Utkast: Aug. 31, 2010

Skola skola skola alalalala, slutade typ halv4 men skulle igentligen sluta 4 omg vet inte hur jag kommer klara dem dagarna! :( Ingen idrott och så var de något annat jag tror vi inte hade .



De där ovanför var i utkastet när jag hade skrivit så ringde Elli och sa hon var på g. Så knallade till typ statiol där jag upptäckte att mobilen var borta... Så gick hem igen och hittade den med 9missade samtal och 2sms ringde Elli och hon sa att jag skulle komma till Stina såååå man gick dit och nästan dirr for man till stan jag köpte lila och rosa tights Jossan ett puder och en foundation. :) Hoppa till manuella och Jossan beställde mat men hann inte sitta där länge innan JAG skulle hem och äta åt korvstroganoff gick till coop där Stina, Sara, Elli och Jossan väntade. :)))
Jag, Stina och Jossan åkte hit till Jossan och resten (hah bara 2) gick till Saras mormor tror jag de va. :3 Ska nu kolla Saw och muuuusa får se vad vi gör senare. :) Men ni ska ha de så bra.



hejdå! ♥



breath in breath out... omg

Suttit och kollat tv heeeeela dagen + data. :) Nu ska jag skriva på min byrå sen måste jag ut andas och tänka... Ah, var väl allt jag ville säga för stunden om de är något så ring eller smsa eller vafan som helst. ;)

hejdå



ibland har man inte tid

Ville bara säga förlåt för jag inte uppdaterat mitt smink på ett tag de är bara de att de är ganska mycket som händer just nu. Och ah... Ska iaf till skolan nu vettefan vad som ska hända efteråt men, nu är jag skit hungrig så ska ta något och äta. :)



tjing



Utkast: Aug. 29, 2010

Funderar på om jag ska ha en kategori som heter bildbomb... Vad tycker ni? :) Äh, nu kommer iaf bilder från igår.


















Någon har hängt ut sina jeans? HAHAHHAA!







DAMP! :)

hejdå



blåa hjärtan

Köpte ansiktsfärg & så köpte jag 2 par lösögonfransar, en maskara och en Polly påse. Testade ansiktsfärgen med att måla blåa hjärtan på kinderna, eh, åkte till stan och gick omkring och på stacken osvosv träffa folk, spela pingis och gh. :)
Tog 21.16 bussen till mig packa och åkte till Julia för nu ska jag sova här, eeeeeeeheeeeee. :d Sitter och käkar Polly medans hon springer omkring och städar, hehehe.



Ska kolla Avatar nu SMSA&RING FYFAAAAAAAN!



hejdåköttåså



brio min mio

Nyss vaknat ska fixa mig smsa/ringa Julia så ska vill till brio och kolla om dem har gul/svart ansiktsfärg som vi ska ha i fejset på skellefteå matchen! :D:D Ah, och så ska jag försöka hinna förbi Lindex och köpa thights, lösögonfransar och lite annat. :)) Kommer säkert bilder senare ikväll. Ehe...

Tyst tyst tyst..

Ah, nu ska jag käka frulle och kolla om de finns kvar någon godis sen igår. (a)



hejdå



orkar inte uppdatera idag, ingen behöver bry sig varför




inspiration

svar till matilda; ah, de var ju så grymt snyggt på dig! :S

I korta drag har jag och Lollo kollat mama mia och käkat Billys sen gått till mig och färgat mitt hår. :) Aja, de fanns inge mer att berätta utom att jag verkligen inte är taggad över Dundret vandringen imorgon fysatan och jag tänker gå alla toppar för att få MVG, hoj. :(

Vad är skillnaden mellan att gå ut varje kväll och vara rädd att någon ska köra över en...
Och gå ut varje kväll och vilja bli överkörd...?

Inga bilder på ett tag jag vet de suger och ni kan inte få bilder på håret på ett tag för de är blött och har inge smink osv så ja, orkar inte. ;) Men ni kan få en annan.


Har helt tappat inspiration förut kom jag på nya sminknigar som jag längtade att göra varje kväll... Ah, får hoppas min inspiration hittar tillbaks snart. (:

adjö



ljus och element

Öh... När jag kom till Elli gick vi ut med Charlie som, som vanligt hade damp, aw. :)
Efter de kom vi in och bakade chokladmuffins och dem var såååååå goda. :D Kollade ett drama om en kvinna som fick cancer jag tycker den var seg och vore bättre om hon dog (vet att de låter hemskt MEN de är ju bara en film) efter de satt vi nere i hennes rum och snacka om ditt och datt och fick vara med om invigningen av hennes ljus men gud vad lycklig jag blev då! :o Ah, men sen blev de skitvarmt av element och ljusen så jag höll på att dö. :)
Kom hem för kanske 10min sen och nu ska jag duscha och sen sova för jag är så trött så jag har huvudvärk. :(

Eh, ja...

hejdå



jäkla höst

Orkar inte fota mitt smink idag, de liknade höger öga på bilderna i föregående inlägg. :) Har kommit hem för ett tag sen när jag kom hem kollade jag "Eldorado" kollde den igår också men kollade igen för hade låten i huvudet så var tvungen att kolla, heh. :)
Iaf i skolan hade vi typ inga lektioner först mentorstid (var inte på den för jag var hos tandis) Sen håltimme för man inte har tyska lärare blev de inge språk, efter de hade vi bild som var väldigt chill sen lunch och sen typ 2h hål (för vi igen inte har lärare på kemin)! :o Aja, sen matte och hem så var ganska chill iaf, spelade biljard mest hela tiden. JAG ÄR URGRYM PÅRE! :D



Ska käka om kanske 1-½h och efter de fara till Elli och baka någon kaka och mysa framför en film. :)) Bara för de är så uschligt kallt ute. :( Hatar hösten då är de för kallt för att vara ute men ingen snö så man kan inte åka skoter och skidor. :S
Äh, bjuder på en bild och sen slummrar jag ett tag. :)



Hej Elisabeth, bara för att du sa att du läste min blogg. :))

hejdå



hata hata hata min kamera!


Alltså på ögonen är de 2 olika sminknigar på varje öga, inge bra bild kvalla, hoj, och kan inte berätta hur jag gjort för de har jag glömt men stod nog där och fixa i kanske 2h. :o





Ibland blir man så arg att man bara kan gråta..


hejdå



UWDHJOWFIHKNWFn

Då var de gjort har nu beställt match tröja hoppas den kommer snart kommer bli hyper glad bara av att se den, hihihihihih. :D Om 23dagar far jag och Julia FATTA(!) ååååh dör längtar längtar längtar. :))))



Ojojoj nu kan är de nära är så glad så jag spricker! Hih. :D Nej, nu ska jag vara lite allvarligare. Hm, finns facktiskt inge mer att säga, eller jo, ska till tandis imorgon. Tjoho eller någet.
Ska fara och köpa nya mjukis till idrotten nu. :)

hejdå



inge smink...




Smink bilderna sög. :( Färgerna blev helt fel... kanske tar nya senare idag får se om jag orkar. :)
Nu ska jag ta en till macka sen kör mamma mig till skolan, wei. -.- Aja.

tjing





sadana huvudvärk

Tog en kvällsprommenad runt omkring här prata med Jossan (♥) och nu ska jag lägga mig och sova för jag har en sadana huvudvärk! :(
Uffs, imorgon vet jag inteee vad jag gör, eh ska typ köpa nya mjukis, kodlås, beställa hårfärg och byxor + match tröja FÖR JAG OCH JULIA SKA PÅ SKELLEFTEÅ HOCKEY PREMIÄÄÄR! :D:D:D:D:D:D:D:DD

adjö



träning för hela slanten

Hanna och jag dillade omkring på stan käka strips och sen for vi och träna i mbgt efter kanske 2h kom Jossan så träna vi en timme till omg jag ääääääär slut! :o Pappa steker nu köttbullar till oss så ska käka sen får man väl hitta på något annat att göra. :)

hejdå



dagens...

Dagens låt: hmhmhm vet inte vad den heter
Dagens frisyr: plattat
Dagens smink: se tidigare inlägg :)
Dagens klädsel: jeans, strumpor, t-shirt, bh och string
Dagens planer: umgås med hanna
Dagens vill ha: lösögonfransar
Dagens saknad: vinter
Dagens drog: tandkräm
Dagens tråkigaste: väckarklockan
Dagens finaste: hanna.d
Dagens kram: ingen hittils
Dagens humör: uttråkad
Dagens mående: mår illa
Dagens borde: borsta tänderna
Dagens parfym: björn borg advante (?) women
Dagens bästa: josefine
Dagens sämsta: väckarklockan igen
Dagens sysselsättning: upprop och sen hanna
Dagens köp: har ju inte ens gått ut
Dagens längtan: sova
Dagens fundering: .....
Dagens middag: bara käkat frukost
Dagens kärlek: hanna.d
Dagens skratt: inte skrattat ännu
Dagens tanke: tanke och fundering är väl samma sak?
Dagens irritationsobjekt: VÄCKARKLOCKAN!
Dagens smycke: 5armband, 2halsband och örhängen
Dagens önskan: hitta pengar :)




vinter vinter!

Nu ska jag platta håret och käka sen gå till Lollo och efter de skolan. :o Ehm, känns inte så hemskt alls. Att börja skolan alltså. :) Just nu vill jag att hösten ska vara över och vintern ska komma, tjoho. :'d


3blåa ögonskuggor, svarta detaljer över och under ögat svart eyeliner, stora lösögonfransar
och en pärla föreställande en tår på vänster öga (igentligen nagelsmycke fäst med ögonfranslim) :)
Likadant idag fast utan lösögonfransar. :)

hejdå



mitt sommarlov

Mys sista dag, gick till Manuella och käkade en Rocky och sen for vi till Lollo och kollade en skitbra film och käka blåbärspaj. :) Nu är väl sommarlovet slut. Eh, känns igentligen inte så hemskt, nu vill jag ha vinter med skoter och skidor! ;d
Kommer lite bilder från sommarlovet...

























HEJDÅ!



pizza och klänningar

Okej, de är en klänning. :) Jag ska få av Jossan, yey. :)))) Riktigt nice alltså. Ska käka pizza på stan idag för att fira eller något. Aja, ville bara meddela er.



hejdå



lollo gästbloggar wei!

nu sitter vi hos elli , hon har typ fixat sej  och fått damp för att hon inte hitta nå lösögonfransar :O
q



sista sminket på sommarlovet


1orange 2rosa ögonskuggor, svart eyeliner inga lösögonfransar (ALLA ÄR BORTA IEHKJNAUFEOANDKS)



hejdå



morgon prommis

Har nyss kommit hem gick till typ vattenverket från Jossan och där hämta Lollo mig på cykeln så cykla vi hem till mig nu fixx sen ska man ha kul sista dagen på sommarlovet! :D WOHO! :) Ni får en bild att njuta av, hah. :')


Gammal sminkning gör den kanske någon dag. :)

hejdå



nattliga promenader

Ville inte spendera sista natten på sommarlovet hemma så gick mot Jossan efter kanske halva :D(?) kom Elina och hämta mig på moppen och vi for till henne där Sara och Jossan chillade kollade Chipmunks2 (säger jossan men tror att de är 3 meeeeeeeeeeeeen:(). Jossan aggrar nu på mig för hon vill att jag har fel man blir ju ledsen. :o MEN TILLSAKEN! Var mys hos EEEElina osv sånt som de är när man kollar film... Ska sova här tjohej för er som ännu inte fattat de. :)

HEJDÅ



cockie dough

Julia kom hit vid 19.00 sen dampa vi över hur nära de var till skolan börja osv. :) Efter ett tag ville jag spendera 20lappen jag hitta medans jag sökte en klämma så gick mot gojan på i centrum hör jag någon skrika ELLI!! och så vänder jag mig och ser Hanna och Jossan komma springande fatta vad glad man blir! :D:D Aja, kom till gojan och köpte en B&J muuummmmms. :) Cockie dough *Dräääägel* myste i mitt rum till 22 då for hon hem. :)

Fuck finns ingen jag kan sova hos bläbläbläbäblä vill inte sitta hemma. :(

hejdå



4 uppdateringen blir galen!

GAH! Hemskt att sitta själv hemma. :( Väntar på att Julia ska komma hit men jag har INGET INGET INGET att göra undertiden, finns inget bra på tv, är inte hungrig så kan inte laga mat eller något, har sminkat mig redan och känner ingen lust att börja om med något test, datan suger, filmerna blir försent inlämnade för jag inte vill gå själv i regnet, whyyyyyyy god why?! :(

SÅ hemskt har jag de nu, buhu. :o

hejdå



tadaaa?


5olika blåa ögonskoggor, 1svart matt ögonskugga, guldskimrig highlighter,
stora lösögonfransar och likadana prickar som igår. :)



hejdå



3filmer och maaaaaaassa tjockis mat

Jossan och jag kollade 2filmer igår natt, nörda data & pratade under den tiden tjockade vi oss somfan med 4pk 1påse chips 1påse nacho(?) pop-corn, en storläsk och en fet påse med godis. :)
Mys somfan, nu har hon åkt hem och jag ska väl städa upp här och fixa mig, sen ikväll ska jag vara med Julia. Vettja vad man ska kunna göra nu när vädret suger sönder, uh. :<

l
Min flicka! ♥

heeejdå



ny vaken och hungrig!

'uppdaterar'



140 spänn

Snart kommer Jossan ska väl ströva omkring på stan sen ska hon sova här inga föräldrar eller syster så tar över källaren och käkar massa godis och hyr film. Blir nog inte mycket mer uppdateringar ikväll. :)

hejdå

MÅSTE BARA HÄLSA ATT JOSSAN ÄR BÄST



dagens smink...


3blåa ögonskuggor, svarta detaljer över och under ögat svart eyeliner, stora lösögonfransar
och en pärla föreställande en tår på vänster öga (igentligen nagelsmycke fäst med ögonfranslim) :)




hejdå



GLÖM DE!

Ska umgås med Jossan och Sara idag, glömm de jag sa i förra inlägget, heh. :) Ska ta och kleta på mig sminket och vänta på att Jossan ska stalla klart. :d

puss&kram



fan!

Hoj, måste stanna hemma idag för INGEN har tid för ALLA ska göra något annat helt uuselt och slösa sin sista fredag på sommarlovet i sängen, bläbläbläblbä! :( Tycker folket kan ringa och trösta mig för jag kommer inte göra mycket annat. ;) I-A-F... Fanns inget iaf, inget mer att säga nu. :)

hejdå



bildbomd från festen

Orkar inte blogga ni får massa bilder. :)










Ojoj, mycket sånt har jag druckit idag. :o










De är Julia som är halvmumie för dem som undrar och i bakrunden är Linn. :)








De var väl allt. ;)

hejdå



schakrutor today


4lila ögonskuggor, vithighlighter, långa lösögonfransar, scahkrutor målade med svart eyeliner. :)



Blev lite mer mycket smink för man skulle vara lite mer överdriven på festen. :)

hejdå



inget lollo

Blev inte att vara med Lollo. :S Någon Sandra skulle sova hos henne typ 18.00 och då hinner jag ju typ bara vara med henne 3h helt uselt. :o Jaja, ska nu annars gå på Idas fest GRATTIS BTW. Aja, ska fixa mig och ta något att äta medans jag väntar på att klockan ska bli så mycket som den ska va då man ska dit. :3
Inget mer just nu...

over'n'out



100inlägg!

Just innan jag skulle skriva såg jag att de här blev mitt hundrade inläg woho parteeeey! :D Ahmen, de va ju lite intressant tycker jag. :) Annars så ska jag nu duscha och fixa mig sen vid 15 (är barnvakt tills då) ska jag vara med Lollo och kommer nog busa osv. Vettja vad vi kommer göra, men nu ska jag dra mig mot duschen.



hejdå



sakna sakna sakna! :'(

SAKNAR MITT KNALLRÖDA HÅR! :'( Men ska färga de snart igen... När jag får pengar för när jag säljer min Hummel jacka på tradden men nog vill jag ha tillbaks de nu! :(





Annars har vi gungat på stan, köpt godis och hyrt film 'Shutter Island' jag tycker den hemskt bra men de är för såna som vill fundera över hur den ska sluta osv, och kanske inte helt fattar slutet. :)
Sen har inte mycket mer hänt, ahja, nu ska jag sova är GRYMT trött. ;)

godnatt




bara för jag bloggar på en mini dator

hejdå



men vi börjar gå...

NEJ! :D Ska blogga först, hehehe. :) Meeeeeeeeeen¨... Jag, Julia, Ida och Lina har varit och grillat marshmallows och korv sen bada jag Ida och halva Julia med kläder på. Gick hem till mig bytte kläder och käkade snabbt. ;) Nu ska vi gå och jag vet inteeeeee vart. ;d




Bild från igår.

hejd¨å



HAPPY BIRTHDAY!

Den enda mupp bilden jag hade på dig. :(
Grattis flickan min! :)♥♥♥♥♥

ily



drog upp från vråna

Gjorde ett smink jag tror jag inte använt på hela sommaren. :o Men gjort de förut den enda skillnaden är prickarna vid ögonbrynet och under ögat. :)


5olika blå skimmrande ögonskuggor, vit highlighter svart eyeliner inga lösögonfransar. :)




hejdå



inge bad men grill

Ah, rubriken säger väl allt? ;)

hejdå



bra väder igen?!

WHAT?! :o Helt förvånad de har varit sol 3dagar i rad nu och de är inte ett enda moln på himlen. ;) Whatever jag är iaf glad för de. :) Senare vara med Julia och ska till Sandviken och bada tror jag, kommer snart smsa henne och säga att jag vill grilla också. Typ sista grillningen för sommaren. ;o

Asså vissa säger att de är höst nu men för mig börjar hösten då skolan börjar för de är ju ännu sommarlov, visst? ;) Mina smarta tankar, jaajaa. Började tänka vad jag förändrats under sommarn och typ knappt sett någon från klassen gud vad konstigt att se alla igen. :o Aja, ska sluta snacka om skolan man blir ju deprimerad... (;

Ska käka en lunchis nu och kolla Disney Channel med Tilda. :d



pusstjah



du är finaste



Vi förändras och blir äldre men jag har älskat dig sen jag blev din ½bästis och kommer älska dig tills jag dör.
Josefine Blom du är helt underbar.



kallt :'(

Helt kallt ute ingen ville låna en kofta åt mig. :( Har bytt byxor 2 gånger ute på stan idag, heh, först bytte jag med Jossan men sen såg man mina seexi trosor genom dem så gick till Julia och lånade ett par snygga turkosa av henne. Gått omkring och träffat lite gansters mysigt tills de blev kallt då ville jag bara hem. :)

tackohej



jobbigt med en häst

TJA BITCHEEEEES! :D
Vaknade vid 12, duschade och sen smsa Jossan att hon kunde vara mig idag, YEY, räddade min dag. :) Hon, jag och lillasyster Tilda for till stallet och tog hand om hestarna och sån skit för mig var de halvdrygt men Jossan och Tilda verkade ju ha kul. :) Kommit hem och snart kommer Jossan och då far vi till stan och jag ska köpa en glass. :3


4 olika rosa på ögat (borsett på den i leopardmönstret) lite vitt i ögonvrån, leopardmönster med eyeliner och knallrosa ögonskugga. :) Har större lös ögonfransar idag (tog den gammla bilden), men annars likt. ;)
Om ni vill se fler vinklar gå in på kategorin "dagens smink/test smink" :)

tjaaaaaråh



godnatt

Ska snart sova helt usel dag och kommer bli lika usel imorgon för INGEN har tid med mig. :( *saidface* Jaja, ville bara säga godnatt....

godnatt



skröven bilder




Vann aldrig! :(

















hejdå



testar testar 1, 2, 3

Ett helt nytt smink jag nyss testa kommer nu. Inte jätte nöjd men kanske använder de. ;)


1orange 2rosa ögonskuggor guldskimmrande highligther och svart eyeliner. : )



hejdå




P3

Hejhej. :)
Sitter hemma och ska stanna här hela dagen (och såklart är de varmt då) ska dra mig till tv'n och halvsova. :) Ni ska ha det så bra. :)



hejdå



en lista innan jag kryper ner

1. Fullständigt namn? - ellinor wikman
2. Ålder? - 14
3. Vart bor du? - hemma hemma
4. Bor tillsammans med? - mamma pappa syster bror
5. Färg på ditt hus? - tegelfult :(
6. Hus eller lägenhet? - hus
7. När är du född? - 28januari
9. Vilket år tar du studenten? - eeeeeeehehe jag veet inte
10. Något jobb? - inte just nu
11. När gick du upp i morse? - i don't knöw
12. När ska du sova? - snart
13. Duschat idag? - jo
14. Kramat någon idag? - ah
15. Pussat någon idag? - kanske
16. Vad har du ätit idag? - frukost lunch middag och lite därimellan
17. Dagens klädsel? - osv ;)
18. Dagens smink? - inget
19. Dagens sötnos? - jossan ♥
20. Dagens roligaste? - moi

SOCIALT:
21. Har du många vänner? - nog är de några stycken
22. Hur många har du kysst? - 3-4
23. Vem kramade du senast? - pappa
25. Hur många har varit otrogen mot dig? - tror ingen
27. Har du pojk-/flickvän? - nä
28. Vem pratade du med i telefon senast? - julia
29. Vem fick du senast sms ifrån? - jossan eller sara

FAVORIT:
31. Film? - the notebook och titanic
32. Låt? - lil wayne - lolipop gammal men bra
33. Mat? - korvstroganoff
34. Dryck? - mmmmmm vatten men ska ist dricka saft snart
35. Färg? - grön
37. Stad? - gällivare :)))
38. Land? - turkmenistan (snodde julias svar de var så bra ;))
39. Ämne i skolan? - svenska
40. Människa? - inte har jag någon favorit människa ;o

SENASTE:
41. Personen du tänkte på? - jossan
42. Personen du kysste? - ojojoj länge sen
43. Gången du spydde? - 8 december 2008 klockan 18.00 (HAHA GRYM JAG ÄR, men de är sant)
44. Gången du grät? - några timmar sen
45. Pizzan du åt? - en med ost och salami :)
46. Gången du var i Göteborg? - med klassen
47. Gången du var i Stockholm? - med jossan
48. Gången du var full? - never been

ANTINGEN ELLER:
49. Svart eller vitt? - both
50. Hund eller katt? - hund
51. Ut och festa eller hemma och mysa? - olika men oftast fest
53. Tvspel eller datorspel? - tv-spel men nästan inge tv-spel iaf ;)
54. Singel eller upptagen? - singel dingel
55. Hångla eller ha sex? - hm, är ju oskuld så kan inte svara
56. Lunarstorm eller helgon eller Playahead? - eeh wtf?
57 Ragga eller bli uppraggad? - bli uppraggad ^^)
58. Big Brother eller Paradise hotel? - big brother HAHA vilka miffon
59. Blont eller svart hår? - rött
60. Har du blåa ögon eller bruna? - gröna
61. Choklad eller lakrits? - båda, men mest choklad :)
62. Göteborg eller Stockholm? - GÖTEBORG
63. Högerhänt eller vänsterhänt? - höger, men gulligt å va vänster (snodde julias svar igen för de var så sant)
64. Coca cola eller fanta? - fanta
65. Pizza eller kebab? - kebab pizza ;)
66. Randigt eller prickigt? - prickigt
67. Älska eller älskas? - både&
68. Leva eller dö? - leva antar jag

ANTAL:
69. Personer du älskar? - familj och släkt + 4vänner räkna du ;)
70. Personer du hatar? - ingen
71. Gånger du varit full? - ingen
72. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? - 1
73. Glassar du ätit på en dag? - 6 tror jag :3
74. Festivaler du varit på/ska på detta året? - inga
75. Gånger du haft minnesluckor? - en gång :o
76. Gånger du varit hög? - är kort ganska kort :(
77. Personer du saknar just nu? - HANNA! ♥
78. Gånger ditt hjärta brustit? - inga tror jag

VEM:
79. Vill du kyssa nu? - ingen
80. Ska du träffa imorgon? - ingen, ska mysa hemma
81. Sjöng du senast för? - eh, inte vettja
82. Hade du senast en msn-konversation med? - hanna, jossan eller julia? de är frågan
83. Spelade du tvspel med senast? - jossan
84. Vill du ta med på en romantisk resa nu? - jossan åHÅHåååå
85. Vill du kasta en sten i huvudet på? - ingen alls
86. Förtjänar att dö? -  ingen!
87. Är söt? - alla mina vänner
88. Vill du sova jämsides med i natt? - min jordgubbslarv

VAD:
89. Gör dig glad? - vänner, glass och presenter utan mening
90. Gör dig ledsen? - ......
91. Vill du helst göra nu? - sova :o
92. Önskar du att du slapp göra? - gå på toa så jobbigt och onödigt!
93. Vill du ha nu? - saft
94. Önskar du dig i födelsedagspresent? - kläder och ögonskuggor
95. Längtar du till? - då jag dricker saft
96. Tycker du om dina betyg? - har inga betyg men snart får man de
97. Ångrar du i ditt liv? - det jag inte vill se på mer... HOJ!

 

De va ju ett tag sen ;)

godnatt



jag vet vilka jag litar på tyvärr är du struken från listan

HEJ. :D
Myyyyyys somfan i Skröven, tror jag inte orkar med bilder. :) Av en anledning, men för er som bryr sig har vi gått 2mil om inte mer hmmm, grymt gjort. :D Maassa bad bus osv skit mysig helg. :') Har kommit hem nu och fick en ny 'Hello Kitty' tröja av mamma och en väska så har hon köpt hantlar (?) såå nu blir de träning av. ;)

Att du är så, hmpf, orkar inte prata med dig mer. Du låtsas vara så jävla mycket, men du är inget! Förlåt, för att jag slösa så mycket tid på dig...

HEJDÅÅ



snabb uppdatering

HEJhoppS! :D
Vaknat halv8 snurrig i huvudet och aningen huvudvärk, hm käkat i toast och 3rostmackor till frrrrrrrrrrrrulle mmmmmmums. :) Måste plocka ner all mat i påsar och sen snabbt fälla ihopp bäddsoffan. ;) Ingen uppdatering föränn (STAVNING?) måndag. :) Bara för att Jossan är en del av min familj och har en egen tandborste här, lite gulligt. :') Jaja en bild sen tjingeling.


Ojoj nog har vi haft våra knäppa dagar... :)

hejdå



länk stänk

gissa veeems?



shopping på cop

HEJ:D
Jag och Jossan har varit på coopx2 idag. :) Först handla mat och sen godis, mhm, bra gjort. :D Hon ska sova här och imorgon skröven här kommer en fin målning made by me. :D



adjö



biiiiiiiiiitch mjaouw

Cha ellis (mina) blogg lesare. :D
Gjorde en snabb sminkning för er som saknat 'Dagens smink' medans jag var borta de kommer och lite fina bilder från stugan. :)

Enjoy...


4 olika ögonskuggor, vit highligter, svarta prickar snipp snabbt
och kladdigt ååångest














NU ÄR JAG HÄR

HEJ. :D
Nu har jag duschat och snart ska jag fara med Jossan och handla mat för hon och jag ska från och med imorgon 4dagar framåt bo i min stuga så måste ha mat och godis osvosv. :))) Vet inte om Sara ska med hon tjorvar massa bara så fattar inte mycket. ;)



I moffas stuga har man huggt ved, bastat och övningskört tyckte jag var grym. :D

INGET MER NU!

hejdå



eller

UPPDATERAR OM 3...... 2...... 1 eller 20min INGEN PANIK SKA BARA DUSCHA SNABBT!

ses



vill inte städa

133 tonårsfrågor.
- som alla måste göra

- Fyra frågor om förhållanden
Är du singel? ja :)
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? vet inte
Hur många har du varit kär i? zero
Är du kär just nu? - nejnej

- Tio frågor om dig själv
Namn? ellinor
När fyller du år - 28 januari
Några piercingar? - ett hål i varje öra
Vad har du på dig just nu? mjukisar& t-shirt

Vilken årstid är bäst?
sommar& vinter
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - att vakna med sina kompisar sovande brevid sig. :))
Vad tycker du mest om hos dig själv? - att jag är mig själv till 100%
Vad är du bra på? - att städa ;)
Vem älskar du mest på denna jorden - min släkt och familj + dem närmaste vännerna ♥

Sover du hellre själv än tillsammans med någon? - tillsammans lätt

- 10 frågor om dina vänner
Vem vet allt om dig?: josefine och hanna
Vem är den roligaste av dina vänner? alla är ju roliga men tror de är jossan om jag måste välja
Vem är snyggast av dina vänner? - lätt alla
Vem är mest partyprisse? - angelica
Vem är den du helst har filmkväll med? lollo tror jag
Vem av dina vänner är mest "evil"? hmm... vet faktiskt inte tycker alla är så snääääälla ;)

- 10 Frågor om din familj

Vem står dig närmast? mamma
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? ahrå
Vem är farligast i din familj? tilda hemskt läskig när hon är arg :o
Vem ser roligast ut i din familj?- tilda
Vem är coolast? jag
Har ni något husdjur? oscar har 2fåglar
Mest gemensamt med? - mamma
Underhållningen? - typ tilda
Sover du oftast med? tilda (;
Roligaste kvällen med familjen? - tilda sover och man kollar film

10 frågor om idag
Vad har du gjort? sovit kollat tv och latat mig
Vad ska du göra ? städa och åka till stugan
Har du gjort något dåligt idag? latat mig?
Vad har du ätit idag ? macka, apelsin, mjölk &pangkaka
Har du duschat idag? nope
Är du trött nu? inte alls
Vad händer i morgon? är i stugan och vill hem tror jag ;)
Går du i skolan? ah
Har du varit i skolan idag? nä, de är ju sommarlov såå...

- ANNAT

Hur mår du just nu? - jofan!
Har du piercat dig? - öronen, men ah
Är du hungrig nu? nejnejnej
Vad är klockan nu just nu? 13.30
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? blogg och msn

TELEFON/MOBIL

Vem ringde dig senast? sara
Vem ringde du senast? någon random ingen aning vem de var
Vem sms:a till dig senast? jossan tror jag
Vem sms:a du till senast? jojossan

-FAMILJ
Hur  länge sen var det du träffa din morsa? - 1 sekund?
Hur länge sen var det du träffa din farsa? 30 minuter

- ÖVRIGT

Gillar du punk? joorå
Har du sminkat dig idag? nej

MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? aop
Vilket är ditt favoritband/artist? har ingen riktig favorit
Vad gillar du för musik? rapp& rock är nog de bästa

- KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? kaaanske :)
Har du fler än 3 jeans? ingen aning aaaaaaaaaaaaaaaaaaaah förvirring
Har du fler än 5 tröjor ? - VET INTE

- SMINK OCH HÅR

Använder du mascara? alltid
Använder du wax? nej
Använder du ögonskugga? - jorå
Använder du kajal? nej eyeliner
Använder du hårspray? sometimes
Använder du volymspray? vad är de?!
Använder du mousse? ibland efter jag duschat
Använder du deodorant? menja
Använder du skinspray? har ingen
Använder du parfym? arå
Använder du läppglans/läppstift? jorå
Använder du brunkräm? nej
Använder du rouge? arå
Uppsatt hår eller hängande? olika
Plattar/lockar du håret varje dag? plattar oftast
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? nej men då jag har lite att göra

KÄRLEK
Är du kär just nu? de vet du... alltså nej
Har du kysst någon idag? nej
Har du ett förhållande? inte alls
Är du romantisk? så klart är en riktig romeo... fast tjej... romeora ;)
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän?
aldrig!
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? vet inte, om jag träffar någon jag gillar är de klart man vill ha ett förhållande, right? ;)
Har du varit tillsammans med två samtidigt? hah, nej
Vem sov du senast bredvid? lollo -> jossan -> jag (dem som inte fattar är dumdum)
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? voivoi, de va länge sen
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK med? inte då
Hur gammla var dina föräldrar när de blev tillsammans? vet inte ens hur gamla dem är nu
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? uh, nä
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? NEJ! de är ett stort no no
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? punkstil eller skatare (a)



de va ju onödigt :o

Hej blogglovers. :)
Onödigt inlägg för 15min sen? ;) Ville bara skriva något, haha. :) Jaja, nu är de så här inget 'Dagens smink' idag för ska ikväll till stugan och hugga ved (typ) och då orkar man inte sminka sig. :) Ska putsa mitt fönster och damsuga nu duktig jag är idag, jaja, de är nog allt för idag. :D

hejdå



whaaaaaait

Jobbigt att blogga brb



bra dag :))))))))

HEj. :))
Mötte Sara på heden bron köpte godis blablabla såg en buss och for iväg till coop&dollar. :) På coop mötte vi Elli som undra om vi ville följa henne och Charlie till henne så gick och gick och gick motion ftw! ;) Aja, var helt slut när vi var framme så gick på toa och sen for jag och Sara och vänta på bussen tillbaks till gve, TOG TYP EN TIMME INNAN DEN KOM! :o :( Kom iaf fram till gve och träffa mupparna dvs Jossan, Sara, Petter och resten. ;) Satt och myste i nätgungan med Sarax2 men sen gick jag och Sarax1 till Statoil och köpte tuggummi och gick på toooa. :) Sen kom alla andra och vi gick till KP. Sen kom det massa människor dit men de sög iaf så drog till Pedro och chillade järnet framför 'Dexter' tills Jossans föräldrar skjutsa hem mig. :3

Finfin dag alltså, aop. Ska ta en rostmacka och lägga mig tidigt ikväll. :')
Kommer inga bilder idag blev inte så värst många intressanta och desutom kameran är på laddningen men kanske imorgon. ;)

pussssssssss



rara sara

HEJ. :)
Nyss fixat klart mig ska käka sen ut och busa med Sara. Inget mer att berätta just nu faktiskt. Bilder på dagens smink kommer nu. (;


4 olika blåa, vit highlighter inga lös ögonfransar och testade något nytt... ;)
Tassavtryck inte jätte nöjd men lite små gulligt. :)





ajdö



nu går vi till tältet



hejdå



cama med hanna. sakna hanna.

HEJ. :D
Tidigare... Camade jag och Jossan med Hanna helt mys att se henne igen osv. :) saknad soooom helskotsingenenenen. :(





Först... Lollo och jag ska sova här hos Jossan. :)
För de andra... Nyss badat i sjön nedanför Jossan's hus (för dem som inte vet) Doris och Bertil joina oss ni vet... Eller ni vet inte men ni fattar då ni ser bilderna som kommer... NU!





hejdå



BILDERNA ÄR OVER NOW!

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....j :D
Nu kommer lite bilder från dagen pliing inkl. sminket today, yey. :)


4 olika rosa på ögat (borsett på den i leopardmönstret) lite vitt i ögonvrån + små lösögonfransar
väldigt diiiiskreta är dem. :D Leopardmönster med eyeliner och knallrosa ögonskugga. :)
(Målar mina ögonbryn med ögonskugga inte penna ;)





Du ser fin ut /jb


Aw, Jossan kom typ inte upp. ;)


ROOOOOOOOOOOOMPAH!


Feina flickor, mhm. :)


"Nähä då äter jag ingen middag!" /j
Så äter hon hos mig. ;pPpPpPpP


"Kan Jossan äta hos oss?" /e


HAHAHHAHAHAHHAHAHAHA..... HAHAHA


Okända dudds. :o


SCHTEK. :)


Lollo är cooooooooool. (H)


HEHEHE? Weeeird. oO


HAHAHA, garv. :)


Men sen kom vi på...


Man kunde stå brevid skylten. :D

Kommer nog fler bilder nån annan gång. :) Ska mest troligt sova hos någon... SNART ska jag och Jossan keka, sykling med lis. :3

adjö





tanden mår bra igen!

HEj. :)
Vaknade imorse och hade helt glömt mina tandsmärtor så dem är borta. :) Skulle på PetterPan's fottimatch men så får man veta att han inte spelar pffft, han sög. Jag, Jossan & Lollo tänker faktiskt ändå gå efter som de inte finns så mycket annat att göra i Gve. :D
JAG TÄNKTE ladda upp "Dagens smink" bilder idag men jag får inte över dem och för att inte få så mycket damp att man härsönder datan var jag tvungen att ge upp, typiskt. :( Jag som var så nöjd. :o
Övrig fakta vår diskmaskin är trasig så måste diska för hand, fuuuck! :@

Aja ska ta något att äta innan Lollo kommer.


Mmmmmmmmmmmmm... Strips.... *dregel*
HOMERSTILE :D


pussssss



ajaj i min tandsing

Hej. :(
Har ont i min tand för fick mat som fastna där och de va jätte störigt och nu känns de som att tanden ska låtsna efter att försökt med tandborste och tandtråd och massa börja blöda så ajaj, är ledsen. :(
Ska kolla klart min film nu och sen sova

puss&kram



hemma dag

Hej. :))
Bara varit hemma idag och chillat, for till stadenstorg (som syster säger) och köpte glass på Gojan, sen fick Tilda leka i lekparken medan jag chillade. For också till Svanparken och spanade. :) For hem och gjorde bläbärspaj och Tilda tog 4bitar! :o Jag fick bara en. :( Och jag som gjorde den och allt... Jaja, då blir man inte tjock iaf. :D Ska ta en dusch nu. Ni ska ha det så bra. :3


Dagens myslook oh yeah very hot. ;) ;););););)

hejdå



mario kaaaaaaaaaaaaarrrrt

HEEJ. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))9
Har nyss förlorat i Mario Kart mot Jossan och de dumma spelet (ingen fattar konstigt skrivet) Har käkat här och de vaaaaa goooooott men mycket och jag är määäätt. :D
Inget mer nu

elli out psj



rasp rasp rasp...

HEj. :)
Skulle vara med Jossan idag tror jag så väntar på att höra av henne annars stannar jag hemma. :) Inget mer att skriva för tillfället

Om du inte vill säga, säg inget då.

hejdå



stopp

Det tar stopp då jag ska trycka på knappen trycker på 'Delete' och allt försvinner igen.
Så svårt att säga alla dem där svåra orden, duvet.
Dem där orden som fastnar i halsen och ist kommer tårar från ögonen.
Dem där orden som får allt att bli som förr.
Allt de där kan jag inte.
Jag vet inte varför jag bara inte kan skriva att jag saknar dig.
Jag vill att du ska förstå hur mycket.
Hur svårt de varit utan dig i 2månader, du for innan jag kom hem vi hann aldrig ses.
Är rädd att förlora dig, gumman.
Är rädd att förlora oss.
Det är jätte svårt att inte ha dig här för de är en sak jag vill säga till dig men du är inte här och lyssnar.
Det är inte rätt.
Att dem tog dig och for iväg så långt bort att jag inte ens vill tänka på de.
Men nu är du borta.
Du kommer hem snart men de gör ont att sakna dig så mycket.
Sakna dig mycket just nu.
Man ska ju leva i nuet och de är i nuet jag saknar dig så tårarna rinner inne och utanpå.
Kom hem min stjärna, måste få tala med dig, krama dig, och låta dig säga orden så allt blir bra igen.
Hanna kom hem.



frukost

HEJ. :D
Nu är de så här Jossan vägrar ge mig frukost som jag är i behov av. :( 'suck' life is though... (: Men börjar väl fixa mig tills hon förstår att hon måste upp. :D

ha det!



glömde...

HEJ..

HAAHAHAHA, glömde skriva om min och Jossans fail. ;) Hon och jag skulle åka bussrunda och så såg vi bussen och sprang sen funkade inte mitt busskort och då jag kolla var de mitt bankkort, x) men inte nog med de när vi skulle tillbaks så tog Jossan sitt bankkort ist för busskort och det var samma chaffis HAHAHHAHAHHAHA så fult! xd

hejdå



flicka2

Heeeeeeeej. :)
Har kollat 'Flicka2' och den va gryyyyyyyyymt bra. :D Såg också en annan film tror den hette.. något. (a) Heh, men ska hm, vet faktiskt inte ta en macka tror jag? :) Jaaaja...



ajöken



BILDBOMB!!


Skulle på mosters examensfest...









Tågluffningen...







Busade med Julia och Erica...



Sen kom andra fina flickor...



En annan dag for jag och Julia och bada och Erica fotade...



Har också badat i regnet med Hanna och Stina...



Varit i Sävast med Kusin ju här är jag på toan då vi var i luleå...

Oj, de var mycket bilder och jobbigt men då var de klart. :)

puss och kram jag saknar hanna



eeeeeeeeeeey wazzup?

HEJ. :D
Eh, hm, ah. :) Skaaaa senare vara med Jossanefine vettja vad vi ska göra fårårårårår se men är ju bra väder så kanske fara och bada? :D

En dålig sak, fick igår kåda i håret skit klibbigt så var tvungen att duscha och schamponera skit mycket så massa av min hårfärg har runnit ut. :(

EN BRA(!) sak är att jag och Julia mest troligt ska kolla på Skellefteå premiären! :D:D:D Ska bli så überkul så ni fattar inte. (((((((((((;

Ah, de va allt för stunden ska göra mig vacker nu och vänta på att Jossan svarar på mitt sms. :)

p.s kommer en ny header inom kort ^^

hejdå



neoooow är jag hemma :D

HEj. :D
Hemma nunununu. :) Känns skööööööönt somfan och nu vet jag inte (och orkar inte kolla) om jag förut skrev vad vi shoppa i Luleå så tar och skriver de nu. :d

Genomskinligt nagellack som födelsedagspresent till Louise (lite sent hon fyllde år i februari
Rosa/lila bh
Knallblå(?) jeans
Svart/silvrig 'Hello Kitty' t-shirt/linne
+ en Spicy Italian på Subway


Vill ni veta vad irrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrriterad jag blev när vi shoppa? :( Sökte en punk affär jag hade varit på med moster för ett tag sen, och när jag väl hittar dit är de stängt så hiimla sur jag blev. :( Och hittade också en annan affär men den va också stängd ;@ Aja, de va trevligt att vara där borta men kul att vara hemma nu. Imorgon blir de att vara med Jossan. Slänger in en video jag och Louise höll på att avlida till när vi var övertrötta och ALLA som har 'bra' humor måste kolla för den är rooooolig. :D



Ahapp, de va de. :) Ska ta en dusch och sen film och kvälls fika. :)

ha det!



inte hemma ännu?!

Heej. :D
Blablablabablalbablabla stannade en dag till här i Sävast men idag KOMMER jag hem. :) Ska till något place med massa djur fattade inte så mycket. (a' Uppdaterar imorgon för efter de här far vi och sen tar jag bussen hem.

ha det!



hoppsan bloggen igen ;$

Hej. :')
Om kanske 1h ska jag och kusin Louise ta bussen till Luleå och shoppa nicenice senare ikväll typ 20i6 ska jag tillbaka till mitt gvetown. :D Men ska söka upp Louise som är som borta nu. Vi hörs kanske senare om inte så hörs vi när vi hörs. :3

ha det!



DATOR!

Hej. :D
Åh vad ni har saknat mig! :) Men nu har jag en data att blogga på. ;)))) I Koler var de müsikt och baaaaaaara tjejer tills far och bror kom. Nästa dag (efter att dem hade kommit dårå) åkte vi till kusinerna i Sävast här har vi sovit nu en natt. :D Jag och Louise har kollat omkring i Sävast,  bakat 2 kladdkakor och sminkat oss cooolt. 8)
Ska mest troligt sova en natt till här och sen ta bussen hem. Louise och jag ska då shoppa i Luleå, yeeeeyyy nice. :3
Ska garnera andra kladdkakan nu.

ha det!