag ville ha det?


Något sånt var det...

Men nu är det inte så längre för jag är så klantig så måste bleka igen så nu får man se hur de går och hur mycket hår jag har kvar efter det. :o Vojvoj.

Grattis Hanna Moroten som fyller år idag, hoppas din dag blir bäst!♥


hejdåmitt i natten sminket


Kände att jag verkligen skulle work it through så gjorde ett tredje smink och nu är klockan snart ett på natten så blev typ ett mitt i natten smink. ;)

hejdåmake it up

Missnöjd med det mesta första sminket var bara så simpelt och tråkigt och de andra fick jag inte till som jag ville och färgerna blev så bleka. :(

Jaja, Jossan är gullig!♥

Hejd¨åhelgen

Om man sammanfattar helgen inehöll den allt:
Glädje
Deprision
Ilska
Irritation
Räddsla
Trötthet 
Övertrött
Lalallalala, ja typ allt man kan känna och vara.

Har spenderat helgen med Julia men sen har man ju alltid träffat lite människor från olika places både g-rabbar och b-rudar. Känner mig 1000 kilo tjockare efter helgen och känner att jag inte kan tjocka mig lika mycket under resten av lovet för då kommer jag behöva rulla till skolan!

Imorgon ska utväxten bort och sen ska jag bara sitta hemma och hoppas att jag blir frisk imorgon är det dag 13 av hostan... Om de inte är borta till dag 14 kräver jag läkarbesök! :o

Just de smink! Glömmer alltid bort de, ska försöka hinna med det imorgon vi får se.

godnattlilla vm

En av det bästa sakerna man längtar till under ett år är lilla vm. För er som inte vet vad lilla vm är så är det att olika lag från norrland i till exempel, hockey, handboll och basket. Som kommer till Gällivare/Malmberget och spelar under en hel helg från fredag till lördag. Så sjukt kul för alla från från Gällivare är där tillsammans och man träffar nya och gamla vänner och känns så grymt kul. Kul att kolla matcherna med men jag har typ aldrig fokusen i det. ;)

Jag kommer fara dit med Jullan hela helgen för idag (lördag) har vi umgåtts ett helt år så de här är ungefär våran helg. 


Första bilden jag har på både mig och Julia!♥ Sommar

Till Julia: Så klart måste jag skriva en jobbig text om hur bra du är! För de vill jag att du ska veta, vill ju göra något för dig nu när de gått ett helt år med oss och vårt trams.
När vi första gången umgicks klicka det direkt och det fanns inga konstiga pinsamma känslor vi hade roligt direkt och vi förstod varandra. Snabbt blev vi vänner och jag minns hur mycket jag saknade dig då du for till skåne. Dagarna och veckorna gick och en dag insåg jag hur mycket du betydde för mig, men det du inte vet är att jag var jätte rädd att säga att jag älskade dig för jag trodde du inte skulle säga detsamma!
Du har hunnit under den här korta tiden kommit mig långt in på livet och både du och jag vet att jag har öppnat mig för dig om mitt inersta för jag litar på att du aldrig skulle svika mig


Du är underbaraste vännen man kan hitta och du är speciell som ingen annan och du har det starkaste åsikter jag sett hos någon, du förändrade mig och mitt sett att se livet. Att se på saker och ting och de har bara varit till de bättre, du har hjälpt mig bli den jag är idag. Och jag älskar dig för de du är och allt du gjort!RÅKADE GÖRA BAKRUNDEN VIT ORKAR INTE FÖRKLARA MEN SÅ ÄR FALLET!

hejdå!allting har en början och allting har ett slut


Citat av Matilda: Allt händer av en anledning.

Om man har en dålig dag, tar man Matilda, käkar en kyckling macka och sen B&J och en bra film. Tack för att du var hos mig, även fast jag var på ganska bra humör behövdes de att du var med så jag inte satt hemma, om jag hade suttit hemma hade jag inte varit på bra humör, som du och din pappa fick mig att vara!

inget mer hejdåelli talar mode?

Nu har jag varit och kollat runt på lite hemsidor där det ska ha det senaste vårmodet. Jag vet att jag inte är den typen som har "mode" kläder men ville i alla fall titta och se vad folk skulle ha. 
Om jag vågar säga det tycker jag de är hemskt fult! Jag kanske inte är rätt person att säga det, men jag har hittills kunnat gilla modekläder. Men om jag ser folk gå omkring så här tycker jag synd om dem. 


? :o Vafan är det här för slags kläder. Med ett rep som skärp!


Modet till våren... Ha på dig ett nästan genomskinligt tält! Asså herregud.


Jo men ja... Tycker skorna kan tala för sig själva. 

Hittade allt på bubbelroom.se utom skorna som jag hittade på hm.se om någon undrar. Kanske fara ut och kampa med ett tält elda lite med speciell ved och... Ja, vet inte vad man kan säga om byxorna. :o

Förlåt till alla som tycker de här är fint, men jag var verkligen tvungen att säga att de är väl liiite till överdrift nu?

hejdånog ska de alltid...

Känner mig glad men de är mest våren för mitt liv går bara nerför nu... En sak som jag kan dela med mig är att jag kommer typ bara få G i biologi om jag typ inte skaffar MVG på nästa prov så de känns ju lite kört... Kommer få G på matte provet, G G G G G G. Jo, bättre än IG men känns ändå uselt. :o

Positiv sak är att jag börjar bli friskare men känns som de kommer ändå dröja ett bra tag. ;)

Krya nu, gummsi! ♥

... Nog ska de vara ett helvete när oron sätter igång. När man inte vet hur saker ska sluta.

god day!nya månaden rymden... mars

1 mars. En ny månad. Den här månaden känns som den kommer vara extra bra. Säkert för de är sportlov och allt snart men annars också. Känns som den kommer vara grym!

Jag sitter hemma och hostar som en idiot har gått 8 dagar med den här satans hostan nu så kanske får åka till en läkare. Hoppas de langar över någon medecin som gör mig bra direkt för just nu kan jag inte skratta utan att hosta så jag har inte kunnat skratta normalt på 8 dagar, de är ju hemskt. :(

To do list for the day:
1. Göra all matte jag inte gjorde igår. *tagga prov imorgon då jag missar det idag*
2. Städa mitt rum.
3. Tvätta kläder.

Kommer snart ett nytt smink, kan säga att de kommer vara djurinspirerat överväger mellan två djur får se vilket senare. ;)

På tal om drömmar så drömde jag något inatt (orkar inte berätta) sen drömde jag att jag berättade för Jossan så då jag vaknade kändes de ju så verkligt då jag till och med hade berättat för någon, haha. :o

jojo, hejdå