stolt_chey_96

Måste skryyta lite. For till Jossan idag och har skrivit klart film analysen blev 3 A4 och sen har jag skrivit 2 A4 i so! STOLT! Så grillade Jossan, jag och Hanna... Asså de var fett mysigt och grymt gott med mashmallows hemskt länge sen man åt de. :D


Spana in garderoben!

good day!



make up artist

En liten fakta sak, Julia och jag talade för ett tag sen att de suger egentligen att höra om folks dagar om de inte hänt något intressant eller om de finns bilder osv. Då är de typ Jag gick dit sen gick jag dit sen dit, ja ni fattar de är inte så kul. Så kommer typ bara ladda upp smink, bilder på saker som hänt och kanske annat som jag tycker är intressant. ;)

Faktiskt intressant sak tycker jag! Ska sminka Ericas lilla syster Moa idag för hon fyller år. Hah, jag är ganska awsome som redan har "kunder" att sminka till. :D
Men är jätte glad över att jag ska få göra de och så klart gör jag de gratis. ;)

Har skrivit de där för ett tag sen, har hunnit vara hos Erica nu. Hihi, en bild på mig från idag får ni!



hejdå



ny header tryck F5

Sminkade Jullan, grymt nöjd, awsome.

god day!



sommar!

Blev ingen skola för mig idag, var alldeles för yr och hostig imorse så jag kunde verkligen inte ta mig iväg. Erica ska senare komma förbi med de jag måste plugga till för provet imorgon, som jag måste ta mig till... För orkar inte tjorva och ha prov på typ ett hål eller något. 

Seriöst känner verkligen nu att jag inte klarar mer vinter de är ju... 3 månader? Till sommaren, kanske lite tidigt kanske 4 månader om vi snackar sommar i norrland men ja... Vill ha sommar nu seriöst orkar inte med snö och kyla... Och trilla och fula vinterkläder... Jävla vinter! Sommar i mitt hjärta!


Herregud... Jag längtar ihjäl mig!

Bara för de var så mycket sommar i de här inlägget kan jag dra lite planer jag har för sommaren:
♦ Skaffa mig en epa och körkort dårå, har övervägt att ha en moppebil men de är så dyra osv. :)
♦ Språkresa någonstans!
♦ Åka till Skröven med Jossan i kanske en vecka? 
♦ Fara till Luleå och shoppa... Har inte varit dit med en gullig vän på år!

De är väl de mesta jag vet just nu... Var ganska mycket när man tänker på hur lång tid de tre första sakerna kommer ta. ;) 


Älskar bilden!

hejdå



köttbullar nu!

Sjuk som ett helvete... Har knappt sovit någonting inatt, så fort jag vände mig så började allting snurra och kändes som jag föll. Hostar sjukt mycket och ont i halsen, snurrig i huvudet och allmänt slut. :(

De värsta är att jag faktiskt måste pallra mig till skolan imorgon för har två prov i veckan och måste få veta vad jag ska plugga på och så vidare, så har inte tid att vara sjuk...


Min lugg är så lång nu. Vet inte vad jag ska göra av den, för lång att ha framme men för kort att dra åt sidan. :o

hejdå



the end

Godmorgon morgon..
Sitter i sängen med halssmärtor så var tvungen och gå och koka te och sen orkade jag inte gå och sova igen. Jossan ligger i bäddsoffan och snarkar. Hon är inte så rolig då hon sover. ;) Ska nog gå och duscha sen kanske fixa mer te. Så får man se om hon kommit på fötter då.
.
HAHA, va in i... Hittade bilden på Jossans data... De gäller att vara snygg när kameran rullar. ;)
.
hejdå



massa skrift

Igår *förrgår* var fett kul... Först gymma med Hanna sen fara till Stina där hon och Jossan var och spelade kort käkade chips och var övertrötta grymt fint vare!

Idag.. Eller igår... Ahja. Hanna och Jossan hämtade mig och vi for till Tropicana och käkade sushi med Amy och Stina också. Efter de delades vi jag, Jossan och Hanna gled på stan ett tag och sen gick vi till Stina. Jag, Jossan och Hanna hade i alla fall ganska kul på golvet med porr-bollen, HAHAH. Nice asså... 
Senare spelade vi kort med 2 kortlekar och hade fett kul. Vid halv12 gick jag, Hanna och Jossan till Statoil för att köpa gott och sen vandra hem till mig. Hanna for efter ett kort tag.

Jag och Jossan har hunnit... Jag har sjungit för henne och Ebba och de tyckte de var jätte fint.. Hm... Sen har Jossan hällt ut chips överallt och jag har hunnit städa upp de. Nu hör jag henne sjunga men jag tror hon börjar dö för hon låter lite döende. ;)



hejdå



massa massa hår!

Blekte håret igen idag... Är nöjd nu bortsett från att mina toppar ännu är väldigt orangea men ska beställa en tid hos frissan och toppa de som blev slitet av blekningarna. ;) De var Jossan söt som blekte mitt hår medans Jullan hade musiktävling, hela dagen har spenderats inne i mitt rum och varit väldigt mysigt, mitt humör har varit upp och ner men så är de ibland.


Innan blekningen *dock igår men whatever*


Tyckte de såg så tufft ut då jossan hade pannlampa och allt!


Lite emo bilder från "efter" men, ni tänker säkert "Jo, men klart de ser så rött ut de är ju blixten" men har ju använt samma kamera och med blixt på båda bilderna...


Mupp bild då jag hade toning ungefär ett år sen nu. :o

Så är nöjd med mitt hår nu! AWSOME! Bortsett från topparna men de fixar jag snabbt. ;)

Annars så var de en plan att jag skulle sminka Julia men de gick överstyr så de blev inte som jag hade tänkt mig.
*följande smink är inte något jag vanligen gör och jag är mycket bättre än så* Hah, var tvungen. 




Jossan söt...


I feeling it, that I never wanted to feel.

hejdå



redhead for life

Drar några ord som kan beskriva min dag;

Hanna, Jossan, Matilda, stan, röd hårinpackning(?), fika, -Hanna, bussbuss, kallt, fiskbullar, godis, säng, musik, skratt, stall, tillbaks, busss-spring, buss-garv, -Matilda, blekning, -Jossan, hårinpackning, FINT HÅR...

Slänger in en bild fast den inte ger rättvisa om hur rött de är, ser ganska orange ut men de var blixten. ;)


HIHIHI.

Tack Matilda för du lyckades övertyga mig att köpa efter att försökt 1 år och 2 månader! ♥

hejdå



sminkös?!

Uppdatering för igår: Spenderade alla ♥-dag hos Pontus, the end.

Idag tror jag att jag skulle umgås med Hanna.D laalala nice.

Annat igår på so'n sa Maggie (so läraren) att hon sett mina sminkningar på facebook och att jag borde sminka folk och ta betalt på BRA-dagen. Asså, inte för att de så säkert kommer bli så men bara tanken är som shit... Vore så häftigt skulle vara som redan att ha ett jobb som sminkös... Grymt läskigt också, men de är ju till framtiden.
Vi får se hur de blir då!


Drog en gammal bild.

hejdå



tyvärr

Jag kommer inte gå på Antons minnesstund, jag känner att jag inte klarar se alla människor gråta och dessutom kände jag knappt honom. Men jag kommer ha han i tankarna hela kvällen... Och hoppas på att han fick de bättre där han är nu.

Annars så gjorde jag två nya sminkningar idag som jag tänkte slänga upp...






Lalalalala...

Än en gång, vila i frid Anton, hoppas du fick frid tillslut.

hejdå



lite snabbt

Nyss duschat och ska börja fixa mig, ska sen svänga förbi stan och lämna 20 kronor som bidrag till Antons minnes stund. Vet inte om jag kommer gå, jag kände inte han... Får se.
Senare kommer Pontus får se va man hittar på. Men måste kila nu....

hejdå



rip

Jag kände dig nästan ingenting. Men att veta att du gått där och jag har mött dig i skolans korridorer, de får mig att må illa att veta att något sånt här händer. Får hoppas att du har de bra där du är nu.

Du gjorde intryck på alla omkring dig.

Vila i frid Anton...



it's all that's on my mind

Åt på fjällnäs med Jossan, de var sjukt gott och vi hade jätte mysig pratstund osv. Sen var vi hurtiga och gick från fjällnäs bort till hedenbron till Lollo. När vi kom dit snackade vi lite och sen spelade vi kort tills skjutsen kom. Är så sjukt jävla trött så känns som jag ska somna på fläcken. När jag har skrivit klart kommer jag verkligen stänga ner datan, tvätta bort sminket och gå och sova... FREDAG IMORGON! JA! Umgås med Jullan! JA!

Nice...

hejdå



morgonpasset med P3

Trött som ett mongo... Klev upp halv6 för att jag skulle hinna duscha, asså har bara sovit 5½ timmar inatt, usch. Sitter och väntar på att Jossan ska hämta mig för de var så kallt att jag inte ville gå. (a)

Idag ska hon och jag käka på fjällnäs och sen tror jag vi skulle vara med Lollo, fett mys kommer de bli!

Kommer snart ett nytt smink, ska göra de så fort jag får tid!

hejdå



it's kört

Att de allting ska bli så jävla sent... Kanske inte sent nu men om jag inte är borta från datan nu... Så är de kört!

Dagen:
Satt på mds med Jossan och Matilda och vänta på Pontus han kom vi gick till mig... Jossan for hem... Matilda och Pontus åt upp alla mackor... Satt allihop i min lilla soffa och talade... Matilda for hem... Mys... Godnatt.

Nämen, på tal om en annan sak så har jag nog ätit för mycket apelsin igen, för då blir min tunga helt öm... Och typ sönder frätt, så nu kan jag inte äta upp resten av min apelsin! :(

Fanfanfanfanfanfanfan... Måste duscha.

Överväger att göra de imorgon... Okej, jag gör de imorgon. Då blir de en natt med kladdigt smink och inget ordnat. NICE.


Man måste vara snygg... ;)

hejdå



skillnaderna?

Då...

Nu...

Asså ser ni skillnaden på hårfärgen? Den översta är grymt mycket rödare än den andra. Jag har ju gnällt över att jag saknar mitt knallröda ett bra tag nu och nu är jag less på de... I slutet av månaden kommer jag beställa färg (får pengar den 28) så kommer jag färga på stubben jag får den.. :)

Annars umgåtts med Stina och Hanna och bjudit de på glass och chillat.

Kul att man inte kan franska läxan som vi hållt på med skitlänge... -.-

pussgurka



åsnan (L) jullan

Visste ni att?

Administratören säger
Ik natt från 24:00 kommer vi att genomföra ett systemunderhåll. Detta gör att du inte kan skriva eller logga in men det går fortfarande att läsa din blogg. Underhållet beräknas till 1 timme.

Shit, vet inte vad de betyder står här ovanför på min "blogghemsida". :o
Umgåtts med Jåise idag och senare med Alle och Pontus... Lalalala. Duscha!

hejdå



blå skjorta

Asså som jag skrev i förra inlägget använder jag ofta min blåa skjorta... Märker att jag har en enorm klädbrist. Fast känner ändå inget behov att köpa kläder... Voivoi, men tänkte slänga in bara några bilder då jag har min väl använda skjorta. :)




Det var några stycken, hihihii. Blue ♥

Ska nu sminka mig och sen ska vi fara och fira mommo som fyller år imorgon!

hejdå



3 inlägg på en dag nog har jag inge att göra...

Har för ett tag sen ritat klart en bild, bara Julia som har sett den i hela världen... Överväger starkt att ladda upp den här fast är ganska säker på att folk skulle tro jag var knäpp, för den är ganska... Grotesk skulle jag säga... :o
Kör en liten sån här sak, folk får skriva om de vill att jag ska göra de så får vi se hur de går. :)


Wiih, kläder. Älskar min blåa skjorta, har upptäckt att jag använder den väldigt ofta... Ett problem? Inte enligt mig.

hejdå



de är bara du!





Ville bara att du skulle veta att jag inte kan fatta att de gått 9 jävla år. 
Att nästa år har de gått 10 år sen jag senast träffade dig!
Jag har växt upp med dig sen jag var sex, minns inte mitt liv före tiden med dig...
Alla ord och upplevelser sitter fast inom mig och jag kommer aldrig släppa dem eller dig.
Jag älskar dig, Lossi, Tossi, Jossi, Jossan, Jåise... Josefine. Du är bäst och hoppas du fattar att du inte blir av med mig.



lite om allting om mindre om inget

Mitt ID har kommit! Är faktiskt nöjd med bilden för jag såg inte så blek ut då den var svart/vit. När jag och Julia kom ut från Nordea kom en gubbe och jag orkar inte dra hela storyn men han ville att vi skulle komma hem till han ikväll... Hmm... Mysigt. Han sa till och med vilken adress han bodde på och allt. :o

En annan sak va fan är de för fel med skolans lasagne? De finns ingen köttfärs i den! De är ett lager högst upp sen är de bara lager av såna där konstiga platter, usch fyfan. Sur man blir, så snåla måste man väl inte vara?!
Ingen köttfärs...!

Radion: Vad tänker du på just nu?
I Ellis huvud: Jag ska köpa blåbärssoppa!

Så de är de jag ska göra. Ta en promenad till coop och köpa lite blåbärssoppa, blev grymt sugen idag. :o




det var ett tag sen man var här

Asså, usch... Somnade förfan 12 igår natt och klev upp 5.30(!) för att hinna duscha för jaag var för lat för att göra de igår. Annars då... Komplettera mitt so prov så jag får VG på de idag, annars var de planerat att fara till stugan om inte mostrarna kommer. ;)


Lalalalaa... Ett tag sen nu.

hehehehehejdå



haha fail

Bloggar i alla fall... Fast typ ingen ville att jag skulle göra de. Damn you!

Tack Jullan för din fina kommentar! (förra inlägget) Ska sova nu fett skönt.

hejdå



en tanke...

Kom att tänka på en sak... På bilden målar jag värsta hemska bilderna när vi får måla fritt... Som idag målade jag en flicka där halva ansiktet var brännskadat fult och förstört och på andra sidan var hon vacker. Och gången innan målade jag en med snea ansikts delar typ näsa ögon och allting och hon såg knäpp ut med flera flera piercingar på onormala ställen och tjockt med smink, men de var bara halva ansiktet (igen) på andra sidan var hon helt utan smink eller något... Jag undrar om man får bra eller dåligt betyg för såna bilder. :o

hejdå!



lite drygt lite ointressant

Kom nyss hem efter att ha gymmat med Erica och Jullan, känner mig riktigt nöjd även fast jag klunkade en läsk men i alla fall! Hade ju kunnat bara dricka läsken och inte gymma? ;) 
Nu ska jag ta mig en dusch och sen jobba tre sidor i den dumma matteboken så jag slipper ta hem flera gånger i veckan. 

hejdå