sista dagen 2010

Svar till "tjorven" om "året 2010"
"Jag har lärt känna några nya människor men ingen som jag börjat umgås med mycket.." Julia Andersen har du väl lärt känna och börjat umgås med mycket? :D

Svar: Oj, jo Julia förstås men egentligen lärde vi känna varandra på dagis när vi var kanske 3-4 år? Sen bytte vi ju till olika dagis när vårat stängde... Sen hittade vi tillbaks till varandra när vi började i samma klass... Så jag lärde egentligen känna henne för läänge sen. ;) Men i år har vi börjat umgås jätte mycket, igen.

Nu ska jag äta frukost och sen kommer mommo och moffa och hämtar oss och vi far till Luleå. Vet inte hur länge jag ska vara där men hoppas på grymt länge! :) Jaja, smsa gärna för de är inte jätte kul att åka bil.
Och om jag inte hinner skriva så...

GOTT NYTT ÅR!

hejdå



året 2010

Eftersom året snart är slut ska jag skriva lite vackert om året... Gör de idag för jag tror jag inte kommer hinna imorgon... Och för jag inte vill börja packa, känns för jobbigt. :)

Året...
Jag kan säga att de här året inte varit ett av de bästa... Det har varit alldeles för mycket tårar och slit för min del. Men nu i slutet känner jag att de börjar bli rätt igen. När jag kommer tänka tillbaks kommer jag nog mest se de glada, även fast jag vet att de har varit många tunga stunder som man inte kan bli av med... Jag tror jag ändå är nöjd med året som har gått... Kanske inte de bästa men nöjd.

Mig...
Jag har också lyckats hitta mig själv. Alltså för ett år sen såg jag ut som alla och vid den här tiden började jag inse att de inte var de jag velade. Typ alla jag känner börja skaffa egna och personligare utseende. Det är väl så när man blir äldre. Men att jag hittat mig själv var en mycket svår tid men de var värt besväret som jag gått igenom. Jag kan ännu känna mig osäker med mina kläder och hur folk ser mig, men jag anser ändå att de inte är deras sak att bry sig ändå vet jag att folk kommer alltid bry sig i de det inte ska bry sig i men jag har börjat lära mig strunta i det.

Vännerna...
Jag är glad över alla stunder jag har fått med alla fina vänner jag har. Jag hoppas alla vet vilka de är för orkar inte skriva alla. Jag har lärt känna några nya människor men ingen som jag börjat umgås med mycket... Hoppas ändå de kan bli så i framtiden. Jag har också glidit mycket ifrån många vilket inte känns bra, och jag ska försöka rätta till de nu när de nya året börjar.

Det var väl allt... Känner verkligen att de nya året kan börja nu och jag inte har något "ouppklarat".

hejdå



what!?

Hmpft, kanske blir Luleå först imorgon för de är då som mommo och moffa ska fara och mamma snålar sig... Ville ju bort från Gällivare idag! Jaja, ville bara säga de...

hejdå



luleå

Svar till "Anonym" om "julafton... och alla andra dagar"
F: Vad är de för byxdress?? :)
S: Inte vet jag hur man ska beskriva? :o

Nyss duschat och ska nu sminka mig och sen fara till Julia sista gången för i år. :) Hon ska få min julklapp och så måste jag handla lite saker...
Det vill säga:

♦ Bomullsrondeller
♦ Sminkborttagning
♦ Ansiktskräm
♦ Ansiktsvatten 

Jag vet inte om alla saker heter så men chansar... Jag fattar ju i alla fall. :) Senare är också planen att jag och bror antingen ska åka buss eller med mommo och moffa till Luleå där vi ska fira nyår. BRA! Slipper sitta hemma och mögla. :) Tror inte de var något annat. Måste smsa Jullan om min plan annars så ska jag nog ladda upp nu och börja fixa mig...

bye



planer kan förändras

Idag så har jag...
Vaknat med en Jossan brevid mig men som snabbt for efter hon ätit all min mat... Haha. :)

Jag skulle fara med Saraaa upp på Dundret men de var så satans kallt så får bli någon annan dag... Men annars...

Jag har...
Fixat mina fina korta naglar... Dem går bara av så har gett upp med att försöka skaffa långa och har fina korta istället... Så fina som korta naglar kan vara i alla fall. ;)


OCH köpt nya skor... Mamma och pappa bara gnäller på de och kallar dem skitskor. :(
De är så fiina. Ganska dålig bild, men låt gå.

Annars städat mitt rum och känner mig nöjd med allt jag gjort. Har också massa saker bredvid mig som inte ska vara här alltså Jossans tröja som hon glömde, Hannas julklapp och vantar & Julias julklapp. :o
Hatar att ha saker hos mig som inte ska vara här. De är irriterande och alltid veta att jag måste komma ihåg att ge tillbaks dem. -.-

Inget mer.

elli out



movies

Tänkte blogga och tänkte städa och ta bilder men mamma har satt på en film så blir senare.

BYE!



man säger att man ska skriva lite så blev de 3 A4

Jag orkar inte blogga... Eller nufan känner jag att jag visst göre... Idag eller igår, idag för 3 timmar sen så har jag hunnit vara på stan handla sista julklapparna till Julia och Jossan. Jag haaar köpt blekning och hårfärg, blekte mitt hår idag då blev så bra så tänkte att jag sparar den rödafärgen och slänger i den då de behövs... Annars såå, hittade jag ett par snygga skor som jag ska kolla och köpa idag alltså onsdag för saknade 55kronor och mamma ville kolla så de inte var skitskor. -.- Men snart slipper jag skit uggsen och kommer ha nya snygga skor... Lägger säkert in bilder sen. 

Sa förra året att jag inte skulle köpa uggs men nog skulle jag göra de i år igen men nu ska jag verkligen inte de! Fan heller...

Jag har umgåtts med Linda, Hanna, Josefine och Linus och nu på sista delen av dagen har mitt humör varit lite upp och ner ena stunden kan jag skratta och andra sitter jag bara och funderar.

Tror jag ska stänga ner datan för alla mina friends jag snackat med har gått och lagts sig och de finns typ inge värt att göra här. ;)

Fakta fakta fakta så fyller jag år om mindre än en månad 28 januari och min litle sister fyller år 8 januari. ;) Mys.
Bild i repris...

hejdå



fanfanfanfan!

Vaknade för ett tag sen ska börja fixa mig och sen med Hanna och göra slut på mina pengar... Men de var inte de jag ville säga... Färgade håret och de blev alldeles för mörkt! Ser ju fan nästan brunt ut... Känner panik ska försöka tvätta ut de lite annars måste jag klaga hos min mor och be om en blekning och ny färg, fyhelvete!

Usch seriöst måste kasta mig i duschen nu.

BYE!



rött hår vad annars?

Har tänkt blogga ett bra tag nu men känner ingen lust... Sitter med en klick röd hårfärg i håret har aldrig testat just den här röda de är LORÈAL sak som var skit dyr. :o Bara för ingen av de färger jag brukar använda fanns... Men nu ska jag berätta vad som hänt idag då. För de är antalle varför du sitter och läser alla dessa meningslösa ord... Men de är ju inte meningslösa för de blir ju tillslut en mening; HAHAH. Jag suger. Till saken.

Julia kom... Jag vet inte när. Sent. Men vi gick till coop -på väg dit trodde vi vi hittade stigen men sen var de inte den och vi började sjunka sjönk djupare än över knäna sen hörde vi typ en gren knäcktes och försökte springa med snö upp till knäna, knappast lyckat... Men vi tillbringade kanske upp till en timme där för att hitta julklapp till Hanna och handla allt jag behövde, som hårfärg, snoddar, klämmor & foundation. Efter vi gått ville vi hyra film men kunde inte för hade inge ID så jag köpte istället PS. I love you med Julias bidrag av 10 kronor. Kom hem... Kollade filmen... Osv... Julia for hem. En bra dag.

Måste skölja håret nu...

bye



panik

Strax... Vafan är de för dumt ord... Julia har hållit på att straxa nu i en evighet! :o Vi skulle hinna till stan så jag kunde köpa mina sista julklappar och en ny foundation men då var hon fast i kullen och sen skulle hon äta och blalblablbalbalbabl... KOM IGEN!

Har hunnit kolla hela Titanic ååh, så bra den är! Oooch så har jag sminkat mig... Fast utan foundation... Funderar på att springa till coop snabbt och köpa en innan Julia bestämmer sig för att vara snabb. ;)

Hmm... Hon bara mobbar mig, känner hur ont de gör i min själ. Nä, skojar men ska kolla om de finns mat här annars bär de av mot coop.

På råga på alla mina problem finns typ inga rena kläder så ser ut som ett miffo... (Inte som på bilden)
Fuck problem.

På tal om något annat jag ville prata om är de snart nyår så måste hinna umgås med alla saknade. AH! Stressen... Mmm... Mitt liv suger.

over'n'out



julafton... och alla andra dagar

Kom fram till Sävast när julafton hade varit i kanske 3min alltså mitt i natten! Men ändå satt jag Louise (kusin) och Oscar (bror) uppe ett tag och taggade julafton... Juldagen gick snabbt som satan och vi käkade julmiddagen redan vid 13.00 tror jag sen kollade vi Kalle klockan 15.00 och innan de ens hade hunnit ta slut kom tomten och vi fick alla våra julklappar. Jag hade en plan på att öppna sakta för att öka spänningen men inte funkade de fick panik och slet upp alla saker... Tänkte som vanligt vara duktig och lägga upp bilder på alla saker men sen tänkte jag... Nä, jag orkar inte men ni får en lista på allt.

Orange bh
Vit stringis
Raksaker
500 kronor (var ju ganska lite...)
En bok (gav den till mamma för jag tyckte den verkade skumm)
Choklad
Osis pulver
Byxdress (?)
Lösögonfransar
Tidning med 999 olika frisyrer
Presentkort på kicks 200 kronor
P!NKS cd "GREATEST HITS SO FAR"
Nitbälte
Gröna linser (y'
Örhängen som ser ut som säkerhetsnålar
& ett par som ser ut som dragkedja
Graffiti nagellack
Något för nagelbanden
Ett linne
En t-shirt
Två olika thights/byxor
& en stereo

Sminket jag hade på jul var inte så juligt men de såg ut så här...



Resten av julafton höll alla på med sina nya grejer och var inge vidare sociala. :)

Dagen efter jul var de socialare vi körde wii sports hela familjen (Alltså min familj 5personer och min fasters familj 5personer) och så kollade jag, Louise och Oscar 4 olika filmer tror jag. :)

Sen idag så fyllde mamma år 43år. GRATTIS MAMMA DU ÄR BÄST! 
Tack för att du alltid bryr dig och förstår. JAG ÄLSKAR DIG. ♥

Och så for vi hem och kom hem ungefär 18.00 om jag gör en vild gissning.

Ska nu ta och duscha och fräscha upp mig, hah. Sen chilla resten av dagen.

Men ändå först bilder från tiden i Sävast:


pussen



E15i

Oj, total glömde bilden!


Fast jag har en rosa sån där baksida...



sävast

Har nu ÄNTLIGEN fått ny mobil. :) En touch vettefan vad de är för slags mobil... Hihihi, eller vänta de är en... E15i ska söka på google sen om jag hittar bild.
Känns gryyyyyyymt bra att jag hann få den innan jag drar till Sävast och kusinerna. Ska dit om ett tag, ska först käka pizza och platta håret... Och så ska alla andra hålla på att fixa iordning saker men... Sooner och laither. Men ska logga ut nu och platta mitt hår och kolla på mobilen. :)))

bye



nu var de jullov... så kändes de inte som de ;PpPppPpPppPpPPp

Nu är de jullov, yeey. Inget att skriva idag allting suger..

hejdå



jullov

Efter jag har skrivit de här ska jag väcka mamma och fara till avslutningen... Efter de ska jag vara med Hanna Sollis och kanske Didic, man vet aldrig... Annars så har jag på mig min fula fleece adidas för de var så jäkla kallt att jag var tvungen... Men den är såå ful! :( Vill ha fina tröjor att dra på! Usch... Nog om mina fula kläder måste gå nu.



hejdå



inget liv blev ett liv

Nu är de så här efter jag skrev de förra inlägget så gick jag och la mig, senare sen vaknade jag av... Fan minns inte vad men de var i alla fall som vanligt Jossan som höll på med någe shit. Jag käkade lite kyckling sen tog vi en guul buss till stadens torg och var totalt inget liv... Gick till stacken! Egentligen hatar jag stacken men fanns inget annat att göra... Så chillaxade där sen fick jag asgrym idé på hur vi skulle ha lite kul... Hoppa ner från en snöhög sagt och gjort gjorde de och såklart var de askul men sen... Smälte snön och mina brallor blev asblöta och kalla, de var INTE roligt. Så fick bara gå in på stacken igen och kolla "Ung och bortskämd" tills Kasper gjorde så alla fick gå hem, tack! Så Josefines föräldrar hämtade oss och nu är jag hemma med torra byxor. :) Mys värre. Ska inte vara på datan länge till ska bara göra små saker sen göra mig klar för natten och kolla tv tills jag somnar

Skolavslutning imorgon YES!

bye



sista skoldagen är över!

Skolan var chillchillchillidill... Skulle igentligen vara med Hanna D men hon kunde inte så efter att vi hade varit hos gamlingar for jag och Jossan hem till mig och har käkat mackor och nu har Jossan typ somnat i min säng... Vet inte vad ska göra nu... Tror vi kanske skulle vara med Hanna Appel. Jojo, ska skrika till Jossan nu och om hon inte reagerar tar jag och lägger mig och sover också. :)



hejdå



clothes

Skolan var fett chill orkar inte skriva vad som hände men hade inga riktiga lektioner och hade typ mestadels raster... Räknas de som att berätta vad som hänt? :o Aja, då fick ni veta vad som har hänt. Jag följde Jullanbullan ut på den iskalla stan för hon skulle inhandla julklappar och jag hade ingen lust att åka hem. Men sen blev jag tvungen så jag hoppade in i en buss och for hem, sen jag kom hem har jag väl inte gjort så mycket alls... Inget alls tror jag... Chillidill, ya0. Ska ta bilder på mina kläder nu (ni vet de där kläderna jag beställde från shock som jag skulle ha laddat upp för evigheter sen), brb eller något... Hahahha.

Sjalen! (+"Dagens outfit")

Tröjan!

Framsidan av annan tröja...

Baksidan!

Halsband...


Ett annat halsband...

1. Ja, jag vet att mitt hår såg förjävligt ut men jag hade just klivit upp ur min halvsovande pose...
2. Jag vet att de är onödigt att ladda upp först innan jag ska beställa kläder och sånt och sen ladda upp när jag fått dem men ni får leva med det.
3. Bry er inte om konstiga ansiktsuttryck jag var inte direkt redo på att den skulle fota.

Det var allt ska duscha nu. :)

hejdå



mer smink!

BILDER FRÅN IGÅR:











IDAG:





bye



igår...

Det var fett roligt igår, träffade massa saknat folk och så hade allmänt kul. Trodde att de skulle suga men inte fan gjorde det de. Och för alla som tycker att gå dit är för småbarn var de väl för synd för jag hade grymt kul i alla fall. :o Jaja, inget mer för stunden suger att blogga, alalalala.

bye



IT'S A BEAUTIFUL DAY!

Har sminkat Erica, shit alltså... Hon blev assnygg! :D:D Aaaaaaaaaaaaah, ska snart till bussen och mot Nordan och X-mas party, inte jätte taggad men börjar bli mer och mer taggad. :) Jaja, ville bara meddela er barn!


En del av klädseln idag. :)

hejdå



cutcrease

FUCKING BLOGG.SE skrev ett förjävligt långt inlägg igår men sen försvann allt, de hade värsta dampen! :(
Men i alla fall så var jag med Hanna igår och vi gjorde typ inget, köpte kladdkaka som var uschigt eftersom vi hade fått de i skolan också och kände mig helt less... OCH SÅ HÄMTADE VI UT MINA JULKLAPPAR.
Hihihihi, alltså kläderna jag la in för ett tag sen hade kommit... Allting passade bra och så vidare.
Ska ta bilder som jag kommer ladda upp någon dag, säkert inte idag för snart måste jag trycka i mig frukost och sen duscha och fixa mig för sen kommer Erica och Julia. Då ska jag sminka Erica och sen ska vi kolla hockey match Sverige mot... Fan minns inte vilka men i alla fall.
.
Meeen... Jag gjorde också ett smink igår för jag kände att jag inte gjort det på vääldigt länge. Blev sjukt nöjd, check it out...
Höll på att sminka i ungefär en timme, först trodde jag de skulle gå åt helvete men de gick bra, är typ de bästa jag gjort. Vill bara göra fler sminkningar... Gör säkert ett imorgon eller något. :)
Sättet att sminka kallas cutcrease vad jag förstått, alltså många färger och skarpa kanter.
.
hejdå



matematik

Alltså... Förlåt mig om någon blir ledsen men nu lägger jag av med den här dag 30 saken, de var allvarligt jätte jobbigt och eftersom de är december och snart jul kommer jag inte ha tid och ingen ork! :o Så byebye med de va.
Inget gjort idag, wohoo.. Nä... Gjort matte men blev inte klar och orkade inte kämpa så mycket för vi kommer ändå ha provet först efter jullovet... Sååå... jaa...
.
Om en annan sak...
Jävla idioter ååh, less jag blir. Att ni ens orkar! Sen tror ni båda att allt är bra efteråt men jag börjar bli grymt jävla less... Jag kan inte "bli av med någon av er" direkt... Ser er varje jävla dag men det har gått ett bra tag och jag börjar sluta koka av ilska. Men håller väl igen, är inte länge kvar tills jag drar härifrån! Får väl klara mig fifan.

bye!



dag 15

dag 15 - sätt din ipod på shuffle - första 10 låtarna som spelas

Jag har ingen ipod... Och ja jag vet att jag kan använda spotify men jag orkar inte idag! Måste renskriva min engelska recension nu....
.
puss



NU dag 14

dag 14 - en bild på dig och din familj

Har ingen bild på direkt på mig och min familj men ni får en gammal i repris. ;);)
Jag moster och min bror. :)

hejdå



the choklatkalander

JAG KOM JUST PÅ ATT JAG SKREV DAG 14 på rubriken igår! Menade ju dag 13, förlåt mig!
Varit med Hanna idag och vi har typ gjort, ingenting! :o Vi har... Ätit upp min chokladkalender... Käkat chips... & kollat början på en konstig dansk film och slutet på någon engelsk film tror jag de var. :o Men vi såg ingen av filmerna från början till slut. (;
Ööh... Mer att skriva... Imorgon ska jag vara hemma tror jag och göra en recension på en engelsk bok som sög! Så har jag lovat mamma att pynta julgranen med Tilda, bbläblbääblälbläblblblälä hatar julgranar, så onödigt när vi inte ens ska fira jul hemma! Uff...
Då var de slut...
Man måste få vara ful ibland... (;
byee!




luciiiiaaaaa

Har ju varit Lucia idag, och var tvungen att kliva upp 4.45 idag, har haft ont i huvudet sen vi började sjunga... Konserten gick väl så där, vi sjöng 3 gånger och jag fick skrattanfall ett X antal gånger... För typ inga fattade att man inte ska applådera mitt i ett luciatåg. :o
Jaja, slutade 10.00 tror jag då gick jag till Kicks och köpte foundation borste och ett nagellack. Gick hem och höll på att frysa ihäl frös typ 1 timme efter att jag kommit in, låg och kollade television tills för ett tag sen. Ska snart få äta hamburgare sen plugga svenska till provet imorgon sen sova. :)
Mig själv för 10 minuter sen i mysigaste tröjan!

bye



dag 14

dag 13 - en bild på ditt rum
.
Blir flera bilder på mitt rum, hade så tråkigt så... Hihi.
Här ligger jag just nu och noobar på datan...
Lägg märke till att jag har tärningar i taket på vänster sida. (;
På min byrå finns massa saker skrivet, hihi.
Min fondvägg alla alltid frågar om de är läskigt att ha ett öga som kollar på en, men inte tycker jag de. :o
Gulligt...
Discokulan är för de är ett alarm för jag annars hade på mobilen... Som ännu är på lagning.
Japp, de är kossa täcke. (y'
Tillägnad Julia, min garderob med början av min wardrobe of stuff. Ska fylla den med grejer, hihi.
Inne i garderoben är mina kläder och där sminkar jag mig och så vidare. ;)
byeee



julklappar

Har nu beställt mina julklappar från shock. Vissa saker jag ville beställa fanns bara i L, fan... Men i alla fall så får ni bilder...
Jag kanske råkade beställa den i L men den såg ganska liten ut, så får hoppas att den är liten i storleken. :o
Och så var de ett halsband med ett hjärta med texten "MOM" men jag hittade ingen bild. :o
Måste börja plugga svenskan nu!

hejdå



dag 12

dag 12 - varför började du blogga?

Säger som Julia... Jag har inget liv & därför vill jag berätta om mitt inte-liv, ahahhaha.



dag 11

Glömde ladda upp så är 30 min sen men sprolla!
.
dag 11 - en bild från en tid du saknar
.


Så klart saknar man att vara liten, utan problem eller bekymmer men ändå, lite roligare att leva nu... Har utvecklats så mycket med egen stil och kan göra de mesta jag vill osv. Jag vet inte jag saknar inte så mycket att vara liten men de är de jag saknar mest.
.
hejd¨å



josefinne

Josefine min vän var sååå snäll och ringa och väcka mig på morgonen men jag sov i alla fall till 13 tror jag sen klev jag upp duscha och åt frukost sen... KOM JOSSAN! JAaaaa, fan vad saknad hon har varit alltsåå! Men hon kom och vi chillade och fixade oss blablablblabalblal... Hon öppnade min julklapp som jag gav henne (kommer bild). Men vi tog bussen till stan där en ASSNYGG kille satt, hahah kan skriva de för om han läser min blogg kan han väl få vara glad över att jag tyckte de. :o Vi kom till stan och köpte toy och naturgodis sen for vi till Jossan och jag fick se allt hon köpt i T-landa och så fick jag mina julklappar, seriöst fan vad snäll och bäst hon är!
Men chillade mest sen kom Hanna Sollis och senare Didic och vi chillade och kollade yt klipp och massa mysigt.
Halsbandet jag gav Jossan på dem avlånga metallsakerna står de JOSEFINE & ELLINOR
FAVORITEN! Loove to it... Spana in backsidan...
Allt de där fick jag av Jossan -som för övrigt är bäst!- och hon tycker jag inte borde köpa nå mer åt henne? :o Men de ska jag!
.
hejdå



lever kioskmongon i kioskar eller i mongoliet?

Rubriken har inte att göra med något alls, bara jag som filosoferar.
AAAAAAh, filmen var ASGRYM! Iiiih, älskade den så sjukt mycket enda minuset var att de bara var del1 och man måste vänta på en himla uppföljare. -.- Men jag och Hanna följde Erica hem sen gick vi till mig Hanna hade damp ett tag sen typ vilade vi tills Simon och Emil kom... Alla blev jobbiga då för jag hade blivit så hiimla trött och de ville bara gå till Simon eller Emil men egentligen helt ovärt för de finns ju inte mycket mer att göra där.
Men var i alla fall en lyckad dag, och nu ska man bara tagga helgen .... plugghelgen, ahja lika bra att få allt bort gjort.
Orkar inte skriva så nogrant vad som hände idag men ni kan väl hitta på... Nu ska jag sura på mamma sen gå och sova.
Senaste bilden på mig och Hanna men inte från idag.
godnatt



HARPAN POTTAN! ... harry potter

Sitter här med Erica och 150kr... Ska vänta på Hanna sen ska vi kolla på nya Harry Potter filmen på biiio! :D Orkar inte kolla idol finalen för vet att Jay vinner. ♥
.
nu ska jag berätta om mitt liv jag växte upp i solna på en liten gård med 56 syskon. alla hette ulf / Erica som skrev medans jag var på toa, hahhaa?
.
Ahja de var väl allt... Har gjort alla läxor åde för idag så när jag kommer hem ska jag bara sooova... Men jaja.
.
hejdå



dag 10

dag 10 - låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, sur, förbannad


Ledsen...

Glad...
Utråkad...
Sur...
Förbannad...
hejdå



dag 9

dag 9 - något/någon du är stolt över
Julia, för hon står för den hon är och allt hon tycker...
Angelica & Hanna för de är så starka och klarar allt... (vet att bilden är utnött men har ingen annan)
& Josefine för hon alltid försöker se de bra i saker och göra de bästa av allt.
hejdå



buhuuu

Alltsåå stackars nörd Ellinor... Kolla!
Torsdag: So, franska & 30 sidor i boken på engelska
Fredag: Harry Potter bio med Erica sen... 3 sidor matte & 30 sidor i boken på engelska
Lördag: Svenska, beställa mina egna julklappar från shock, rensa garderoben & 30 sidor i boken på engelska
Söndag: Svenska & 30 sidor i boken på engelska
Måndag: Svenska & 30 sidor i boken på engelska
All denna svenska för har svenska prov på tisdag och fattar inget och måste klara de för annars måste jag göra de igen efter jullovet. :(

bye!



förlåt förlåt förlååt!

FÖRLÅT!
Glömde ladda upp smink bild... Men laddar upp en nu för jag har typ ändå alltid samma smink nu för tiden. :)
Skillnad för förra sotade ögonen är mer svart, längre lösögonfransar & svarta ögonbryn.
hejdå



vi har kanske inge liv... men vi har kul!

Jag och Julllia har då alltid roligt vad vi än ska göra...
Men först ska jag berätta ännu en fail som handlar om... Ah, moppekurs. Vi har inte där förra veckan så vi visste inte att han hade bytt tid till 4 så kom dit lite efter 3 så satt vi där från de tills moppekursen börja och sen tills den slutade... Hoja, vi suger! Nej, igentligen inte men iaf.


Några bilder från idag... Om ni vill ha fler får ni kolla facebook!
TWILLIGHT ZOONE! ♥

pusspuss



dag 8

dag 8 - mål på kort sikt för denna månad och varför

Ha så jävla kul  som möjligt och göra så bra i skolan, för betygen läggs på måndag och sen är ju året snart slut och man måste ju njuta av de sista som finns! hahhah...



kryddiga klyftpotatisar!

Vare till lunch i skolan... Var typ bästa på länge...
Ska fara på moppekurs med Jullan Bullan nu sen får man se vad som händer... Säkert roligt. :)
NU SKA VI GÅ! <3

hejdå



hanna&stina bananer

Ganska värdelös dag med ovärdelösa vänner.
Har varit med Hanna och Stina idag och vi gjorde inte ett skit, vi satt bara och tagga att vi skulle göra något istället för datan eller tv... Men de är ju vinter och finns typ inget annat ju! :o
Aaaah. Men de är alltid mysiga så de gör inget... Ska duscha och sen kolla tv nu.
Ska ladda upp dagens smink imorgon PROMISE!

kisses



dag 7

dag 7 - en bild på någon/något som har störst inverkan på dig


Hihihihi...
Nä, men mina vänner men orkar inte börja ladda upp bilder på alla mina vänner igen. (;
Men några är:
Hanna Sohlman
Angelica Wettainen
Hanna Didic
Julia Andersen
&
såklart
Josefine Blom
.
Ni är de som förändrat och hjälpt mig klara allt och bli den jag är! ♥
.
hejdå



minnes lapp till mig själv...

Julklapp till Hanna och Julia
Skor
Foundationborste
Foundation
REMEMBER!



ännu en till dag

dag 6 - din första och andra, riktiga kärlek

Har nog aldrig varit riktigt kär... Skulle jag säga. :o
.

.
Inget hänt idag skolaa och sen hem gjort klart matten och svenskan kollat tv och nu ska jag bara chilla tills jag ska sova. Imorgon sovmorgon till 10 efter skolan får man se vad man gör... Vill bara att jullovet ska komma nu men man får väl göra de bästa av allting tills dess.
.
Aaaaaaaaaaaaaah, på tal om de kommer min tossiga jossiga Jossan hem på lördaaaaaaaaag! YEY HEY! ♥
.
hejdå



good bye my lover - james blunt

Hihihihi.. Måste säga att Hanna är en sån  underbar vän som alltid får mig glad. Får mig att försöka ha kul och får mig satsa. Visste ni att hon är bäst? ♥
Mhh, mongo bild men i love you anywaays!
.
Vi satt hos mig sen gick vi till Emil där Simon också var och vi chillaxade sen till ica och simon kollade Harry Potter Halvblodsprinsen... Eller jag försökte alla störde mig och snackade så  fattade typ ingeenting. :( Men var väl ändå en bra dag, bättre än att sitta hemma i soffan...
Ahja, ska slänga mig i säng tidigt idag... Hoppas de blir så nu då.
.
puss& kram



uppdaterar

Nu ska Hanna dra upp  mig från min deprision och vi ska vara med Simon och Emil... Hanna är bäst.
hejdå



dag 5

dag 5 - en bild av en plats du varit på



Tror de är Stockholm med Jossan gumman!



dag 4

dag 4 - en vana som du önskar att du kunde trolla bort
En vana... Hmhmhmmm... Eeh, typ... Att jag gnäller över mitt usla liv, nämen att... Jag alltid blir jätte orolig att världen ska gå under för jag vill inte dö.. Haha. Ah de var de hörs imorgon!
hejdå



hmpft

Asså shit, jag känner mig som en gående äcklig... Sak... Jag orkar seriöst inte med något har kollat typ 5filmer idag och typ inte gjort något vettigt alls! Jag känner mig så less att försöka göra något när allting ändå suger... Blälälälälä... Längtar till jullovet så jag kan avlida då ska man till Sävast där kusinerna bor och guuuuud vad skönt att slippa gve...
Ahja, annars så har jag firat pappa idag GRATTIS I LOVE YOU! ♥
Men aaah... Orkar inte med vintern och de tråkiga liv jag har nu...
byeee



hallelujah

Mina been...! Tar kål på mig har skit ont efter att ha gått överallt i stan, stan kanske är liten men mina uggs börjar bli så trasiga att de är grymt jobbigt att gå i dem.. Men har gått runt runt och inhandlat mat och Erica och Julia massa annat... Jag har hittat en urgullig klänning för 400 som jag ska fråga om jag kan få i tidig julklapp. :)
Annars så åt vi och kollade idol och sjöng karaoke och de var kuuuuuuuuuuuuuuuuul... Men nu är jag sluuuuuuuut, och vill bara lägga mig och sova. Och ska göra de... Snart, men måste tvätta sminket och borsta tänderna först... Jobbigt!
Slänger in en bild för bloggar utan bilder är ovärda...


hejdå



*blir flera bilder*

dag 3 - en bild på dig och dina vänner



tacopaj

Nu ska jag gå till Erica och vi ska hämta Julia sen ska vi till stan och handla mat och göra tacopaj och mysa till idool. :) Äntligen fredag! Klar med so'n och har bara lite matte och franska att göra ihelg. :)
Jaja.
hejdå



min dag i med mina ord

Klev upp kanske 10.00 höll inte riktigt koll... Drog på mig mjukiskläder upp med håret i snodd och sen mot skolan. :) Skrev klart so'n och sen drog vi och gymmade sönder, ah känner mig biff nu! Eller inte... Drack två läsk efteråt men egentligen drack jag bara upp halva ur båda så vi kan säga en...
Men efter allt tränande och bastande gick jag till Hanna och vi snackade om massa shit sen kollade vi klart Remember me för vi hann inte se slutet i måndags. :) Sen var jag tvungen att knalla hem för jag var hungrig och skulle hinna till mommo... Så slängde i mig god lasagne och åkte till mommo för att skriva ut arbetet. Tog en apelsin och kollade "Halv8 hos mig" tills vi skulle hem och nu sitter jag här och ska bädda rent i sängen sen kolla lite tv.
Saknar sommaren!
.
hejdå



dag 2

dag 2 - meningen bakom ditt bloggnamn

Ööh, hemligheten är inte direkt en hemlighet... Jag heter så på typ alla användare jag har någonstans och de blir lättare så. ;)



svar; jossan inget är kul utan dig! ♥

dag 1 - en nytagen bild på dig, inklusive 15 fakta om dig själv


Kanske 2 veckor gammal? :) I alla fall den nyaste jag har.
1. Jag blir lätt orolig för att typ jorden ska gå under.
2. Jag försöker utveckla min personliga stil så mycket som möjligt.
3. Jag har förlorat många vänner jag aldrig tror jag får tillbaks, för de blir aldrig att umgås...
4. Jag har lätt att börja gråta bland folk.
5. Jag älskar hockey. (onödig fakta för jag tror de flesta vet)
6. Jag har väldigt dåligt självförtroende men de blir bättre.
7. Jag kan visa mig utan smink de är bara de att sminket hör till stilen. ;)
8. Jag tycker de kan vara skönt att bara chilla hemma ibland och inte alltid fara ut.
9. Jag hatar folk som bara söker uppmärksamhet och kopierar någon annan.
10. Jag förstår inte varför killar måste vara idioter.. Haha.
11. Den 8 december är de 2 år sen jag senast spydde och 1 år sen jag färgade rött hår.
12. Det vänner jag har är de bästa som går att hitta och jag vet att de aldrig skulle svika mig.
13. Jag älskar att åka bil och buss när de är mörkt.
14. Jag hatar ljudet av att folk knäcker kroppsdelar eller att man klämmer finnar/pormaskar på varandra.
15. Ehm... Jag älskar min familj & släkt...



jag kör väl också en sån här...

dag 1 - en nytagen bild på dig, inklusive 15 fakta om dig själv
dag 2 - meningen bakom ditt bloggnamn
dag 3 - en bild på dig och dina vänner
dag 4 - en vana som du önskar att du kunde trolla bort
dag 5 - en bild av en plats du varit på
dag 6 - din första och andra, riktiga kärlek
dag 7 - en bild på någon/något som har störst inverkan på dig
dag 8 - mål på kort sikt för denna månad och varför
dag 9 - något du är stolt över
dag 10 - låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, sur, förbannad
dag 11 - en bild från en tid du saknar
dag 12 - varför började du blogga?
dag 13 - en bild på ditt rum
dag 14 - en bild på dig och din familj
dag 15 - sätt din ipod på shuffle - första 10 låtarna som spelas 
dag 16 - en gammal bild på dig själv
dag 17 - någon du skulle vilja byta liv med för en dag och varför
dag 18 - planer/drömmar/mål 
dag 19 - smeknamn du har, och varför du har dom
dag 20 - en förklaring av hur din framtid ser ut
dag 21 - en bild på något som gör dig glad
dag 22 - vad gör dig annorlunda till skillnad från andra
dag 23 - något du längtar efter
dag 24 - skriv brev, fota det, och skicka till någon
dag 25 - vad man hittar i din handväska
dag 26 - din absolut favorittid på året
dag 27 - anledningen till att du gör en sådan här utmaning i dagarna 30
dag 28 - en bild på dig förra året och en från nu - hur har du förändrats sedan dess?
dag 29 - vad har du lärt dig denna månad
dag 30 - dina favoritlåtar
Men ska göra 2stycken idag så blir jag klar innan precis den 30 osv... :)
Skola nu...
puss



äckliga skit

Bbläbäälbläbläbläläbläbläblä uschuschuschuschusch...
Fyyy.. Känner mig slut orkar ingenting alls... seriöst. Har inte gjort ett skit idag kom hem kollade tv - somnade framför tv'n - vaknade - fick ingen mat - somnade - pappa kom med mer mat - kollade en jätte flummig sorglig film och nu sitter jag här och måste duscha...
Seriöst helt slut, helt över i huvudet, vill bara sova och kolla tv... Kanske jag slösar bort tid av mitt liv men jag orkar inteee. Allting är konstigt och sjukt och vill bara ligga hemma en månad eller något. Är less på att gå ut och vara med folk bara för att göra de. Inget kul händer ju, man sitter bara inne och då kan jag ju göra de själv i mjukiskläder?
Har väl en sån där vinterdeprision som man brukar säga... Uuh, ahja lite om imorgon.
.
Ska till skolan ungefär halv12 och jobba klart so'n (de är bara jag Erica och Julia som ska dit) annars skulle vi inte ha några lektioner fören vi har "friluftsdag" alltså ska vi gymma. Efter jag har biffat mig vet jag inte vad jag ska... Tror de blir hem och framför tv'n... Ahja, jag är en tönt utan vänner, whatever.
.
godnatt