Shock here i come!

Skulle ladda upp videos och massa skit men nu hinner jag inte eftersom alla skriker på mig. -.- Ska fara iväg med tåget till Borås och sen ska vi på skara sommarland, fyfan vad tråkigt, enda anledningen till att jag följer med är för vi senare ska till Göteborg och jag ska få shoppa på shock! 


Love that stooore!! Hihi, kommer ha nästan 2000 så blir ju lite saker med hem. ;)

Ahmen kommer göra videos och skriva på mobilen som jag sedan skriver på bloggen så fort jag kommer nära ett internet. :) Men tåget går om 30 minuter så måste fara.

hejdå



en bild säger mer än ett ord...

Asså varför skriver jag att jag ska uppdatera på kvällen när det blir mitt in natten? 

Men dagen har varit ungefär samma som igår, helt underbar! Hanna for hem efter Sandviken så det blev vi tre igen och vi snurrade igen långt in på kvällen, några nära krockningar som vanligt, haha. ;) Sen träffade jag gullesnuttesöt Erica som jag inte sett på över en månad tror jag! :D Blev jätte glad!


På stranden med finskorna.


Yeah, åka flak! Var grymt kul men varande inte så länge. :(



Var svårt att välja ut bilder för alla är så jävla fina och härliga men de här är det bästa. ;)

Föresten så har Matilda kirrat så nu har jag 83 goa låtar på mitt USB till stjärnan, härligt!

Mitt liv är så jävla skönt just nu att jag tror att nästan ingenting kan förstöra det! I love it, ska nu ta mig något att äta och tänka på minnerna av denna underbara dag. :)

bye guys!



uppe med tuppen

Har sovit 5 timmar inatt för somnade 6 och klev upp 11... Fyfan. :(

Men sitter hos Matilda och kommer nog ha fullt upp i hela dagen! Ska nu fara och käka statoilkorv och sen bada i Sandviken och efter det nog hitta på något med Hanna och Jossan. :) Sen måste jag hinna packa och tvätta och lite sånt när jag ska iväg med tåget imorgon. ;D Uppdate ikväll!

byee



How can we sleep while our earth is turning...

Härlig dag!

Var och handlade (blev ett mörkblått glittrigt nagellack) och hårinpackningen och det där... Mitt körkortsfoto blev faktiskt bra så slipper skämmas varje gång jag ska dra upp det. ;)

Efter min lilla shoppingrunda for jag upp till Matilda och hon fixade sig och sen lite innan sju kanske (?) for vi ut utan några som helst planer för vad dagen skulle ha med sig... Men vi hade i alla fall en förjävligt bra dag! Har kört runt i stan, varit nära att köra in i det ena till det andra, garvat åt allting, käkat godis och druckit pk, sjungit rösterna ur oss och hälsat på massa random människor och någonstans i mitten hoppade Jossan också in i bilen, hon har också fått köra lite eftersom hon fått körkort nyligen men inte hittat någon bra epa. ;)

Körde i ungefär 5-6 timmar idag och jag är helt slut, men det är en skön sluthet(?) haha! :)



Proffs föraren citat från Matildas blogg: "Jag är väldigt imponerad över Ellis körkundskaper, helt sjukt grym hon är :) eller ja okej, förutom dom två gångerna hon höll på att köra in i två bilar." Woho, stolt!


Fyfan vad snygg, hahaha, var helt röd för var så jävla varmt i bilen (syftar mer på fejset än håret, hehe) HAHAH såg nu Matildas mun på vänstra sidan! Nice.


Proffsföraren nummer två! När den här bilden togs tänkte Jossan gömma sig i sina händer, inte smart plan då hon i så fall varken ser eller kan styra. ;) Möjligheten finns att Jossan kommer logga in och ta bort den här bilden men då är det bara fjolleri!

Tog mig cirkus en timme att skriva det här, haha. :)

Byebye



Måste skynda mig!

Orkade inte uppdatera igår för var fullt upp. Klev upp redan 11.00 och började direkt fixa mig och strax därefter for vi till stranden och chillade, jag hade inte så jätte kul eftersom jag inte tänkte bada när jag skulle shoppa på stan senare. Efter stranden dumpades jag på stan och jag och Sue Ellen shoppade i tre timmar, handlade inte upp alla pengar jag hade med mig...

Nu kommer lite bilder på allt jag köpte, så klart kommer jag inte ihåg priserna. ;)


Tröjan är från Stadium                  Linnet och byxorna är från Carlings


Örhängerna från Ur och penn och
kajalen från Make up store

Men nu har jag gjort upp ett litet schema för vad jag ska göra, måste nu skynda att fota ID kort till körkortet, köpa en ny röd hårinpackning, nagellack och aceton sen ta ut pengarna jag ska ha med till Göteborg (drar iväg på torsdag!)

När jag kommer hem ska jag städa rummet och senare ska jag nog umgås med Jossan, lovley!

puss&kram



lovley weather

Imorgon har jag varit här en vecka och känner absolut ingen lust att komma hem.

Idag har varit en chill dag, jag har varit och snurrat med vespan i några timmar(?) och sen hämtat upp min mor för hon ville testa köra, efter de kom vi hem och käkade grillat och det var så sjukt gott. Efter all mat och ha kollat en usel film fick jag köra och köpa massa godis dricka och sånt blev att se en till film och nu börjar nog alla bli trötta så ska nog gå och lägga mig. Imorgon blir det shopping för hela slanten!


Min halva prins!♥ Han ska troligen få bo med mig ett tag då jag flyttar ut och börjar gymnasiet!

byee



vi kan låtsas att det är söndag!

Vi kan låtsats att det är söndag för har ändå tråkigt då jag är ensam, haha. Men har i alla fall haft skit kul under den tiden jag hunnit vara i Luleå med Linda och Sue Ellen. Har käkat massa godis och god mat och kollat filmer varje dag. Sen utöver det har vi shoppat och varit på tivoli (på midsommar) och kört vespa (moppe). Lovley lovley, älskar att vara här! Så jävla härligt. Men nu kommer lite bilder på allt jag skaffat in under min vistelse.


Bra att alla skulle vara på balkongen då jag skulle ta bilder! ;)


T-shirt med öppen rygg, fått av Linda.


Stor t-shirt fått av Linda, t-shirten slutar ungefär där bilden slutar så ni inte tror den går till knäna. ;)


Långärmad Ed Hardy, fick av Sue Ellen.


Skjorta jag fick av Linda. Blev först osäker om jag ville ha den eftersom jag tycker rosa skär sig mot mitt röda hår men det gick bra enligt mig eftersom det fanns också mycket andra färger. :)


Två enkla t-shirtar från Sue Ellen.


Min 6 månader sena födelsedags present av Linda och Sue Ellen. Borsten är jätte bra då man ska blanda färger och få bort skarpa linjer. Och lösögonfransarna är bara sjukt snygga!


Det här köpte jag för egna pengar.
Ringen och halsbandet är från Glitter och klockan från Ur och Penn. Minns inte priset på något av det!


Vann en stor choklad på tivoli, woho! Stolt tjej.

Bortskämd jag känner mig och nu ska jag dessutom få shoppa imorgon eller på måndag för 1000 kronor bara för alla fick dåligt samvete av hemliga orsaker! ;) ;)

Men nu ska hunden få komma ut på en promenad.

hejdåå!



ni får vänta till söndag!

Statistiken bara faller, haha inte konstigt då jag inte uppdaterar. Men så ni vet är jag kvar i Luleå och stannar här till söndag. Har massor att berätta men vi tar det på söndag!

Svar på kommentar i "LÄNGE SEN":
Elina jag saknar det också! Fyfan.♥

hejdå!





jag är smart, så är det bara

Nu är jag i Luleå! Kom fram hit kring... Tror det var 21? Äh, någon gång då, såg en urusel zombie film och däckade sen. Har nu vaknat och hunnit duscha och käka frukost. Vädret är inte det bästa... Spöregn. ;) Men ska ändå sminka mig och ta ut Rocky på en prommis eftersom ingen annan är hemma.

Bra att man bor i en lägenhet med 3 katter när man har kattallergi och ingen medecin, yey! Haha, men tror jag ska gå en sväng förbi apoteket och köpa lite medecin... Vore smart!

Ahja ska ta mig ut för... Jag vill, haha, fanns ingen bättre anledning än det. Gör säkert en film idag! 

hejdå



lunch hos mommo

Väktes nyss av ett samtal och nu väntar jag på att fara till mommo och äta lunch. :) Efter det ska jag väl hem och packa och fixa mig sen drar vi till Luleå! Lite negativ fakta, kollade väderleken och det skulle typ regna och vara molnigt hela veckan. :/ Lite dåligt men skit samma!

Annars ingenting annat att berätta är sjukt hungrig så ska nog gå och kolla om hon inte kommit.

hejdå update i luleå



zzzzzzebra




Woho, är helt kär i det här sminket seriöst! Kunde inte bli mer nöjd. Det är också väldigt enkelt och basic så vem som helst som kan hålla i en sminkborste skulle klara av det här, de är bara fantasin som sätter gränser som man brukar säga. ;) Man kan ta det hur långt man vill och sminka hela ansiktet(?) bara ett öga(?) bara kinderna(?), hur man vill och det är de som gör det så kul! :)

Annars har det blivit nya planer! Eller jag hade ju inga planer från början men nu har jag en plan. ;) Imorgon hänger jag med Linda och Sue Ellen till Luleå och stannar där ett tag, skönt! Känns som inte finns ett skit att göra just nu hära. Men ska nu iväg och köpa frukt till fruktsallad och hyra en film. 

hejdåå



uttråkningen



Uruselt ljus för lyste in genom fönstret men orkade inte göra en till. ;) Jaa, men videon pratar nog mest för sig själv!

hejdå



love the purple

Wiih, nya brillor! Eller egentligen så hade jag inga innan men ja, har ju ett par nu! ;D Men grejen är den att jag inte är typen som använder solbrillor men skaffade nu ett par för det är dö jobbigt att köra med solen i ögonen, ser ju inte ett skit då! :o Så köpte dem här och det kanske inte syns så bra på bilderna (fuckat ljus) men de är lila så de matchar min stjärna! Smart. :D





Annars så har jag nyss blivit rånad av moster Linda och Sue Ellen ur min garderob för dem och mamma skulle ut till Nonnis på något fest skit. Så har fått sminka alla tre och var jävligt nöjd med resultatet, tyvärr får ni inga bilder för var för lat att skaffa fram kameran just då. :)

Och tidigare så har jag och Hanna bara tagit det chill till typ 18.00 för då skulle ju hon till Julia, så jag stack hem och fick pengar av mor sen for jag till coop och handlade till att göra tacos, var sjukt gott! Tror jag aldrig käkat så jävla god tacos.. Sen efter det godis och tv, härligt! 

Är himla (nytt ord för tycker jag svär så mycket) taggad för imorgon då jag ska göra sminket! Tror det kommer bli ett av det bästa jag gjort så håll ögonen öppna!

Shit! Var just inne och kollade på min blogg och såg att någon hade laddat upp en skit fin ful bild på mig, de två andra var söta men jag... Hahaha! Chansar på Jossan men känns ändå inte som hon, men ingen annan har ju mitt lösenord? I alla fall ingen som skulle ladda upp bilden.. Vafan skitsamma, det stod ju inga lögner eller så. ;)

hejdå nu då



Länge sen




kameran ska med!

Ska nu fara och plocka upp Hanna och ska nog bara ta det chill hela dagen, senare på kvällen ska hon umgås med Julia så då tror jag att jag ska tvinga mamma att vi ska göra tacos eller något sånt, hihi. Sen så har jag kommit fram till att imorgon ska jag kirra ett nytt smink, det händer ändå inte mycket på söndagar. :)

Kommer ta med kameran idag så kommer nog bilder ikväll eller imorgon får se hur trött jag är. ;) 

Woosh, har inte mycket att säga men ändå lusten att blogga, sånt suger. Föresten så höll inte min bloggsvacka länge eftersom jag redan har tillbaks blogglusten! :D

Äh vafan jag drar nu, over'n'out



elli med epan

Hah, jag saknar Jullan och Erikan. :((

Idag gör jag en sån här snabbis vad jag hunnit idag: Lekt taxi hela dagen! Men hela dagen började med att man vinkade av bror som ska till Kina med min moster Clary och kusin Ellen, 5 veckor! :o Saknar han faktiskt.♥ Efter det for jag hem och hämtade stjärnan och skjutsade mamma till mommo. Då kom Linda, min moster och Sue Ellen, hennes tjej och ville att jag skulle skjutsa dem så Linda hoppade upp på flaket och Sue Ellen i bilen och det blev några varv runt stan. Men sen började Linda frysa så for tillbaks till mommo.

Chillade ett tag sen skulle dem ut till Nex (?) så skjutsade dem dit. Hämtade upp min syster och Rocky (enorm hund) från mommo och for och köpte korv och sen hem. Väl hemma blev det promenad med Rocky och sen la jag mig framför tv'n men efter inte så länge fick jag ett samtal som drog mig till Malmberget och tillbaks igen, Linda och Hanna var fast där. Och nu stänger jag ner min taxi verksamhet för dagen för jag är jätte trött igen och ska nog gå och sova snart. 

hejdå!



10 timmar och helt slut!

Fyfan bloggsvacka... Har absolut nada lust att blogga! Kommer nog dröja innan jag gör något nytt smink också för har fullt upp just nu.. Mest troligt kommer något i början av nästa månad eller så. ;)

Har i alla fall idag hunnit, snurra runt i stjärnan i 10 timmar med Stina, Jossan, Jesper och Sandra (fast inte alla samtidigt ;)), fått ljudddämparna sprängda och lagade. Jag orkar inte gå in på detaljer hur dagen har varit men har haft kul och är sjukt trött efter all musik och körande... Kommer nog ta och slänga mig framför tv'n och ta det lungt nu under kvällen, orkar inte ha kontakt med folk eller något sånt med datan. ;)


Wosh en bild från ett litet tag sen. :)

vi hörs lovers!



life is beautiful

Har ingen blogglust hurrni... Är helt lycklig för har fått köra raggen själv idag så plockade upp Stina och for runt. Fick ett kärringstopp men det gick annars jätte bra! :D



Kanske gör film eller tar bilder eller något imorgon eller något men är för glad och taggad just nu för att skriva något vettigt! Haha.

hejdå kram



55/65!

WOHO! Nu har man ju klarat provet, härligt härligt. Fick 55/65 eller egentligen 70 men 5 frågor räknades inte för det var bara test frågor. ;) 

Har umgåtts med Julia och Erica och kommer inte se dem på nästan en månad! De drar till Skåne imorgon... :( Förjävligt! Men hann träffa de och krama dem innan de far. Sen har jag och pappa varit ute och kört i cirka 2 timmar idag! Så jävla kul! Får mest troligt börja köra själv på fredag men inte helt säkert, beroende på hur jag utvecklar mig och så vidare... Sen kommer jag få nya däck imorgon. :)

Skulle göra en video idag men blev massa tjorv så sket i det..


Mina underbaraste! ♥ Saknar er redan flickor och fäller nu en tår eller två.. Loveyah!

bye



då kör vi igen...

Ska dra iväg nu och göra provet... Igen. Haha, är inte lika nervös den här gången så kan väl bara hoppas att det inte blir en tredje gång. ;) Tror jag kommer ladda upp en video då jag fått resultatet blir roligare eftersom jag gjorde en video om då jag fick IG, hehe. Men måste dricka något innan jag går!


Uff, tänk inte på den där fula rosa Adidas tröjan , eller inte ful men den passar inte till mig, dessutom inte när jag har rötthår för rosa och rött går inte ihop... Ja, det är rosa på tröjan men lite! Hade på mig den när jag tvätta bilen bara. :)

hejdå!



IG och pollen

Orkade inte skriva så laddar upp en video!



Ska nu hitta någon bra film att se.

hejdå



bara lite fakta

Pluggade massor igår och nu känns de som jag kan utantill. Både Jullan och min far säger att jag inte borde plugga mer för då blir jag knäpp men ska läsa igenom lite till så jag är helt 100 på att jag kommer klara det. ;) Det är ju imorgon!

Tog mig i kragen igår och nu är mitt rum städat men eftersom jag fick en kommentar att jag borde tvätta stjärnan då det är molnigt hoppade jag över det, kanske blir idag? ;) Eller så tar jag det då däcken också kommit.

Var inte alls mycket jag ville säga och blir nog inget mer idag..

Hejdå



let me show you


Har behövt skaffa foppa tofflor för mina fötter är så skadade efter att bara gått i klackisar, hehe. Så nu blir de foppa till de läkt. Fint att de matchar mitt hår. ;)


Bleka och fina ben... Det är bara mina armar som blir bruna under sommaren... Ahja, spela roll. ;)


Tadaa, okej väldigt usla bilder men nu är det som Jossans pappa skulle fixat klart!
Han har satt stjärnor på mn stjärna, det börjar med en stor i högra hörnet på huven och sen strövar dem till vänstra sidan och över på vänster dörr (det blir mindre ju längre bort). Är skit nöjd och nu är allting färdigt! Ska bara göra provet så är allting klart! :D



Nyss käkat grillat, mums! Tror jag ska röja i rummet nu och sen kanske tvätta av stjärnan som blivit dammig då de är så varmt. :) Sen plugga plugga. Kommer nog bli en bra dag, även fast den tillbringas hemma, det är ju varmt och skönt så... ;)

hejdå



that's it!

I'm weird so what's the problem? In the end you know your true friends and the one you never want to see again.

Usch började gråta efter ett tag då allting hade slutat. Saknar alla redan och fattar inte hur jag ska överleva sen efter nian, ahja... En dag i taget.

Idag kan man börja med. ;) Jag och tre andra glada tjejer har varit och badat, jag badade mest de andra var riktiga badkrukor. Efter det chillade jag med Julia på stan och sen for hem. Hade massa planer på saker jag behövde göra men har kollat tv och pluggat till provet. Inte länge kvar och börjar bli rejält nervös!

Blir att plugga hela helgen får se om jag kommer uppdatera... Kommer nog göra det för jag vill undvika att plugga, haha! ;)

Ska nu kolla klart den här filmen jag ser och läsa lite mer...

hejdå



min klass

Hoj, tog bort de där skit konstiga inlägget då jag snackade om då man vinkar... Jag var inte helt hundra då! ;)

Nu är jag klar för att fara på avslutningen, ska bara platta håret lite snabbt och ta något att äta.

Fyfan
vad åttan har gått snabbt och fyfan vad kul jag har haft under den här terminen. Min klass är den bästa någonsin och jag älskar alla dem! Är glad att vi bara går ut åttan nu för kommer inte klara att splittras sen i nian. :( Men nu är nu och jag är bara glad för att vi får sommarlov!



Efter avslutningen blir de fika och sandviken som jag sa i "vattna hunden" videon, fast det kanske inte hördes så bra. ;) Ahja, ganska ointressant men ville skriva det här *antagligen*!

hejdå



extra!

Glömde nämna att stjärnan är nu helt färdig renoverad. Eller Jossans pappa ska göra den fin, hehe, ni får se då. ;) Men annars så är hon perfekt! Bara att tuta och köra och nya däck rullar in den 16, härligt härligt. Bara att man måste klara provet voivoi, nervositeten börjar verkligen kännas nu... 


Glidar'N!

godnatt



borde ju sova

Borde faktiskt sova just nu... Eller möjligen duscha men orkar ju inte. Orkar inget. Imorgon är det avslutning, egentligen är det onödigt att jag sminkar mig och gör mig fin för efteråt ska jag och sex (tror jag) andra brudar fara och fika och sen ut till sandviken och bada, så jävla härligt! Har ju varit sjukt varmt på sistone. ;)

Woho, två videos idag, jag är så bra...


Vissa gånger hörde man inte mycket alls för det blåste så jäkla mycket... Hehe, bra jag är på att filma, men har inte vetat vilken väg jag ska hålla kameran så de blir rätt. ;)


Hahah, går lite överstyr då vi pekar på renen... (a) Men varsågod!

Det var allt jag ville få med, kan säga att jag är sjukt nervös över am-provet... Vet att jag tjatar men imorgon är det bara 3 dagar kvar! HJÄLP?!



bara för att uppdatera...

Kan säga så här... Har försökt göra videoblogg men det sög för fanns inget att säga. Har sovit bort hela dagen för jag somnade jätte sent igår och var förjävligt trött då jag kom hem. :o

Fick skjuts av Jullan på crossmoppen till och från skolan, fyfan vad härligt!

Ska nu snabbt tvätta bort sminket och städa rummet sen ligga framför tv'n tills jag blir trött... Vilket är snart. ;)



Imorgon inga som helst planer, men kommer nog på något. Eller så pluggar jag mera. Har faktiskt pluggat idag, hehe! Ahmen var inget mer jag ville säga ville bara visa att jag inte dött eller så. ;)

hejdå



OMG YOUTUBE?!

Nu har jag en youtube användare... Som jag delar med Jullan, hehe. Vi heter ellijullan, för er som vill veta.
Har också ny kategori = videoblogg, där alla bloggar och sånt hamnar. ;)



Hah, en video jag gjorde för ett tag sen då jag skulle kolla hur mitt hår såg ut, laddade bara upp den här för att kolla så allting blev bra och så vidare, så nu kommer jag börja video blogga! :)

hejdå



stjärnan!

Hejåhå. Planen för idag var att springa med Stina och sen dra på gymmet men kom på att gymmet är stängt eftersom det är en röd dag och blir inget springande heller för jag är grymt yr och börjar bli snorig och det blir nog bara värre om jag ger mig ut. ;)

Blir att ännu en dag stanna hemma och småplugga till Am-provet. Nu är det en vecka kvar och jag börjar bli riktigt nervös... För tänk om jag inte skulle klara det, skulle suga så jävla stenhårt! Hahaha. ;)

Kanske tvingar pappa ut så jag kan få övningsköra, vill ju i alla fall kunna köra när jag får kortet, sen kan man ju fixa bilen finare och så vidare med tiden. ;) Har några grund saker jag måste ta itu med den;

1. Laga vänster dörr, eftersom fönsterrutan inte går att veva ner.
2. Ordna "krigsskadan" ordentligt
3. Beställa däck, idag mest troligt.
4. Försäkra den, ska nog också ske idag.
5. Skicka den till Jossans pappa som ska göra den fin, men det får bli en överraskning när det är klart. ;)

De är nog det viktigaste som måste göras, de är ju några saker så ska försöka sätta igång idag, problemet är att papaps skrothög inte klarade sig igenom besiktningen och då måste han ordna den också för just nu är den olaglig. Så han har inte så mycket tid att hjälpa mig, men de ska nog gå bra. :)

Massa snack om stjärnan idag men det får ni leva med, ska slänga mig framför tv'n och hoppas dagen tar slut snart. 

hejdå



you know me!

Orkade inte blogga igår för fanns ingenting alls att skriva, jag drönade hemma hela dagen och gjorde inte en dugg nytta för varken mig eller världen. ;)

Men idag har jag pustat vardagsrummets fönster och tjänat in 200 spänn. Har städat mitt eget rum och sen hunnit springa 15 minuter och om ett tag ska jag till Stina och basta och snacka, grymt härlig dag skulle jag säga. 

Har någon en bra idé till ett smink jag kan göra eller typ ett tema? Jag har ingen inspiration men sjukt stor lust att göra något. Julia hade en idé att jag skulle göra upp och ner smink men kändes väldigt krångligt och har inte lust med sånt just nu, haha, kanske framtiden. ;) Men kom med idéer spela roll om man är anonym!

byee



scary make up



Tack Karro för kommentaren i förra inlägget! :)

Hade roligt med sminket idag. ;) Känner mig riktigt nöjd och undrar nu om jag ska börja sminka hela ansiktet eller fortsätta med bara ögonen? Eller kanske variera? Det var i alla fall jätte roligt att göra det här sminket och jag känner mig riktigt nöjd, kanske något till halloween? 

Jojo, kommer kanske ett till smink imorgon.

hejdå



big eyes





Sminket på Jullan! Tycker det var ganska coolt, själva ögonen blev kanske lite skeva i formen men är nöjd med resultatet. 

Har ni tänkt på att förra gången jag sminkade Julia var det också stora ögon? ;)


Hehehe, nice. Men ska nu duscha och snart kommer jag med ett till smink, tror det kommer bli ett både ansikte och ögon.

hejdå syns snart



måste börja ta tag i saker nu!

Väntar just nu på Jullan och jag ska få göra ett smink på henne, hehe. ;) Efter det ska jag fara på gymmet *tagga* och när jag kommer hem ska jag göra ett smink på mig själv så kommer två nya sminkningar idag, känns så länge sen och är riktigt taggad!

Sen mina stackars så fötter... Har skit ont! Har fått skavsår på innersidan av varje stortå, precis under varje mitten tå har jag värsta kratern och det gör jätte ont att gå. Sen har jag ett normalt skoskavssår på hälen. Allt detta på grund av mina underbara nya skor... Men jag ska klara att gå i dem! Får bara hoppas såren läker snabbt. ;)

Sen är det bara nu 7 dagar till avslutningen och till då sommarlovet ska ta fart och 10 dagar tills jag gör provet så jag kan få köra stjärnan. Det är ju nära! Måste börja övningsköra mer och skaffa däck och massor, nu får jag sluta lata mig. ;) Blev lite stressad nu...

Ska kanske städa upp här innan Julia kommer... Hehe. Jo, blir nog bäst så, 

hejdå!




bästa dagen någonsin!


Today... Or yesterday.

Seriöst awesome dag!
Först grymt härligt väder och har varit ut på stan med Stina och njutit av vädret, sen cyklade man till Jossan och grillade med henne och Hanna. Efter de blev det snabbt stan igen med Erica och Stina. Sedan for man till Stina och bastade med ansiktsmask och så vidare och snackade om allt i livet, fyfan vad härligt. Kom hem för typ 20 minuter sedan.

Hoja, gick i början av dagen med mina nya skor och fy helvete vad jag har ont i fötterna. Det är mycket högre än vad jag är van vid och så skavde det vid där det var öppen tå, har jätte ont nu och har fått värsta köttiga skavsåren under och över fötterna. :(

Ska föresten börja videoblogga bara jag hittar min överföringssladd! ;)

hejdå



2009!


I Stinas stuga 2009.

Sitter hos Stina nu och längtar tills hon och jag ska till hennes stuga igen i år. Ska mest troligt köra dit med epan och vara själva där ett tag, fett kul! Tänk vad längesen jag var där, var svarthårig och allt. :o Värsta fjortisen.

Kommer bada varje dag och basta och bara njuta av sommaren. Men nu kom Stina, neeej!

hejdå