sommar och matematik

Jag har ingen aning hur jävla länge jag har sagt att jag ska ta itu med denna matte... Aldrig har de hänt. Jo, en gång öppna jag boken men sen fattade jag inte och inte finns de någon hjälp att få häromkring. :o Men nu har jag gjort klart svenskan (eller har reflektionen kvar men de går snabbt), så har jag plockat fint i mitt rum och nu ska jag duscha, efter de hoppas jag att jag verkligen öppnar den där boken och jobbar i alla fall en sida!


Idiotiska bok...

På tal om en annan sak så saknar jag min sommar jacka som fasiken! Asså ge mig sommar så jag kan ha mina snygga kläder igen? :o Istället för fula vinterkläder...
Sakna jackan... & kjolen... & strumporna. :(
GIVE ME SUMMER!

hejdå



ha de bra!

*gäller byxorna*

Nu är de förbi, kastade er i sopan och kommer alltid sakna er var ett av mina finaste brallor. Men ni var så slitna och vissa fläckar gick aldrig ur. Vila i frid i byxorhimlen saknar er redan! ♥

HAHAHA

hejdå



vafan gör jag uppe...?

Tänkte vägra uppdatera för verkar ju som att jag kommer lägga ner de här bloggandet men har verkligen sjukt tråkigt. :o Telia nätet lackar sönder. Seriöst irriterande att man inte har kontakt med världen runt omkring sig... :o Vaknade typ sju och har varit vaken sen dess... Hm, bra att man inte kan sova när man väl SKA de. ;)

Lalalalala, inget roligt alls... Är helt borta ingen skärpa ingen fokus...


Ska nog rensa min facebook på små ungar jag inte ens vet vilka de är. :o

brb säkert



ta bort bloggen?

Okej överlägger att lägga ner bloggen så ni får skriva om ni vill att jag ska fortsätta om de inte blir fler en 15 lägger jag ner. (Anonyma räknas inte)


hejdå



gh3A6JY

Lägger snart ned allt bloggande så jävla tråkigt! Döö..

hejdå



svar till ida: tack gulle<3

Sitter här och är jätte hungrig medan mamma och dem fixar fika till mig och Hanna för de ska fira mig och sen vidare till Erica då man blir firad ännu mer, hihi. Ska tyyp kolla film och tjocka oss och ha de mysigt! Har köpt ny bh, primer och lösögonfransar. Fick hundra spänn av Hanna och köpte en pincett. :) 

Första presenten jag egentligen fick var av Jossan's mamma och pappa Benny och Lisbeth som var ett present kort på Fjällnäss slottet på 500 spänn, fan va söta! Jag älskar er. (om ni läser de här) ♥


Hmm... Ful. HAHA ;)

hejdå



fifteen is the magic number

f15!
f14

f15 (ungefär)

Har förändrats något sjuukt mycket under de här året! Men jag tycker bara de är till de bättre. :)

puss på er



usch

Jag saknar dig gumman varje jävla dag, du förtjänade inte de här. Men du har de nog bra...
Iloveyou.

hejdå



man väntar men de kan vara åt helvete...

Sista dagen som fjortis... Har räknat ner till min födelsedag i ungefär ett halvår nu och nu är de imorgon! :o Sjukt.
Trodde jag inte skulle spendera sista dagen med att förbereda mig på ett assvårt prov i religion men så är de just nu, annars så har jag blivit grymt skadad på idrotten men jag var ändå asduktig.
Vi hade bandy och först fick jag Filips klubba på fingret så nu är de uppsvullet och nästan dubbelt så stort som vanligt, fick sen bollen på andra handen, fick två bollar på benen tror jag och en på foten! Sen var de nära att Erica sköt mig i huvudet men den träffade inte, fast jag kände hur den rörde håret. :o Var inte så värst roligt.

Vet... Slutade skriva där och kom på typ 20 min senare att jag kanske ska ladda upp? ;)

hejdå



rynkig kärring

Umgåtts med Ida och Jossan idag och Julia en kort sväng... Har klippt miiig, är inte så nöjd men alla säger att de är jätte fint så ah. Vi gjorde inte mycket köpte present till Erica och satt på stacken och chillade. Inget speciellt hände. 


Hmm...

Ska ta och gå och lägga mig typ nu... Hoppas de blir nu, haha.

byebye



gästblogg!

Hejsan alla readers, tänker inte säga vem som skriver eller så, det får förbli en gåta! hihihi
Har nyss sett en film, men sov dock igenom halva... hm. Lyckat.

/anonymus på grund av olika resons



saik

Hemma nu hade lätt kunnat sitta i bilen några timmar till, jobbigt att komma hem och börja ta i tu med saker. Lite anteckningar jag skrev på mobilen medan vi var ute på äventyret - Skellefteå:

Anteckning 1
Åkt i evigheter och är jobbigt då man är sjuk...
Åt nyss underbar bacon burgare så är mätt och nu är vi bara en timme från Skellefteå! Taggar nu!

Anteckning 2
Första perioden slut måste stå upp för finns ingen plats att sitta. Saik är taggade nu tar vi dem!

Anteckning 3
1-0 andra perioden nu tar vi dem!!

Anteckning 4
2-0 seger!! Skellefteå nollade Luleå så bäst. Underbar känsla när tredje perioden var slut. :)
Ska nu köpa något att äta sen sova hos någon snubbe Julias pappa känner.

Nymålat...

Här med... Gullunge!



Helt underbar dag! Fast året just börjat vet jag att de kommer vara en av de bästa dagarna på hela året. :o Jag ska packa upp nu och sen gå och sova. :)

hejdå



lite bilder lite uppdatering...


Sminket jag ska ha idag till matchen. Skellefteå's färger!


Tröjan och sjalen jag fick av mommo och moffa...

Hade tråkigt så limmade ihop ett korthus och nu står den på min fina lilla hylla... Längst till vänster ser man pyramiden jag också fick av mommo och moffa. :)

Ska käka frukost nu och knarka lite halstabletter tills Julia kommer och hämtar mig. UPPDATERAR PÅ SÖNDAG!

hejdå



hoja

Planen var att jag skulle kolla film med Julia och Erica idag men kände mig så sjukt sliten så jag stannade hemma. Har ätit glass och massa god mat. Mommo och moffa kom förbi och jag fick en ny Ed Hardy en sjal och en mini pyramid från Egypten. De var jätte fina TACK JAG ÄLSKAR ER! ♥


(till höger) Jag älskar dig du var helt underbar och alltid glad. Du gjorde livet jätte fint och du var så speciell. Du var inte som någon annan hund. Du kommer alltid finnas i mitt hjärta och jag kommer alltid minnas dig.
Farväl... ♥

hejdå



bara för att

Svar till Julia; AHFAN! Glassbilens glass är bästa glassen ♥
Och Skellefteå bästa laget! :D

bye school now!



Lite grann...

Om vad som kommer hända nu sista dagarna till veckan:

Imorgon: Köpa ett eget paket B&J och kolla film med Julia och Erica (dem ska äta mangosorbet tror jag)
Lördag: Ska jag och Julia till Skellefteå kraft arena och kolla Skellefteå vs Luleå! Om inte Skellefteå vinner då kommer jag bli sjukt besviken... Men jag tror de kommer göra de.
Söndag: Åker hem från Skellefteå och resten av dagen andas!


Älskar den här bilden den är så stil!

hejdå



inge intressant

Mot skolan nu! Kan inte engelska glosorna gud vad bra! Har ännu träningsvärk så kan inte vara med på gympan gud vad bra! Tänker inte göra ett skit idag gud vad skönt... Nu ska jag verkligen färga håret idag! Plugga franska glosor måste jag också göra... 

Ska plugga engelska nu och fara mot skolan!

hejdå



fifan...

Garvat somfan med Julia, Ida och Jossan på stacken idag några exempel:

Who who who is the niggah niggah?

*De knäpper upp  min bh* :(

*Hittar på massa random låtar*

*Gör Ida pissed off*

HAHAH... Kul vi hade, föresten VG på matte provet! :)

Snälla gode Gud... Låt de inte vara så! Jag vill inte... Inte nu! När allting börjar falla på plats... Nejnejnej inte nu.
Jag älskar dig!

hejdå



förlåtelse

Blev inge gymmande... For till sjuka Hanna och hade mys hos henne! :)
Känner ingen lust att blogga är helt slut fast jag knappt gjort något idag, ska bara duscha så snabbt jag kan torka håret ta lite fika och sen sova... Kommer noga somna först 22 men bättre än typ 00.00? ;) 
Imorgon Jossan!

hejdå



eheheheh

Nyss kommit hem, blev ingen teknik för har i alla fall inget att göra där! Har hunnit käka 2 rostmackor och fil och snart kommer Ida hit... Vet inte vad vi ska göra men jag har lust att fara och gymma, hihi, konstigt egentligen för hade maxtest idag och jag var slutköörd! Men har i alla fall lust.


Första gången jag träffade Ida och vi var ute och bada i sandviken i sommras

hejdå



somtimes you don't know before you try

Hoja, inte gjort ett skit idag, bara några få mattetal för att träna till provet men jag kan nu så är bara att tuta och köra... Känns ingen mening att sitta uppe och vänta på att de ska bli kväll så efter jag har skrivit ska jag faktiskt krypa ner i min mysiga säng och kommer typ sova 12 timmar för vi börjar ungefär 10 imorgon. :))

Imorgon imorgon... Vad jag ska göra då vet jag inte... Tror ganska säkert att jag ska färga mitt hår för mor min ska beställa tid hos frissan och då känns de bäst att ta och färga innan... Sen ska jag börja bygga på mitt korthus som jag ska använda lim så de inte faller ihop, heheh... Men vill umgås med någon... Ska smsa runt ni får veta mer imorgon.

Jag hoppas jag valde rätt, känner mig osäker men känner mig starkare än förr och jag vill tro att de löser sig. Jag vill tro på drömmar ibland. För ingen kan förstå mig som du kan!


SOMMAR!

hejdååå



bilder från helgen



Busigt med domino ;)






Mmmmmmmmm cupcakes i mitt hjärta! Blev asgoda...

Men ska sova nu... godnatt!



uff...

Blogga suger, jag duger.


Yeey, skriver imorgon håller på att somna...

bye



humor!





HAHAHHAHAHH kolla alla seriöst asbra!
Min och mino kusinos humor! ♥

hejdå



Detta fält måste fyllas i

Ändrade planer!

Istället för en helg med bara matte... Blir de en helg med min släkt! Wiho, de kommer hit med bussen imorgon så mor och far sa att jag skulle städa... De kan dem feting glömma. MITT rum är städat så varför ska jag behöva städa allt annat? Hmm... Är på grymt dåligt humör för har sovit för lite och så får jag inte gå och sova för då kommer jag inte kunna sova ikväll. :(

Ville bara säga dee...

byebye



det ska då vara fanimej

Jag vill ha mitt knallröda igen!!
Vet att jag jämt gnäller men eftersom jag snart fyller år så skulle de vara underbarast om någon kunde skrapa ihop 500 till hårfärg... Snälla. 


Åeh...

hejdå



zombiee

Har varit på stan och fick en tidig födelsedagspresent av Erica...
EN MAGNUN MANDEL GLASS! Mmmmm... Den var perfekt krämig och shit vad fint den smaka på tungan. :) Sen ungefär 14.30 kom pappa och vi for till Nordea för att skaffa mig ett ID på min ID bild ser jag ut som en zombie blekt som ett lakan och jag skojar inte. :/ Men bryr mig inte så värst man ser ju att jag inte är så blek på riktigt. :o

Inga planer idag, kommer kanske fara och hitta på något bus om jag orkar men känner just nu att jag vill sitta hemma och gå och sova 21.00... Skönt de hade varit!


Kanske färga håret... Vet att jag hade bestämt för mig själv att inte göra de dagen innan jag ska klippa mig men känner att de känns väldigt fult och äckligt... Urblekt! Men man får se.

hejdå



dundret <3

Hihihi, vi sög!

Åkte upp i pelikanen, helt mörkt inga lampor och drog ner för backarna, efter ett tag stannade jag på en backe och så väntade jag på resten när vi skulle köra skrek Amy som en galning jag och Jossan trodde ju typ en mördare var där nere. När vi kollar ner är de typ 5 renar HAHAH fail. Vi blev i alla fall skit skraja (tror alla blev de) när en av renarna började gå mot oss men vände sen. ;)

Gjorde en egen skogsväg Jossan fastnade typ 10 gånger och jag med men jag bara garva och Jossan agra. Amy sa inget hon ville bara fara. Gjorde också massa annat bus i likavaara men orkar inte skriva nu.

Måste skynda nu med svenskan för kom hem en timme senare än jag trodde jag skulle... Fan. Men gör typ 3 punkter så gör jag resten imorgon.

pussssssssssssssss



visste ni att...

En snigel kan sova i två år? Och att han i James Bond filmerna hade tupé?
Nu rubbade jag eran livsuppfattninig. ;)

Sitter och ska om ungefär en halv timme till Dundret med Amy och Jåise kommer bli fett kul har inte varit på hela vintern så taggar somfan! Sen när jag kommer hem som kommer vara ungefär 20.00 ska jag...

♦ Duscha
♦ Göra alla punkter i svenskan på hur långt jag läst i en bok (förvirrande förklaring?)

Kanske inte var så mycket men jag är så seg så kommer nog ta hela kvällen... Ska försöka lägga mig 22.00 god luck chuck. :o

Annat:
Julia + Jag + 22 januari = SKELLEFTEÅ KRAFT ARENA LULEÅ VS SKELLEFTEÅ! JAAAAAA
K-R-O-S-S-A  K-R-O-S-S-A  K-R-O-S-S-A VI SKA KROSSA LULEÅ!
YÄÄYY

No more going to go...

byebyebye



ville bara...



Ville bara att du ska veta att de du gör för mig förändrar så mycket i mitt liv... Ville säga de så du visste om jag skulle hinna dö innan jag såg dig igen.

hejdå



månaden

Hmm... Då var man hemma efter att försovit sig och missat matten. ;) Skolan gick snabbt snabbt känns de som och när jag kom hem gjorde jag makaroner med någon sås och mamma stekte bacon mmmm gott!
Sitter och ska läsa ut min bok så jag kan börja med en annan som man ska läsa i skolan... Tror den är bra så de är ett +.

Lite saker jag redan vet jag ska göra den här månaden:

Idag måste jag också hinna:
Skaffa fram 100 kronor som jag är skyldig Jossan
& skaffa ett alarm för min mobil väcker mig inte!

Imorgon:
Skaffa ID-kort och gå på moppekurs, kuul! Eller inte... Senare ska jag nog hitta någon att umgås med.

28 januari:
FYLLER ÅR! Ha hit fina vänner och ha det mys men måste också handla vit bh+trosa och lösögonfransar & primer.



hejdå



dumma natt!

IRRITERANDE!

Har legat och vridit mig i sängen från klockan 23 och klockan är nu halv fyra på morgonen, har hunnit läsa 100 sidor i min bok och nu börjar jag bli hungrig... Helt sämst att natten man ska sova mycket för de är skola nästa dag kan man inte... Är helt klar vaken och känner mig inge trött alls. :( 

Vill inte till skolan vill inte vill inte vill inte. SÅ JOBBIGT! Fyfansiken... Ligger och lyssnar på någon fyllis på radion hoj, va störd knäppis. Nu laddar jag upp en dum bild och tar mig en macka.

Söt jag var som barn. ;)

hejdå



så blev de så...

Blev ett nytt smink, grymt nöjd! Blev ingen bild med ögat öppet för då såg de bara svart ut... Inge intressant. :)

over'n'out



it's the chilling day

Godmorgon!

Vaknade 12.00 och tvingade upp mig så jag skulle orka kliva upp imorgon genom att lägga mig tidigt ikväll... Jag tror inte jag orkar göra något idag, fast de är sista dagen på lovet ooorkar jag inte! Jag har hunnit göra mig fräsch och duschat och massa annat sånt... Finns inget alls jag behöver göra nu, varken städa eller lämna något.. INGET ALLS. Gudamej va skönt... Gör kanske ett smink senare om jag får tråkigt, vet redan hur de kommer se ut men då får ni se sen...



hejdå



FISH EYE

Satt och funderade på hurdant smink jag skulle göra så såg jag den här bilden och kom på att jag kunde göra något liknande... Det är en fisk/öga.
Resultatet... Inte jätte nöjd men var kul att bara go wild med allting. :)

Gjort inget annat idag, har skit ont i benen, kan typ inte gå, så har kollat tv och kollade Alice i underlandet (otecknat). Ska nu tvätta bort sminket och ta mig lite kvällsfika och sätta mig framför tv'n igen. :)

hejdå



smink

Ville bara skriva att jag ska komma med nytt smink imorgon och skriver de här så jag verkligen ska göra de...

Bye



linus, angelica, olivia, josefine och julia

Orkar fanimej inte blogga... Rubriken är alla man umgåtts med, i alla fall ett tag idag...

Tänker på dig varje dag och de är jobbigt ibland, skickar all min kärlek till dig och hoppas du blir bra! ♥

hejdå



sushi

Vaknade klockan 14 och kom iväg till stan kring 17 gick omkring och köpte en ny sminkborste och Jossan köpte lite annat... Gjorde ingenting. Gick till stacken och de var faktiskt kul för vi spelade ett spel... Orkar inte förklara eller nå skit. Sen kom Linus också och jag total ägde ut alla... Eller inte. ;)
Gick senare och åt sushi mmmmmmm och sen kom Emil och vi drog tillbaks till stacken. "Kollade" någon film där... Försökte fokusera men fattade ingenting så vi gick ut igen. Gjorde typ ingenting och tog 22 bussen hem. :)

Bildeeeer från inatt:
CRAZY LOOK! Men tog den för ni skulle se när jag hade gröna linser...



hejdå



...

Vaken, seg, hungrig, kom ihåg, hoja.



fan

Trodde faktiskt jag skulle klara att vara vaken, men alla gick och sov och jag blev uttråkad... Men kommer nog ändå lägga mig tidigt (alltså nästa natt) för kommer inte få sova mycket inatt. :o

godnatt



uppe med tuppen och ännu tidigare

Klockan är snart 7 på morgonen... Har inte sovit något sen förra natten... Jag och Hanna har haft satans mycket kul här nere på madrassen.
Typ:

H: Jossan! Den där bilden ser inte ut som du!
J: För de inte är jag...?

HAHHAHAHHAHAHA



J: Vill du se den där bilden då dem ritade på mig?
E: Men jag har redan sett den? :o
J: Inte du, vill du se bilden?
H: Men jag var ju med?
J: Men inte du heller!
H: Menar du Linus?
J: Ja...?

HAHAHHAHAHHAHAH

H: Det finns jätte mycket bredband att välja mellan... Ska jag ta blom?

HAHHAHHHAHAHA



Sen var de ju massa annat jag knappt minns, voivoi...

Ska ju vara vaken hela natten ni vet, just nu är vi seriösa för vi är typ hungriga och Jossans mamma har klivit upp och då är de inte lika kul. Men sen blir vi nog övertrötta igen.

Jossan har typ osocialat sönder och bara snackat i skype hela jävla kvällen... Sämst. 

hejdå



sociala b-rudar

SMOTTIE = SMOTHIE = MUMMA!

Sitter med Hanna och Josefine i Jossans rum och lanar på varsin data och är inge vidare sociala. Har gjort smothies och sitter och driker de nu, grymt gott! :)
Annars har vi köpt coca-cola och chips och choklad men de är slut... Öh, jag har köpt en ny ögonskuggapalett... Med svart, mörkgrå, ljusgrå, vit och beige. 

Kommer nog ha kul inatt ni får massa bilder imorgon...

Ses



F5

F5



H

NY HEADER TACK STINA HEJDÅ
TRYCK F5 OM DEN INTE SYNS



hejdå..

Jag sitter i min stökiga soffa med Hanna och Stina och väntar på Josefine. Hon sa att jag skulle skynda för hon skulle bli klar innan mig men nog fan vare vi som fick vänta på henne... Skulle fara på kicks och köpa lite grejer idag men då var de en jävla röding dag! :o
Irriterande...

hejdå 070-2729995



ellinor wikmam

VafaAan ingen kommenterar ju, fan vad besviken man blir. Då kanske jag ska ta och lägga ner den här verksamheten? ...

Men just nu ska jag blogga i alle falle... Har kommit hem med tåget cirkus 20.00 inte gjort något sen min hemkomst och känner ingen vidare lust till det heller...

Jossefine rullgardine ska vara mitt sällskap imorgon, vet inte vad vi kommer göra men känner för något kul. :))

Ska knalla ner i källaren och skälla ut min far som fyllt mitt rum med damm när han slipade och inte stängde dörren.. HAN SKA FANIMEJ STÄDA UPP! !!

Riiiiight heeeeeeere riiiiiiiiiiight nooooooooooooooow my heart my heart belongs to youuuuuu for nooooooooow and for ever. You be the one... You be the one i turn to...
Jag vet icket varför jag skrev så... Fick en flashback.

pussar &kramar på er alla



dampdampdampdamp

Vill inte hem, vill inte hem, vill inte hem, vill inte hem, vill inte hem, vill inte hem, vill inte hem, vill inte hem, vill inte hem, vill inte hem... DÖ!

Har ångest för vill inta fara hem till fula Gällivare...  Om jag inte sagt de har jag handlat två fina t-shirts... Öööh... Idag skulle vi bowla men de blev inte idag skulle vi fara på bio men de blev inte.
Asså jag har säkerligen gått upp 20 kilo för jag har inte gjort ett skit, film är typ de vi har kollat bortsätt från stan. Men de är väl bara att jag laddar de nya året segare än andra.

Egentligen saknar jag alla underbara hemma men i alla fall... Kommer kännas så tomt utan alla djuren och så vidare...

Ska ta tåget tror jag de var klockan 17.12 imorgon, blir säkert försenat så ingen idé att ha planer imorgon, sen iövermorgon vet jag inte om jag orkar ta tag och göra något. Inte för att jag gjort de på sistone heller men då måste jag väl typ känna att jag kommer hem ordentligt? Något sånt vafan...

Jag skulle ladda upp bild men damp... Ahja, annars allmän ångest över mitt liv, mår illa... Fyfaaaaaaaaaaaaan.

hejdå



luleå

Inte bloggat på jätte länge... Ingen brydde sig... Bor för tillfället hos min moster och hennes tjej... Med 3 hundar i 3 olika stolekar och så har vi 4 katter + min bror. Och så någon/några av deras vänner här också. Har inte gjort något sedan jag for från min andra moster och pakera min feta röv här... Har kollat ett ton filmer, ätit mig tjock och njutit av livet. Imorgon ska vi ut på mellandags rea och mamma skickar mig 300 att handla för! SHIET! Tack mor och Gud! ♥
.
Ska nu inte göra mer... Kanske läsa och sen gå och lägga mig för känner mig slut efter aslång promenad med doggisen och så måste jag vara utvilad till imorgon...
.
Vet inte när jag kommer hem riktigt mamma tyckte imorgon men jag tycker defenitivt inte de... Vill gärna stanna här tills skolan börjar igen... Kommer inte kunna de Tilda fyller år den 8 men i alla fall... Till den 7 kanske? Får se.
Ska slå igen nu...
.
Ni får en biiild först:
BÄÄÄBIS!
.
hejdå