PDOL

Blir inget Pdol för mig i år... Mesta dels för att mina pengar inte räcker till och jag har ingen aning vart jag hade bott... Men, men nästa helg far jag ju på Luleåkalaset så det tar igen Pdol (ska till Luleåkalaset med Stina for facts). 

Istället ska jag spendera helgen i min stuga med min kusin och resten av familjen... Inte alls så taggad eftersom det inte finns så mycket att göra där men kanske lika bra eftersom det kommer vara väldigt dött i Gällivare nu under Pdol-helgen... Eller mer dött än vanligt kanske man ska säga. ;)

Men nu svälter jag ihjäl och finns inte mycket mera att säga... Ska försöka fixa ett smink när jag kommer hem men inte så troligt för känner att jag har massor jag måste hinna göra, får se. :)

Vi hörs på söndag/måndag.

puss&kram



ragga med kusinen

Idag har man sovit tills 15.30... Hade kunnat sova längre men Louise tvingade upp mig så kom upp tillslut, duschade och vi tog oss ut vid 19.00 tankade och drog raggen, var roligt som vanligt!

Älskar att köra min lilla stjärna blir så glad av det vet inte varför men lyckan bara lyser i mig då.
Folk har på sistone frågat mig om jag inte blivit less på att köra men fattar inte det, har absolut inte lust att sluta köra och tror det kommer dröja länge tills jag blir det! :)

Ska försöka lägga mig tidigt inatt så borde slå av datorn nu!

godnight people



Dokumentär om Malmberget

Nu ska ni få höra! Idag har jag och Jullan varit och blivit inspelade för en dokumentär om Malmberget som kommer visas på tv i januari eller februari! :)

Vi fick två kameror placerade i epan och fick köra några varv i Malmberget och tala om vad vi såg och efter det intervjuade dem oss och ställde frågor om vårt liv och vad vi tycker om Malmberget och det som händer. Kommer få dvd när hela dokumentären när allting är klart och var verkligen en häftig upplevelse! 

Just nu är min underbara kusin Louise här så kommer spendera det kommande dagarna med henne! :)


Har roligt medan man väntar på dem som skulle göra dokumentären!



pusshejdå



The end...?

Imorgon sticker Matilda till Luleå och det kommer kännas så konstigt när vi inte drar ut på raggen... Tror vi har gjort det en vecka på raken nu men känns som att det varit hela sommarlovet. Kommer nog inte bli så mycket raggande resten av sommaren... Alltid sista biten av sommarlovet går så farligt snabbt och har så himla mycket att hinna med så känner mig sjukt stressad!


Bjuder på en skev bild bara för att den här veckan har varit roliga hela jävla tiden och det var längesen man fick skratta så mycket som jag gjort under denna tid!

Men närmaste planeringen är imorgon som jag håller hemlig tills det är klart och sen har vi ju Luleå Kalaset med Stina... Trodde först inte det skulle bli av men nu blir det så, härligt! :) Sen ska jag till Stinas stuga och så möjligen ska jag och Jossan hinna till min stuga en sväng... Får se hur det blir med det. 

Känns som mitt grymt stökiga rum snurrar så jag borde gå och sova... Eller kommer nog vara vaken en timme till men vi kan ju avrunda det här blogginlägget, right? :)

Innan jag går vill jag säga att alla som är helt cp ute på raggen och allt skitsnack... Det funkar inte så jätte bra på mig, kanske aningen men inte så mycket som jag tror ni hade hoppats!

hejdå



Skyddsängel!

Min bil/epa är ännu trasig men nu går den bara 30km/h, eller ja då är den väl inte trasig men gasen är annorlunda och jag orkar inte förklara men pappa ska beställa delar och sen ska den bli som förr! :D

Idag var jag redan uppe 06.30 av hemliga anledningar... For hem gick ut med hunden och sen kring 09.30 for jag till Matilda/Hildred, vi käkade och sen for vi på stan och har spenderat nästan hela dagen i bilen. Gick ut ibland för att sträcka på benen, toa och äta men annars var vi där hela tiden och gjort massa kul som vanligt och talat med massa lustiga människor på stan.



Men anledningen till jag verkligen bloggar är att jag kommit fram till något fantastiskt... Jag tror att jag har en skyddsängel som följer mig medan jag kör... Jag vet att jag kommer låta knäpp nu men det är sant... Ni inser inte hur många gånger det varit på centimetern att jag inte krokat med någon eller skrapat deras lack! Tror faktiskt att det kan  vara lite Matilda som är min skyddsängel, eller i alla fall en del av den... Några tycker nog jag är knäpp men tror verkligen på det när jag så himla många gånger varit nära att skada något!


Men gumman då! Jag älskar dig!

hejdå



inte mitt fel!

Vill bara berätta att...

Igår fick jag soppatorsk när jag skulle hämta upp Matilda, fick sitta där på vägen i kanske 30-40 minuter och inte göra ett skit medan jag väntade på min mor... Men när hon kom och vi hade tankat for vi till OKQ8 och tankade full tank som nu ska räcka i två veckor! Ojoj.. :o Men det som jag vill komma fram till är att sen när jag körde igen kunde jag gasa upp mig i 60! Vanligen ska det ju inte gå, den ska ju bara komma upp i 30km/h... Men har talat med pappa och han vet vad som är fel och ska ordna det snart hoppas jag, bara inte polisen tar mig medan den är olaglig så! :)


Naaw, Hildred!

bybye



Ett ögonblick kan förändras på ett klick...



Kommer inte orka uppdatera så mycket för det flesta av mina dagar är lika, snurrar runt med gullig person och så där. Men kanske slänger in en uppdatering då jag har lust eller något intressant att säga... Nu när jag håller på kan jag ju ändå berätta att min utväxt är borta tack vare Matilda vilket känns skitbra! :)


Bara för att jag har fått en hatt en en jätte fin person och inte du!

Men nu får ni hålla koll när det kommer uppdatering och inte, kommer säkert ändå vara ganska ofta för får ångest då jag ibland inte uppdaterar. ;) 

puss&godnatt



år efter år...

Seriöst förändras jätte mycket efter varje år men nu känns det som jag verkligen hittat mig själv men man får ju se nästa år, kolla in jämnförelsen!


2 år sedan... Seriöst kan själv inte förstå att det där är jag! Helt sjukt...


Förra året... Ah, allting var ju som fel... Håret orange sminket sjukt dåligt gjort och knallrosa läppar till allting... Fyfan.


Nu för tiden... Skillnaden är väl inte så tydlig från förra året och nu men sminket är bättre, bättre formade ögonbryn, håret har rätt färg och jag kunde klä mig normalt! Eller ja, inte normalt men så det inte såg helt lost ut om ni förstår. ;)

Man kan knappt förstå att det bara var två år sen jag gick runt med fågelskit i ögonvråna och svart hår... Herregud asså. :) Men ska sminka mig och sen hemlig mission! 

bybye



så här gick det till...

Hämtade Julia idag så vi var här kring 16.30 tog det lugnt ett tag men sen tog vi itu som vi skulle göra från början; tvätta bilen! Så nu är hon jätte fin och ren och har en ny doftgran med doft av Lime, mmm. 

Men när jag och Jullan skulle fara och köpa doftgran såg jag inte ut som vanligt... Check it out!


Woops, nytt smink! Är riktigt nöjd med det och skulle kunna tänka mig att gå så här bara för att det är roligt att se människornas blickar. ;)


Up close!

Blev inte att kirra utväxten för jag behöver ny pumla (hårinpackning jag använder istället för färg) och alla frisörer hade stängt så får ta det någon annan dag. ;)

Nu har jag ingen aning vad jag ska göra med resten av kvällen, Julia är hemma nu för det var ett program hon skulle se och så var det helt öde då jag körde en sväng genom stan. Blir nog bara att chilla framför min älskade tv, är nästan aldrig framför tv'n nuförtiden förr var jag det hela tiden men ah... Things change! :)

Imorgon är det secret dag så ingen uppdatering, hehe!

hejdå



ssssssh secrets!

Nu blir det hemlighetsmakeri, hihi. Ni får inte veta allt jag gjort idag. Men det jag kan berätta är att kring 17 tiden hämtade jag Jullan och vi har tagit det chill med epan på stan, snackat med Hazze och så där, var inte alls mycket folk ute idag riktigt segt så stack hem redan 22.00, brukar oftast bli att jag är hemma lite efter 00.00 men var ändå en mysig dag eftersom jag var med min Julla!♥

Imorgon ska vi bleka och färga min utväxt sen ska jag kirra ett smink och så ska stjärnan få sig en ordentlig dusch och efter det kommer nog det vara kväll så blir nog inget att fara ut imorgon...

Fan att man alltid ska glömma kameran!

Bra att jag glömde ladda upp för egentligen skrev jag det här för kanske 1 timme sedan... Men nu tar hungern över, måste ha mat.

bybye



it's time to die!

Måste måste måste måste måste städa rummet NU! Men vill inte. :(

Men nu ska jag göra det.. Eller efter detta inlägg, idag har vi varit och kollat på mammas lägenhet den är ungefär bara 500 meter härifrån så det kommer gå jätte bra bara att skaffa dit en säng så blir det att börja pendla, kommer bli jätte bra. :)

Blev inte att stanna hemma idag fick ångest direkt så slog en plingeling till Stina som snart kommer dyka upp här och då måste rummet vara städat för annars kommer det aldrig bli av! Hoppas det är mycket folk ute annars tänker jag satsa på att se en film, mysigt.

bybye!



wather drop

Ojfan glömde uppdatera eller också orkade jag inte. Har varit en fin dag (igår) till frukost käkade jag och Matilda köttsoppa hos hennes mommo fifan vad gott! Sen kollat nya Harry Potter filmen med massa folk och sedan glidit runt som vanligt men var mer folk än vanligt så var extra trevligt! ;) Har fan lärt känna några stycken bara på grund av min stjärna!




Bara för min uppdatering kommer bli ganska si och så under sommarlovet får ni en video som lätt är värt 23 sekunder av vem som helst liv, kan sitta och kolla på såna här olika videos i evigheter asså så himla coolt!

Imorgon ska jag nog röja i mitt rum, kanske sy in mina byxor som är förstora vid vaderna och senare ska jag kolla på mammas lägenhet eftersom hon ska flytta ut... Så kan det gå. Sen på kvällen får jag se om jag finner ork att fara ut men om inte blir det att göra ett smink, will be awesome! :)

Men nu ska jag slänga i mig en sista macka borsta huggtänderna och dra täcket upp till hakan, har egentligen ingen lust att sova men ingen är ju vaken så. ;)

godnatt alla fuck-faces! men ni sover nog redan, haha



seskarö

Jag har blivit så jävla seg att blogga så det är inte sant, skjuter alltid på det tills mitt i natten men nu tar jag itu med det här! Först Seskarö, här får ni några videos och de förklarar ungefär allt så tycker det kan räcka orkar inte berätta mer invecklat men det har varit jätte trevligt. :))








Jag är så himla ful utan smink men orkar inte bry mig! :D

Förlåt till alla som nu tänker att jag blottade brösten värsta mycket men det var inte meningen och orkade inte ta om det, om ni tycker de är så hemskt så blunda! ;)

Ska nu ut med Erica... Eller ja ska börja göra mig klar så. Smink inom kort!

Byebye



ben&jerrys!



En video från idag. Tycker den kan tala för hela dagen, kom hem idag från seskarö och det ska vi tala mer om imorgon då jag har tid för nu är jag trött efter en alltid lika vild dag med Matilda, som föresten är en utmärkt galen förare, haha. ;)

Mer om allting imorgon är för slut just nu!

bye



Heej mina damer och herrar!

What's up, what's up lixom? :D

Egentligen borde jag inte sitta här och skriva och istället göra det sista förberedelserna innan jag ska fara till Stina's stuga... Men jag ska ju alltid tjorva och göra saker i sista minuten, i alla fall då det gäller sånt här. ;)

Men ville meddela att jag far idag och vet inte om vi kommer hem idag eller på söndag, beror helt på vädret... Men då jag är hemma ska det komma upp ett nytt smink! ... Måste bara också komma på hur det ska se ut. :o Men de löser nog sig, men måste hinna göra mig klar nu.

hejdå



hej å hå

Kommer nog bli att sitta uppe hela natten så sakta som det här går! ;)


På väg...


Framme...
Btw, så vann jag den där chokladen i ett sånt där hjul dock en liten men ändå vinst! 3'dje gången jag vinner i mitt liv har vunnit, kexchoklad (liten) Schweizernöt (stor) Plopp (stor) grym jag är! :D


På väg hem!


Ny hatt och ny ring... Ringen sitter ihop med två fingrar! :))


Looove tröjan! Cupcake cult!♥ Och älskar också byxorna, de är aningen förstora men inte så de märks. ;)


Nya skor utan klack kändes behövligt att ha några man bara kan snabbt dra på. Dessutom halva priset och så tror jag inte många i Gällivare har såna eller?! ;)

Älskar allt jag köpt! Hihi, yea.

Måste nu ta ut hunden, packa och upp packa ner, haha! Men ni förstår hoppas jag. ;) Sen ska jag hänga upp min enorma chokladförpackning som jag vann (Chokladen är slut... Så gåre när man har en tjock familj!) sen ska jag sova, stressigt asså! :/ 

Men nu kör vi..

cya0



min lilla syster

Har skjutit upp det här nog länge så kan berätta att jag hunnit snurra med Stina sedan hem till mommo och ätit jätte god pasta och sen tårta, mummms. Efter allt det goda hämtade jag upp Jullan och vi snurrade och åt glass och sen hämta Jesper så for vi upp till Malmberget för att köpa godis och sen chillade vi bara hos Jesper, mysigt.

Har nu kommit hem för att skjutsa Linda och mamma som ska ut och festa och sen har jag lite saker att fixa hemma.

En video som jag gjorde samma dag jag skulle fara till Skara men hann inte ladda upp.







Laddar upp bilder och kläderna i nästa inlägg!

Ps. Imorgon hänger jag med Stina till hennes stuga och stannar mest troligt till på söndag, blir att bada, shoppa och vara på IKEA, härligt!

hejdå



Förstora eller för små...


Fanns en plan att om de här byxorna inte fanns på Shock så skulle jag beställa dem men då är de väl klart att de inte finns i min storlek! Så har sparat 700 spänn i onödan och jag vet inte vad jag ska göra av med dessa pengar.. :o 

Finns inget jag har lust att beställa och att shoppa i Gällivare känns inte så värt? ;) Ahmen, då får man i alla fall spara de tills jag vet vad jag ska ta itu med dem, huhu.

Ville bara säga det, irriterande! :(

bye



I'm back motherfuckers!

Som ni kanske märkte hade jag inget internet sen förra gången jag bloggade. Allt om "semestern" tar jag imorgon (det kommer komma massa bilder, text och en eller två videos), nu fokuserar vi på idag då jag har kommit hem äntligen(!) efter att ha tjorvat på ca 27-30 timmar, har varit i Luleå och hämtat upp Linda och Rocky också... Less jag var att sitta i den där jävla bilen!

Väl hemma blev det att käka en Rocky (pizza) sjukt gott. Sen in i duschen på med nya kläderna och sen ut och dra raggen med Stina, var inte alls många ute idag men vi gjorde det bästa av situationen och har haft riktigt kul i alla fall, men lite knäppa är vi dock ska ni veta! ;) ;)


Kommer bättre bilder på kläderna imorgon!
Och om ni inte hörde det hade vi varit i svanparken och kollat på fåglarna, mysigt. :)


Stina körde ju en bit runt i Malmberget sen fick hon panik och stanna mitt på vägen och hoppade ut, tur att det inte var några bilar där just då. Så söt. ;)

Men mer imorgon, eller ja... På morgonen idag!

bye



Woho Internet!

Yeey, vi har internet på hotellet! Jag är just nu i Borås på något hotell, har über tråkigt... Har hittills inte kommit till den där roliga biten av semestern för igår så åkte vi med tåget till Uppsala sen kom pappa och hämtade oss med bilen och sen vid 21.00 var vi äntligen framme, hade alltså åkt tåg och bil i över 24 timmar. :(

Har käkat frukost för ett tag sen och snart ska vi väl äventyrsbada, nice dude! Känner mig mer taggad än förut men de är för jag längtar till bubbelpool och bastu, skönt!

Lite tråkig fakta (eller i alla fall tråkigt för mig, hehe):
1. Missar just nu sommarmarknaden hemma i Gällivare vilket suger för de brukar alltid vara roligt på marknaden för då är massa folk ute. ;)
2. Kommer inte hinna gå på några festivaler i år, helvete också!

ÅH! Tråkigt, men, men mitt sommarlov kommer ändå äga!

No more for now.

byebye